עבור לתוכן
Amir Paz

חד"ב 10 - שיבוץ פקחים

Recommended Posts

פורסם

פקחים יקרים!

100 שעות פיקוח.

ובניסוח קצת שונה: הצלחתו של האירוע תלויה בהענות שלכם!

אני פונה בבקשה לכלל הפקחים לנסות ולקחת חלק באירוע ולעזור לנו לספק שירותי תעבורה במשך 100 שעות לטייסי ואטסים.

פקחים שלא נטלו חלק בשנים האחרונות - מוזמנים גם כן, ואנו נדאג להעביר לכם סקירה מהירה של השינויים במרחב טרם תחילת המשמרת.

בשירשור מטה מופיעה טבלה שמייצגת את העמדות הדרושות. הטבלה תתעדכן כל כמה שעות - מה שיאפשר לכם לקבל תמונה עדכנית ולבחור משמרת שמתאימה לכם בקלות.

חדר הבקרה השנה יתקיים בקרית בן גוריון, חולון.

הוראות לרישום:

את השיבוצים מרכז אביב קרבל. יש לשלוח את הבקשה לכתובת הבאה:

ATC@VATIL.ORG.IL ולציין את הפרטים הבאים:

1.שם מלא

2.סטטוס הסמכה (קרקע/מגדל/גישה/תא)

3.פירוט הבקשה.

4.מקום מגורים.

5.טלפון בו ניתן להשיג אתכם.

כמו כן ניתן ליצור קשר טלפוני עם אביב בטלפון:

054-7442422

יש להתקשר בין השעות 16:00 -20:00 - אין להתקשר בימי שישי.

בטבלה מטה הוספנו אדם נוסף לעמדת המבצעים. כל חבר חטיבה שמעוניין לקחת חלק כמפעיל מבצעים מוזמן לשלוח לאביב קרבל את הפרטים בדיוק כמו רישום לפיקוח (מפעיל מבצעים לא צריך להיות פקח מוסמך).

איש המבצעים מסייע למנהל המשמרת במטלות השותפות:

1.האזנה לטלפון המבצעים (סקייפ)

2.תאומים שונים בין הטייסים לבין יחידת הבקרה (שינוע בקשות)

3.שליטה בביקורים (בתאום עם האחמש) - מענה לטלפונים - מתן הסבר להוראות הגעה.

4.תאום טרמפים

5.החתמת צוותי אוויר לעבודה בחדר טיסה.

6.הזמנות אוכל

ועוד...

בכל בעיה הקשורה לשיבוצים שאינה פתירה אל מול אביב קרבל - ניתן לפנות אלי ישירות במייל:

VATIL3@VATIL.ORG.IL

פורסם

עדכון אחרון -יום שישי, 17 לספטמבר, 00:10

-----------------------------------------------------------------------------------------------

יום שלישי 21.9

68749968.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------

יום רביעי 22.9

14530129.jpg

65701946.jpg

78715311.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------

יום חמישי, 23.9

89569690.jpg

68555488.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------

יום שישי , 24.9

36430469.jpg

22993688.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------

יום שבת, 25.9

83320686.jpg

31368508.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------

חשוב להדגיש בלאחר סיום החד"ב ייפתחו העמדות השונות מהבית, מי שמעונין שייצור קשר.

**ייתכנו שינויים, ידוע שיש חורים ויש טיפה בלאגן, נא להתעדכן בימים הקרובים!!**

פורסם

אביב, שריין בבקשה את יום שלישי 21-24

תל אביב מר לין

גישה מר אני

מגדל מר VATIL8 (לשעבר 1 :D)

עדכון סופי ישלח באימייל אחרי שמר לין יסיים להחליף את המים

בים של הרצליה.

פורסם

תל אביב מר לין

גישה מר אני

מגדל מר VATIL1

בים של הרצליה.

פנה אלי במייל, או במסנג'ר.

פורסם

תל אביב מר לין

גישה מר אני

מגדל מר VATIL1

בים של הרצליה.

פנה אלי במייל, או במסנג'ר.

רן עידכנתי את זה בעצמי. אבל אני מבקש שוב - לפנות למייל כמו שהגדרנו אם יש שינויים או תוספות.

ATC@VATIL.ORG.IL

תודה

פורסם

בסכ"ה ביקשתי לשריין בזמן שאני מתאם עם עוד שני אנשים שלרוב הם

עסוקים ואחרי אישורם לשלוח לך באימייל.

חליק דרמות :)

תודה על העדכון.

פורסם

פשוט קיבלתי עוד מסרים שלא דרך המייל גם מאחרים.. חברים ממש קרובים.

ופשוט לא מבינים שכל כך נוח לנו לעבוד עם המייל כי זה מפנה את הבקשה לי ולקרבל - ואז אנחנו מסונכרנים.

בכל אופן - אני מבין את הקושי לארגן 3 שחקני (עלק) סנוקר למפגש חברתי...(ירדתי לבנוקר ביי)

פורסם

קרבל אני אשלח לך היום-מחר מייל לגבי שיבוץ (נראה איך זה יצא עם הצילומים).

אגב,

לא עדיף לבטל את קרקע מזרח? אני חושב שעדיף להחזיק את קלירנס בעדיפות על מזרח. לדעתי זו עמדת קרקע מיותרת (כרגע, בהתאם למה שאני רואה בשיבוצים).

זה גם יותר אנשים במגדל ולמעשה זה מה שקורה במציאות בסופ"שים. (כמו גם TMA מתאחד עם APP).

תחשבו על זה :-k

פורסם

אגב,

לא עדיף לבטל את קרקע מזרח? אני חושב שעדיף להחזיק את קלירנס בעדיפות על מזרח. לדעתי זו עמדת קרקע מיותרת (כרגע, בהתאם למה שאני רואה בשיבוצים).

זה גם יותר אנשים במגדל ולמעשה זה מה שקורה במציאות בסופ"שים. (כמו גם TMA מתאחד עם APP).

מזרח יעשה קלירנס אם יהיה מחובר - ואז יעביר לקרקע מערב לדחיפה.

פורסם

אגב,

פזי אז מה הטעם, זה יצור לך סתם מעבר ממערב למזרח למערב כי כולם ידברו בהתחלה עם מערב.

תרים דליבר עדיף. שמערב יהיה לו קצת לחץ מה יש. (זה במידה וחושבים לבטל את מזרח בינתיים..).

פורסם

אגב,

פזי אז מה הטעם, זה יצור לך סתם מעבר ממערב למזרח למערב כי כולם ידברו בהתחלה עם מערב.

תרים דליבר עדיף. שמערב יהיה לו קצת לחץ מה יש. (זה במידה וחושבים לבטל את מזרח בינתיים..).

כי ככה זה עובד במציאות. באטיס נאמר: Clearence Delivery operating on 129.2

פורסם

לא רק ב ATIS.

זה נוהל העבןדה שמשום מה אצלינו אחרת.

במידה ואין CPT מזרח נותן קלירנס, מערב דוחף עד היציאה מ T3 ומשם מזרח לוקח את המטוס עד המסלול, אלה אם הוא תאם עם מערב אחרת.

פורסם

עודכן, שימו לב שייתכנו שינויים, ידוע שיש חורים ויש טיפה בלאגן, נא להתעדכן בימים הקרובים!

פורסם

כל שינוי התבצע במחשבה,

זה שאנשים רשמו לי "מגדל מ16:00-22:00" לא אומר שהם ייפקחו כל הזמן הזה על מגדל,אלה יעשו רוטציה עם אנשים אחרים, ויהיו חלק מגדל,חלק קרקע,חלק מבצעים וכו'.

אבל עדיין יכול להיות שעשיתי טעויות פה ושם, אז אם אתם רואים אחת כזאת אל תשכחו להעיר.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...