hagay פורסם יולי 29, 2004 דיווח פורסם יולי 29, 2004 היי לכולם, זהו אני חושב שהגעתי לסוף, הרצתי הרבה טסטים וזה עובד מצוין, כן אני מדבר על הסקרינשוטס של כל נקודות הציון שלנו במפת CVFR גם הצפונית וגם הדרומית, קצת באיחור אבל כפי שכמעט כולם יודעים עברתי לא מזמן דירה ונוצרו כמה בעיות נילוות, אתכם הסליחה. לא הוצאתי את זה לטסטרים כיוון שאת החלק הדרומי לא הרבה מכירים, אז בבקשה אם מישהו מוצא איזה שהיא טעות בבקשה בבקשה להודיע לי. מי שכבר הוריד את הגירסה הצפונית יודע כבר שזה עובד עם הkneeboard שרן יצר, כנראה שהגירסה הצפונית תרד מהאתר גם בגלל שכרגע אין צורך וגם שבטעות שמתי שם קובץ אחד לא מוגמר. כמו כן מי שראה עשיתי סקר על גודל התמונות הרצויות ( http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=3131 ) והתוצאות מראות שארבע עשרה אנשים הצביעו ל1024X768 ועשרה ל800X600 ושאר הרזולוציות הצביעו מעט אנשים, אז לכאורה נראה שהייתי צריך להשתמש ב1024X768 אבל לאחר שראיתי איך זה בkneeboard ומה גם שראיתי שההבדל בהצבעה הוא רק ארבעה אנשים החלטתי שאני הולך על רוזולוצית 800X600, זה מספיק בכדי לזהות את הנקודות. כמו פעם קודמת גם הפעם אני מדגיש חזור והדגש לא יצרתי בשום אופן (איך אמרו פה) "מדריך CVFR לטייס האדיוט" אלא רק תמונות שיהיה אפשר ללמוד היכן הנקודות במדויק, כאן חייבים לציין שיש מספר מצומצם של נקודות שאי אפשר לדייק בדיוק נמרץ עקב חוסר התאמה של פני השטח או שחסר אובייקטים לזיהוי, אבל בכל מקרה גם אם יש סטיה אז היא קטנה מהמיקום המדויק, ולמה אני אומר לכם, כדי שאם פקח יגיד לך אתה חצי מייל מזרחית לנקודה מסויימת, אל תענו "אבל בתמונות זה מופיע שאני לא", בכל אופן אני ממליץ למי שמתכונן לעשות מסלול שלא מוכר לו פשוט לשבת מול המפה והתמונות ביחד ולזהות את הנקודות לפני שמתחילים לעלות לאויר ואז יהיה הרבה יותר קל לזהות את הנקודות ע"י הצצה בkneeboard תוך כדי טיסה. ברגעים אלה אילן מעלה את זה להאתר שלנו, אני מנחש שזה יהיה בדף ההורדות תחת ג'נרל. אה וסתם שתדעו, אין לכם מושג (או שיש) כמה עסוק אילן וכמה הוא משתדל בשבילנו, סתם משהו קטן אני לא יודע אם אילן שם לב אבל כשדיברנו טלפונית אני שומע את רשימת מטלות שיש לו ובין המטלות שלו הוא מכניס לסדר יום גם את המטלות של האתר, אז זה לא רק כשיש זמן משקיעים לתחביב אלא זה נהפך להיות חלק מסדר יומו, על כך אילן הרבה ישר כוח אין לך מושג כמה הערכתי את זה, ואמרתי שאני חייב להגיד לך את זה אבל מכאן מהפורום ולא אחד על אחד, כדי שכולם ידעו. ולסיום, אני שמח שהצלחתי לעזור במשהו לחטיבה שלנו, אני לא מרגיש שמישהו חייב לי משהו על זה, להיפך אני חייב (בלי להתנשאות ח"ו) את זה לכל החברים שמחזיקים את החטיבה ולכל אלה שעוזרים אחד לחבירו, ישר כוח לכם ומקוה שיעלו לי עוד רעיונות לעזרה. כמו כן אני גם חייב להודות לאביב גלעדי שעזר לי בכל מה שקשור לאנגלית. טוב דיי לפטפטת תורידו ותהנו, חגי יהב. נ.ב. משהו שעלה לי עכשיו ושכחתי לציין את זה בתמונה: בנקודת פארן הצילום הוא לפי הנתיב מצפון לדרום מה שאומר שהפנים של המטוס פונים למזרח.
~Y*o*S~ פורסם יולי 29, 2004 דיווח פורסם יולי 29, 2004 זה יעזור לי מאוד!! תודה רבה!! במיוחד שאני לא ממש מבין את המפות של הארץ
Ilan Jonas פורסם יולי 29, 2004 דיווח פורסם יולי 29, 2004 חגי תודה רבה רבה על העבודה ועל המחמאה אני כבר הורדתי את הקובץ וזה נראה נהדר! ליוס: אם אתה לא מבין את המפות של הארץ, קודם תבין אותן ורק אז תשתמש בקובץ הזה! נתראה בבן גוריון ובכנס! אילן
Izik Bakshi פורסם יולי 29, 2004 דיווח פורסם יולי 29, 2004 כל הכבוד על ההשקעה, והעבודה. המון תודה. =D>
hagay פורסם יולי 29, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 29, 2004 מכאן מורידים http://www.vatil.org/vatil/download_fil ... =cvfr_n_il ותודה לכולם.
iroth פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 חגי, קודם כל - כל הכבוד על ההשקעה והעבודה. התוצאה מצויינת. מעבר לזה אני לא פגשתי אותך אישית, אבל אני נהנה מאד מהאווירה הטובה שאתה משרה בפורום. תודה!
Oren Geva פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 כל הכבוד חגי, יוזמה ברוכה ועבודה נהדרת! אני בטוח שעכשיו נתחיל לראות הרבה יותר אנשים טסים CVFR בדרום!