Yarden Ben-Dor פורסם יולי 19, 2004 דיווח פורסם יולי 19, 2004 טוב, רק עכשיו הודיעו לי על השינוי, ההמראה שלי מחר ב18:50, הדפסתי דפיות גם של LGIR וגם של נתב"ג ואני מקווה ומתפלל להיכנס איכשהו לקוקפיט! אולי לבון תוכל לסדר לי משהו? חחחח.. אני גם יכתוב להם מכתב עם תמונות של המטוסים הצבועים שלי תודה מראש למי שיכול לעזור!!
alon_a פורסם יולי 19, 2004 דיווח פורסם יולי 19, 2004 אני לא מבין מה כל כך קשה להכנס לקוקפיט בטיסה סך הכל מבקשים מהדיילת היא מתקשרת לקוקפיט וזהו :roll: יש מישהו שיכול להסביר לי למה זה מסובך? כי לי זה בכלל לא מסובך אפילו שהייתי בן 8 הטייס קרא לי ולבן דוד שלי ברשמקול של המטוס (טוב זה מפרוטקציות) אבל בכל מקרה זה לא נראה לי כל כך קשה
Yarden Ben-Dor פורסם יולי 19, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 19, 2004 תאמין לי אחי ניסיתי... אתה מקבל ז** לעין! סליחה על הביטוי... אני חושב שאני ירשום לטייס מכתב או משהו בצירוף הצביעות שלי... אבל חוצמזה אני רוצה לנסות ממקור אחר להיכנס לקוקפיט...
Jonathan Perelmuter פורסם יולי 19, 2004 דיווח פורסם יולי 19, 2004 אלון כשאתה בן שמונה זה הרבה יותר קל.... אנחנו בני 16-18 זה קצת אחרת ובכלל אחרי אסון התאומים בכלל..... נ.ב גם אני אשמח לקבל פרוטקציות למחר לטיסה LY011 לקנדי ;-)
alon_a פורסם יולי 19, 2004 דיווח פורסם יולי 19, 2004 תאמין לי אחי ניסיתי... אתה מקבל ז** לעין! סליחה על הביטוי... אני חושב שאני ירשום לטייס מכתב או משהו בצירוף הצביעות שלי... אבל חוצמזה אני רוצה לנסות ממקור אחר להיכנס לקוקפיט... כן אבל תמיד אפשר לעשות איזה פרצוף עצוב או תמים בכל מקרה אם יכניסו אותך לקוקפיט אז כנראה רק אחרי הטיסה כי לא נראה לי שבטיסה קצרה כמו זו לרודוס יתנו באמצע הטיסה
Yarden Ben-Dor פורסם יולי 19, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 19, 2004 אני לא טוס לרודוס.... התבלבלת... אני טס לכרתים
e_dor פורסם יולי 19, 2004 דיווח פורסם יולי 19, 2004 תמסור ד"ש מצבאי EBY :wink: טיסה נעימה בכל חברה שהיא
hagay פורסם יולי 19, 2004 דיווח פורסם יולי 19, 2004 תדפיס דיספצ'ר ותשלח להם "רק" לשם השוואה, אולי זה יוסיף לסקרנות שלהם.
רפאל פורסם יולי 19, 2004 דיווח פורסם יולי 19, 2004 בהצלחה ירדן בניסיון הטוב להכנס לקוקפיט,אך הביטחון נימצא בכל חברה ישראלית. אם זה סאן דור,ישראייר,ארקיע וחברת אל-על. כבר קרו 2 מיקרים בהם ניסו לחטוף מטוסים שיראלים, לולא המאבטחים מי יודע מה היה קורה. פוקרא ניסה לחטוף מטוס אל-על שטס לטורקיה: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2254195,00.html מטוס אל-על 747 שנחת באיסטנבול הנוסע קם ממקומו ורץ לעבר תא הטייס,בטיסת ישראייר לשדה דב: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2906606,00.html מטוס ישראייר אם ייראו שאתה ילד ואתה מבקש כניסה לתא-הטייס לא ייתנו לך,ככה זה הביטחון הישראלי. אפילו אם אתה ילד,הם חושדים היום בכל אחד,אפילו בזה שביקש להחליף מקום ישיבה בטיסת 'ישראייר' וקם באמצע הטיסה,ואח"כ בחקירתו הבקשה שלו התבררה כנכונה. עדיף שתוותר,רק אם יש לך קשרים לך על זה,אם אין לך תעביר להם את המיכתב עם המטוסים הצבועים שלך ולך תדע מה ייקרה.
e_dor פורסם יולי 19, 2004 דיווח פורסם יולי 19, 2004 רפאל, אל תוכיח את הטפשות שלך ב"עובדות" הממש חסרות בסיס האלה. טיסה 393 של אלעל לברצלונה בתאריך 5 למרץ ב-752 - EBU. ילד בן 13 עם מצלמת ניקון בידיו, הוריו והאח שלו טסים להם ללב ברצלונה (אגב, כשהייתי שם .... עף לי התחת !) ההורים שלו מבקשים מהדיילים כניסה לקוקפיט לבנם הממש ממש מתוק. הדייל מסכים ולוקח אותו לקוקפיט. הילד פוגש בשני הטייסים, מדבר איתם ומצלם במשך כ-20 דקות וחוזר למושב שלו לקראת הנמכה. לא מאמין ? אז זהו, שזה אני .....
gal_d פורסם יולי 19, 2004 דיווח פורסם יולי 19, 2004 רפאל יש לי להגיד לך 2 דברים:1. אם אתה מחשיב את המקרים האלה בתור נסיון חטיפה אז יש רק אחד כי השני הוא רק נוסע שהתפרע... 2.לא אמרנו שמפסיקים את הכתובות לynet?! כמו שאלעד אמר מה אנחנו אתר פרסום של ynet :? נ.ב. תפסיק לבלבל במוח על דברים שלא קשורים בכלל לנושא!
shir פורסם יולי 19, 2004 דיווח פורסם יולי 19, 2004 כעיקרון אני נכנסתי כמה פעמים לקוקפיט בטיסה של אלעל (אבל בעזרת פרוטקציות :wink: ) אני כעיקרון מנסה לסדר ליונתן בטיסה שלו, ירדן תפנה אלי במסנג'ר אני אנסה לסדר גם לך
Yarden Ben-Dor פורסם יולי 19, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 19, 2004 אני לא טוס לרודוס.... התבלבלת... אני טס לכרתים
Nir Portal פורסם יולי 19, 2004 דיווח פורסם יולי 19, 2004 אחי תהנה בכרתים אני הייתי שם לפני בערך 5 שנים משהו כזה וזה מקום פשוט מ-ד-ה-י-ם!!! אם אתם שוכרים רכב כדי לטייל באי הזה אני ממליץ לך לקחת איתך כדורים נגד בחילות כי כל האי הזה הוא הר אחד גדול! מלא פיתולים!! אתה לא תרמין אבל היוונים מזה מרביתים שם! כולם על השוליים! כולם נוסעים לא פחות 140. חח תקשיב שהיינו שם אמא שלי כזה אומרת לאבא שלי שאנחנו לא זיים (הינו באוטו) והיינו בכלל על 120 חחחח איזה צחוקים זה) בקיצור תעשה חיים ותביא לנו קצת תמונות טוב?
gal_d פורסם יולי 19, 2004 דיווח פורסם יולי 19, 2004 מרוב שטויות שחכתי להגיד לך גם שתהנה ועם תבקר בכניה חניה לא זוכר איך קוראים למקום יש שם פארק מים מזה שווה לך אליו
Yarden Ben-Dor פורסם יולי 20, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 20, 2004 זה לא מה שחשוב לי בנתיים חחח... אני כמו ילד קטן רוצה ק-ו-ק-פ-י-ט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחח
asaf742 פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 חחחחחחחח, גם אני טס לאדינבורו (Edinburgh) באוגוסט, בלופטהנסה: תל אביב-פרנקפורט-אדינבורו (הייתי רוצה אלעל אבל זה פשוט נקודות בונוס...) בכל אופן, אני מתכנן להתנחל בקוקפיט! לדעתי זה יעבוד . אני יביא תמונות לפחות מה747 וה330 ה319 וה737-300 לא חשובים לי ממש... -רק שלא יכניסו אותי לתאי גזים ):
GILG פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 רק שלא יכניסו אותי לתאי גזים ): אסף מה זאת ההערה המטופשת המיותרת והלא קשורה הזאת? ועכשיו ברצינות בשבילי עצם החוויה שלי מתחילה כבר יום לפני ברכבת מרכז בארלזרוב במסירת מזוודות....שלא לדבר על היום שיוצאים על ההתרגשות שכבר היא בשיא לעמוד מול החלונות הגדולים לראות את המטוסים הענקיים עוברים לך מול העיינים זאת התרגשות! לנסוע באוטובוסים המוזרים האלה למטוס ולעבור בין כל המטוסים בדרך .....זה שיא הכיף! והכי חשוב העלייה למטוס... הקוקפיט בשבילי הוא סתם דבר שולי וחסר ערך ששסביר להניח שיהיה שלום לפני שתכנסו אליו :wink: רפאל ודור אין לכם מה להתווכח כי דור זה היה מקרה חד פעמי שכנראה לא יחזור על עצמו...ואל תדאג זה לא בגלל שאתה בן 13 בן 28 או בן שנתיים... :wink: אם כבר אתם מנסים להיכנס תעשו את זה אך ורק בסוף הטיסה שכל הנוסעים ירדו אומנם זה בטוח אטרקציה אבל הסיכוי לכך הרבה יותר גדול למרות שגם בשיטה זאת הסיכוי קלוש :? והכי חשוב נסיעה טובה ובטוחה לך ירדן! נ.ב-הבנתי שיונתן נוסע טס לקנדי היום(יום שלישי),יונתן בבקשה תשלח לי בפרטי את מועד היציאה+מספר טיסה כי שכן שלי דלת לידי קברניט של 744 והוא טס במפתיע לקנדי היום אז אם אתה רוצה "פרוטקציה" מסוג כלשהו דבר איתי בפרטי :wink:
Moshico Biller פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 ראיתי את המטוס של ישראייר שניסו לחטוף ממריא מאילת :cry: סבא שלי כמעט עלה לטיסה הזו :cry:
e_dor פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 גיל, אל תדבר מה שאתה לא יודע. 11 חודשים לפני הייתי כ-40 דקות בקוקפיט של חברת מאלב ! וכן, אם עוד לא הבנת אז שני אלה היו לאחר ה-11 בספטמבר 01'. אז גם אם לא תמיד מרשים, תמיד קיים סיכוי.
Moshico Biller פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 באיבריה נותנים להכנס לקוקפיטים? מה יש כבר שמה? ג'וייסטיק חמוד ומסכן איך הם מטיסים עם ג'וייסטיק באיירבאסים במציאות מייאלה סימולטור אבל מציאות וגם עם מישהו ימני איך עושים?????? כי הג'וייסטיק בצד שמאל :roll: