Adam Waiser פורסם מרץ 16, 2010 דיווח פורסם מרץ 16, 2010 מה הטעם בכל השאלות? יש גוגל, יש מודיעין אגד הכי הרבה צא מהבית, תנוע לכיוון וכשתגיע לנתב"ג תזרום אחרי האנשים עם החולצות השחורות שכתוב עליהן VATIL לא סיפור :wink:
Noy Farhi פורסם מרץ 16, 2010 דיווח פורסם מרץ 16, 2010 קו 5 גם מגיע למקום? http://lmgtfy.com/?q=%D7%90%D7%92%D7%93 או http://lmgtfy.com/?q=%D7%94%D7%9E%D7%95 ... 7%90%D7%9C
Izik Bakshi פורסם מרץ 16, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 16, 2010 יש סיכוי להכנס לרשימת המתנה או משהו? לצערי לא, השמות נשלחו הבוקר.
Izik Bakshi פורסם מרץ 16, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 16, 2010 הבוקר נשלחו השמות הבאים לאישור מחלקת ביטחון של רש"ת, וכעת אנחנו ממתינים לאישור שלהם לכל המשתתפים. רן בן שמואל דוד בן דוד ליאור קסטנר איתי זכריה בר רודוי עומר דנקור אבי גלעד אלון גפן חן מונטג בר לוי רון פאר אריה הלפרין זיגי נגראה דוד רוזנפלד משה בנסל שימי קרבצ'יק אילן נמירובסקי דור יובל גרגורי ורבה פיני כהן ירדן בן-דור עידו רוזנטל אלעד זיירמן מלווים: מיקי ליפ אהרון דגן
AaronDagan פורסם מרץ 17, 2010 דיווח פורסם מרץ 17, 2010 השאטלים כמו שאני מבין נמצאים בתוך אולם הנוסעים של טרמינל 3? לפי השאלה אני מבין שלא טרחת להכנס לאתר של רש"ת - נתב"ג, לכן אם בכל זאת תחליט לבקר באתר המאד שימושי ומפורט הזה, ראה להלן: 1. חפש בצד ימין את הקישור "טרמינל 1" 2. בחלון שנפתח מצא את הקישור "שירות הסעה פנימי ללא תשלום - שאטל" 3. לחיצה על הקישור הזה פותחת קישור בשם "מידע מורחב על שירות השאטל בבן גוריון" אני מאמין שאחרי שתקרא בעיון את הכתוב בדף האחרון לא יהיו לך שאלות וספקות . אם בכל זאת כל זה לא מספק אותך, פנה למודיעין הטלפוני של רש"ת. וסתם עצה פרטית לפני סגירה: שמור את הקישור של נתב"ג לשימושים עתידיים. כל טוב.
חן מ פורסם מרץ 17, 2010 דיווח פורסם מרץ 17, 2010 נכנסתי לאתר של רש"ת אבל זה לא תואם את האקספלורדר שלי ולכן לא יכלתי להסתכל שם על שום דבר
AaronDagan פורסם מרץ 17, 2010 דיווח פורסם מרץ 17, 2010 סליחה על השאלה אך לי מאחורי אולם נכנסים טרקין מצדה לא אומר כלום..(אני יותר מכיר את טרמינל 3.) זה בתוך הטרמינל עצמו? כלומר למי שבא ברכב הכי נוח לחנות בחניון הח"חצי עגול " שצמוד לטרמינל 1? נכון מאד. מהחניון למשרדי ישראייר 5 דקות הליכה בצמוד לאולם המגיעים הישן וחצייה של רחבת החנייה שמאחוריו. נ.צ. למוטרדים וחובבי הניווטים: 3 דגלי המדינה על תרנים גבוהים בצמוד לבניין. לאחר יציאה רגלית מהחניון, כיוון הליכה כללי 320.....
AaronDagan פורסם מרץ 17, 2010 דיווח פורסם מרץ 17, 2010 נכנסתי לאתר של רש"ת אבל זה לא תואם את האקספלורדר שלי ולכן לא יכלתי להסתכל שם על שום דבר מצטער, לא יכול לעזור לך מעבר לנאמר ונכתב למעלה. בהצלחה.
AaronDagan פורסם מרץ 17, 2010 דיווח פורסם מרץ 17, 2010 שלום לכל הנרשמים לביקור ביום שישי הקרוב. רשימת משתתפים יפה מאד ולטעמי תמהיל אישי מכובד מאד(טווח גילאים רחב ומגוון כפי שרציתי...). קיבלתי אור ירוק מבטחון רש"ת שהאישורים האישיים עבור כל חברי הקבוצה מוכנים, וימתינו לנו בכניסה לשטח האווירי ב-"שער שלום" ביום שישי בצהריים כל שנותר זה לקוות ליום נאה ולהשתתפות מלאה של כל הנרשמים. תודה גדולה לאיציק בקשי שטרח בארגון הרשימה והדפסתה, וחבל שאינו יכול להגיע מאילוצים שונים. מצפה לפגוש אתכם ביום שישי ברחבה שליד משרדי "ישראייר" מאחורי טרמינל 1.
Lufthansa פורסם מרץ 17, 2010 דיווח פורסם מרץ 17, 2010 איך מגיעים בדיוק למשרדי של ישראייר שליד אולם המגיעים בטרמינל 1?
AaronDagan פורסם מרץ 17, 2010 דיווח פורסם מרץ 17, 2010 איך מגיעים בדיוק למשרדי של ישראייר שליד אולם המגיעים בטרמינל 1? תחפש בשירשור למעלה, שם בדיוק תמצא את התשובה .
Idan Traub פורסם מרץ 17, 2010 דיווח פורסם מרץ 17, 2010 לצערי לא אוכל לשהתתף בסיור בגלל מבחן היסטוריה מקווה שיתקימו סיורים נוספים במקום בעתיד.
Lufthansa פורסם מרץ 18, 2010 דיווח פורסם מרץ 18, 2010 תודה אהרון, ולמי שלו יודע איפה זה שער השלום, בצומת מרומזר מהכניסה הישנה לנתב"ג ואחרי הכיכר הראשונה, פונים ימינה לטרמינל 1, מול טרמינל 1 יש חניון בתשלום שם שמים את הרכב, ואז לאולם המגיעים.
Moshe Bensal פורסם מרץ 18, 2010 דיווח פורסם מרץ 18, 2010 תכלס, אפשר לשים מפה שמסומן בה מקום המפגש והחניה? נראה לי זה היה פותר את כל השאלות.
AaronDagan פורסם מרץ 18, 2010 דיווח פורסם מרץ 18, 2010 תודה אהרון, ולמי שלו יודע איפה זה שער השלום, בצומת מרומזר מהכניסה הישנה לנתב"ג ואחרי הכיכר הראשונה, פונים ימינה לטרמינל 1, מול טרמינל 1 יש חניון בתשלום שם שמים את הרכב, והולכים לשער השלום (שער חשמלי) לפני הטרמינל. 1. צדקת בהנחיות לשער השלום. 2. טעית והטעת את כל החברים בכך שנתת להבין שהמפגש הוא בשער שלום. לא מדוייק !!! המפגש ייתקיים במשרדי ישראייר והכניסה של הקבוצה לשטח האווירי תהייה דרך השער הזה.. אני מבקש להפסיק בדחיפות עם הנחיות וסימני דרך למיניהן. כל מה שצריך לדעת נכתב כבר למעלה לפחות 5-6 פעמים על ידי, על ידי אלעד זיירמן ועוד. אם אנחנו מסתדרים עם הסימולטורים השונים, בטוח שתמצאו גם את הנתיב המדוייק בקלות..... כל המידע הרלבנטי רשום למעלה. תעשו בד"ח....
AaronDagan פורסם מרץ 18, 2010 דיווח פורסם מרץ 18, 2010 תכלס,אפשר לשים מפה שמסומן בה מקום המפגש והחניה? נראה לי זה היה פותר את כל השאלות. משה, רעיון טוב. אני אשתדל ליישם אותו למרות שאני חושב שכל ההסברים וההנחיות שנתתי למעלה ברורים מאד. אנחנו לא מדברים כאן על JFK או FRA או LON........כולה נתב"ג....קצת פרופורציה...... בקיצור ועוד פעם: אני משער שאתה מגיע עם רכב, לכן אתה נוסע עפ"י השילוט לכיוון טרמינל 1, נצמד למסלול השמאלי אחרי הרמזור ופונה שמאלה לכיוון השלט "חנייה לטווח ארוך" שזה החניון שממול הטרמינל. לוקח כרטיס חנייה, מחנה את הרכב ויוצא בהליכה לכיוון "אולם המגיעים" הישן (מערבה) חוצה את הכביש ואת רחבת החנייה שמאחוריו לכיוון 3 דגלי המדינה. משרדי החברה צמודים לטרקלין מצדה ולחומה המפרידה בין הרחבה לשטח האווירי של אל על. מקווה שהכל ברור.
Moshe Bensal פורסם מרץ 18, 2010 דיווח פורסם מרץ 18, 2010 אהרון, נראה לי שלא הבנתה אותי, לי זה ברור, ותודה על ההסבר. אך נראה לי שאם הייתה מפה מגוגל כמו ב-TFC מלכתחילה, היה חוסך שירשור של 5 עמודים, זה הכל. אני מאחל לכולם הנאה מהמפגש, וכמובן שמאד אשמח לפגוש את כולכם. אני יוצא מראשון דרך בית-דגן, מי שרוצה טרמפ מוזמן לשלוח מאייל לתאום. עריכה אהרון, למה חניה לטווח ארוך? זה מעל 24 שעות לא? חשבתי חניה לטווח קצר.
AaronDagan פורסם מרץ 18, 2010 דיווח פורסם מרץ 18, 2010 קישור לתמונת שטח: http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 1&t=h&z=17 הערות: 1. המשולש הלבן - אולם המגיעים הישן והרחבה משמאלו. 2. בצמוד אליו - בניין מרובע כפול - טרקלין מצדה ומשרדי ישראייר 3. המבנה המעוגל - החניון לטווח קצר ובינוני מול טרמינל 1 4. החנייה ברחבה מאחורי אולם המגיעים הישן אסורה בפרטי. רש"ת מפעילה גוררים +דו"ח + קנס. ראו הוזהרתם.
Moshe Bensal פורסם מרץ 18, 2010 דיווח פורסם מרץ 18, 2010 אוווו, עכשיו ברור כשמש, אבל, אהרון, איפה הדגלים? סתם סתם, חחחחחח.
AaronDagan פורסם מרץ 18, 2010 דיווח פורסם מרץ 18, 2010 אוווו, עכשיו ברור כשמש, אבל,אהרון, איפה הדגלים? סתם סתם, חחחחחח. סוף-סוף............... NEVER LOOSE A CUSTOMER.........
Gregory Verba פורסם מרץ 18, 2010 דיווח פורסם מרץ 18, 2010 חברים, אני מגיע עם רכב מחיפה. מי שרוצה טרמפ מוזמן לכתוב בפרטי או בטלפון נייד 0546387881. בחזור אני לא מבטיח כי כנראה אשאר לצלם קצת. גרגורי
Lufthansa פורסם מרץ 18, 2010 דיווח פורסם מרץ 18, 2010 בנוסף למה שכתבתי על חניה, אפשר לחנות גם בחניה ליד תחנת דלק בכביש 40 ללכת ברגל זה לא רחוק מטרמינל 1 החניה בחינם.
אורח פורסם מרץ 18, 2010 דיווח פורסם מרץ 18, 2010 פשוט להגיע לטרמינל 1? ההורים שלי נוסעים לת"א אז אני מגיע איתם.