Asaf Brietbard פורסם יולי 19, 2004 דיווח פורסם יולי 19, 2004 תזכורת לכל הטסים :!: - לפני ההתחברות בSQUAWKBOX, או, אם ממש לחוץ, מיד לאחריה, לדאוג להיות עם SQUAWK במצב STANDBY . לאחרונה רבים מתחברים ונשארים דקות ארוכות על הקרקע במצב C. ההודעה פורסמה בGENERAL כדי שגם אלו שלא מתעניינים בATC ישימו לב ויפנימו. תודה על תשומת הלב. :idea: אסף.
Or Netzer פורסם יולי 19, 2004 דיווח פורסם יולי 19, 2004 בדיוק הרוב הגדול נכנס ושעה עם סקווק C על הקרקע יש כאלה שגם לא עונים בפרטי..... ולא נענים לקריאות לסטנדביי.. לתשומת לבכם!
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 אם רק היו בונים תסקווקבוקס שהדיפולט זה סקווק סטנדביי כל כך הרבה בעיות היו נפתרות...
hagay פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 אם רק היו בונים תסקווקבוקס שהדיפולט זה סקווק סטנדביי כל כך הרבה בעיות היו נפתרות... כן זה נכון, אבל בואו לא נפיל את זה על המתכנתים, הרי טייס צריך לזכור כל כך הרבה דברים אז קצת קשה להבין למה את זה אי אפשר לזכור.
אורח פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 א' ב' של סוסים, לפני Conect סקווק Stby. מה יותר פשוט מזה.
Omer k פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 נא לשים לב: Except while on the ground prior to making initial contact with ATC or upon request of ATC, a pilot should not squawk standby. A pilot should not squawk standby while flying to his destination, even when there is no appropriate Enroute air traffic control available. מתוך: VATSIM CODE OF CONDUCT B. PILOT’S CONDUCT זה מספר 4 אם הבנתי את זה נכון זה אומר ככה: אין ליהות במצב סטנר ביי על הקרקע לפני יצירת קשר או בקשה מהפיקוח אין להיות במצב סטנד בי. אין להיות במצב בטנד בי, באוויר גם אם אין פיקוח. זאת אומרת, שגשאני מתחבר עד שאני פונה לפיקוח אני צריך ליהות עם סקווק רגיל. האם הבנתי את זה נכון או לא?
the pilot פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 אם רק היו בונים תסקווקבוקס שהדיפולט זה סקווק סטנדביי כל כך הרבה בעיות היו נפתרות... רעיון נחמד, אבל... טייס צריך להיות אדם אחראי,ואם אתה נכנס לרשת עם בקווק צ'רלי(שזה הבסיס של הבסיס כמו שרן אמר),אז בואו נומר ש-זו לא דוגמא טובה, חברה, להתחיל להקפיד על הדברים הקטנצ'יקים הללו ולא לעשות בעיות. יום טוב,
Asaf Brietbard פורסם יולי 20, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 20, 2004 ציטוט: Except while on the ground prior to making initial contact with ATC or upon request of ATC, a pilot should not squawk standby. A pilot should not squawk standby while flying to his destination, even when there is no appropriate Enroute air traffic control available. לא הבנת נכון: שים לב ל"EXCEPT" בתחלה! הכוונה היא: למעט במצב שמטוס נמצא על הקרקע, לפני יצירת קשר עם פקח, אין מצב שמטוס נמצא במצב STBY.
E.Z פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 בקיצור מה שזה אומר ....אין שום שינוי בחיבור ראשוני סקווק סטנד ביי ואחר כך יבואו הנחיות פקח במידה ואתם מתחילים ץנועה ואין פיקוח אז מעבירים למצב C.... כדי שמי שנכנס לפקח יזהה אתכם גם בקרקע וגם באוויר.
E.Z פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 אסףאז הבנתי נכון שים לב זה מה שאמרתי שלילי לא הבנת נכון זה אומר ש- שיש להיות במצב C בכל שלבי הטיסה פרט להתחברות הראשונית לפני יצרת קשר פרוש הדבר שהתחברת אתה על STBY אחר כך העולם גדול...
Omer k פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 אוקי סליחה, טעות שלי אני מתחבר תמיד ככה לפני כמה ימים פתאום ראיתי את זה תודה על ההסבר, עומר