עבור לתוכן
Opher Ben Peretz

DA Fokker -מי טס?

Recommended Posts

פורסם

טרם, ידוע לי שהוא איכותי, אני שוקל לרכוש אותו. נראה שהמפתחים זנחו המשך עבודתם ולכן רציתי לדעת אם מישהו טס אתו, כולל SP2.15, בעיקר לגבי בעיות איכות ההדמייה עקב מצב מיוחד זה. מעניינת אותי גם תצוגת מע' אתראת פני קרקע. זהו בין השאר אחד המטוסים האיכותיים ל-FSX הבודדים שעושים שימוש ב- WXR2100 לתצוגת מז"א.

פורסם

אם ניסית,אני אישית ניסיתי את הMADDOG של LSH,אחד המודלים האיכותיים ביותר שיצא לי לנסות.

המטוס מקצועי ביותר וכל טעות בצ'ק ליסט גוררת בעיה בטיסה,לא נהנתי ככה ממטוס כמו ממנו.

פורסם

אני טסתי עליו מספר פעמים, לא המשכתי כי התחלתי עבודה שלקחה לי הרבה זמן.

בכל אופן, מטוס באמת מדהים, נהנתי מכל ה 4 טיסות איתו, את המדריך קראתי פעמיים לפני הטיסה הראשונה+בזמן הטיסות לוודא שהכל נעשה נכון.

מטוס שבאמת כיף להטיס אותו.

פורסם

הדגם אכן איכותי מאד, וההשואה לMD של לאונרדו אכן הולמת ולא רק משום שמדובר ב T-TAIL. הMD מורכב מעט יותר ברמת המידול אולם אין אלו פערים אשר מעמידים את הדגמים ברמות שונות.

עלי לסייג ולומר שאינני משתמש ב FSX לכן כל נסיוני בFS9 ולגירסה זו, אין בעיות מיוחדות. הדינאמיקה טובה - מתאימה לטבלאות. האוטומציה יציבה ופועלת על פי הספר והדגם איננו תובעני יתר על המידה מבחינת ביצועי מחשב.

בסך הכל, הפוקר הוא הריג'ונל ג'ט הטוב ביותר שמוצע כרגע למיטב ידיעתי. הדגם הוא פרי עבודתו של מפתח בודד אשר נטש כרגע את הפרויקט ככל שזה נוגע לתכנות (למרות ששוב, לא מצאתי פגמים של ממש בגירסת ה FS9).

החברה מודיעה כי היא ממשיכה לעבוד על גרסת VC, עבור מי שזה מעניין אותו. אני אישית חי טוב מאוד גם בלעדיו (או בלי כל הפיצ'פקס הקשורים לדגם הויזואלי)

בהחלט מומלץ למי שמחפש מטוס בקטגוריה זו להנגר שלו

פורסם

אני טס על FOKKER 2006 בFS2004 שנים, עושה שימוש ב vasFMC במשולב

המטוס מאוד ידידותי נוח להטסה. מס נסיונות להטיס את Digital Aviation לא הסתייע

למרות שעד כה לא יצא ל Digital Aviation VC קיימת אפשרות להטסה משותפת ממרחק

מחפש מעוניינים ללימוד משותף על המטוס

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...