עבור לתוכן
Ilan Jonas

ראש חדש לאריות

Recommended Posts

פורסם

מיקי,

תודה רבה על תרומתך לחטיבה, בהחלט ניהלת כמו שצריך- הוקמו ארגונים חדשים, נעשו פעילויות חדשות למען החטיבה הן בוירטואל והן במציאות.

איתי,

בהחלט האדם המתאים, אדם בעל ניסיון, עבר וגם עתיד. שיהיה בהצלחה.

שנה חדשה, דרך חדשה. שיהיה לכולם שנה טובה, בריאות ואושר!! :)

פורסם

אכן התחלות חדשות.

תודה רבה למיקי על ההשקעה והסבלנות בניהול החטיבה על כל היבטיה.

איתי, כולי סמוך ובטוח שתמשיך בקו המגמה של מיקי ותוביל את החטיבה ליעדים חדשים. מגיע לך!

פורסם

בשורה טובה לשנה החדשה!!!

מיקי, רב תודות על כל העשייה בחטיבה, ישר כוח!

איתי, המון בהצלחה בתפקידך החדש, אין ספק שהתפקיד תפור עליך!

שנה טובה לכולם!!!

פורסם

איתי, מזל טוב על התפקיד החדש ובהצלחה!

מיקי, תודה על הזמן שהשקעת לטובת החטיבה!

פורסם

למיקי היקר והצוות היוצא ,תודה רבה לכם על הזמן הסבלנות היוזמה והרצון לתת למען כלל ציבור החברים ,משפחת ואטיל.למנהל החדש איתי ארנון מזל טוב,כולי תקווה כי תיקח אותנו למחוזות חדשים ומעניינים ,שכל יום בשבוע יהיה אירוע ושבכל אירוע של VATIL גם האסקמוסים :) יגיעו אלינו,אני מקווה כי ברשימת הפעילויות שלך אתה תפעל להחזיר אלינו הביתה חברים יקרים שעזבו או הועזבו מכל מיני סיבות,זה זמן לסליחות .לצוות החדש המצטרף לאיתי ,אני מאחל לכולכם עבודה פורייה ומלאת הישגים הצלחה בתפקידכם ,הצלחתכם היא הצלחת כולנו.אישית,נכון אני להציע את עזרתי לכם כפי שהצעתי כל השנים בעבר.בהזדמנות זו ברצוני לאחל לכל משפחת VATIL שנה טובה ,שנת יצירה,פעילות ענפה ברשת,הצלחה לחברים המשרתים בצה"ל,שנת שלום ושנה שנראה סוף סוף את גלעד שליט משוחרר .

פורסם

חברים

תודה רבה.

מחמם את הלב לקרוא את הברכות שלכם ( של רובכם בעצם...)

יוסי- הלואי והיה לי זמן , עד כמה שזה מפתה, אבל כמוך ,כמוני, לא שחכתי , זאת תוכנית מגרה והיא תצא לפועל במהלך 2011 בעזרת השם והיהלום.

פורסם

איתי, שיהיה לך המון הצלחה בתפקיד החדש!

תודה רבה על העזרה שלך לכולם, פה ובTS!

נשמח לראותך באוויר ובקרקע גם השנה הזאת!

שתהיה לך ולכולם שנה טובה ושוב המון בהצלחה בתפקיד!

פורסם

אין זמן טוב יותר מראש השנה לבצע את השינויים ו"לנקות את השולחן" לקראת השנה הבאה עלינו.

מיקי - תרמת המון בתקופת פעילותך וקידמת את החטיבה בתחומים עליהם שמת דגש, אני מבין לחלוטין את הסיבה לפרישה וחושב שזו ההחלטה הנכונה והטובה לטובתך האישית (קודם כל) ולטובת החטיבה. אני בטוח שגם מהתפקיד החדש תמשיך ותקדם את החטיבה בפרויקטים השונים והרבים שבזכותך קיימים. באמת תודה רבה על כל ההשקעה, זה לחלוטין לא מובן מאליו ואני מודה לך אישית על כל הזמן, הרצון והאנרגיה שהשקעת (ותשקיע) בחטיבה.

איתי - אנחנו לא ממש מכירים, אבל לפחות מהשמועות, הסיפורים ומההתרשמות המאוד כללית אני שמח מאוד שהגעת לראש הפירמידה. יש עבודה לבצע, ואני בטוח שתוכל להתמקד ולהזיז את הכפתורים הנכונים בכדי לחזיר את החטיבה קודם כל למקום הבסיסי והנכון שלה - כחטיבה המבצעת פיקוח וטיסה ברשת.

אני בטוח שהחברים שממשיכים לעבוד סיבך יסייעו לך להכנס לתפקיד - אבל אל תשכח שמטאטא חדש הוא מטאטא טוב, ולפעמים צריך לטאטא בכוח כדי לנקות ;)

אני מאחל לך שנה מעולה בחיים, בחטיבה ומקווה מאוד שתצעיד את החטיבה קדימה ובכוח מלא.

בהצלחה!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...