David Bendavid פורסם יולי 20, 2010 דיווח פורסם יולי 20, 2010 שלום לכולם, כפי שרובכם יודעים, לאחרונה התחלפו האנשים אשר עומדם בראש בית הספר לטיסה וירטואלית IFS. על מנת להודות למנהלים איציק בקשי, ברוך שפיגל ואסף בריטברד, ולקבל בברכה את המנהלים החדשים, אדם ויזר ואביב קרבל, נקיים מטס ממנחת מצדה הנמצא בדרום הארץ, אל שדה התעופה הרצליה במרכז. המטס יערך ביום שבת, 24 ביולי 2010, כשהמראה ראשונה תהיה בשעה 2130 זמן מקומי. על מנת להפיק הנאה מקסימאלית מהמטס, יש להערך בהתאם בכל האמצעים הדרושים: מפות לנתיב, דפיות לשדות התעופה, סינרים מתאימים ולנדקלאסים. אני מבקש מכם, להתנהג בצורה מתורבתת, מכיוון שידוע שבשדות הנ"ל מספר החניות הוא לא בשמים, ולכן יש להיות סובלניים ובמידה והתחברתם על אדם אחר - פשוט לזוז קצת הצידה. על מנת לקיים את האירוע בהנאה המקסימאלית, דרושות העמדות הבאות: פיקוח דרום - רן בן שמואל גישה בן גוריון - אביב קרבל מגדל הרצליה - משה אלבז מפעיל מנחת מצדה - איציק בקשי דפיות דרושות מנחת מצדה שדה התעופה הרצליה מפת נתיבים נמוכים - לטסים בתנאי מכשירים אתר IFS - שם ניתן למצוא באיזור ההורדות מפות ודפיות נוספות בהזדמנות זו, אני רוצה להודות למנהלים שמתחלפים, על עבודה מצויינת והבאת בית הספר לטיסה וירטואלית לטוב ביותר מסוגו בארצינו, במקצועיות חסרת פשרות והרבה סבלנות. בנוסף, נאחל בהצלחה למנהלים החדשים, אדם ויזר ואביב קרבל, בתקווה שישמרו על רמת בית הספר, ואני בטוח שבדרכם ישפרו אותו ויגיעו למיטב. שיהיה אירוע מהנה לכולם, מחלקת אירועים.
lior kestner פורסם יולי 21, 2010 דיווח פורסם יולי 21, 2010 אני כל כך מגיע! אני כזה מגיע כאילו ...=] 0X
4X-STA פורסם יולי 21, 2010 דיווח פורסם יולי 21, 2010 מגיע אבל אבצע נתיב אחר :mrgreen: עריכה: בעצם למה לא לטוס ראיה? :mrgreen: כבר המון זמן שזנחתי ראיה לטובת מכשירים, הפעם אגיע לראיה.
4X-GTE פורסם יולי 21, 2010 דיווח פורסם יולי 21, 2010 אני לצערי לא אוכל להגיע, אני אהיה באילת בתאריך הזה. שתהיה טיסה מהנה
moshe elbaz פורסם יולי 21, 2010 דיווח פורסם יולי 21, 2010 חברים זה יהיה עצוב מאוד אם לכזה ערב פרידה לא תהיה הענות של החניכים שלמדו את היסודות שלהם , ובנימה אישית אני רוצה שיהיה תור בהמראה.
moshe elbaz פורסם יולי 21, 2010 דיווח פורסם יולי 21, 2010 חברים זה יהיה עצוב מאוד אם לכזה ערב פרידה לא תהיה הענות של החניכים שלמדו את היסודות שלהם , ובנימה אישית אני רוצה שיהיה תור בהמראה. שיהיה בהצלחה
Elad Orlansky פורסם יולי 21, 2010 דיווח פורסם יולי 21, 2010 ברור שאני מגיע אפשר לדחות את זה במעט לשעה 9 או 9 וחצי? שבת יוצאת אם אני לא טועה ב8 ו25 דקות תודה על ההתחשבות אלעד
David Bendavid פורסם יולי 21, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 21, 2010 .:: שימו לב ::. האירוע נדחה בשעה לצורך התחשבות בשומרי השבת שבינינו. תודה לאלעד על תשומת הלב ! שעת האירוע המעודכנת היא 2130 מקומי. פקחים, נא לאשר הגעה בשנית. תודה.
moshe elbaz פורסם יולי 21, 2010 דיווח פורסם יולי 21, 2010 מאשר הגעה עדין לסביבות 8:30 ע"מ לאפשר למי שרוצה להקיף או להגיע למטס משדות אחרים
Waheb פורסם יולי 22, 2010 דיווח פורסם יולי 22, 2010 מאחורי בית ספר גדול עומדים אנשים ענקים ... רב תודות לצוות הניהולי היוצא של IFS , הוכחתם את אהבתכם לרוח התעופה ואת השאיפה לקחת את הנושא ולקדם אותו מתוך אהבה ורצון והשקעתם המון בשביל שכולנו נהנה מעולם התעופה הוירטואלי . נעדרתי תקופה מסויימת מהפורום מסיבות אישיות , אך כשאני נזכר באנשים כמו איציק בקשי ואחרים מצוות IFS ,אלו אנשים שבאמת מרגישים את רוח התעופה נושבת להם בגב ותמיד מחמם את הלב להיזכר באותם ימים כשעוד הייתי חניך במחזור 12 ... בנימה אופטימית זאת זו אני מאחל להם שיצליחו בכל מה שיבחרו והמסורת של IFS תמשיך לתקתק כמו שעון ... כי היא מורשת מדור לדור באותה משפחה אז חברים אנחנו ניפגש במצדה 4X-WHY : להישמע
igool פורסם יולי 22, 2010 דיווח פורסם יולי 22, 2010 אני רוצה לאחל המון הצלחה לצוות הניהול החדש, כחניך במחזור 18 נוכחתי כמה אדם ירדן ואביב הם רציניים ומשקיענים, כך שביה"ס בידיים טובות ולאסף וברוכי, כל הכבוד שהבאתם את ביה"ס לרמה בה הוא נמצא, המון תודות
uvdude פורסם יולי 22, 2010 דיווח פורסם יולי 22, 2010 בעזרת השם, אם המחשב הנייח אשכרה יניע (אחרי שלא הדלקתי אותו משהו כמו 3 חודשים) - אני אגיע לטוס!
אורח פורסם יולי 23, 2010 דיווח פורסם יולי 23, 2010 יש סינרי של מצדה שמתאים ל FSX? כאן: http://flightsim.com/kdl.php?fid=134957
David Bendavid פורסם יולי 23, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 23, 2010 לצערי אני רק עם לפטופ ככה שלא אולי להגיע לאירוע ולקחת חלק. אבל אני בטוח שיהיה מאוד מכבד ושיהיה אירוע מצליח מאוד, סומך עליכם VATIL . שיהיה בהצלחה !!
Zeev Bucki פורסם יולי 23, 2010 דיווח פורסם יולי 23, 2010 יש למישהו סינרי טוב למצדה ל FS9? בוקי זאב:4X-MJB
Shoval Cohen פורסם יולי 23, 2010 דיווח פורסם יולי 23, 2010 יש למישהו סינרי טוב למצדה ל FS9?בוקי זאב:4X-MJB בבקשה: http://www.flightsim.com/kdl.php?fid=112246
Zeev Bucki פורסם יולי 23, 2010 דיווח פורסם יולי 23, 2010 תודה בשמי ובשם הדיילת על הסינרי.אני הולך מחר באירוע לבצע שם TOUCH AND GO עם ה747-400 הכבד.כבר מזמן באיזה אירוע איציק בקשי הנחית אותי שם בלי בעיה כך שזה ניתן לביצוע ואני מזמין עוד טייסים על הכבדים להצטרף אלי מחר. אני אמריא מעובדה בתחילת האירוע כ ELY222משם על J10 ל MZD ןשם אבצע HOLDING ואחכה לפיקוח שיתן לי הכוונה לשדה במצדה.אז שוב מי שחושב שהוא טייס טוב של המטוסים הבואינגים הכבדים למיניהם שיבוא איתי ויוכיח את עצמו. נ.ב:מבין הטייסים שיבצעו זאת איתי יוגרל פרס:סופ"ש עם ה"דיילת" במיקונוס אז בואו בהמוניכם... בוקי זאב:4X-MJB