David Bendavid פורסם מאי 29, 2010 דיווח פורסם מאי 29, 2010 שלום לכולם כפי שרובכם זוכרים, לפני כחודש פורסם סקר אשר נועד לתת לכם את הזכות לבחור את היעד שתרצו לטוס אליו במסגרת האירוע - והיעד הנבחר הוא וינה. אז הבטחות מקיימים ! ביום שבת הקרוב יתקיים אירוע מבן-גוריון אל וינה שבאוסטריה. האירוע יתקיים בתאריך ה-5 ביוני, כאשר המראה ראשונה מבן-גוריון תהיה בשעה 1600Z - כלומר 1900 זמן מקומי. אז איך זה עובד אתם שואלים ? כמו באירועים קודמים, כל אחד נכנס לאתר שלנו ובוחר את הסלוט המתאים לו מהרשימה שנמצאת בטלוויזיה כתלות בסוג המטוס שיהיה מעוניין להטיס, בחניה ובשער. שימו לב שחלק מהסלוטים מוגדרים למטוסי MEDIUM - כלומר 752,737,738, וחלק למטוסי HEAVY - כלומר 763,772,744. מתוכנן לנו פיקוח מלא בוינה ובישראל, ובתקווה להענות של החטיבות על הנתיב - גם לאורך הנתיב תדריך מפורט יותר כולל תוכנית טיסה יפורסם בסמוך לאירוע, כמו שציינתי מערכת ההרשמה זהה לאירועים הקודמים, לאחר הרשמה אתם תקבלו מייל שאותו צריך לאשר על מנת שהסלוט שלכם לא ימחק אוטומטית לאחר כמה שעות. לאור האירועים הקודמים אנחנו מבקשים לא להירשם סתם ובסוף לבטל יום\שעה\דקה לפני מועד ההמראה על מנת למנוע אי נעימות. דיי מאכזב לצפות ל30 טייסים שנרשמו כשבפועל טסים 10. אתם מוזמנים להיכנס ולהירשם : http://www.elalva.co.il/events פקחים אשר מעוניינים לפקח בארץ מוזמנים לפנות אליי לפרטים נוספים, דרוש פיקוח בעמדות הבאות: תל אביב גישה בן גוריון - מאויש - אוהד שלו מגדל בן גוריון - מאויש - מתן סולומון עמדות קרקע בן גוריון - מאויש - אור בכתרי (מערב). עמדת קלירנס דליברי - מאויש - אופיר פריג' לכל בעיה וכד' ניתן לפנות אלינו בדיון פה או בפרטי ומקווים לראות את כולכם באוויר !! שיהיה אירוע פורה ומהנה ! צוות אל על וירטואל
David Bendavid פורסם מאי 29, 2010 מחבר דיווח פורסם מאי 29, 2010 מעונין לעלות דליברי משגיחים לפנות בפרטי שוב, כמו שהבהרתי כבר בנושא הקודם. בזמן אירוע נעדיף פקחים ללא השגחה מאשר פקחים מושגחים. מצטער, יהיו הזדמנויות נוספות.
Ido Wachtel פורסם מאי 29, 2010 דיווח פורסם מאי 29, 2010 אהלן דוד לטובת טייסי אלעל וירטואל חובבי הT7 האם יש עידכונים לגביי צי ה777 ? כי ראיתי בסלוטים "הכבדים" גם את הT7
David Bendavid פורסם מאי 29, 2010 מחבר דיווח פורסם מאי 29, 2010 אהלן דוד לטובת טייסי אלעל וירטואל חובבי הT7 האם יש עידכונים לגביי צי ה777 ? כי ראיתי בסלוטים "הכבדים" גם את הT7 אני מאוד מקווה שכבר בשבת הקרובה זה יהיה מוכן, אבל אני לא רוצה להתחייב.
bar levy פורסם מאי 29, 2010 דיווח פורסם מאי 29, 2010 נרשמתי שימו לב שהסלוט של 1608 ו 1610 זה אותו מספר טיסה
Omer D פורסם מאי 29, 2010 דיווח פורסם מאי 29, 2010 חבל שזה יום לפני הבגרות בתנ"ך.. תהנו! מקווה שירבו אירועים כאלה!
David Bendavid פורסם מאי 30, 2010 מחבר דיווח פורסם מאי 30, 2010 חבל שזה יום לפני הבגרות בתנ"ך..תהנו! מקווה שירבו אירועים כאלה! גם לי יש בגרות... לומדים בשיוט עם האוזניות על האוזניים לא צריכה להיות בעיה
David Bendavid פורסם יוני 1, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 1, 2010 חברים, 21 אנשים הצביעו בעד אירוע לוינה בסקר שפתחנו - איפה אתם ? כרגע רק 8 טייסים צפויים לטוס באירוע, בהחלט מאכזב ביחס לציפיה.
Yarden Gotlib פורסם יוני 1, 2010 דיווח פורסם יוני 1, 2010 דוד אני מאד מצטער אבל היום המורה שלי הודיע לי שיש לי מבחן ביום ראשון במתמטיקה לכן אני צריך ללמוד ואני מבטל את ההשתתפות שלי בתור פקח.
AaronDagan פורסם יוני 2, 2010 דיווח פורסם יוני 2, 2010 חברים, 21 אנשים הצביעו בעד אירוע לוינה בסקר שפתחנו - איפה אתם ? כרגע רק 8 טייסים צפויים לטוס באירוע, בהחלט מאכזב ביחס לציפיה. שלום, 1. למען הסדר: לא הצבעתי אבל וינה בהחלט יעד בכייף, תמיד !!! 2. אם אטוס, בלי נדר, זה יהיה עם קוד ISR כחובת נאמנות למעסיק הנוכחי שלי....No Offense... 3. נתיב - ציוד - הכנות : VROUTE. בהצלחה והנאה לכל המשתתפים.
Almog Atar פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 אהלן לכולם, האירוע מתקיים היום כמתוכנן, הנה קצת פרטים לקראת הערב. נרשמו 13 טייסים, כמות לא גדולה במיוחד אבל גם טוב אנחנו מבינים את התקופה הלחוצה (בגרות ביום ראשון ומתכונות וכו') אבל בכל זאת האירוע הזה יכול לעזור לכם קצת לצאת מהספרים ולקחת הפסקה קטנה הכל אתם כבר יודעים ואין כ"כ מה להרחיב, השעות בסלוטים באתר מדברות על זמן דחיפה מהשער, כמובן לשמור על הסדר הטוב בקריאה לקלירנס ולא להתפרץ אחד לשני. שימו לב שמסלול 26 סגור לכן תתכוננו להמראות 12 או 30. תוכנית הטיסה : PURLA1 SUVAS UL53 KAROL UL995 RDS UN128 PEREN UN133 EVIVI UL863 RAVAK UL617 PARAK UY56 GIGOR כמובן שמתואם לנו פיקוח בדרך וביעד. דפיות, NOTAMים ומידע רלוונטי ניתן למצוא בלינק הזה היישר מהVACC האוסטרי: http://www.vacc-austria.org/?page=conte ... &icao=LOWW אם יש לכם שאלות או בקשות אתם מוזמנים לפנות אלינו כל הזמן, נתראה בערב
orioh פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 לי יש מתכונת מחר בבוקר..אני אשתדל לבוא אבל אני לא חושב שאני אצליח למי שטס, בהצלחה וטיסה נעימה
Yoni פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 מעל האיזור בין טורקיה ליוון יש כעת סערה מעל האיזור שנטוס עליו בין טורקיה ליוון, שימו לב לזה כאשר אתם מתכננים את גובה הנתיב שלכם. http://aviationweather.gov/products/swh/
YOYOYO פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 השעה להרשמה לטיסה היא ב UTC נכון? אז מתי כל אחד יוצא?
Ittai Arnon פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 תודה רבה לכל המארגנים - הרבה זמן לא טסתי באירוע ונהנתי מאוד - פירסמתי גם שרשור תמונות בפורום בחלק תמונות וסרטים. חשוב לי לכתוב דעתי על הפיקוח בוינה. אני מאוד מעריך אנשים שתורמים מזמנם ובאים לבקר באירוע כזה אך דעתי היא כי היה אפשר לעשות זאת ביתר יעילות. וינה שדה עמוס באירופה ומה שהיה היום לא בייש יום רגיל שם. PESAT2N הוא בדיוק תהליך שנועד לבצע הפרדות בין מטוסים ולכן הוא נחש ארוך כמו שיש בגרמניה ב EDDF EDDM וכו כו. בסופו של דבר ביצענו HOLDים מיותרים לדעתי... מה גם שהיו גם חלק מהטייסים שקצת הקשו על הבקר. בסופו של דבר היה אפשר לייעל יותר. נו טוב, לילה טוב
Almog Atar פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 היה כיף מאוד, גם בגלל הסיבה שכמעט כל הנרשמים הגיעו, טסו ונהנו. היה עומס ביציאה מב"ג, עומס בכניסה, לא ממש הייתי עד לבעיות בכניסה לשם אבל בקטנה, אני מניח שכולנו למדנו משהו לפעם הבאה. תודה לכל מי שלקח חלק באירוע, לדוד שאירגן אותו בצורה מופתית וכמובן לצוות הפקחים בארץ, תודה רבה לכם !!! מקווה שפעם הבאה תראו אירוע ברמה אחרת לגמרי 0X
Ran Ben Shmuel פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 היה כיף מאוד, גם בגלל הסיבה שכמעט כל הנרשמים הגיעו, טסו ונהנו.היה עומס ביציאה מב"ג, עומס בכניסה, לא ממש הייתי עד לבעיות בכניסה לשם אבל בקטנה, אני מניח שכולנו למדנו משהו לפעם הבאה. תודה לכל מי שלקח חלק באירוע, לדוד שאירגן אותו בצורה מופתית וכמובן לצוות הפקחים בארץ, תודה רבה לכם !!! מקווה שפעם הבאה תראו אירוע ברמה אחרת לגמרי 0X ותודה לקפטן על נחיתה מוצלחת תודה גם לאמיר פז, שעלה על עמדת הגישה בהתראת רגע אחרון - וכמובן לכל שאר הפקחים. לילה טוב ושבוע טוב,