עבור לתוכן
E.Z

תרגול טייסים-->רעיון דרוש שיתוף פעולה+ עידכונים ליום חמיש

Recommended Posts

פורסם
הופה!

מישהו רואה תעופה בחקירה,בואו נתרגל מצב כזה כמו הטיסה של יונטייד איירלינס.

בואינג 747-400.

מטוס של חברת התעופה 'יונטייד איירלינס' בואינג 747-400 המריא מדאלאס לכיוון ליטל-רוק.

על המטוס היו נוסעים רבים,וכך גם דמור המיטען היה מלא,כאשר המטוס היה באוויר,נישמעה חבטה בגוף המטוס,ודלת המיטען ניפתחה,עד מהרה,כל חלל המטוס היה ריק.

5 מושבים ניתלשו מהמקום,איזה פחד זה היה .....המטוס הספיק לנחות בשלום בליטל-רוק.

ללא ארבעת המנועים,שכן הם התכבו במהלך הטיסה.

10 נוסעים נהרגו.

חייבים גם לתרגל מצבי חירום כמו זה או נחיתה ללא מנועים או נחיתת אונס.

זה חשוב מאד לתרגל.

שלא ייקרה דבר כזה בפלייט.

:)

(הלוואי ולא ...)

רפאל אני יודע שאתה בקטע הצבאי וכל זה אבל זה סימולטור לא הדבר האמיתי. תבקש גם מאיזה פקח לירות טיל סטינגר על אחד המטוסים שממריאים מספיק להשבית איזה מנוע או אחד הגלגלים של המטוס נתקעו לא צריך להגזים.. :lol:

שני דברים.

הראשון הסיפור שונה לחלוטין אבל לא ממש משנה.

והדבר השני אחד הדברים הטובים/רעים בסימולטור זה שאתה יכול לקבוע אם תהיה לך תקלה.

ווילי במהלך טיסה שיגרתיתי ברשת וואטסים אני אכבה את המנועים ואף פקח לא ישים לב לזה,

ואז אני אאלץ אותם להנחית אותי נחיתת חירום.

חחחח

:D

פורסם
הופה!

מישהו רואה תעופה בחקירה,בואו נתרגל מצב כזה כמו הטיסה של יונטייד איירלינס.

בואינג 747-400.

מטוס של חברת התעופה 'יונטייד איירלינס' בואינג 747-400 המריא מדאלאס לכיוון ליטל-רוק.

על המטוס היו נוסעים רבים,וכך גם דמור המיטען היה מלא,כאשר המטוס היה באוויר,נישמעה חבטה בגוף המטוס,ודלת המיטען ניפתחה,עד מהרה,כל חלל המטוס היה ריק.

5 מושבים ניתלשו מהמקום,איזה פחד זה היה .....המטוס הספיק לנחות בשלום בליטל-רוק.

ללא ארבעת המנועים,שכן הם התכבו במהלך הטיסה.

10 נוסעים נהרגו.

חייבים גם לתרגל מצבי חירום כמו זה או נחיתה ללא מנועים או נחיתת אונס.

זה חשוב מאד לתרגל.

שלא ייקרה דבר כזה בפלייט.

:)

(הלוואי ולא ...)

שני דברים.

הראשון הסיפור שונה לחלוטין אבל לא ממש משנה.

והדבר השני אחד הדברים הטובים/רעים בסימולטור זה שאתה יכול לקבוע אם תהיה לך תקלה.

ווילי במהלך טיסה שיגרתיתי ברשת וואטסים אני אכבה את המנועים ואף פקח לא ישים לב לזה,

ואז אני אאלץ אותם להנחית אותי נחיתת חירום.

חחחח

:D

רפאל,קודם תלמד לטוס :wink: אחר כך נדבר :!:

רפאל אני יודע שאתה בקטע הצבאי וכל זה אבל זה סימולטור לא הדבר האמיתי. תבקש גם מאיזה פקח לירות טיל סטינגר על אחד המטוסים שממריאים מספיק להשבית איזה מנוע או אחד הגלגלים של המטוס נתקעו לא צריך להגזים.. :lol:

פורסם

מר רפאל...

תקרא את התקנות של VATSIM

ביצוע תרגולי חרום רק באישור הפקח....

תאלץ אותנו לקרוא לסופרויזור שיעיף אותך לא להנחית אותך

פורסם

הנה ההנחיות למחר גם לטייסים וגם לפקחים

טייסים:

האימון נפתח כאשר מסלול 08 פעיל להמראה ונחיתה

המראה IFR- DEENA 1B נ

נחיתה רק ראיה הקפות ימניות מטוסים הנכנסים ממערב ייקבלו ווקטור מ LL (בערך) לבסיס שמאלית 08

מטוסים היוצאים רק לאימון מעל היפ מגיעים עם ה DEENA עד הסוף ב GITLA שוברים ל - SOLIN ומקבלים הנחיות להמשך גובה השיוט באימון כזה הוא 12000 נקודות אופציונאליות לריתוקים הם - רימון וסירון.

מטוסים קטנים יוכלו להמריא במקביל ל- 08 ממסלול 03 כאשר יציאת מכשירים תיהיה SOLIN3A SPECIAL שימו לב !!!

זה בשלב הראשון אחר כך אני ישנה מסלולים כנראה 21 ייקח חלק מההמראות הקלות והנחיתות ומסלול 12 ב- DEENA 1C נחיתות כבדות יישארו ב - 08.תלוי בתנועה

אין לחנות במשטח V רק טיסות נכנסות יופנו לשם בהתאם לשיקול פקח קרקע ועומס תנועה

לבאים ממזרח ריתוקים אפשריים ב- BGN ו -ALROD יש לבנות נתיב חזרה מאילת עד ALROD

יש אפשרות לצאת לאילת על ה- J12 גובה הטיסה 5000 רגל בלבד

חזרה מאילת על ה- J10 בלבד

בגדול לא יהיה מטוס שייכנס לנחיתה בבן גוריון בלי ריתוק -

ריתוק מתחת ל -14 אלף רגל מבצעים ב -220 IAS כל לג נמשך דקה אחת שימו לב בריתוק יש 2 לגים ולא 4 השאר הם סיבובים רציפים יש להקפיד על כיוון הסיבוב ורדיאל הכניסה הנכון כמצויין בדפיות

יש אפשרות שתקבלו הנמכות תוך כדי ריתוק הכל מקרה אין לחרוג מהמהירויות.

יציאה מריתוק - רק בהנחיה של פקח ובסיום ההקפה הנוכחית- לא עוזבים הקפה באמצע.

במידה ויהיה זמן יופעל הליך VOR 26 לבאים ממערב

כולם מתבקשים להדפיס את כל הדפיות לבן גוריון טייס ללא דפיות נכונות לא ימריא !!!!!!

כמו כן אין תרגול חירומים באימון הזה

פקחים:

קרקע ומיגדל -

על המיגדל יהיה אור נצר

קרקע- אוהד שלו

עבודה בתיאום מלא איתי יש אפשרות לתת 180 על המסלולים באישור שלי בלבד

אם יהיה פקח מוסמך (לא תחת השגחה) שמעוניין לפתוח את מגדל אילת לרתק מטוסים ב LOT ב- 6000 ולאפשר המראות ונחיתות על 21 (SAMAR1 1B) נחיתות כמובן בראיה בלבד.

מגדל שדה דוב- ריתוקים מעל יפו זאת אפשרות.

[/b]

פורסם

מה עם נחיתות מכשירים? לא חבל לבזבז הזדמנות כזאת על וקטורים - בסיס - פיינל 08?

VORDME 12, VORDME26, RNAV30\26...?

אפילו שזה אומר לא לנחות על מסלולים שהם כל כך.. אקזוטיים.. אבל חייבים לעשות את התליכים האלה מתישהו! וברשת סתם ככה זה לא קורה...

פורסם

חגי שם לב, זה עבר ליום חמישי ב 22:00.

דפיות מעודכנות מאתר האגודה (לא אלה מהכנסת :wink: )

http://www.aopa-israel.org.il/_Articles/Articles.asp?CategoryID=101

אילת יפתח לאחר שאני אשלים מספר תרגולים ואז תצפו לכל מיני הולדים ועוד כעולה על דמיוני הפרוע ... אההמממ ויז'ואל עם 757 ל 03 למשל :twisted:

כמו כן הצעה, להשאיר את המז"א בבית ולטוס על מזג אויר יפה ובהיר ללא רוחות.

לא היתי רוצה שמשהו בפיינל ל 21 יחטוף גבית של 15-20 קשר + משביות רצחניות כמו שיש בזמן האחרון באילת.

להית באימונים.

פורסם
מה עם נחיתות מכשירים? לא חבל לבזבז הזדמנות כזאת על וקטורים - בסיס - פיינל 08?

VORDME 12, VORDME26, RNAV30\26...?

אפילו שזה אומר לא לנחות על מסלולים שהם כל כך.. אקזוטיים.. אבל חייבים לעשות את התליכים האלה מתישהו! וברשת סתם ככה זה לא קורה...

VOR ל -12 תמיד אפשר לתרגל בשיגרה רק צריך לבקש כנ"ל "הארנבים" ל-30 ו 26 המטרה כאן היא יותר תרגול הליכי יציאה ריתוקים והתקלות....לגבי VOR 26 שזה הליך קצת חריג שפופולארי בתצורתו בחו"ל יבוצע במידה ויהיה זמן.

לגבי נחיתה ל- 08 זה לא בדיוק הדבר הכי פשוט בעולם גם בראיה בהתחשב שרוב הטייסים בחטיבה לא רגילים לזה..

וכמו כן אני מבקש לעבור על ההנחיות שרשמתי בעמוד 2 הם מאוד מאוד חשובות

פורסם

שימו לב אני יחשוב לבקש מאלעד להוסיף גם F SPECIAL... מכיוון שזה "קשה" לכם.. :wink:

דיר בלאק מי שלא מבצע לי את הספישלים כמו שצריך אני מבקש לנתק אותו.... ראו הוזהרתם!

פורסם
שימו לב אני יחשוב לבקש מאלעד להוסיף גם F SPECIAL... מכיוון שזה "קשה" לכם.. :wink:

דיר בלאק מי שלא מבצע לי את הספישלים כמו שצריך אני מבקש לנתק אותו.... ראו הוזהרתם!

שים לב בתדריך שמתי SPECIAL יותר קשה 8)

פורסם

שים לב בתדריך שמתי SPECIAL יותר קשה 8)

מואוא :twisted:

הא ועוד דבר... במידה של תנועה גדולה אנחנו נבטל הקפות... ואם נאשר יש גג 2 הקפות (נוהל רגיל)

פורסם

שיבוצי הפקחים להיום הערב

אני יהיה על הגישה

קרקע בן גוריון- אוהד שלו

מיגדל בן גוריון- אור נצר

פלוטו- אורן אלקובי

תל אביב קונטרול- נחשו בעצמכם רמז..(איציק)

שדה דוב שיר קרמון

אילת- רן פינקלס

המלצה שלי למי שבא מצפון הארץ לטוס בנתיבי המכשירים מחיפה וראש פינה לבן גוריון

ושוב תקראו את הדף תדרוך בעמוד 2 של האשכול הזה !!!!!!!!!!!!

טיסה נעימה

פורסם
תודה :lol:

חחחח לא לשכוח את רן...

אנשים יאלה בהצלחה לכם לכל הפקחים\טייסים

וטייסים אני מבקש ממכם אל תגרמו לנו לבקש ממכם להתנתק.. רק הנאה! בואו בהמוניכם עם דפיות מוכנים (בלי דפיות כמו שאלעד אמר אין טיסה) ובלי שטויות מיותרות

פורסם

כמו שאלעד אמר אני אהיה על פלוטו, תכלו לטוס בכל מרחב הצפון, גם מטוסי חיל האוויר מ"רמת דוד" שטחי אש וכו'. העדיפות היא שתטסו IFR לכיוון ב"ג ומשם לבצע תהליכים משונים :lol:

שבוע טוב, אורן.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...