uvdude פורסם ספטמבר 26, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2010 השהות הקצרה שלי בחד"ב (10 שעות מצטברות בסה"כ) הספיקה כדי להוכיח לי שוב שאנחנו חטיבה שעושה דברים שאף חטיבה אחרת בעולם לא עושה. היה כיף לא נורמלי לפגוש חברים ישנים ולהכיר חברים חדשים. הפיקוח - חבל על הזמן כרגיל. הקוקפיט - מטורף. אמיר - שיחקת אותה בגדול עם ההובלה של האירוע הזה. לא יכול לחכות לחד"ב 11. אני גאה להיות חבר וחבר צוות בVATIL. יש לנו חטיבה מנצחת.
OmriSoudry פורסם ספטמבר 27, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2010 גם אני רוצה להודות לאמיר, איציק, קרבל ועשרות האנשים שעבדו מאחורי הקלעים ועבדו ימים ולילות כדי להרים את הדבר הזה. צריך לזכור שהכל נעשה בהתנדבות, ועל חשבון הזמן הפנוי של כולם, ולא טריוויאלי בכלל שתצא כזו רמה גבוהה. והיתה רמה מאוד גבוהה הפעם! בתור אחד שאירח את החד"ב אצלו בבית (פסח 2005 כבוד) אני (בניגוד להורים של קרבל ) יודע מה המשמעויות של דבר כזה - אז באמת כל הכבוד!! לדעתי טסתי בשבוע האחרון ברשת יותר זמן ממה שטסתי בכל החיים שלי :roll: : 12 הקפות, 2 תהליכי מכשירים בתל נוף, 2 יעפים מעל 30 בנתב"ג, 4 טיסות עם F15, 2 טיסות עם יסעור וטיסה אחת עם שלומי על ה-767 בעמדת ההטסה האדירה שבחד"ב (תודה לכל מי שעזר להרכיב את המפלצת הזאת), לדעתי הטיסה הכי מצחיקה שהיתה לי בחיים (והכל מתועד חח). בכמה שעות שיצא לי להיות בחד"ב יצא לי לצלם בוידאו כל מיני דברים, אני מקווה לערוך איזה סרטון קצר ולפרסם פה קישור אליו. אם מישהו כבר עובד על משהו כזה אז תגידו לי בבקשה. שוב תודה לכל מי שתרם - היה חד"ב עשר! תרתי משמע. :mrgreen:
Ittai Arnon פורסם ספטמבר 27, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2010 סיכום קצר שלי: כל פעם אני המום מחדש מגודל העניין. הקמת חדר בקרה, מתן פיקוח של 100 שעות רצוף, הקמת קוקפיט מאובזר ריכוז חברי החטיבה מכל רחבי הארץ בדירה בחולון הינם בעיני הצגת היכולות של החטיבה. בקרה מקצועית - קוקפיט מקצועי עם עבודת צוות = אחד לאחד כמו במציאות, מי שלא מבין זאת... זה פשוט מדהים. לצורך העניין המרחק למציאות הינו התחושה, התזוזות ומי שנגע בחדר בקרה הן מהבית והן מהחד"ב עצמו שיבין שכול השוני הוא התזוזות הרעשים התחושות. באירוע זה הזדמן לי סוף סוף לפגוש הרבה פרצופים מאחורי השמות וכן להכיר את חברי החטיבה. תודה רבה לאביב קרבל, בלעדיך אולי היינו מקימים חד"ב אולי בפארק רעננה. תודה רבה לאמיר ואיציק ששוב הובילו בפעם המי יודע כמה אירוע חשוב, מקצועי, מדוקדק, מגבש, אשר מאוד חשוב לחטיבה. תודה לירדן בן-דור שתרם 70% מהקוקפיט (מצערות, רדיו, מפסקים, התקנת הסימולטור, הסינרים, התוספות !!!) תודה לכל מי שתרם מרכושו ומזמנו, מקרנים, מסכים, מחשבים, הובלות - אמיר כבר פירט ולכן לא אכתוב שוב. תודה לכל הפקחים הבקרים הטייסים שבאו. וכמו שאשת VATIL אמרה - 'אני בשוק' :wink: בהזדמנות זו אני מנצל את הבמה ופונה לחברי החטיבה - במידה ובאפשרותכם לתרום מרתף, קומה, דירה או בית בתקופה מסויימת פנו אליי בפרטי. כל רעיון אשר עולה בראשכם אני תמיד זמין ומוכן לשמוע.
moshe elbaz פורסם ספטמבר 27, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2010 אז ככה: אמיר (אתוס) איציק (פרתוס) ואביב (ארמיס) שלושת המוסקטרים היקרים חדב 10 עבר ולהבדיל מחד"בים אחרים זה לא היה עוד חד"ב שעבר, לאט לאט הגיעו אנשים עם יותר ידע, טיסיים מהמציאות שבאו והסבירו , היו יותר טיסיים זרים, פקחים ששנה שעברה היו בהשגחת קלירנס היום הם כבר גישה הכל בגללכם ובזכותכם, כמו כל דבר טוב יש הרבה לשפר : כמו שאמרתם יש לשאוף לכמה שיותר ציוד עצמאי ללא תלות בחברי החטיבה, בית של מישהו (מנסיון) זה דבר בעייתי כי יש המון מגבלות של הסביבה, צריך למצוא אולם או מחסן, חדר הטיסה ענה על הצרכים מעל ומעבר, הבעיה שצריך עוד אחד השיווק של החד"ב דיבר בעד עצמו טיסיים זרים הגיעו והרבה אך רובם לא הכירו את ההליכי כניסה ויציאה צריך לחשוב איך פותרים את הענין ביצרתיות על מנת שזרימת המשמרת תהיה יותר טובה, סביבת עבודה בתוך החדב: כמו שהחדר טיסה היה סטרילי כך שאר החדרים צרכים להיות, חד משמעי פיקחתי פחות טוב כי היה המון רעש מסביב. זהו נראה לי שוב תודה מקרב לב על היומולדת הרבה חברים חדשים הצטרפו באמצע החיים והחברים הישנים כרגיל היו מופלאים. תודה תודה תודה
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 27, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2010 המון תודה לאביב קרבל שהחליט לתרום את ביתו ועמד במשימות השונות של אמיר בהצלחה רבה תודה ענקית למוח מאחורי חד"ב, אמיר פז, האיש והאגדה. היה לי כיף לא נורמלי לעבוד לצידך, בשנה הבאה במגידו או במגדל בישן בנתב"ג תודה ענקית לכל הפקחים, בקרים וטייסים שבאו ולקחו חלק, והפכו את החד"ב הזה להצלחה מסחררת. תודה לכל האנשים המדהימים שבאו ועזרו בהקמה ובפירוק: ראובן ויינטרוב, אוהד שליו, יוני רביבו, ליאב נפש, דוד בן דוד, ירדן בן דור, קרבלון, אבנר טראוב, איתי ארנון ואני מתנצל אם שכחתי מישהו.. לכל חד"ב יש מוצאי חד"ב, ועד שאני ואמיר לא נחזיר את כל הציוד (או עד שזאב ישלח את הנושים אחרינו.. ), האירוע הזה עוד לא גמור, רביבו צור קשר.. תודה לכל חברי החטיבה על כך שיש לנו חטיבה נהדרת מזל טוב לאלבז הנשמה. כיפאק-הי!
Matan Solomon פורסם ספטמבר 27, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2010 תודה תודה לכולם ובעיקר לך אמיר! היה חד"ב באמת מדהים ומרשים, וזה הולך ומשתפר מפעם לפעם... כל הכבוד!!
Yarden Antebi פורסם ספטמבר 28, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2010 אני חושב שזה החדב הראשון שבאתי לפקח בו (מקסימום השני) והיה פשוט כיף! נהנתי מכל רגע גם בפעמים שלא פיקחתי בהם וסתם הסתובבתי בין חדרי המגדל תודה רבה לכולם מאחד שכבר אין לו יותר מדי זמן לטוס בסימולטור או לפקח ביומיום.
mickey lip פורסם ספטמבר 28, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2010 אמיר, איציק, קרבל תודה על ההובלה והביצוע המרשים. תודה גם לאיתי שעשה איתי את ההחלפה ממש לפני תחילת החד"ב ולקח את המושכות. היה כיף לבוא , לפקח, לטוס וסתם להיות אתכם. תודה ליוסי על הצילומים. תודה לאשתי שהסכימה לתת לי פס גם במוצאי החג על מנת שאוכל לטעום עוד קצת מהדבר הנפלא הזה. תודה לכל מי שלקח חלק בתכנון, ארגון והוצעה לפועל של החד"ב. אמיר אמר שזה האחרון שלו, אמממ , לא נראה לי ......... אני נהנתי מאוד.
Adam Waiser פורסם ספטמבר 28, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2010 אם אתם רוצים חד"ב בצפון, עידו ואני נשמח לעזור כאן! גם אני גם אני... ואם חסר מקום אז יש איזה חירבה מהמאה ה14 על נ"ג 812 צפונית לקיבוץ סאסא רק צריך להביא לשם חשמל ולהעלות ברגל את כל הציוד דרך נחל תפוחים, בקטנה כל השאר עלי... סתם אבל אירוע כזה בצפון נשמע לי כמו רעיון אדיר שאוכל גם לעזור במימושו וגם להגיע ולפגוש את כולם אני בעד
Ohad Shalev פורסם ספטמבר 28, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2010 אדם אני בעד למקום... אפשר לבצע גם דרומית מעט לנ.ג שלך על חירבה מודרנית יותר בנ.ג 1208... בכלל נקבל את כל התנאים :-)
Or Netzer פורסם ספטמבר 29, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2010 אדם אני בעד למקום... אפשר לבצע גם דרומית מעט לנ.ג שלך על חירבה מודרנית יותר בנ.ג 1208... בכלל נקבל את כל התנאים :-) אפשר לקחת את הלש"ביה בבסיס שלי 14 חדרים במספר נעשה גם משרד לאמיר, גם אחלה חדר אוכל יש צמוד סופות חו"ל בלי סוף (אתגר לפקחים...) מדי פעם F16 שעושים טיסה בגובה צמרות העצים. פה ושם פגזים שעפים בבומים קיצר חגיגה
Shlomlux2 פורסם ספטמבר 30, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2010 תודה ענקית לכולם! ובפרט לאנשי המפתח בחד"ב: אמיר ואיציק על הניהול, קרבל על ההקרבה של הבית, בן-דור ואיתי על ההקרבה של הציוד, יוני רביבו על פיתוח ציוד, ולכל אלו ששכחתי להזכיר תודה לשפיות שלי ש"נשארה" כמו שהיא אחרי 4 ימים רצופים בחד"ב (יום הפך ללילה ולילה למשמרת ארוכה), לסודרי, הקצין הראשון הכי משוגע- צחוקים שיגועים :drinking: . רב"ש, שלבסוף עשה LDA כמו פנתר :bday: , אור נצר, על טיסה מטורפת, אלמוג, אוהד, וליאב על שסבלתם אותי במשמרות שלכם :fist: . התגעגתי לאנדרנלין שבא עם עומס בעמדה... ואחרי החד"ב יש לי מספיק אנדרנלין עודף לשנה הבאה. אירוע ברמה גבוה ביותר! כל הכבוד כן ירבו. בברכת, לשנה הבאה בדירה השכורה שלי (שהפעם תהיה צפונית לקו ב"ש). חג-שמח :mrgreen: ולפינלה הגדולה (ולמי שיש פייסבוק): ההשקמה המדוברת של קרבל http://www.facebook.com/video/video.php?v=446867459490&oid=148622248512088
Yoav Hahamo פורסם אוקטובר 1, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2010 היה חד"ב מעניין. תודה רבה על עוד חד"ב חברים, תודה רבה לכל העוסקים שנתנו יד ועזרו במלאכה, תודה רבה. נתראה בחד"ב הבא :wink: שבת שלום.
חן פיירשטיין פורסם אוקטובר 2, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2010 חברים היה עונג גדול לטוס בחדר הבקרה. סוף סוף הרגשנו מהו עומס בנתב"ג להתראות באירוע הבא :drinking:
Roi Sarid פורסם אוקטובר 2, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2010 שמחתי לתרום ולעזור במה שיכולתי להצלחת האירוע. יש בחטיבה הזאת אנשים מדהימים ושמחתי להכיר את חלקכם. אמיר, איציק ושאר האנשים שהוזכרו מעלה, תודה על חד''ב מהסרטים!!!