Yarden Ben-Dor פורסם יולי 27, 2004 דיווח פורסם יולי 27, 2004 טסתי לפני שבוע על ELY5021 לLGIR וחזרתי על ELY5022 וטסתי הלוך חזור על הEBY (וכן! אני מתכוון לצבוע אותו בקרוב)... צילמתי כ-130 תמונות של מטוסים סה"כ, כמובן שלצערי קיבלתי ז*ן לעין בקשר לקוקפיט, וכל פעם עם תירוץ שונה, בטיסה הלוך התירוץ היה בטחוני אבל בטיסה חזור, מצאו לי תירוץ מקורי שבגלל שהטיסה קצרה, אז הטייס לא יוכל להכניס אותי... טסנו לשם על FL340 מהDEENA1FS וטסנו מKAROL היישר לSIT ומשם עד כמה שזכור לי כם SIT1A למסלול 27 לLGIR חזרה יצאנו מחנייה 8, הסענו דרך הD ובאופן מוזר מעט בA שזה לקראת אמצע המסלול המטוס עשה סיבוב של איזה 270 מעלות למסלול 09 והמראנו על יציאה SIT1C, משם לTOSKA ולMAROS וישר LEDRA וSOLIN לILS12, פינינו בY וחנינו בL5A אני חושב.. אני יעלה את התמונות מחר... יש אחחחלה תמונות וביניהם תמונות משהו פגז של טרמינל 3מהאוויר... הייתי במלון שיונתן היה בו לפני שנה, וגם דודים שלו היו שם.. מסכנים גנבו להם את הכרטיסי טיסה, דרכונים, איזה 500 יורו, מצלמה, בגדים... בעעעעעע... מזל שעם המסמכים שלהם שהוציאו מהשגרירות לא עשו להם בעיות ועל זה אני שמח... כרתים היה אחלה למרות שנהיניתי יותר בטורקיה שנה שעברה, רק ההבדל שבכרתים לא היה לח כ"כ כמו בטורקיה ובארץ ושם כמעט ולא הזעתי... השכרנו רכב שבו חרשנו כמעט את כל האי מהמערב עד הדרום מהמזרח... זהו
Itai Ganor פורסם יולי 27, 2004 דיווח פורסם יולי 27, 2004 טוב שחזרת ירדן אגב יש לך עבודה לשפץ את הישראר החדש :wink:
hagay פורסם יולי 27, 2004 דיווח פורסם יולי 27, 2004 ברוך השב, ולא נורא עם הקוקפיט תגיד להם שלך יש יותר טוב :wink:
royisher פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 חבל שלא נתנו לך להכנס לקוקפיט.... טסת בביזנס? כי אם כן, הם בדרך כלל נותנים להיכנס, לפחות הם מנסים, שאני טס עם אלעל. רועי
alon_a פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 ירדן ברוך השב מקווה שנהינת ומחכה לתמונות כנראה שלא טסת עם הצוות שאני טסתי בEBY ולא נתנו להיכנס דרך אגב שמת לב שהוא טיפה שונה מבפנים מה757 הרגילים של אלעל? אני הבחנתי בזה ישר משום שבטיסה הלוך טסתי בEBO ד''א לגבי צביעה גם צריך לתקן את הEBO,EBT,BAZ ורועי בסאן דור אין ביזנס אפילו שמספר הטיסה נחשב כשל אלעל אין ביזנס רק מי שיש לו נוסע מתמיד יכול לצבור נקודות וזהו
royisher פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 ירדן ברוך השב מקווה שנהינת ומחכה לתמונותכנראה שלא טסת עם הצוות שאני טסתי בEBY ולא נתנו להיכנס דרך אגב שמת לב שהוא טיפה שונה מבפנים מה757 הרגילים של אלעל? אני הבחנתי בזה ישר משום שבטיסה הלוך טסתי בEBO ד''א לגבי צביעה גם צריך לתקן את הEBO,EBT,BAZ ורועי בסאן דור אין ביזנס אפילו שמספר הטיסה נחשב כשל אלעל אין ביזנס רק מי שיש לו נוסע מתמיד יכול לצבור נקודות וזהו אנחנו מדברים על סאן דור ??????????????????????? הייתי בטוח שאנחנו מדברים על אלעל חחחחח מצטער, טעות שלי... רועי
רפאל פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 ירדן!, אמרתי לך שלא תצליח,אבל לא הקשת לי לא משנה. (הם פוחדים אפילו מילדים ....) טוב אל תישכח להעלות את הצביעה של הסאן דור ולשפץ את הישראייר. בימים הקרובים אני מתחיל ללמוד לטוס! אני אפרסם את התמונות שלי ממש בקרוב לאחר שלא ראיתם כלום ממני עד היום. ו ..... ירדן תעלה את התמונות אני מורעב למטוסים ,חחחחח
OmriSoudry פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 "לצערי אני חזרתי ואני בארץ" עד כדי כך נורא לך בארץ, ירדן?