Amir Paz פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 חברים יקרים! 55 שעות אין ספק ששברנו שיא! אחרי חודשיים וחצי של תכנון, שבוע של הובלת ציוד, 4 שעות של התקנת ציוד, והרבה הרבה לוגיסטיקה הצלחנו להרים פרויקט שכזה. הכל התחיל לפני חודשיים וחצי בביקור בביתו של נמרוד, שם לקחתי את המידות והתחלתי לתכננן את חדר הבקרה. התכנון כלל מידות כלליות של הצבת הציוד (ריהוט), תכנון נכון של נקודות חשמל בחדר, ובעיקר והמסובך מכל, תכנון הרשת. בנוסף היה עלינו לארגן את החשוב מכל, מחשבים...... כל אחד הביא עימו שני מחשבים וציוד היקפי, מה שלבסוף יצר תמונה של 8 מחשבים מחוברים בו זמנית לאינטרנט על ידי נתב שמחובר לHUB שמחובר ל HUB נוסף, בקיצור סיפור. הגענו לנמרוד ביום רביעי עם חלק מהציוד ובבוקר יום חמישי החל הברדק האמיתי. כבר בבוקר אני וקובי עם הפרגודים על גג הג'סטי שלי, ממשרדו של שמוליק לין בדרך לכוכב יאיר, תודה רבה שמוליק! (גם על המקרן וגם על הפרגודים!) בסביבות השעה 1, התחלנו להרכיב את החדר ולחבר את הרשת דבר שלקח 3 וחצי שעות. באזור 5 בערב הוכרז החדר "מבצעי" במהלך כל האירוע הייתי שמח לגלות את מקצוענותם של כל הפקחים שהוזמנו לחדר, וייצרו אווירה של מגדל פיקוח אמיתי. אני חייב לציין את רצינותו של כל אחד ואחת מכם שהיה קשוב לדף לוח הזמנים ותרם את חלקו ואף מעבר. שיא התנועה, הייתה ללא ספק במוצאי שבת, בדיוק התעוררתי משניה קצרה של מספר שעות לאחר לילה ארוך, וצנחתי ישר לתוך עמדת ה APP. בדיוק כשזרמה תנועה מאסיבית, ישראייר שהגיע SIVAK לנחיתה, 4X-MIC שחצה את ה TMA והיה בדרכו צפונה, 2 ממריאים על 26, 2 מיוצבים על 12, ועוד תור שמצטבר על 26, בקיצור אופרה של תנועה. אני חייב לציין את מקצוענותו של פקח המגדל באותה עת, רן פינקלס, שהתמודד בצורה בלתי רגילה עם מאסת התנועות, ועבד מולי באופן מאוד מקצועי ומרשים. באותו רגע נראה היה שעברנו הכל באירוע, או אז הגיע הדובדבן שבקצפת, ביקורו של ראובן, פקח בכיר בפיקוח תל אביב, ראובן מאוד התרשם מהמערכת ומאירוע,וציין מספר הצעות שכל הנראה ייתרמו לחטיבה בעתיד, הצעות שלא ניתן להעלות בפורום זה כרגע . לסיום אני רוצה להודות לכל המעורבים באירוע, ואלו שהשתתפו ועזרו בהקמת האירוע, בנוסף, אני רוצה להתחיל מסורת חדשה באירועים שכאלו, בחירת פקח מצטיין. הפקח המצטיין שנבחר על ידי צוות האירוע: הוא הגיע ביום שישי בצהריים עם הרבה מרץ, ישב שעות! על עמדת המבצעים, ודאג יופי יופי לסטריפים, עבד כל משך שהייתו, בצורה בלתי רגילה, רק לכוון לכם את האוזן, הוא לא יישן כמעט 40 שעות (מתוך בחירה!) אביב גלעדי! נבחר כמצטיין האירוע ויקודם לדרגת APP בזמן קצר (שבועיים) על ידי הסמכות אישיות ופגישות אישיות איתי. קצת סטטיסטיקה.... בשלושת ימי האירוע זרמה תנועה שלא הייתה מביישת שום נמל תעופה בעולם. במהלך 55 שעות, היו 430 טיסות! מספר שהפקחים בבן גוריון (האמיתי) רק יכולים לחלום עליו! לקחים חלקיים שהפקנו: באירוע הבא, נשקול שוב את השימוש בסטריפים. בחלק מהזמן לא הצלחנו לשמור על השקט ועל סביבת עבודה נוחה בחדר הבקרה. משמרות קצרות יותר, אנשים ניידים. קצת תודות.... תודה מיוחדת הולכת לקובי שהיה יד ימיני בכל האירוע בארגונו והקמתו, תודה לנמרוד והוריו הנפלאים על האירוח המדהים והסבלני, תודה לאביתר שנמצא בניו יורק ותרם המון ציוד למען האירוע, תודה לבן על מערכת הסטריפים, גאון!, תודה לאלעד על מחשבים ועל הכנת קווי רשת. וזהו שלב, שאני לא רוצה לפספס אף אחד אז פשוט תודה רבה לכל הפקחים והמשתתפים באירוע וגם לכם הטייסים בבית בלעדיכם היינו מחוסרי עבודה! אני כבר מתחיל שרטט את חדר הבקרה הבא בעוד חצי שנה.... אשמח לקבל הערות ודברים שהייתם רוצים לשפר או להוסיף.
Kobi David פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 חברים, היה זה אירוע מתיש.... תיאומים, טלפונים, מחשבים, תקלות, כביש 6, הרצליה , ים , חום , כלב מפחיד, איבוד דרך, טירה, כוכב יאיר, תל אביב, ראשון לציון,רמת גן, מלון הילטון, בת ים, פיצות, חטפים שתייה לאפות, דלק, אגרות, גיליוטינה, מקרן, מסך, מדפסת, עוד מדפסת, ועוד אחת, טיונר, לפ טופ, עמדת טיסה HUBים, סדר, ארגון, שינה, הסעות, דילברי, קרקרע, מגדל, גישה , סנטר, חילופים, בעיות מסנג'ר, קריסת מערכת...... לכל נתון סיפור משלו. כל אחד ואחד, ועוד הרבה, עזרו להרים את הסימפוניה שייצרנו שם. לי באופן אישי היה קשה ומתיש עוד בטרם התחיל האירוע, אבל חברים, כל שנייה, כל מטוס שהגיע, היו שווים את המאמץ. פשוט אוהב את החטיבה הזאת. בנוסף לתודות של אמיר... לאילן על האמון. לאהרון על הביקור. לשמוליק על המקרן, ועל עצם זה שבאת בהיותך חולה רק בכדי להביא את המקרן! לנמרוד, לאחים, להורים על האירוח! לדורון על השעות, ועל הסרט שבדרך. לאיתי ארנון שהוכיח אהבה לדבר (המבין יבין). לאביב שנתן את הנשמה. אלוהים.... איזו חטיבה.
Oren Geva פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 תודה לאמיר, קובי, אלעד, איציק, נמרוד וכל שאר הפקחים שעשיתם לנו אירוע מדהים. לצערי אני פיספסתי חלק מהטיסות שלי עקב בעיות גב וחוסר יכולת לשבת במשך זמן רב מול המחשב. אביב, כל הכבוד לך - אבל אני לא שוכח שלא התייצבת למגדל חיפה בשבת בבוקר! אמיר - אתה עוד חייב לי משהו. דיר באלאק לאירוע הבא! חזקו ואמצו וכן ירבו אירועים כאלה. דגמתי סרב אינפו כל כמה שעות ומאוד התרשמתי מהנוכחות המסיבית של טייסים זרים, אירוע כזה רק עושה לנו שירות! כל הכבוד!
Boeing744 פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 היה אירוע נפלא וטסתי כמה שרק יכולתי. המון תודה לכל הפקחים ובראש ובראשונה לנמרוד גרשוני ובייחוד להורים שלו שנתנו את המקום לאירוע. מזל טוב לאביב גלעדי ובהצלחה בהמשך בקידום. מחכה לאירוע הבא......
Or Netzer פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 הזמן בו פיקחתי נתן לי הרבה.. עמדה חדשה . מגדל בן גוריון.. הכרות עם כל הצוות.. והכי חשוב כיף שבחיים לא עשיתי היה פשוט מדהים.. שיא הכיף.. אקווה לחזור שוב... אז כל הכבוד לאמיר וקובי על הארגון.. הם פשוט אנשים בלתי רגילים לאלעד בן אדם אדיר לאלמוג החמוד היה כיף לעבוד איתך.. לשיר כרמון הגי'נגי .. לדורון אתיק לאורן אלקובי הפקח הגדול.. לרן פינקלס התותח שדאג לי גם להסעות לנמרוד גרשוני על הבית שלו ... לאיציק שעוד הספקתי לראות ... לשמוליק שהגיע לביקור היה כיף לעבוד עם כולכם.. פשוט כל הכבוד לכם.. נהניתי מכל רגע... האווירה בכלל גם בשעה בה לא פיקחתי הייתה מעולה .. צחוקים כיף דיבורים ושיחות נפש היה מדהים! אין מה לדבר.. היה קצת בעייה תכנית של סאונד בהתחלה ממש (סודר בשניה ורבע) אבל אם תמצאו אירוע בלי תקלות אתם מלכים! זה היה כלום ממש היה כיף.. מחכה לאירוע הבא.... סיכום קצר נהניתי עד אין סוף.. הפאן החברתי התרחב לי... הראיה שלי בתור פקח התרחבה והשתפרה ... בקיצור היה סוף הדרך! לדעתי אין מה לשפר ... אפילו הסעות סידרתם... אירוע הבא כזה בדיוק עם אותה כמות טיסות (אפשר יותר ) .. פצצות לגבות תודה לכולם
nimig פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 לפני חודשיים שאמיר הגיע אלי, הוא הסתכל על המרתף המבורדק שלי ויצא בהכרזה "כאן יהיה חדר הבקרה של ארוע הקיץ של VATIL", הרהרתי לעצמי-אם אמיר אמר כנראה שהוא יודע. ואכן כך היה , ביום רביעי הגיעו אלי אמיר אלעד וקובי עם מסות של ציוד טכני ומנהלתי ובמשך יומיים הורם אצלי במרתף המבורדק חדר בקרה לתפארת. אנשים החלו זורמים לביתי בשעות אחר"צ של יום חמישי והעמדות הופעלו בשעה 1800 ומשם הכל כבר היסטוריה, 55 שעות של פיקוח מלא במרחב הוירטואלי של מדינת ישראל בניצוחו של אמיר פז (המוח) ושותפיו הנאמנים. הצוות מגובש ומקצועי של פקחים נתן את מיטב הפיקוח שיכול להיות, וכל פקח הוציא מעצמו 200% לטובת ההפקה הענקית . תודה לטייסים לפקחים למבקרים ולכל מי שנתן מעצמו לאירוע המדהים הזה תודה מיוחדת לאמיר , אלעד , קובי ואביתר
Itai Ganor פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 בהחלט כל הכבוד לחטיבה ולפקחים על האירוע הענק הזה טסתי ב3 ימים הללו ונהנתי מכל רגע פקחים מקצועים! רגועים אין בלאגנים כל הכבוד לאביב! מגיע לו! וגם לך אור על העמדה החדשה! הקיצר שרק יהיהו עוד כאלה ארועים!
Or Netzer פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 נ.ב המון זרים ואני מדגיש זרים אמרו לי אחר כך שהפיקוח מקצועי וכל הכבוד לנו.. ואנחנו נראה אותם גם ביום רגיל בישראל... איזה חטיבה איזו חטיבה איזו חטיבה מיוחדת במינה פקחים סוסים טייסים טובים איזה חטיבה איזזזזה חטיבה איזה חטיב המיוחדת במינה אילן הראשון אהרון השני... אמיר פז השלישי ושמוליק הרביעי.. איציק חמישי משה שיטרית שישי ושאדי השביעי איזה חטיבה מיוחדת במינה אנטולי שמיני אלעד התשיעי עדי ארנסט עשירי ובגן בוגין מספר אחד עשרי (כן אני יודע שאומרים אחד עשרה).. איזה חטייייבהההההה פקחים סוסים טייסים מקצוענים אנשים טובים ומגובשים לה להלה לה (תגובות.. כן אני יודע שאני לא יודע לכתוב)
Oren-ELY3 פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 כל הכבוד!!, היה ממש מצויין. אפשר אפילו לראות חוות דעת של מישהו שקפץ לביקור בחדר ופשוט היה המום. כל צוות האירוע, עשיתם פשוט עבודה נפלאה. אמיר - שמחתי להכיר אותך מקרוב קרוב , עבודה מצויינת!!!!!! אלעד- ישבתי לצידו כשהוא TEL-AVIV , נהנתי מכל רגע, יופי של עבודה.. נמרוד- תודה רבה על האירוח, שמחתי מאוד להתארח אצלך בבית וגם אותך להכיר מקרוב, מסור ד"ש לאח שיצא לי דיבור איתו קצת בחדר מנוחה. קובי- יופי של יוזמה ועבודה!!. אני הגעתי לאירוע ביום חמישי בדיוק בשעה 5:30 , קיבלנו תדריך קצרצר מאמיר ויאללה כולם עושים CONNECT בASRC. נשארתי שם עד בוקר של יום שישי בשעה 9:00 , ללא מנוחה, בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל הפקחים שעבדתי איתם. היה ממש מצויין.!, מחכה בקוצר רוח לאירוע הבא.
Almog Atar פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 רבותי היה מדהים אני הייתי שם 55 שעות והכל תיקתק כמו שעון תודה לנימרוד אמיר וקובי שאירחו אותי יפה נהנתי לעבוד עם כל הפקחים שהיו שם. תודה לנמרוד על האירוח אמיר שלא נח לרגע ובזכותו האירוע לא היה רבע מזה וגם בזכות כולם קובי יד ימינו של אמיר היה מדהים החליף פקחים שהיה צריך ולכל האנשים שהיו שם היה מדהים מצפה לעוד אירועים כאלה בהמשך מזל טוב לאביב הפקח המצטיין מגיע לך
shir פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 בהחלט היה אירוע מדהים, תודה לאמיר, קובי, נמרוד, וכל מי שתרם חלק באירוע הגדול הזה היה ממש כיף לראות את כולם וכמובן לפקח :wink: מזל טוב אביב זה מגיע לך!
Shmulik Lin פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 ותארו לכם מה אני חושב על הקטע אם באתי חולה אתם ענקים וכל הכבוד
×�פיק פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 אביב כמובן, אמרתי לך במסנג'ר אבל גדול! מזל טוב! מתאים! אלמוג, לא סיפרת איך היה להיות על פיקוח ת"א!
OmriSoudry פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 חשבתי שאיציק נהיה צרוד - זה היה אלמוג בסוף?! סתם, סתם.. - אבל עם אלמוג היה נורא מצחיק, כל עמדה שהקשבתי לה לא משנה מי כתוב שמפקח עליה שמעתי אותו.. היה אירוע מעולה, כל הכבוד לכל המארגנים של האירוע הזה, לנמרוד על הטריטוריה , לכל הפקחים המעולים של החטיבה שלנו ולכל האנשים שעבדו מאחורי הקלעים כדי להרים את האירוע הזה ולהפוך אותו למה שהוא היה.. ותודה ענקית לאילן יונש שבלעדיו החטיבה לא היתה נראית כמו שהיא היום אביב מזל טוב, אם יש מישהו שמגיע לו זה אתה! :wink:
Ben Bogin פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 .......כל הכבוד! על הארגון המדהים, על הזמן שהושקע, על הציוד שנתרם, על האירוח הנפלא, על הפיקוח המציאותי, על הטיסות הרבות, ועוד ועוד. עצה קטנה לשיפור, לפעם הבאה, יש לי: להיות עם יד קלה יותר על ההדק בכל הקשור לשימוש בטקסט. אם נראה שהטייס אינו מבין אתכם בפעם הראשונה, ובמיוחד אם זה טייס זר ו/או חדש, יש מקום לחזור על ההודעה גם בקול וגם בטקסט, כדי לעזור לשמור על הסדר. הדבר יימנע אי הבנות רבות. כן יירבו...
אורח פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 ראשית תודה למשפחת גרשוני על הארוח והסבלנות, בלעדיהם זה לא היה קורה. ועכשיו כמובן לקובי, אמיר, נמרוד ואלעד על הלוגיסטיקה המסובכת והקמת רשת מחשבים לתפארת חטיבת VATIL :wink: לכל הפקחים שהיו שם בייחד בסאונה, היה פשוט גדול. יום חמישי היה ממש חלש עבורי, בקושי תנועה ממש מאכזב אבל יום שבת פיצה על הכל. אמיר דאג להשאיר את רמת האדרנלין שלי ב FL500 לפחות עם כל מיני דינות משופרות ויציאות חפוזות של כל מיני ליפציגים והצלבות של יוצאת ונכנסת. למדתי המון ונהניתי מכל רגע. תודה לכל העושים על המלאכה ולהתראות בארוע הבא. נ.ב. מזל טוב אביב מגיע לך ובהצלחה בלימודי ה APP ועוד מזל"ט לאורן על ה APP והדרגת ה CTR :wink:
E.Z פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 טוב הכל כאן נאמר... באמת היה כיף אדיר ומטיש וראיתי עד כמה אחרי שבמשמרת לילה ראיתי את אלמוג מרוח על השטיח וחורפ ואת רן פינקלס צופה בזריחה של הסימולטור. במשמרת הפתיחה של הארוע פתחתי שלצידי אורן אלקובי שעשה עבודה מצויינת אחר כך באו דורון ואיתי ארנון שתמיד כיף לי לעבוד איתם וההמשך ידוע. כל הכבוד לצוות שהיהאיתי אמיר נימרוד קובי ואבייתר שבסוף לא היה איתנו. גם אני והעברתי את זה לצוות הארוע - אני חושב שהשימוש בסטריפים מיותר ובעתיד: שתתחילו להדליק נרות בחנוכיה תדעו שאצלי במרתף כבר מכינים את ארוע החורף של החטיבה הפעם יהיה טיפה יותר צפוף ויהיה גם כלב מעצבן. תודה לכולם הייתם אדירים
Barak פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 מדהים.. אמיר אני מוריד את הכובע...מאחורי כל הסבבה שאתה מקרין אתה ענק (ודפקתי לך את הג'סטי :wink: )
Yarden Ben-Dor פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 כל הכבוד לכם פקחים, לכל מי שארגן את האירוע, וטרח להוציא כמו שקובי אמר את ה"סינפוניה" הזאת, באמת אני מודה לכם על הארגון! לדעתי האירוע לא הקפיץ את החטיבה שלנו ברמה אחת אלא ב-10 רמות אם לא יותר.. אני מאמין שבזכות אירוע זה, יבואו לטוס מעל המרחב שלנו הרבה יותר גויים וכן ירבו!! אני זוכר שהייתי המטוס הראשון שיצא מנתב"ג באירוע, הייתי ELY315 להיתרו על 744, התחברתי בערך ב17:30, ב18:30 לערך יצאתי כאשר כולם התחברו והיו מוכנים, וטסתי ללא הפסקה כ-35 שעות... נחתתי מהיתרו חזרה בארץ ב5 בבוקר, וכבר כעבור 15 דקות הייתי בדרכי לקנדי, וחזרתי למחרת ב5 בבוקר... זה היה מראה מדהים, לטוס בזמן שאין כלב בשעות כאלה בVATSIM, והקטע הכי משעשע היו הטייסים האמריקאים שטסו מיוון לאילת ואיך שהם לא הבינו את אלעד בזמן שהיה כסנטר בעוד שאני הבנתי אותו יופי... מסתבר שאמריקאים מבינים רק אנגלית אמריקאית חחח... אני באמת מודה לכם על מה שעשיתם, מודה לך אביב על ההתמדה שלך ושהיית ער 40 שעות בשביל לשרת את התחביב שלך נאמנה, לקובי על הארגון המאסיבי שעשית-באמת אין כמוך בזה, אני זוכר את זה גם מהאירוע בחיפה, לנמרוד שאירח את כל הצוותים שם יותר מ-55 שעות ועוד בימים לפני, לכל פקח ופקח שפשוט תרם להצלחת האירוע, ולכל האחרים שלקחו חלק באירוע!! תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שכן ירבו אירועים כאלה, ואני מאמין, שנוכל אפילו לעבור ולהביס את הבלתי ניתנים להבסה הבריטיים באיכות הפיקוח, כמות הפיקוח היומיומית, וכמות המטוסים היומיומית המגיעה לשם! תודה רבה לכם!!! ובאמת אני מחזק את דברי קובי שאמר "אלוהים! איזה חטיבה!"
Itai Ganor פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 והקטע הכי משעשע היו הטייסים האמריקאים שטסו מיוון לאילת ואיך שהם לא הבינו את אלעד בזמן שהיה כסנטר בעוד שאני הבנתי אותו יופי... מסתבר שאמריקאים מבינים רק אנגלית אמריקאית חחח... !" החברה האלה זה היה מצחיק גם ראיתי אותך טס הם בסוף נחתו בעובדה במקום באילת
BlackRaven פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 הייתי רוצה להגיד כל הכבוד אמיתי לכלל האנשים מאחורי האירוע הזה, על כל התרומה האדירה הזאת !!! אז באמת, כל הכבוד =D> .
Aviv Giladi פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 היה אירוע פשוט מדהים אני ממש נהנתי, כל כך נהנתי שלא רציתי לישון תודה לאמיר התותח שבלעדיו לא היה אירוע גכזה מדהים! תודה לאלעד שבלעדיו לא הייתי חוזר הבייתה! תודה לקובי המלך שדאג לארגן הכל, תודה לנמרוד על האירוח הנפלא, תודה לאיציק, לאנטולי, לשגיא ינאי, לרן פינקלס, לאלמוג, ולכל הפקחים והטייסים שהשתתפו באירוע הענק הזה!!!!!!! ותודה כמובן לכולכם על הברכות ונפגש באירוע הבא
mickey lip פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 נאמר כבר הכל אז מה אפשר להוסיף לזה ? פשוט לא יכול הלילות ארוכים....... היה מדהים וכיף לא נורמלי. תודה לנמרוד על האירוח,ולכל החברה שהכרתי בפעם הראשונה היה ממש נחמד וכיף כל הכבוד לכולכם על ההשקעה והביצוע היה ממש,אבל ממש מרשים ! תודה, באמת תודה מכל הלב אני גאה להיות חלק מן החטיבה הזאת מיקי
×�הרון VATIL2 פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 כמה מילות סיכום מצידי: כידוע לכם, זה היה ה- GRAND EVENT השני שהחטיבה מרימה מאז הקמתה. אני יכול לומר בוודאות שהחטיבה הישראלית של VATSIM עוד לא אמרה את המילה האחרונה, ועוד נכונו לנו אירועים בדרך. צוות החטיבה הוכיח פעם נוספת - גם לאורחים שלנו שבאו מרחוק - שאנחנו על המפה ונישאר על המפה..........כל מלה נוספת מצידי רק תיגרע מהחוויה. ברכות ותודות לכל מי שתרם בצורה זו או אחרת לאירוע, הייתם גדולים חברים יקרים, וכמובן איחולי הצלחה לאילן בתפקידו החדש במסגרת VATSIM . להתראות באירועים הבאים.
Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 :smilecolros: הייתם גדולים!! שמחתי לטוס ולפקח איתכם, כל הכבוד על הארגון וההקמה של הפרוייקט. הצבתם לחטיבה שיא עוד יותר גבוהה לשבור בפעם הבאה עם כאלה אנשים אני בטוח שנוכל להגיע עוד יותר רחוק. תמשיכו כך, כל הכבוד