Adam Waiser פורסם ספטמבר 9, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2010 שלום לכל חברי לחטיבה ראשית אני רוצה לברך את איתי ארנון על התפקיד החדש, בחירה מעולה לטעמי ואני מאחל לאיתי המון הצלחה בתפקיד, אני בטוח שתוביל את החטיבה עוד 10 צעדים קדימה במקצועיות, בשתפים ובהנאה מהתחביב. כחלק מהשינויים בצוות החטיבה עם כניסתו של איתי, ביקשתי לסיים את תפקידי כמנהל הפורום, עקב מחסור ענק באנרגיות ובזמן פנוי בעקבות עבודה חדשה ותובענית שנראה לי שכבר סיפרתי עליה כאן באחת ההזדמנויות. לכן היה לי חשוב לסכם כאן את התקופה שעברה ולומר כמה מילים מהלב לכל שותפי וחברי לחטיבה ולפורום: היה לי לכבוד רב למלא את התפקיד במשך השנתיים האחרונות, עבורי זו היתה סוג שליחות ערכית ומעבר למה שאני מקווה שתרמתי אני לחטיבה במילוי התפקיד הזה אני יכול לומר שהתקופה וההתנסות הזו תרמה לי המון במישור האישי, ואני לא מתחרט לרגע על היום שבו הסכמתי לקבל את התפקיד. באופן טבעי התפקיד הזה הוא רווי מתיחויות בין אישיות על רקע הנסיון למלא אותו במה שנתפס על ידי כצד הטוב ביותר - ידעתי זאת והייתי מוכן לכך אך לא פעם המתיחויות האלו הסבו לי לא מעט צער ואני מאמין שגם קנו לי כמה "אויבים" פה ושם. אז רציתי רק לומר לכל מי שאי פעם נפגע ממני או מהדרך בה בחרתי לבצע את תפקידי שאני מתנצל באופן אישי אם להרגשתו של מישהו נהגתי בחוסר צדק או בפזיזות, אני יכול לומר שהשתדלנו, כל הצוות לעבוד בצורה מסודרת ואחידה תוך עדכון מתמיד ונסיון לשמור כמה שניתן על נורמות גבוהות מאד של מוסר וצדק אך אני בטוח שמהצד השני של המשוואה נמצאים לא מעט אנשים שבטוחים שנהגנו בהם בחוסר צדק או בחוסר כבוד ולהם כמובן אני רוצה לומר פשוט - סליחה. חשוב לי להבהיר שכמו בתקופה שבה ניהלתי את הפורום, כך גם היום אני רואה את כל מי שנמצא כאן וקורא את ההודעה הזו, בין אם הוא יכול או רוצה להגיב לה או לא, כשותף מלא לתחביב וכחבר ואין לי שום כעס או טינה אישית כלפי איש. את כל מה שביצעתי במסגרת התפקיד ביצעתי מתוך אמונה בחטיבה ובכל חבריה ללא יוצא מן הכלל ומתוך רצון לשמור על פורום ברמה גבוהה ועם סטנדרטים ערכיים גבוהים שכמעט לא קיימים היום במרחב האינטרנטי ומכאן קיוויתי גם להשפיע במשהו על פרצופה של החטיבה כלפי חוץ, דבר שהיה ושעדיין חשוב לי מאד. אני בטוח שלפעמים התוצאות או הדרך שבה בחרתי להתנסח או לפעול לא היו לרוחם של חלק מחברי החטיבה, אני בטוח שעשיתי טעויות לפעמים, אני באופן אישי יודע שגרמתי למספר אנשים טובים ומוערכים מאד (גם על ידי) להדיר רגליהם מהפורום בניהולי עקב חילוקי דעות על דרך ההתנהלות או טעויות שעשיתי לדעתם בעצם אכיפתם של חוקים מסוימים או בדרך שבה בחרתי להגיב למקרים שקרו, אני כמובן יכול לעמוד כאן היום ולומר שאני מתנצל בפני כל אותם אנשים אם נעלבו ממני באופן אישי ואני לוקח אחריות מלאה על כל מעשי ותוצאותיהם, מתוך ידיעה שהם נעשו תוך שיקול דעת ומחשבה וממקום אכפתי כלפי החטיבה והפורום ולא ממקום של כעס אישי או נקמנות. אני רוצה לקרוא מכאן לאותם אנשים לשוב לפעילות בפורום בתקווה שבניהול החדש ימצאו עצמם משתלבים שוב במתרחש במהרה ללא תקלות וחילוקי דעות עם ההנהלה החדשה. מה שהיה בתקופתי - נשאר מאחור ואשמח מאד בלי טינה ובלי כעס לראות שוב את אותם אנשים שהיו כאן חלקם עוד הרבה לפני ושאני רוחש להם ולפועלם כבוד רב מאד, חוזרים להגיב ולחלוק את עשייתם כאן איתנו בפורום. אני חייב לסיים בכמה תודות לאנשים טובים: ליוני, שחר, אוהד ואמיר על המסירות וההתמדה במלאכה הלא פשוטה הזו, על כל מה שלמדתי מכם ומהדיונים שלנו בכל מקרה ונושא- תודה ענקית על הכל לרן בן שמואל התותח על העזרה הענקית בלימוד ותפעול המערכת ובכל שטות שהייתי צריך בכל שעה. לאלעד זיירמן, ששימש לי לא פעם מורה דרך, על העזרה והיעוץ בעניינים שונים ותרם לי לא מעט מניסיונו העשיר לחברי לצוות החטיבה שמדי פעם השתתפו בהתלבטויות וייעצו מאחורי הקלעים בנושאים שונים - אלופי עולם אחד אחד. למיקי ליפ - תודה תודה תודה, מעבר לכל ההישגים שהבאת את החטיבה אליהם, רציתי להודות באופן אישי על כל התמיכה ההקשבה והגיבוי המלא שקיבלתי ממך תמיד, למדתי ממך המון והיה לי לכבוד גדול להיות בצוות שבניהולך. בהצלחה בתפקיד החדש. לאלמוג - תודה שהסכמת לקחת על עצמך את התפקיד, אנחנו מן הסתם עוד נדבר הרבה אבל כבר מעכשיו אני רוצה לאחל לך המון המון הצלחה, אין לי ספק שתמלא אותו על הצד הטוב ביותר. ולכם חברי החטיבה היקרים, אלו שפגשו אותי בנסיבות כאלו או אחרות, מכם למדתי יותר מכולם בזמנים הטובים והפחות טובים, תודה ענקית. בזמן הקרוב אני מאמין שעוד אשמש כמנהל הפורום בפועל עד סוף החפיפה עם אלמוג לכן אל תתפלאו אם עוד תראו אותי פה ושם מעיר ו"מנהל" (מקווה שלא נצטרך) אבל לאחר מכן אני חוזר סוף סוף למקום שחיכיתי מזה זמן להיות בו שוב, מה שנקרא בעברית חפ"ש מן המניין, לטוס, לכתוב קצת יותר דברי טעם ופחות "הודעות מטעם" אזהרות והערות בפרטי... בלי "ערוך", "העבר" "הסר" "הזהר" ו"האם אתה בטוח שברצונך להשעות משתמש זה?" השנוא עלי יותר מכל. אתמול כבר עשיתי את טיסת הבכורה אחרי כמעט חודשיים שהדבר לא התאפשר עם הJ41 ידידי הטוב, ואני מקווה עד החד"ב כבר להסיר את החלודה לגמרי, כדי שאוכל שוב לחזור ולראות את כולכם בשמיים הוירטואלים שזה בעצם מה שמלכתחילה הביא אותנו עד הלום. שנה טובה ומתוקה לכולם שנמשיך גם השנה להיות לראש Adam Waiser (לא עוד Adam - Vatil6 באדום-תקשיבו-לי) כל הכבוד למי שקרא את ההודעה הזו עד הסוף... :mrgreen:
zvi rodes פורסם ספטמבר 9, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2010 אדם היקר,קראתי אפשר להגיד בצער את הודעתך,איש גדול אתה,חבל לי ולחטיבה שאדם כמוך בחר לסיים את תפקידו אבל רצונו של אדם כבודו ולכן כל הנותר לי לעשות להגיד לך איש ,תודה ,תודה רבה על כל מה שתרמת לחטיבה בתקווה לראותך בעתיד שוב לוקח חלק הצוות הניהול,מאחל לך המשך פעילות מוצלחת בחטיבה ושנה טובה.
4x-asm פורסם ספטמבר 9, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2010 אדם שלום אתה בן אדם גדול אין כמוך הלוואי שהיו עוד הרבה כאלה כל הכבוד על ההתמדה והניהול באמת על רמה אחת מעל. וכמובן על התרומה הענקית שלך לחטיבה שתיהיה לך שנה טובה ומתוקה ויאאללה תתחיל לחרוש את הרשת
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 9, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2010 אני חושב שאתה מגזים בזה ש-60 אחוז מההודעה שלך זה בקשת סליחה, מילא 10 אחוז זה בסדר אבל לא כל כך הרבה :-) אפילו שיום כיפור מתקרב. זה ידוע שהתפקיד שאתה יוצא מימנו הוא כפוי טובה ואותו אינדווידואל שמתייחס אלייך כאויב או שונא, לא ראוי בכלל שתתייחס אליו לא בהווה ולא בעתיד, במידה והיית חוטא בתפקידך "המערכת" כידוע לך יודעת טוב מאוד ליירט את זה ואז אני בטוח שהיית "מתיישר תוך כדי תנועה" ממהיכרות שלי איתך כבנאדאם עם סבלנות. בסופו של דבר זאת העבודה ואתה לא צריך להצטער שעשית אותה. תודה ! בהצלחה לאלמוג- כבר היית בסרט הזה בטוח שתשחק אותה כמו שעשית בסיבוב הקודם :-)
mickey lip פורסם ספטמבר 9, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2010 אדם, אמרתי לך בפורום סגור ואגיד זאת שוב קבל עם ועדה תודה. פשוט תודה. מי שלא יודע כמה שעות האיש הזה השקיע פה, ובאיזו שעות , לא מבין עד כמה אדם אוהב את המקום הזה. היה לי העונג והכבוד לעבוד איתך יחד, אולי זה יפליא אותך, אבל גם אני הצלחתי ללמוד דבר או שניים ממך. אני מבין למה אתה עוזב ( מאותם סיבות פחות או יותר כמוני) , אבל צר לי. מבחינתי , אחד ממנהלי הפורום הכי טובים שהיו לחטיבה הזאת. למרות שכפי שהבטחנו, שנתיים והביתה, צריך לרענן את החטיבה, ולא בריא להמשיך בתפקיד ניהולי כל כך הרבה זמן, זה שוחק, מתיש, אבל גם לפעמים מספק, במיוחד כאשר חלק מן היושבים פה מעריכים אותך ומבינים שאתה סה"כ עושה את התפקיד הכי לא פופלארי והכי קשה בפורום, החלק השני ינגח אותך או אחר בכל הזדמנות ולא ינקוף אצבע לעזור כי זו תרבות הטריבונה בה חלקנו חיים. אל תתרגש מכל אלא ש"שונאים אותך", מי ששונא אותך על כך שעשית את תפקידך נאמנה הוא איש קטן, מקביל לגנב ששונא את השוטר או השופט שהכניס אותו לכלא, הרי אם לא היה גונב מלחתחילה , לא היה מגיע לאותו כלא, ולא היה לו את מי לשנוא..... אלמוג נכנס לנעליים ענקיות, ואני מאחל לו הצלחה רבה גם מעל גבי פורום זה.
uvdude פורסם ספטמבר 9, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2010 אדם - מדי יום אני תהיתי לעצמי איך אתה מצליח להחזיק את התפקיד הכל כך שוחק של מנהל פורום ויחד עם זאת לתפקד בו בצורה ראויה לציון. אני חושב שהסטנדרט המקצועי והמוסרי שהבאת איתך לתפקיד, לצוות ולחטיבה הם מהיתרונות הכי בולטים שלך. אתה עמדת על דעתך, גם כשהיא לא הייתה פופולרית, ויחד עם זאת לא יצרת אנטגוניזם - וזה לא דבר קל. אין לי ספק שכל התכונות האלה יובילו אותך למקומות רחוקים בחיים, ואני רק יכול לקוות שעוד נראה אותך לוקח חלק בצוות החטיבה בעתיד. הרבה הצלחה,
Ido Wachtel פורסם ספטמבר 9, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2010 אדם היקר. זכיתי להכיר אותך דרך IFS, במשך חצי שנה הדרכת ועזרת לי רבות כמדריך במחזור 18. במשך החצי שנה הזאת זכיתי להכיר איש גדול עם הרבה סבלנות ורצון לעזור. ניהלת במסירות וביעילות את הפורום ושצריך לתת על הראש - נתת, וזוהי הגדולה של הפורום הזה . תודה רבה על התרומה בפן האישי- כמדריך בIFS ובכללי על התרומה לקהילה. מאחל לך הרבה בהצלחה בהמשך, ושנה טובה! ובמעמד זה אני רוצה גם לאחל הרבה בהצלחה לאלמוג אני בטוח שתמשיך את הדרך שאדם השאיר אחריו
Barak Zohar פורסם ספטמבר 10, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2010 איש יקר ומוזיקאי גדול! מהכרותי איתך ראיתי בן אדם מן השורה ועל כך אני גאה לומר לכבוד הוא לי! אין ספק שאת תפקידך ביצעת בצורה הטובה ביותר ובהתאם לאוכלוסייה שלנו כמובן ועל כך מגיעה לך תודה גדולה! שינויים בחיים הם תמיד טובים ואולי עכשיו נוכל לראות אותך איתנו יותר באוויר מאשר על הקרקע... אני מאחל לך ולמחליף החדש אלמוג, הצלחה גדולה בהמשך הדרך ורק טוב כמו שעשית במשך כהונתך כמנהל הפורום!!! תודה, תודה!
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 10, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2010 אדם תודה על הכל, ובעיקר על השקט הנפשי שלי להיעדר ולדעת שגם הפורום מתוקתק ומנוהל היטב. אתה גדול! ועכשיו קח את הבס שלך ובוא לנגן קצת.
אורח פורסם ספטמבר 10, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2010 אדם אם אתה רואה איש מזוקן עם מפוחית מתקרב למיקרופון .... תברח. כאחד שמכיר את העסק, יודע כמה קשה לנהל את הפורום. תודה על העבודה הקשה ובהצלחה באזרחות
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 10, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2010 אדם אם אתה רואה איש מזוקן עם מפוחית מתקרב למיקרופון ....תברח. LOL! רגע בלתי נשכח...
Yoni פורסם ספטמבר 10, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2010 תשמע באמת אין לי מה להגיד, אתה יודע בדיוק מה אני חושב עליך (אני מקווה) ב3 מילים - אתה פשוט מלך! כל הכבוד ותודה על הכל.
Amir Paz פורסם ספטמבר 10, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2010 אדם תודה רבה על הכל! מהרגע הראשון שנכנסת לתפקיד שינת את פני הפורום ועשית את העבודה בצורה אמיתית ומהלב. תודה על הנאמנות האמיתית לחטיבה והרצון לשנות את הלך הדברים. תודה על שקיפות בביצוע התפקיד ושיתוף מלא בנעשה מאחורי הקלעים. בהצלחה בהמשך ואין לי ספק שנראה אותך חוזר בעתיד לשורות הצוות.
prince869 פורסם ספטמבר 10, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2010 אדם היקר, שמך הולך לפנייך, אתה אדם יקר, עם ערכים גדולים ועקרונות ערכיים ללא גבול. אין בן אדם, בכל פורום שהוא, שנתן לי את הכלים, והערכים שאתה נתת לי. קרא לזה אם תרצה סוג של טיפול שהעברת בי, מהיותי ילד צעיר שמעוניין לשמוע על חטיבת ואטיל, לאדם בוגר, ואחראי המבין את משמעות דבריו בפורום החטיבה. דרך ארץ שכזאת, יש אצל אנשי סגולה, ואתה אחד מהם אדם. תודה על שנתיים נפלאות של ניהול פורום על הצד הטוב ביותר שאפשר. נכון, גם אני קיבלתי ממך אזהרה, ואני בטוח שגם כל הצוות ניהול קיבל פה ממך אזהרות ואולי אף השעיות, אך אין בי ואפילו לא טיפה של כעס, צער או זעם. עשית זאת מהכוונות הכי טובות שאפשר ועל כך אני מודה לך. אני מאחל לך המשך חגים שמחים, שנה טובה, דרך צלחה בכל דרך שתפנה אליה, גמר חתימה טובה, והפצצת השמיים הוירטואלים במטוסים. רז.
lior oren פורסם ספטמבר 10, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2010 אדם תודה רבה על השנתיים האלו עשית עבודה למופת כל הכבוד המון הצלחה בהמשך..
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 10, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2010 אדם, תודה על שעמדת על שלך היכן שההית צריך, גם אם זה גרם לכמה אנשים להדיר רגליהם, אני מאמין שעל עקרונות לא מוותרים. עצם העובדה שכתבת מה שכתבת עכשיו בסיום תפקידך היא הוכחה מנצחת לכל מי שבאו אלי עם טענות כאלה ואחרות על אופן מילוי תפקידך, מה שיפה הוא לראות שהם עוזרים לך עכשיו לנקות את השולחן אי אפשר למלא את תפקיד מנהל פורום בצורה מושלמת ללא חריקות (ככה זה שעובדים עם בני אדם), אבל כן אפשר לעשות אותו על הצד הטוב ביותר וזה מה שאתה עשית. אני מאוד מקווה שאתה ממשיך בצוות ניהול IFS, שם הדברים יותר דינמיים ואפשר לקחת הפסקות פה ושם בלי לעזוב לגמרי. אז תודה רבה על תקופה מדהימה. היה לי העונג והכבוד לעסוק בעשייה איתך.
mickey lip פורסם ספטמבר 10, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2010 אדם היקר,שמך הולך לפנייך, אתה אדם יקר, עם ערכים גדולים ועקרונות ערכיים ללא גבול. אין בן אדם, בכל פורום שהוא, שנתן לי את הכלים, והערכים שאתה נתת לי. קרא לזה אם תרצה סוג של טיפול שהעברת בי, מהיותי ילד צעיר שמעוניין לשמוע על חטיבת ואטיל, לאדם בוגר, ואחראי המבין את משמעות דבריו בפורום החטיבה. דרך ארץ שכזאת, יש אצל אנשי סגולה, ואתה אחד מהם אדם. תודה על שנתיים נפלאות של ניהול פורום על הצד הטוב ביותר שאפשר. נכון, גם אני קיבלתי ממך אזהרה, ואני בטוח שגם כל הצוות ניהול קיבל פה ממך אזהרות ואולי אף השעיות, אך אין בי ואפילו לא טיפה של כעס, צער או זעם. עשית זאת מהכוונות הכי טובות שאפשר ועל כך אני מודה לך. אני מאחל לך המשך חגים שמחים, שנה טובה, דרך צלחה בכל דרך שתפנה אליה, גמר חתימה טובה, והפצצת השמיים הוירטואלים במטוסים. רז. התבגרת והפכת לאדם חושב ובוגר. אני מודה לך עבור אדם על הדברים שכתבת. אם הצלחנו על הדרך כצוות גם להקנות ערכים, ולהפוך ילד לאיש חושב, אשר לוקח על מעשיו אחריות ולומד מהם, אז דיינו אדם הצלחנו, בוא נלך לים....
אורח פורסם ספטמבר 10, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2010 ללא ספק תפקדת מצוין. אפילו אני חטפתי ממך אזהרה תודה על הכל, ובהצלחה בהמשך.
Yoav Hahamo פורסם ספטמבר 10, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2010 אדם, תודה רבה על שנתיים של עשייה, בתפקיד כה חשוב שניתן לך. בהצלחה בכל אשר תפנה, מצפה אישית לראות אותך בservinfo טס ו"קורע" את השמיים הוירטואלים. שנה טובה, ודרך צלחה!
Etai Charit פורסם ספטמבר 11, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2010 בפה מלא אני אומר שמגיעה לך קצת נחת. קח אותה והכי חשוב - תהנה. תודה על שירות סיזיפי למופת לטובת כולנו.
Asaf Brietbard פורסם ספטמבר 11, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2010 אדם, השרשור הזה נשמע כמו הספד... אז דחיל רבאק- אל תיעלם מהמכ"ם, זה הכי חשוב. ותודה - על הכל.
Adam Waiser פורסם ספטמבר 12, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 12, 2010 אני לא נעלם מהמכ"ם - החלטתי לקחת את ההפסקה הזו גם מתוך תקווה אולי לחזור לטוס קצת יותר ולהראות על המכ"ם לעתים יותר קרובות... ובהזדמנות זו תודה לכולם על התגובות המרגשות כאן שעשו לי את החג, זה בהחלט מחמם את הלב לקרוא את השרשור הזה בסיכומה של התקופה החולפת ולדעת שיש כאן רוב שמעריך את המאמץ וההשקעה שאני לא מתבייש להגיד שהשקעתי. אז תודה לכולכם ונמשיך להיפגש במרחב הוירטואלי ובכנסים. שבוע טוב
Liaz Kamper פורסם ספטמבר 12, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2010 בתור חבר חדש בקהילת VATIL קבלתי את מייל הנזיפה הנודע לשמצה - "למה אין שם בחתימה". וניסיתי להתחכם ולהתעקש שאני לא מוסיף שם, כי ככה זה ברשת - כולם אנונימיים. מייל התגובה הנחרץ והמאיים שלך הבהיר לי מייד את המהות המרכזית של קהילת VATIL - זה לא עוד "רפש אינטרנטי". במקום הזה יש דין ויש דיין. ואז הבנתי שאם בפורום החוקים נוקשים, אז קל וחומר בטיסות. לכן מסקנתי היא שהפורום והוא הראי העיקרי של החטיבה, והמנהל הוא זה שדואג שיישאר מבריק :idea: . אדם, כמו שכבר כתבתי כאן בעבר, הפורום הוא שמשך אותי אל תוך החטיבה, ו"יד הברזל" היא מה שהשאיר אותי כאן. אמנם, אני נתקל מידי בהערות ציניות, שאינן חורגות מהכללי הפורום, אבל בהחלט מכללי הנימוס. אני בטוח שהערות ניתנו בעניין. לצערי, נתקלתי בהערות כלפי חברים שלא מבקרים כאן תכופות, ומאז שזכו בהערה צינית לא ראיתי שוב. אלמוג, המון בהצלחה בתפקיד. אני מאמין שהחשיבות שלו בגיוס חברים חדשים וברתימתם לקהילה היא עצומה.