4X-NOM פורסם מרץ 23, 2010 דיווח פורסם מרץ 23, 2010 היי, בקרוב אני מעוניין להתקדם מהסטיק הקיים שלי למערכת מתקדמת יותר של יוק ומצערת. ראיתי הרבה דיונים על שתי המערכות שצויינות בכותרת, אבל באף אחד מהם אין תשובה והחלטה על מה עדיף. ראיתי סיקורים באנגלית של שתי המערכות, אבל העדפתי לשאול אתכם וכך לקבל תשובה סופית. אני מודע לכמה יתרונות וחסרונות: CH עשוי מפלסטיק, Saitek ממתכת, הפדאלים של CH טובים יותר. האם מישהו מכיר את שתי המערכות ויכול להמליץ על אחת מסויימת? מהם הבאגים של כל אחת? מהם היתרונות? נוחות? עמידות, אורך חיים? הנה תמונות: Saitek: CH: לגבי המערכת של Saitek שבינתיים אני מעדיף אותה, ראיתי שב-Arcadia היא עולה 760. האם יש מקומות יותר זולים לקנות אותה? יש לציין שזה יוק ומצערת. אופציית חו"ל ירדה מהפרק, אולי זה עולה 200-300 ש"ח פחות, אבל אחרי מע"מ ומכס זה יורד לפער של 50, ובישראל יש אחריות. תודה רבה לעונים! חג שמח, נועם ישכר
orioh פורסם מרץ 23, 2010 דיווח פורסם מרץ 23, 2010 כן, פנדה-http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_1445&products_id=26545&PHPSESSID=c55355109e5477d6d54e9 בקשר להמלצה..אם למישהו יש יוק אחד אין סיבה שתהיה לו את השניO_Oאני יכול להגיד לך שCH עובד מצוין בלי אף בעיה..
orioh פורסם מרץ 23, 2010 דיווח פורסם מרץ 23, 2010 נכון, טעות שלי..ראיתי רק שרשום את השם ולא קראתי את המשך המשפט. מצטער
almoghilel פורסם מרץ 23, 2010 דיווח פורסם מרץ 23, 2010 נועם, לי יש בבית את הערכה של saitek, שאני אומר ערכה אני מתכוון ל: - יוק - פדלים - מצערת - רדיו פאנל אני חייב להגיד, שאני מאוד מרוצה .. כל מה שאני רוצה המערכת עושה, שזה מסתדר מעולה עם הסימ' ועם ואטסים בכללי ובספציפי אני אישית בגלל שלי יש את ה saitek, ממליץ בחום ...
yuvalshtark פורסם מרץ 24, 2010 דיווח פורסם מרץ 24, 2010 לי יש יוק של CH וואני ממליץ עליו בחוםם! לפי מה שאני יודע הבעיה ביוק של SAITEK זה שהוא מאוד רגיש ואתנועה שלו "רכה" זאת אומרת שאתה יכול למשוך אותו בלי שום בעיה אפילו עם הזרת, לאומת היוק של CH שהוא לא כל כך רך ןצריך להשקיע קצת כוח כדי למשוך ולדחוף שוב אני ממליץ על CH כי אני מכיר גם את הפדלים שלהם ויש לי סטיקים שלהם והם לא מאכזבים אף פעם
4X-NOM פורסם מרץ 24, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 24, 2010 אוקיי, קיבלתי את 2 התגובות. קצת קשה להחלטי, כל אחד ממליץ על מה שיש לו, אין פה דעה אובייקטיבית. אתם מוכנים בבקשה לנמק קצת יותר על ההמלצה שלכם? נועם
yuvalshtark פורסם מרץ 24, 2010 דיווח פורסם מרץ 24, 2010 אני יוסיף עוד משהו על CH שיכול לעזור לך: המצערות של CH הן רב תחומיות זאת אומרת שהן יכולות להיות גם מצערות של ססנה שהוא חד מנועי עם פסיע קבוע וגם של 747 שהוא עם 4 מנועים וגם של ברון שהוא דו מנועי עם פסיע משתנה וזה הופך את המצערת ליותר שימושית ואתה יכול לטוס איתה בכל מטוס שתרצה
4X-NOM פורסם מרץ 24, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 24, 2010 כך גם של saitek, אפשר לחבר עוד מצערת. אפשר גם לשלוט על מדפים.
Elad Zeierman פורסם מרץ 25, 2010 דיווח פורסם מרץ 25, 2010 נועם- בפועל בחטיבה לאורך השנים יש ניסיון רב יותר מבחינת כמות החברים המשתמשים ב CH, זה מתקשר לעובדה שה CH קיים הרבה שנים ו הסייטק יחסית צעיר יותר. בפועל לאורך השנים לא זוכר שנראו כאן לקוחות לא מרוצים מ CH והשירות שלהם והאייכות. בתור לקוח מרוצה שלהם שיש לו את אותו יוק ואותם פדלים כ - 5 שנים ללא תקלה אני ממליץ בעיקר בגלל האמינות והפשטות
danb2000 פורסם מרץ 25, 2010 דיווח פורסם מרץ 25, 2010 לי יש סט מלא של CH (יוק, סטיק, פדלים, בנק מצערות, ומצערת בודדת). אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה טענות אבל בהחלט יש לי כמה הערות ששווה לך לתת את הדעת עליהן: 1. קודם כל מבחינת איכות בניה ואמינות אני מסכים שמדובר במוצרים משובחים אבל... 2. יש בעיה שהמוט המרכזי של היוק מתחכך במסילה שלו ולא זז חלק - ניסיתי כמה פתרונות של שימון בספריי סיליקון (זה מה שהומלץ בפורום שלהם - כך שאני גם יודע שאני לא היחיד עם הבעיה) וזה אכן משפר קצת את חופשיות התנועה אבל לא מחליק לגמרי וגם לא מחזיק לאורך זמן (מדובר על תופעה בשני יוקים שונים שהיו לי לאורך השנים כך שאני יודע שלא מדובר במוצר תקול בודד) 3. הפדלים מייצרים הרבה "רעש" ושולחים פקודות תנועה גם שאתה לא נוגע בהם - אני חושב שמויש מזרחי נתקל באותה בעיה ופרסם פה בפורום איך לפתור אותה אבל עוד לא הגעתי לזה. 4. כל נושא ה"קינפוג מתקדם" דרך תוכנת ה-CM בעיני מאד מסובך (מדגיש - התרשמות שלי, ייתכן שמי שיש לו טיפה גישה והבנה בתכנות בסיסי לא יתקשה בכלל) - ואני לא היצלחתי להגיע לקינפוג של כל הקונטרולרים שיעבדו בדיוק כמו שאני רוצה. בגדול, אני מנסה להגיע למצב שאני אוכל להחליף בלחיצת כפתור בין סטים שונים של קונטרולרים לפי סוג המטוס שאני מטיס בזמן נתון. אני כרגע בעיצומו של תהליך התקנת הסימ' מאפס ואני כבר יודע שאני הולך לאכול הרבה קש בכל הנושא הזה של קינפוג קונטרולרים. שוב - מבחינת איכות ואמינות המוצר (כלומר הבניה החומרים הרכיבים והעמידות) אני כן חושב שמדובר במוצרים טובים. אבל... בעקבות כל מה שתיארתי למעלה אני מודה שאם לא הייתי מושקע בכ"כ הרבה כסף ב-CH הייתי שוקל ברצינות מעבר לסאיטק (היה לי בתחילת דרכי בסימולטורים סטיק שלהם והוא היה מעולה), אבל כרגע אני לא מתכוון להוציא סכום נכבד על המעבר אז אני אתמודד שוב עם הבעיות ומקווה להצליח יותר הפעם. מקווה שזה נותן לך עןד פרספקטיבה ועוזר לך לקבל החלטה.
Lior Avinoam פורסם מרץ 25, 2010 דיווח פורסם מרץ 25, 2010 אני ממליץ על CH, סאייטק לא ניראה הכי טוב, גם ביוק שלהם לפי הלוח הקטן של השעון רואים שזה קצת יותר ישן ועתיק, אני עשיתי המון חישובים ויצא לי בסוף שהCH יותר טובים, קניתי את היוק שלהם בדיוטי פרי ואני חושב שאני הולך להנות מיזה... היוק של CH גם יותר מציאותי ונוח, הטסתי ססנה בסימ' שיש בדיוטי פרי עם מסך ענק וערכה של יוק, ואין לך מושג איזה כיף זה, אתה מרגיש כאילו אתה במטוס אמיתי גם בלי קוקפיט בייתי. הפדאלים של סאייטק יותר מתאימים לקרבי, והם לפעמים נתקעים למטה, ולא עולים לך-זה מה שחשוב שלא יקרה בואטסים.. לגבי המצערת, אם אתה קונה סטיק של CH אתה לא צריך את המצערת של סאייטק, כי זה סתם יעלה יותר כסף ויש לך מצערת ביוק. אם אתה קונה סטיק של סאאיטק כך גם את המצערת שלהם, היא מאוד טובה ונוחה..עליה אין מה לדבר. אני חושב שבגלל שיש לסאייטק מצערת טובה וכל השאר ניראה סתם זבל, והמוצרים של CH כמעט כולם טובים וריאליסטים זה מה שגורם לך לחשוב המון .. בהצלחה ותתחדש
Zeev Bucki פורסם מרץ 25, 2010 דיווח פורסם מרץ 25, 2010 כבר כחצי שנה שאני עובד עם סאייטק ומאוד מרוצה.הכל שם עובד יותר חלק וטוב מאשר בCH שאותו השארתי במחשב השני לטיסות של הנכדים עם הססנה.הזזת מוט ההיגוי יותר חלקה ויציבה ולא מגיבה בפניות מהירות וחדות מדי כמו ב CH.מוט ההיגוי כולו מוסתר ומוגן בתוך גוף המערכת ולא גלוי ועלול לקבל מכות כמו בCH.לא צריך לשמן אותו כי הוא זז חלק בתוך המערכת בלי אבק וליכלוך ולא נתקע אף פעם זה גם לא מוט פלסטיק כמו בCH אלא מוט מאלומיניום או משהו דומה.אני מבצע איתו בססנה אופליין עם הנכדים הרבה טיסות וכמובן ברשת אונליין עם ה"מלכה" הכבדה את כל התמרונים המסובכים ביותר והגעתי למסקנה ברורה:רק SAITEK PRO FLIGHTG . בוקי זאב:4X-MJB
Yarden Ben-Dor פורסם מרץ 25, 2010 דיווח פורסם מרץ 25, 2010 כאחד שעובד עם שניהם אני ממליץ לך: יוק ופדלים- CH כל השאר- סאיטק. עם סאיטק אתה יכול לחבר לך הכל לכדי מיני קוקפיט קטן.. אני חיברתי 2 מצערות כדי שיתאים לי עד למטוס עם 4 מנועים או מטוס טורבו-פרופ דו מנועי, יחד עם פאנל רדיו ופאנל סוויצ'ים- מומלץ ביותר
4X-NOM פורסם מרץ 26, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 26, 2010 ליאור, יש הרבה קביעות ללא בסיס. למה היוק של CH יותר מציאותי? לפי התמונה הם כמעט זהים. למה הפדאלים של סאייטק מתאימים לקרבי? למה היוק של סאייטק הוא זבל? הוא עשוי ממתכת בניגוד ל-CH. תן בסיס לקביעות שלך. בקשר לשאר התגובות, אני רואה שבשתי המערכות יש כמה באגים, מבחינת נוחות, מה יותר טוב? תודה על התגובות וחג שמח, נועם
danb2000 פורסם מרץ 26, 2010 דיווח פורסם מרץ 26, 2010 ...מבחינת נוחות, מה יותר טוב? בחייך בנאדם :!: אתה באמת חושב שתקבל תשובה חותכת :?: :?: :?: זה יגיד שלי הכי נוח, ההוא יגיד שלו הכי נוח, אחר יגיד..... הבנת את הפרינציפ - לא :?: נותנים לך פה אני חושב פידבקים רבים על נתונים שאפשר לכמת, אבל נוחות... נו באמת.... הכי טוב לך תטיס עם CH ועם SAITEK ותחליט לבד. מבחינתי אתה מוזמן מתי שתרצה לנסות את ה-CH (בהנחה שתוך כמה ימים אני פותר את בעיות ההתקנה ומעמיד סימ' מבצעי :? ) שבת שלום
4X-NOM פורסם מרץ 26, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 26, 2010 טוב, אני חושב שקיבלתי החלטה. תודה לכולם! חג שמח, נועם
Ido Rosenthal פורסם מרץ 26, 2010 דיווח פורסם מרץ 26, 2010 בפנדה זה רק יוק, אני מעוניין גם במצערת. היוק של סאיטק מגיע עם המצערת
Muli Ivanir פורסם מרץ 26, 2010 דיווח פורסם מרץ 26, 2010 ליאור, יש הרבה קביעות ללא בסיס.למה היוק של CH יותר מציאותי? לפי התמונה הם כמעט זהים. למה הפדאלים של סאייטק מתאימים לקרבי? למה היוק של סאייטק הוא זבל? הוא עשוי ממתכת בניגוד ל-CH. תן בסיס לקביעות שלך. בקשר לשאר התגובות, אני רואה שבשתי המערכות יש כמה באגים, מבחינת נוחות, מה יותר טוב? תודה על התגובות וחג שמח, נועם ..מה, לא הבנת את הבסיס לקביעות?קניתי את היוק שלהם(CH) בדיוטי פרי ואני חושב שאני הולך להנות מיזה... תתחדש על כל מה שתחליט, ונראה שהחלטת טוב חג שמח
4X-NOM פורסם מרץ 26, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 26, 2010 אני רוצה לדעת למה היוק של סאייטק הוא זבל, למה הוא פחות ריאליסטי, למה הפדאלים של סאייטק לקרבי.
Idan Traub פורסם מרץ 26, 2010 דיווח פורסם מרץ 26, 2010 אני רוצה לדעת למה היוק של סאייטק הוא זבל, למה הוא פחות ריאליסטי, למה הפדאלים של סאייטק לקרבי. מזה משנה פדלים לקרבי או אזרחי ? הפדלים כעקרון זה הפריט בקוקפיט שלדעתי המראה שלו הכי פחות חשוב כי גם ככה העיקר שהוא מעביר את מה שאתה רוצה מהמוח למטוס וזהו .
4X-NOM פורסם מרץ 26, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 26, 2010 אני רוצה לדעת למה היוק של סאייטק הוא זבל, למה הוא פחות ריאליסטי, למה הפדאלים של סאייטק לקרבי. מזה משנה פדלים לקרבי או אזרחי ? הפדלים כעקרון זה הפריט בקוקפיט שלדעתי המראה שלו הכי פחות חשוב כי גם ככה העיקר שהוא מעביר את מה שאתה רוצה מהמוח למטוס וזהו . בדיוק. גם ככה לא רואים אותם הרבה.