אורח פורסם מאי 7, 2010 דיווח פורסם מאי 7, 2010 לא.. זה לא קשור למונדיאל. מי שזוכר לפני מספר שנים התקיים מפגש בפארק הירקון שבו שיחקו כדורגל. אז הגיע הזמן לעוד מפגש כזה, לא :?: התאריך המדובר עליו הוא ה21 לחודש (21.5) בשעות צהוריים - אחרה"צ, ככול הנראה הוא יתקיים במגרש הכדורגל במתחמי אלעל. לכן המגבלה כרגע היא גילאי 16 ומעלה + ת.ז כידוע. במידה ותיהיה הענות גדולה של חברי חטיבה שגילם עוד לא 16 יישקל מקום אחר שבו יבוצע המפגש. כמו ששמתם לב ישנו סקר, ע"מ שנוכל לקבל אינדיקציה מתאימה מי מתכוון להגיע ומה גילו,אני מבקש ממכם להצביע. פרטים נוספים בהמשך, שבת שלום! ---------------------------- המקום הנבחר הוא פארק פרס בחולון (אפילו עשיתי אותו בזמנו בלאנדקלאס ) : דרכי הגעה: למגיעים בGPS : רחוב מפרץ שלמה 66 חולון. אנחנו ניפגש במגרשי הכדורגל,זהו החלק המערבי ביותר בפארק, הכי קל גם למצוא אותו (נמצא בקצה הימני העליון של התמונה). המפגש יתקיים ב21.5 , ניפגש בשעה 15:00 במקום שצוין. לבירורים,שאלות או סתם אם התברברתם בדרך : 0547442422 מי שמגיע בבקשה להודיע לי בפרטי או ע"ג הפורום. שבת שלום! ---------------------------- כרגע מגיעים: משה אלבז תומר חיים אביב קרבל דניאל פולק דוד בן דוד דור שי זיו בוק ליאור קסטנר אור בכטארי ניב סולומון אילן ניורובסקי רן בן שמואל אמיר גלוזמן
moshe elbaz פורסם מאי 7, 2010 דיווח פורסם מאי 7, 2010 סתם לידע כללי , יש מגרש קטרגל דשא ליד התחנת כיבוי במפגש מסלולי ההסעה k m , כבר יצא לי לראות אותם משחקים כ747 מסיע במרחק 30 מטר מהם
niv solomon פורסם מאי 7, 2010 דיווח פורסם מאי 7, 2010 נשמע מעולה רק שזה ביום שישי וחלק מהאנשים פה לומדים...
אורח פורסם מאי 7, 2010 דיווח פורסם מאי 7, 2010 niv solomon כתב: נשמע מעולהרק שזה ביום שישי וחלק מהאנשים פה לומדים... תקרא את ההודעה שוב.. שים לב שרשמתי יום שישי צהורים - אחרה"צ
prince869 פורסם מאי 7, 2010 דיווח פורסם מאי 7, 2010 איזה באסה...אני בניו יורק בתאריך הזה... יש אפשרות לדחות ליום אחר?, גם לעזור לאנשים שרוצים לבוא אבל לא יכולים ביום שישי (גם הדתיים בחטיבה) וגם לאנשים כמוני שפשוט לא יכולים בתאריך הזה חח...
Almog Atar פורסם מאי 7, 2010 דיווח פורסם מאי 7, 2010 אין מה לעשות לא כולם יכולים להיות מרוצים. יום שישי זה היום הכי מתאים לדעתי, בכל יום אחר בשבוע יש לימודים ככה שהתירוץ שיש חבר'ה שלומדים בשישי לא עובד פה, ביום שבת תגידו שאין תחבורה ציבורית ובשאר השבוע אנשים עובדים/לומדים. אין מה לעשות אי אפשר לרצות את כולם.
אורח פורסם מאי 7, 2010 דיווח פורסם מאי 7, 2010 prince869 כתב: איזה באסה...אני בניו יורק בתאריך הזה...יש אפשרות לדחות ליום אחר?, גם לעזור לאנשים שרוצים לבוא אבל לא יכולים ביום שישי (גם הדתיים בחטיבה) וגם לאנשים כמוני שפשוט לא יכולים בתאריך הזה חח... במידה ובאמת לא היה מענה היינו שוכלים להעביר את זה לתאריך אחר.. כרגע לפי הסקר מגיעים מספיק אנשים, ככה שככול הנראה לא נדחה את זה.
Lufthansa פורסם מאי 9, 2010 דיווח פורסם מאי 9, 2010 99 אחוזים שאגיע, משחקים כדורגל שם? כל הכבוד על היוזמה!
Matan Solomon פורסם מאי 11, 2010 דיווח פורסם מאי 11, 2010 אני אישית סוגר שבת אחרת הייתי מגיע אפילו לאו דווקא לשחק... בכל מקרה לדעתי, לא כל דבר מחייב שנעשה אותו באלעל, דעה אישית שלי היא שיש מקומות שאולי התחבורה אליהם יותר פשוטה, ובלי אישורי כניסה והרבה אירגון מראש, נראה לי יותר הגיוני... אבל אני אשפוט אם אני גם ככה לא הולך להגיע, סתם דעתי... יוזמה מצוינת! כן ירבו!
Idan Traub פורסם מאי 11, 2010 דיווח פורסם מאי 11, 2010 Solly כתב: אני אישית סוגר שבת אחרת הייתי מגיע אפילו לאו דווקא לשחק...בכל מקרה לדעתי, לא כל דבר מחייב שנעשה אותו באלעל, דעה אישית שלי היא שיש מקומות שאולי התחבורה אליהם יותר פשוטה, ובלי אישורי כניסה והרבה אירגון מראש, נראה לי יותר הגיוני... אבל אני אשפוט אם אני גם ככה לא הולך להגיע, סתם דעתי... יוזמה מצוינת! כן ירבו! עזוב ארגון אתה נמצא בדילמה תמידית עם עצמך האם להתסכל למעלה או על הכדור....
אורח פורסם מאי 13, 2010 דיווח פורסם מאי 13, 2010 ככול הנראה המפגש לא יתקיים במתחמי אלעל עכב כמות ה"קטינים" שרשמו שהם יגיעו, וסיבות נוספות. במידה ולמישהו יש רעיונות למקומות מפגש שבהם נוכל להיפגש ולשחק , יכול לשלוח לי בפרטי את המיקום,אבל שזה לא יהיה איזה חור באזור :wink:
David Bendavid פורסם מאי 13, 2010 דיווח פורסם מאי 13, 2010 צריך גם שיהיה מקום שקרוב מבחינת תחבורה ציבורית (תחנת אוטובוס פעילה או תחנת רכבת ליד)
4X-OYK פורסם מאי 13, 2010 דיווח פורסם מאי 13, 2010 יש בכפר סבא כמה מתחמי כדורגל ליד האיצטדיון העירוני תחבורה יש תנועת מטוסים קלים יש כבדים לפעמים יש
FlightHut פורסם מאי 13, 2010 דיווח פורסם מאי 13, 2010 יש את הספורטק בקרית אונו, זה צמוד לכביש מכבית החדש, וזה מגרש סינטטי גדול וקרוב מאוד לתחנות של חברת קווים( יש קווים נונסטופ מהתחנה המרכזית בת"א עד לשם קו 68)
Amit Doron פורסם מאי 13, 2010 דיווח פורסם מאי 13, 2010 FlightHut כתב: יש את הספורטק בקרית אונו, זה צמוד לכביש מכבית החדש, וזה מגרש סינטטי גדולוקרוב מאוד לתחנות של חברת קווים( יש קווים נונסטופ מהתחנה המרכזית בת"א עד לשם קו 68) צודק,אחלה מגרש יש שם וגם קרוב :mrgreen:
4X-OYK פורסם מאי 14, 2010 דיווח פורסם מאי 14, 2010 כמו כן יש את הגול טיים בכפר סבא משהו כמו 10 מגרשי דשא סינטטי ברמה גבוהה יש תחבורה ציבורית של מטרופולין 149+247 ו אגד 2+5
mickey lip פורסם מאי 15, 2010 דיווח פורסם מאי 15, 2010 הבעיה במגרשי אלעל הוא נושא אישורי הכניסה. אם כולם היו מעל 16 היינו מארגנים באלעל. לא כך המצב, לכן , על מנת שכולם יוכלו להינות ולהשתתף נבחר המקום הזה. אם ילך טוב, אני מציע לערוך את זה לפחות פעם בחודש, על פעם במקום אחר. לצערי ערב יום מסיבת יום הולדת לבת שלי שמתקיימת בדיוק באותם שעות לא אוכל להגיע הפעם, אבל פעם הבאה , אין תירוצים, אני וכל קונצרן MRD נגיע....... נסיים בציטוט מפי האיש והאולפן..." תבלו".....