Oren-ELY3 פורסם אוקטובר 11, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 שלום לכולם , כמו שאתם יודעים זה אורן , מקרקע בן גוריון בכל אופן רציתי ליידע אותכם באירוע שמתקיים בתימן ( באר-שבע). *באירוע צפוי להיות מגוון רחב של כלי טיס: דאונים, דאונים ממונעים, מטוסים קלים, טרקטורון מעופף, מטוסי אולרלייט , טיסנים , גלשני אוויר ממונעים וצניחות חופשיות. *מפגני ראווה של כלי הטיס בשעות 11:30 ו 16:00 *טיסות משפחתיות בשמי הנגב במטוסים קלים. *לאמיצים-צניחות חופשיות(טנדם) מגובהה 4,000 רגל. *טיסות בדאון. מה שהבנתי הולך להיות שם משהו באמת מטורף... דיברתי עם יוסי בנושא , ורצינו לתכנן טיסה שתצא מהרצליה לתימן , ואנו מחפשים משתתפים שרוצים לצאת איתנו . מדובר בסכום קצת גובה. הטיסה הלוך ושוב היא 90 דקות, 45 דקות לכל כיוון. שעת טיסה 660 שח. עלות ההשתתפות בתימן הוא 35 ש"ח לילד מתחת לגיל 15 ו40 ש"ח למבוגר מעל גיל 15. לכל בן אדם יוצא 350 שח לטיסה לא כולל ההשתתפות....! חשבתי גם שזה יכול מפגש די נחמד , אולי יצליחו להוציא 2 מטוסים לשם. בכל אופן כל מה שאמרתי זה בגדר תיכנון.. אם אתם מעוניינים או יש לכם הצעה שווה , אנא תגיבו שיהיה לכם שבת שלום ושבוע טוב , אורן.
tsh פורסם אוקטובר 11, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 שלום שלום, אני רוצה להגיד שתנסו לבוא בתאריך ה-14...האירוע מחולק ל-13 ול-14 אני ממליץ לבוא ב-14 מכיוון שיש שם את התחרות נחיתות דיוק של AOPA... כמו כן יש לי כבר כרטיס לשם....רק מי שבא אז שיכתוב כאן כדי שנוכל להיפגש
Omer k פורסם אוקטובר 11, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 מאיפה אני קונה כריטים? יש מישהו שעובר ליד פרדסיה או נתניה או כפר סבא ויכול לקחת אותי איתו באוטו@ בלבד אם ירשו לי אבל איפה אני קונה כרטייטם ואם אפשר עוד מידע שעות עלויות תודה
Gubi פורסם אוקטובר 11, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 גם אני בא יחד עם טל ב-14 לאירוע, ואני חושב שיהיה מגניב אם גם אתם תוכלו לבוא, אז תנסו להגיע ביום הזה!!! כי לא נראה לי שנעשה מפגש בימים הקורבים וזאת הזדמנות מצויינת להיפגש!!
Levon Melik פורסם אוקטובר 11, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 נכון,האירוע הולך להיות מעניין! אני גם מציע לאנשים להגיע במיוחד שיש הזדמנות לטוס לשם על יוסי לוי,אני אגיע לשם ביום הראשון של האירוע 13/10. לטל ואלקס,תשדלו להחליף את הכרטיסים ליום שני שנוכל להיפגש !
Gubi פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 זהו,אני מקווה שנוכל להחליף את הכרטיסים !! אז נקווה שנפגש!!
Oren-ELY3 פורסם אוקטובר 12, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 אוקי אז חבר'ה אני מגיע מחר לאירוע עם טיסה שיוצאת מחיפה , מקווה לראות מספר אנשים שם. טל תיהיה איתי בקשר אני אביא לך את הפאלפון שלי וניפגש שם. מצטער, שלא הלך עם יוסי, לא נורא פעם אחרת. שבוע טוב לכולם.