עבור לתוכן
Amir Paz

חדר בקרה - סיכום.

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם !

חדר הבקרה העשירי במספר הגיע לסיום אחרי 100 שעות פיקוח ושבועיים של עבודה מאחורי הקלעים. הפעם זה היה קצת שונה מהרגיל וזכינו לקבל 100 שעות פיקוח רצופות!. (אלמוג 50 שקל בבקשה).

אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהציג מספר נתונים על החד"ב ולהודות מקרב לב לעוסקים במלאכה!

תודה ענקית לאביב קרבל על הנחישות לתרום את הבית לטובת האירוע! אני לא באמת חושב שאתה מבין מה עשית.. אבל בוא נקווה שזאב לא יתקשר אלינו עד 2 בצהריים :lol:

בקשי, כמו תמיד אחי - המון תודה על הכל, היה תענוג לעבוד יחד... בשנה הבאה במגידו :lol:

תודה לאבנר טראוב על תרומת הציוד לאירוע, 2 מקרנים חברים ל 7 ימים זה לא משהו שהוא ברור מאליו !

תודה ע-נ-ק-י-ת ליוני רביבו שחתך ניסר הלחים ושיפצר את החד"ב הזה - עזרת לי אחי ובגדול !

תודה למנהל מחלקת האירועים שלנו, דוד בן דוד שבילה שעות ב TS לפני האירוע ועשה הכל על מנת שהעסק יתקתק !

תודה מיוחדת ליובל אדם שדאג להקרין לנו את המתרחש בשידור חי !

תודה לצוות החטיבה המדהים על העזרה בפיקוח, באירגון, וביתעוד החד"ב - שמוליק ,יובל אדם, שחר שירטו, אור נצר ,דוד-בן דוד, רן בן שמואל, מיקי ליפ, אלמוג עטר, וכמובן לאיתי ארנון שדאג לנו כמו אמא פולנייה במהלך החד"ב 8) ותודה ענקית על ההובלה המהירה של ארגון החולצות לחד"ב ! - תודה לאשת VATIL על התזכורת לפרק את המנורות :lol:

תודה ענקית לכל אלו שבלעדם חדר הבקרה לא היה יוצא לפועל ועל הנכונות לתרום ולהוביל ציוד: משה אלבז, מיקי ליפ, רן פינקלס, יוני רביבו, רועי שריד - שעבד חזק מאחורי הקלעים וסייע לנו בכל נקודת זמן אפשרית, בר לוי, ראובן - על הסיוע החינוי , מתן סולומון וכמובן לקרבל שהסכים לנדב את המחשב החזק שלו לאירוע :lol:

תודה לפקחים ולאנשי המבצעים! אילן נירובסקי - על הקמת עמדת המבצעים והיישום שלה בשטח, רועי שריד - על שעות של עבודה מצויינת בעמדת המבצעים ומעבר, לארבעת המטורפים ובראשם שלומי לוקסנבורג, אלמוג עטר, ליאב נפש ואוהד שלו שעזרו לי ולבקשי לשים את הראש קצת במהלך הלילה ולנסות לישון - תודה על משמרות לילה משוגעות ועל העזרה האדירה בפירוק החד"ב! תודה ל: דוד בן -דוד, איתי זכריה, עידו רהב, ירדן שלוי, שחר שירטו, גלעד ברוטמן, אביעד חמלניק, נוי פרחי, אסף בירטברד, בר לוי, ירדן ענטבי, מתן סולומון, ניסים שובל, רן בן שמואל, מיקי ליפ, רן פינקלס, שמוליק לין, עידו בוך, ירדן גוטליב, ניב סולומון, יונתן פרלמוטר, מושיקו בילר, אלי ויאטר, אור נצר, אור באכתרי, אלעד זיירמן, רוי סגל, רז פרינץ, יובל אדם, משה אלבז, וזקני השבט שבאו לפקח: נועם קורנבלום, שגיא ינאי ודורון עתיק

תודה !

אני מתנצל מראש אם שכחתי מישהו ! ! !

----------------------------------------------------------------------

קצת נתונים על החד"ב:

100 שעות פיקוח רצופות מנקודת בקרה משותפת, לדעתי מדובר בשבירת שיא חדש ברשת VATSIM.

ע"פ הנתונים מ VATAWARE במרחב הישראלי היו 637 תנועות במהלך 100 שעות הפיקוח.

הסמכנו בחדר הבקרה מספר פקחים, והאצנו את התקדמותם של פקחים אחרים, פרטים בהמשך.

עמדת המבצעים קלטה לא מעט שיחות תאום, ואפשר לסכם שהפעם עמדת המבצעים הייתה חיונית וטובה - אני מניח שהפעלת קו 03 הקלה על יצירת הקשר עימנו.

עבדנו בתצורה מלאה של כלל העמדות, סה"כ 10 מחשבים פעילים ועוד 3 ספייר, סה"כ 11 מסכים ועוד 2 מקרנים.

בקוקפיט:

ה EAP עבד במשך 16 שעות ו 34 דקות.

ה ELD עבד במשך 7 שעות ו 12 דקות.

סה"כ זמן קוקפיט פעיל: 23 שעות ו 46 דקות (זמן אוויר).

במהלך החד"ב היו מספר בעיות קשר וניתוקים - זה אופייני לכל אירוע בסדר גודל כזה בגלל בעיות רשת כאלו ואחרות. אנו מתנצלים על אי הנוחות שנגרמה לטייסים.

אני אשמח לשמוע הערות לאירועים הבאים ורשמים שלכם מהאירוע.

אני גאה להיות חלק מהמכלול הזה שנקרא VATIL. בכל פעם שאירוע כזה יוצא לפועל אני נדהם לגלות כמה התחביב הוא מיוחד ועלינו לשמור עליו ולהמשיך ולהתקדם.

אז תודה לכולם, ונתראה בחד"ב 11 :wink:

פורסם

שכחת את התודה הכי גדולה בחד"ב, האיש שבלעדיו כל זה פשוט לא היה קורה - אתה !!!!

השקעת את כל כולך, ולא רק בשעות שינה מעטות והרבה נוכחות ערה בחד"ב, אלא גם המון מזמנך לפני החד"ב, המון לחץ וארגון, ואפילו הוצאות מהכיס האישי שלך בשביל שהחד"ב יתקיים בצורה הטובה והמהנה ביותר

תודה לך !!!

פורסם

תודה רבה לכל הפקחים והטייסים שטסו בחד"ב וכמובן לאדון קרבלון שנידב את הבית שלו

וכמובן תודה ענקית לאיציק ואמיר ולכל מי שאירגן את הארוע היה מדהים,מקצועי ביותר וכמובן שכיף

כן ירבו כאלה ארועים אני מאוד נהנתי תודה לכולם ושיהיה לכם חג שמח.

פורסם

אמיר, אני פשוט לא אכתוב כמה כולנו מודים לך, לאיציק, לאיתי ולכל אלה אשר לקחו חלק בתיכנון ובקיום החד"ב כי פשוט אי אפשר לתאר זאת במילים!

אז המון המון תודה לכולם!!!!

אני חייב לציין שכבר הרבה זמן לא נהנתי כל כך מפיקוח ברשת אשר כלל המון תנועה, המון פקחים והרבה מאד ציוד שמעלה את איכות הפיקוח פי כמה.

תודה!

פורסם

כל הכבוד !! ארגון וביצוע למופת. גם התגובות של חבר'ה מחו"ל אוהדות במיוחד !

כיף גדול שלא היה קורה אם אתם לא הייתם משקיעים כל כך מעצמכם. מקווה שבשנה הבאה אוכל גם לתרום בעצמי.

תודה ענקית ! נתראה בחד"ב 11

פורסם

חברים יקרים לכל מי שלקח חלק באירגון ובביצוע חדר הבקרה,כל הכבוד מגיע לכם ותודה ענקית מגיע לכולכם על השעות היפות ,לכו לישון קצת מגיע לכם, יום חדש בפתח ,שנה חדשה ותקוות גדולות,יישר כח ואטיל. =D> =D> =D>

פורסם

אני בשביזות יום א' של אחרי החד"ב.

ברור שמדובר בפרוייקט אדיר שהצליח מעל ומעבר למצופה.

הביקור בחד"ב היה פשוט מדהים, נשארתי עם רושם חזק מאד עד עכשיו.

המון תודה וכל הכבוד לכל העוסקים במלאכה.

גאווה להשתייך לחטיבה עם צוות כזה.

פורסם

לכל צוות החטיבה , המארגנים, הפקחים , והאחראים על הספקת מזון ( בתקווה שלא שמנתם ) , בכיף היה לטוס , ולהתאמן על מגוון רחב של מטוסים מהקל עד כבד, הן בארץ ומחצה לה. בטיסות CVFR , וכן IFR

לחזור ולשנן קריאת דפיות , וחומרים נוספים .

במילה אחת נאמר " תודה "

שמואל לוי

4x-slb / ely300

פורסם

כל הכבוד.

ישר כוח.

משנה לשנה , הטירוף (החיובי) גובר.

אמיר. הברגים במוח כל שנה משתחררים עוד טיפה ועוד טיפה , כל הכבוד אחי.

ותודה לכל הפקחים , ולכל מי שטס, וכל מי שאירגן ותרם את חלקו.

פורסם

אין אין מילים...

זה החד"ב הרביעי בו אני משתתף ואני נדהם בכל פעם מחדש.

נדהם איך אנשים נותנים מעצמם כל כך הרבה..תאמינו לי יש הרבה אירגונים להם הרבה מה ללמוד מהחטיבה הזאת.

אמיר- הבולדוזר :lol: אין עליך..תמיד אהבתי לעבוד איתך, אתה תמיד straight to the point, יודע מה אתה רוצה ודואג לאוירה כיפית וקלילה.

איציק- לא יצא לנו לדבר יותר מדי אבל אני מניח שזמני LLLL_CTR ארבע שעות ברצף' חלפו להם, אני לא בטוח שהצעירים כאן מבינים מה זה אומר להשקיע כל כך הרבה במקביל לעבודה ותחילת החיים העצמאיים! אין עליך!

קרבל- עליך דווקא יש :fist:

סתם סתם. כמו שאמיר אמר אני לא בטוח שאתה לגמרי מבין מה עשית כאן- כל הכבוד.

ואגב, הבדיחה על "ההוא שנתן "LineUp RW12" ונרדם בעמדה- עברה אליך :lol:

(מה עם הקפיץ יד??)

ותודה כמובן לכל השאר שאיני מכיר, פקחים וטייסים שלקחו חלק.

אומנם הכנתי את עצמי לתעד את החד"ב באופן מקצועי- אך לזמן הפנוי שלי היו תוכניות משלו...בכל מקרה אני מתכוון לפצות על כך ואתם כבר תראו בהמשך.

I love you VATIL

פורסם

אין מילים, 100 שעות פיקוח... (אמיר שכח מה50 שקל שלך חזרה)

מדהים איך כל פעם אמיר, איציק ושאר המוחות שעומדים מאחורי זה מוצאים דברים ורעיונות חדשים שמעלים את הרמה של החד"ב....

עמדת טיסה (ולא סתם מחשב עם יוק...), מסכים גדולים לעמדות מכ"ם + מסכים משניים מעליהם, PTTים, 300 קרמבויים ( 0X ), חולצות, 2 מקרנים ובערך מיליון מחשבים - פשוט מדהים.

תודה רבה לכל מי שאירגן, פיקוח, בא לבקר, תרם ציוד (ובית - קרבל :mrgreen: ), טס - בקיצור תודה לכל החטיבה !

פורסם

מצטרף לברכות.. היה מדהים גם לראות כיצד הדברים מתנהלים מבפנים וגם בתור אחד שמשתמש בשירותי הפיקוח בטיסות. כמו שאמרו כאן לפני כיף להשתייך לקבוצה כזאת של אנשים.

תודה לכולם.

פורסם

אני חושב שזה מסכם את הכל : :mrgreen:

אלמוג אתה יכול להעביר אלי את ה 50 שקל......

בהחלט היה נהדר גם טסתי וגם פקחתי תודה לקרבל על התרומה- אני מכיר את הנזק והבאלאגאן מאחד שעשה את ה 3 פעמים אצלו בבית

כמובן תודה לשאר על הארגון המופתי !

פורסם
אני חושב שזה מסכם את הכל : :mrgreen:

אלמוג אתה יכול להעביר אלי את ה 50 שקל......

בהחלט היה נהדר גם טסתי וגם פקחתי תודה לקרבל על התרומה- אני מכיר את הנזק והבאלאגאן מאחד שעשה את ה 3 פעמים אצלו בבית

כמובן תודה לשאר על הארגון המופתי !

אל תשכחו מי הביא את הציוד לקוקפיט :evilbat:

פורסם

היה באמת חד"ב מוצלח מאוד!

נהנהתי מחברתו של כל אחד ואחד ממכם!

רשימת התודות היא אינסופית,

כמות האנשים שבנו,תרמו ועשו היא ענקית, אז תודה לכולכם!

פורסם

כל הכבוד לעושים על המאלכה.

לצערי \שמחתי נכחתי רק ביום הראשון, כי מספר שעות אחרכך ישבתי ב EBM

בדרכי לכרתים.

ללא ספק חדר המכ"מ היה עלית מתדרגה.

מקווה שכולם נהנו מההשקעה העצמונה של אמיר וחייליו :)

להית' בפעם הבאה,

רן.

פורסם

כן... אפילו הצלחתי למצוא קצת זמן לטוס עם הJ41 הנאמן שלי וגיליתי שדוקא יחסית אין יותר מדי חלודה - אמנם מבחינתי טסתי מעט מדי, רק כמה טיולים והליכי מכשירים בשמי ובשדות התעופה של הארץ

(ואפילו קריסה אחת של הסימ' כשני מייל מ BGN רגע לפני תרגול הארנבת הראשון שלי ברשת) אבל גם כן משהו.

אז המון המון המון תודה לכל העוסקים במלאכה ולאביב קרבל שלדעתי הוא איש השנה 2010 עם או בלי קשר לחד"ב, על תרומת הבית והשפיות שלו ל100 שעות

למרות שלא התאפשר לי לקחת חלק פעיל מעט יותר כמו שבאמת רציתי, אני בכל זאת יכול להגיד שהמאמץ שכולם השקיעו להגיע ולתת שעות פיקוח איכותי במסגרת החד"ב הוא בכלל לא מובן מאליו וזה ראוי להמון הערכה ותודה.

זו גאווה גדולה להיות חלק מהמקום הזה שכל כולו תרומה ונתינה וכיף להווכח בכך בכל פעם מחדש

בברכת "שיהיה לנו יותר זמן פנוי לטוס" ושוב תודה ענקית לכל המארגנים והמשתתפים

חזקו ואמצו

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...