עבור לתוכן
OmriSoudry

היכונו היכונו...מפגשי ה-ILS חוזרים! מתי נוח?

Recommended Posts

פורסם

אמיר - "לא מקובלת" הדרך? מה הכוונה לא מקובלת? שאתה לא מסכים? או שאתה לא מוכן לקבל את הדעה שלי? בכל מקרה, כתבתי שזו דעתי האישית. זה לא שאמרתי לא לעשות שת"פים וVIAFים, ההפך, אתה מכיר אותי וגם אני אחד שעושה הרבה מעבר ללפקח ולטוס (אם זה סקטור, סינרי, נהלי מכשירים, עיט תעופה ועוד..) ואני הכי בעד ה-VA שלכם (יש לי אינטרס שהיא תצליח ואתה יודע את זה). כל שכתבתי הוא שלשים לב לא להתפזר יותר מדי כי אחרת נשכח מאיפה התחלנו. בוא לא נהפוך את זה לעוד שרשור של 1000 עמודים, את השאר אני אכתוב לך במסנג'ר בשמחה.

מיקי - לא הבנתי למה הרגשת צורך להשתמש בציניות. "שים לב שזה לא יתאים לבעלי משפחות ועובדים" היה מספיק. בכל מקרה, מאז ומעולם (בתור אחד שיארגן מספר גדול של מפגשים) היינו מארגנים בימים של סוף השבוע או חופשות פסח וכו' כדי שיבואו כמה שיותר. האמת שחשבתי שדווקא לעובדים יום שישי הוא יום נוח, בעיקר אם זה בשעות הצהריים המאוחרות...בבקשה אל תדבר אליי כאילו הזנחתי מישהו, אולי עשיתי טעות בשיקולים שלי, גם אני בנאדם...

ובסוף, זה כל הקטע. אם אני אראה שיש 2 תאריכים אז יהיו 2 תאריכים שאנשים יגיעו בהם. אם כל פעם נבטל חד"ב כי X לא יכול להגיע, או מפגש ILS כי Y עסוק, נמשיך לא להיפגש. ארגון שמורכב ממגוון רחב של אנשים, זה טבעי.. המטרה שלי היא שכל מי שרוצה יפרסם שרשור כזה ושתהיה פגישה פעם בשבוע-שבועיים. בטוח תוך זמן קצר נראה שכולם מגיעים בתאריך כזה או אחר. זו המטרה. בואו לא נהרוס עם ריבים מיותרים.

ולעניין - אני משאיר את השרשור הזה כדי שגם מי שסוגר חצאים יוכל להגיב. עוד שבועיים אני אציג את התאריכים שנקבעו. כן, אמרתי תאריכים כי כנראה יהיו 2 מפגשים. מי שרוצה יגיע לאחד, מי שרוצה יגיע לשני ומי שרוצה יגיע לשניהם. ואתם תראו שזה מאוד פשוט לארגן עוד 1000 כאלה...

פורסם

סודרי,

ובכלל שאר חברי חטיבה שלוקחים יוזמות על עצמם:

1.פירסום הודעה שכזו מהווה שימוש בבמת החטיבה - הפורום. אנחנו (הצוות) רואים אירגון שכזה כסוג של יוזמה/אירוע חטיבתי.

2.ביקשנו (הצוות) שאם יש לאנשים בחטיבה יוזמות מסויימות - נא לתאם איתנו, נא לפחות להודיע לנו.

3.אני לא מצפה שאתה תבוא ותודיע לנו שאתה מארגן אירוע שכזה - כי אתה סודרי ויש לך קצת יותר מיום וחצי של נסיון ואחריות בחטיבה, אבל - כן מצפים ש:

4.אם כבר לקחת על עצמך לארגן יום שכזה ב ILS תציג את זה בצורה קצת אחרת ולא תמנף את יום הסיור הזה כסוג של "פתרון לבעיות החטיבה" - כי אין בעיות - שירשורים כאלו רק יוצרים בעיות.

חלק מהמשפטים שכתובים בהודעה שלך:

"לא יודע מה נהיה פה בזמן האחרון שרוב המאמץ הולך לפקודות מבצע הזויות"

"...חבר'ה - התפזרנו!!! לא פלא שאנשים לא עולים לפקח!! "

"רק מבקש שכל אחד יעשה חושבים עם עצמו ויחשוב מה הוא תורם לחטיבה כולה. לא לתחביב שלו, אלא לחטיבה כולה"

"וחבל לי לראות את המצב שהגענו אליו..."

לסיכום:

אם היית מעלה פה דעה אישית על מצב החטיבה - מקובל ומרבית הסיכויים שלא הייתי מגיב לכך.

בגלל שאתה לוקח על עצמך אירגון של אירוע חטיבתי מן הראוי שדרך הפירסום של האירוע תהיה רשמית ולא סוג של "חבר'ה בואו נתקן את המצב הדפוק בחטיבה"

נעשתה עבודה מאוד יסודית בתחום כוח האדם בחטיבה, אין לי ספק שרוב החברים בכלל לא קרא את קובץ ה PDF.

אני לא אתיימר להסביר שוב את גודל הפעילות שלנו - כי שירשורים כאלו כבר נמאסו עלי.

אני מקווה שהנקודה ברורה.

פורסם

השעות הן גמישות...כמה שנרצה...אפשר להזיז שעה קדימה ושעה אחורה..

אמיר - דבר איתי במסנג'ר אם אתה באמת חושב שהכל בסדר בחטיבה ושאין שום בעיות. לגבי רשימת ההישגים, תאמין לי שאני מודע אליה (שירגל, אלעל, פקחים בחיל האוויר האמיתי וכו'..) ומברך על ההשגים האלו, אבל כנראה לא הבנת את הכוונה שלי אז אסביר לך אותה במסנג'ר. היום בערב אני חוזר מהבסיס - דבר איתי!

לנושא ה"ארוע חטיבתי" - אני אישית לא מסכים איתך שכל מפגש ILS צריך לעבור דרך הצוות. לא כי זה אני מארגן, אלא כי זה מעולם לא היה ככה. זה אמור להיות פשוט. אני מפרסם תאריך, מי שרוצה בא, מישהו אחר מפרסם תאריך, מי שרוצה בא, וכך הלאה...לא צריך לעשות הפקה מכל דבר. וגם על זה אשמח לדבר איתך בפרטי..

לגבי שימוש ההודעה כבמה לדעות שלי - קיבלתי את ההערה, צודק.

פורסם

סודרי, אני לא סבור שיש לתאם עם צוות החטיבה כל מפגש ILS, אתה צודק ב100אחוז.

עד היום נפתחו עשרות שירשורים בנושא ILS , מעולם לא התערבנו, נהפוך הוא.

אמיר התכוון לצורה שבה בחרת להכריז על המפגש, לא יותר מזה.

אני מבין שקיבלת את ההערה.

נ.ב

אם לך או לאחרים בחטיבה יש הערות בונות, אשמח לקבל אותן גם במייל או בהודעה פרטית, מי שירצה יקבל גם את הנייד שלי, הדלת תמיד פתוחה וגם האוזן.

שבוע טוב.

פורסם
ס2.ביקשנו (הצוות) שאם יש לאנשים בחטיבה יוזמות מסויימות - נא לתאם איתנו, נא לפחות להודיע לנו.

**כל פלוץ חטיבתי צריך לעבור דרך הצוות?

עידו, ביקשו לתאם או את המינימום להודיע זה הבדל ענקי, וההיתי שם כמוך.

לדוגמא, המרוץ של עיט תעופה נפל באותו יום שדוד תכנן אירוע אחר, אם היה תאום מולו שיש כוונה מראש לבצע שם אז ההינו חוסכים לדוד זמן יקר.

לבסוף הוחלט לדחות את האירוע שדוד תכנן עם חטיבה זרה כי הבנו שהאירוע שלכם יותר חשוב.

תאום, לא יותר מזה - אתה מכיר מספיק טוב אותי ואת אמיר כדי להבין את הכוונה, אז אנה אל תפרש אותה למקומות לא נכונים.

אני מקווה להגיע למפגשי ILS.

פורסם
ס2.ביקשנו (הצוות) שאם יש לאנשים בחטיבה יוזמות מסויימות - נא לתאם איתנו, נא לפחות להודיע לנו.

** כל פלוץ חטיבתי צריך לעבור דרך הצוות?

לדוגמא, המרוץ של עיט תעופה נפל באותו יום שדוד תכנן אירוע אחר, אם היה תאום מולו שיש כוונה מראש לבצע שם אז ההינו חוסכים לדוד זמן יקר.

לבסוף הוחלט לדחות את האירוע שדוד תכנן עם חטיבה זרה כי הבנו שהאירוע שלכם יותר חשוב.

תאום, לא יותר מזה - אתה מכיר מספיק טוב אותי ואת אמיר כדי להבין את הכוונה, אז אנה אל תפרש אותה למקומות לא נכונים.

בקשי, כן היה תאום עם דוד לגבי המירוץ של עיט, אך נפלה אי הבנה ביני לבינו, הבנתי ממנו שהתאריך שהיה אמור להתבצע המירוץ אושר אך לא כך.

פורסם
אני לא חושב שזה בסדר שמזכירים לרעה/משמיצים מישהו ובמיוחד כזה שלא נגיש לכאן ולא מסוגל להגיב. כנראה שלמגיבים המצטטים זה גם לא מפריע, חבל מאד.

למה לא נגיש ? ולמה לא מסוגל ?

מסכים שזה לא בסדר וממש לא במקום להשמיץ כך.

פורסם

משום מה היה נדמה לי שהוא כתב בפורום לפני כמה זמן ...

כניראה שזה פרי הדמיון שלי ...

פורסם

**כל פלוץ חטיבתי צריך לעבור דרך הצוות?

קודם כל אני מצטער על האזכור של קובי, הרעיון לא היה להשמיץ את קובי אבל מה שאמיר אומר כאן זה בדיוק מה שהוא ואיציק פיצצו את החטיבה בגללו לפני כמה שנים לפי מה שהם טענו ככה היתה ההתנהלות של צוות החטיבה דאז ובמיוחד העומד בראשה. אז מוזר לי שדבר שכ"כ הפריע לו אז נראה לו טריוויאלי היום במיוחד שמדובר פה על מפגש ILS...

איציק יקירי, אם אתה לא רוצה לפתוח פה תיבת פנדורה ולעשות בושות לדויד כדאי שדברים כאלה תבדוק קודם מולי לפני שאתה יוצא פה בהאשמות שווא. אני אמרתי לכם אם אתם רוצים לתחקר את נושא הארוע מולי בפרטי אני אשמח בינתיים אף אחד לא פנה, אם אתה רוצה בכוח לנהל את זה בפומבי על גבי הפורום גם כן אין לי בעיה.

פורסם

חבל ILS ב LLBG חבל שלא הלכים לראות VISUAL בהרצליה כמה דקות מהבית שלי.

לא נראה לי אני אגיע תפוס בימים האלה אימוני ירי

פורסם

דבר איתי במסנג'ר בקשר לאימוני ירי.

(אתה חלק מהמשמר?)

amirgl@ynet.co.il

עזוב אותך משמר אזרחי רק מכבי אש 8)

פורסם

(אתה חלק מהמשמר?)

amirgl@ynet.co.il

ירי ספורטיבי

פורסם

(אתה חלק מהמשמר?)

amirgl@ynet.co.il

עזוב אותך משמר אזרחי רק מכבי אש 8)

אני לא יודע מה אצלך,אבל תאמין לי,במשמר אצלנו בעיר לא משעמם אף פעם 8)

:drinking:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...