OmriSoudry פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 שלום אנשים, חלקכם אולי לא מכירים אותי (מוזר לי ממש) אבל אני חייב לומר משהו... לא יודע מה נהיה פה בזמן האחרון שרוב המאמץ הולך לפקודות מבצע הזויות, כתיבת נהלים מוזרים, כל מיני שת"פים למיניהם, ולא יודע מה עוד...אז נכון, כל אלו דברים חשובים, אבל אם תשאלו אותי - איבדנו את עצמנו. בזמן שאני משוטט כאן בפורום, ראיתי חבר חטיבה עם סמלון ISP, חתימה של צוות IFS, כיתוב שמשייך אותו לצוות עיט תעופה ובכלל הבנתי שהוא מפקד משהו בכחולים הוירטואליים...חבר'ה - התפזרנו!!! לא פלא שאנשים לא עולים לפקח!! יש לנו מעט מאוד מוסכי גישה\ת"א (עמדות משיכת הטייסים אני קורא להן) ומי שלא מתעסק באיזה שת"פ\צוות משהו הוא כנראה בצבא (יונתן, ערן, אלמוג, אוהד..) או בלימודים. מה שחבל לי זה שאת הזמן שכן יש לאותם חבר'ה הם מנצלים לטובת אותם דברים שאני חושב שהם בעדיפות משנית, אבל זו דעתי בלבד ואני מודע לכך שכל אחד ינהל את הזמן שלו והתחביב שלו איך שבא לו. רק מבקש שכל אחד יעשה חושבים עם עצמו ויחשוב מה הוא תורם לחטיבה כולה. לא לתחביב שלו, אלא לחטיבה כולה. כי בסוף כולנו חלק ממנה וחבל לי לראות את המצב שהגענו אליו... אחרי שהוצאתי את זה מהלב, זה מוביל אותי לנושא הבא שלדעתי ממש לא פחות חשוב - הגיבוש. בתקופה שהייתי פעיל פה, היינו נפגשים בILS על ימין ועל שמאל, לא היה פרצוף אחד שלא הכרתי, היו גם הרבה סיורים באלעל...כל זה נעלם. היה כנס חטיבה אישם בעבר הלא רחוק ומאז....מה? נהיו רק קבוצות. קבוצות שמכירות מIFS, קבוצות שטסות יחד בVIAF, קבוצות משת"פ אלעל, קבוצות קבוצות קבוצות. אז כן - איבדנו את עצמנו ואני רוצה להחזיר את המצב למה שהיה. ולכן...היכונו היכונו - מפגשי הILS חוזרים ובגדול!!! החלטנו להחזיר את המפגשים הטובים של פעם. כן כן - לראות מטוסים, לצלם, להיפגש כולם יחד, להאזין לסקאנר, לאכול בטרמינל 3 מול המטוסים ולחזור שוב... אז לכל חובבי צילום המטוסים, הסקאנרים, וכל מי שבא לו להיפגש עם אנשי החטיבה - תגידו באיזה מהתאריכים הבאים נוח לכם (מדובר בסופי שבוע כדי שגם חיילים יבואו): 1. יום חמישי 11.2 2. יום שישי 12.2 3. יום חמישי 18.2 4. יום שישי 19.2 ** אם אתם יכולים בכמה מהתאריכים הנ"ל - תרשמו את כל התאריכים שאתם יכולים! ** שעה מדוייקת תתפרסם בהמשך! ככל הנראה בימי חמישי מדובר על 15:00 עד 18:00 ובימי שישי על 12:00 עד 16:00 ניפגש שם!!!
Ido Rahav פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 2. שישי 12.2!!!!הכי נוח! כרגע חצי ממאפיית משגב תגיע ביום שישי 12.2
Liav Nefesh פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 שלום אנשים, חלקכם אולי לא מכירים אותי (מוזר לי ממש) אבל אני חייב לומר משהו...לא יודע מה נהיה פה בזמן האחרון שרוב המאמץ הולך לפקודות מבצע הזויות, כתיבת נהלים מוזרים, כל מיני שת"פים למיניהם, ולא יודע מה עוד...אז נכון, כל אלו דברים חשובים, אבל אם תשאלו אותי - איבדנו את עצמנו. בזמן שאני משוטט כאן בפורום, ראיתי חבר חטיבה עם סמלון ISP, חתימה של צוות IFS, כיתוב שמשייך אותו לצוות עיט תעופה ובכלל הבנתי שהוא מפקד משהו בכחולים הוירטואליים...חבר'ה - התפזרנו!!! לא פלא שאנשים לא עולים לפקח!! יש לנו מעט מאוד מוסכי גישה\ת"א (עמדות משיכת הטייסים אני קורא להן) ומי שלא מתעסק באיזה שת"פ\צוות משהו הוא כנראה בצבא (יונתן, ערן, אלמוג, אוהד..) או בלימודים. מה שחבל לי זה שאת הזמן שכן יש לאותם חבר'ה הם מנצלים לטובת אותם דברים שאני חושב שהם בעדיפות משנית, אבל זו דעתי בלבד ואני מודע לכך שכל אחד ינהל את הזמן שלו והתחביב שלו איך שבא לו. רק מבקש שכל אחד יעשה חושבים עם עצמו ויחשוב מה הוא תורם לחטיבה כולה. לא לתחביב שלו, אלא לחטיבה כולה. כי בסוף כולנו חלק ממנה וחבל לי לראות את המצב שהגענו אליו... =D> מסכים עם כל מילה. לגבי ה ILS, אני יכול רק שישי הקרוב
Amir Gluzman פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 2. שישי 12.2!!!!הכי נוח! כרגע חצי ממאפיית משגב תגיע ביום שישי 12.2 וגם הנציגות מראשון 11.2 יום חמישי/12.2 יום שישי סבבה... רעיון מצוין :wink:
Yoav Hahamo פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 יום חמישי 11.2. ימי שישי גם אפשרי, אבל אני יכול להגיע ב13:00.
lior kestner פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 כל ההתלהבות על יום שישי זה סבבה. אבל יש תחבורה לכל האלה הצפוניים רכבת בשעה 4 זה לא יהיה שבת כבר ???
Ran Ben Shmuel פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 כל ההתלהבות על יום שישי זה סבבה.אבל יש תחבורה לכל האלה הצפוניים רכבת בשעה 4 זה לא יהיה שבת כבר ??? רכבות לחיפה יש 24 שעות ביממה.
Lufthansa פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 נחמד, אם לא יהיו שינויים אצלי בלו"ז אז אפשר ביום שישי 12.2.10 אני מקווה שלא ירד גשם.
Amit Doron פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 יום חמישי/שישי 19/18.2 ויום שישי ב12.2 מהשעה 12...
Moshe Mizrahi פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 ימי שישי סבבה תודה רבה סודרי, מילים כדורבנות!
Adam Waiser פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 כל הכבוד על היוזמה סודרי מקווה להצליח להגיע בשישי 12 לחודש בצהריים
mickey lip פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 מעולה רק למה מפגש רק לחיילים או למובטלים.? אנשים שעובדים ובעלי משפחות, מחוץ לתחום.?
אורח Yarden Salvi פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 כמו שזה נראה דווקא שישי 12.2 מהצהריים זה נוח אצל הרוב. מקדונלד'ס בטרמינל 3? Again?!
Amir Paz פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 סודרי האמת היא שעכשיו קראתי את כל ההודעה שלך - בהתחלה רק ראיתי שזה אירגון ILS ולכן הבעתי תודה ותמיכה. לא מקובלת הדרך שבה אתה מציג את הדברים, כבר דובר על העניין הזה בעבר. אתה מוזמן לקרוא שוב את חלוקת כוח האדם בחטיבה ולהבין שיש סדר ויסודות בדברים שנעשים פה. viewtopic.php?f=1&t=30600 היה פיזור - נגמר, מספיק לטחון כל פעם את אותה הסוגיה שרק גורמת לדברים להראות לא טוב - למרות שבפועל דברים נראים אחרת. אנחנו צריכים להתגאות בפרויקטים שלנו ולא להציג אותם כעוול לחטיבה, נקודה למחשבה.
Shlomlux2 פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 צודרי... העברת את הכל לאלמוג ועכשיו אתה חוזר להתפרע? כל הכבוד :wink: כל מילה בסלע :!: אני יכול להלמליץ על הדבר הכי קרוב לפרינסס ג'וליאנה... פיינל 03 באילת. אז בואו גם לגעת במטוס בפיינל וגם להעלות את גיל הנופשים באילת :mrgreen:
Yarden Gotlib פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 תשמעו, אני ממש רוצה להשתתף במפגש הזה אבל יום שישי זה בעייתי בשבילי, משתי בחינות: בית ספר ואיך להגיע. אני מעדיף כל יום חמישי חוץ מה18.2 ואם יקבע יום שישי אז ממש עדיף שלא ב12.2 מקווה להתחשבות