Raptor פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 שלום יש לי שאלה האם בטיסות פרטיות אפשרי ללבוש מדי טייסים ככה בשביל ההרגשה הטובה? האם זה יכול להיחשב כעבירה על החוק בגלל התחזות?
Raptor פורסם יוני 5, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 5, 2010 יכול ללא שום בעיה כל עוד אתה זה שמטיס אם נגיד ראה אותך שוטר ברחוב עם המדים שהיית בדרך לשדה תעופה או משהו זה יכול להיחשב כהתחזות?
Raptor פורסם יוני 5, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 5, 2010 חחחחח אתה תתפלא בזמנו שהייתי תלמיד שוטרים עצרו אותי בדרך לבגרות בהיסטוריה ביקשו ממני תעודת זהות והתחילו לשאול כל מיני שאלות
Ido Bone פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 חחחחח אתה תתפלאבזמנו שהייתי תלמיד שוטרים עצרו אותי בדרך לבגרות בהיסטוריה ביקשו ממני תעודת זהות והתחילו לשאול כל מיני שאלות הלכת לבגרות עם תלבושת של טייס? חחח סתם, אני מכיר אנשים שטסים במטוסים קלים עם מדים של קברניט אז אין עם זה בעיה..
Raptor פורסם יוני 5, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 5, 2010 חחחחח אתה תתפלאבזמנו שהייתי תלמיד שוטרים עצרו אותי בדרך לבגרות בהיסטוריה ביקשו ממני תעודת זהות והתחילו לשאול כל מיני שאלות הלכת לבגרות עם תלבושת של טייס? חחח סתם, אני מכיר אנשים שטסים במטוסים קלים עם מדים של קברניט אז אין עם זה בעיה.. כן עוד שאלה מה ההבדל בין מדים של צצוות מטוס (להתעלם מהדיילים) יענו הבנתי שיש מדי קברניט מדי טייס ודברים כאלה גם הדרגות,3 פסים כסף 3 פסים זהב יש הבדל בין כל אלה או שזה רק מה שמתאים לכל אחד?
Omer D פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 דיל- פס אחד מנהל שרות בטיסה וטייס מתלמד - 2 פסים קצין ראשון- 3 פסים קברניט- 4 פסים
orioh פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 "מנהל שרות בטיסה" זה שלושה פסים דקים. דייל זמני זה פס אחד דק. דייל קבוע זה שני פסים דקים
Ido Bone פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 מידע על הדרגות פורסם בעבר פה באחד השרשורים http://www.nobleair.com/hubs/aus/Admini ... ystem.html
Omer D פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 "מנהל שרות בטיסה" זה שלושה פסים דקים.דייל זמני זה פס אחד דק. דייל קבוע זה שני פסים דקים וואלה.... טוב, חידשת לי...
Shachar Hzkelevich פורסם יוני 6, 2010 דיווח פורסם יוני 6, 2010 אני אישית יצאתי מנתב"ג עם מדי טייס שחזרתי מארה"ב לאחר שסיימתי את הרישיון שלי ואף אחד לא דיבר איתי, למרות שזה אולי מצד שני נראה קצת מצחיק שילד בן 17 מסתובב עם מדי טייס. אבל לאף אחד לא באמת אכפת מחוץ לשדה התעופה.. אם תכנס עם מדי טייס לנתב"ג זה יראה מחשיד ואני מאמין שידברו איתך.. כי זה אולי למטרות טרור כאלה ואחרות... ומצד שני אני מאמין שאם תכנס עם החליפה לשדה התעופה והרישיון טיס (במידה ויש) בכיס ובמידת הצורך תציג אותו גם, גם אז לא יעשו לך דבר..
Amir Paz פורסם יוני 6, 2010 דיווח פורסם יוני 6, 2010 ולי יש +200 שעות טיסה ואף פעם לא שמתי מדי טייס.... תשאירו קצת כבוד למעמד חבר'ה :wink:
Nir Gonen פורסם יוני 6, 2010 דיווח פורסם יוני 6, 2010 מסכים עם אמיר לצערי הייתי חייב ללבוש מדי טייס בשביל האקדמיה, ושנאתי כל רגע תעריכו את האפשרות ללכת לטוס על "אזרחי"
bar levy פורסם יוני 6, 2010 דיווח פורסם יוני 6, 2010 מה נעשה הבטחתי לאמא להיכנס עם זה לארץ אני עוד חייב לך כף שטות על זה
Raptor פורסם יוני 7, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 7, 2010 חחח למה ללכת עם מדי טייס אזרחי זה מגניב ומרשים החולצה עם הדרגות והעניבה ללכת עם ז'קט וכובע זה כבר כבד אני מסכים
oz sessler פורסם יוני 7, 2010 דיווח פורסם יוני 7, 2010 אני גם הולך על מדים כל יום, בא לך כבר להקיא מזה
אורח פורסם יוני 7, 2010 דיווח פורסם יוני 7, 2010 מסכים עם ק"ר פז. אבל אם כבר אז סט מלא. אין לכם מושג מה זה עושה לבחורות אחרי יום שלם שהיתי חנוט בחליפה הזאת, ללא ספק דרך קלה להשגת .... :evilbat: ד"א זה היה בשירות אלעל מטענים (מנהל צי 742 זוכרים ).
ifs2003 פורסם יוני 7, 2010 דיווח פורסם יוני 7, 2010 בתעופה הקלה בארץ, טייסים פרטיים לובשים מדים (לפעמים) בטיסות לחו"ל (קפריסין, יוון, ירדן) כדי להזדהות כצוות אבל טיסות פרטיות פנים ארציות עוד לא ראיתי :wink:
Zeev Bucki פורסם יוני 7, 2010 דיווח פורסם יוני 7, 2010 כל הכבוד רן מתאים לך המדים. גם לי יש מדים של קברניט וכמובן לא של אל על כך שאני לא עובר שום עבירה על החוק.שאני טס בבית לפעמים אני לובש אותם ולפעמים אני יושב איתם בבית קפה מסויים בתל אביב וכך אני ... בוקי זאב:4X-MJB
Zeev Bucki פורסם יוני 7, 2010 דיווח פורסם יוני 7, 2010 וזה האתר שמשם הזמנתי את המדים כבר פירסמתי בעבר http://www.tallyhouniforms.com/ בוקי זאב:4X-MJB
Noy Farhi פורסם יוני 7, 2010 דיווח פורסם יוני 7, 2010 כל הכבוד רן מתאים לך המדים.גם לי יש מדים של קברניט וכמובן לא של אל על כך שאני לא עובר שום עבירה על החוק.שאני טס בבית לפעמים אני לובש אותם ולפעמים אני יושב איתם בבית קפה מסויים בתל אביב וכך אני ... בוקי זאב:4X-MJB אתה רוצה להגיד לי שאתה טס בסימולטור אתה לובש מדים?
Asaf Brietbard פורסם יוני 7, 2010 דיווח פורסם יוני 7, 2010 AS REAL AS IT GETS יאללה, חבורה של קרועים.... טיפול פסיכולוגי ראשון עלי חינם, סיבוב לכולם.