עבור לתוכן
Or Netzer

ת"א סידני?

Recommended Posts

פורסם

אני מניח שתוכל עם 777 אבל ניראה לי שזה על סף המגבלות שלו

אז יותר כדאי לעצור עצירה טכנית בהונג קונג בומביי או בייג'ין

ויכול להיות שאלעל עוברים מעל סעודיה? :roll: אני בטוח שהם עוברים מעל ים סוף השאלה אם הם מגיעים לשטח הסעודי

אבל גם יש דרך אחרת שהיא הולכת צפונה עוברת מעל טורקיה, הים השחור, רוסיה, אוזבקיסטן, קזחסטן ואז סין ולדעתי הכי כדאי בדרך הזאתי לעצור בהונג קונג

פורסם
נדמה לי שיש נתיב שעובר מעל ים סוף

בקו ההפרדה בין השטח המצרי לסעודי ואתה נמצא בקשר עם הפקח המצרי

כן אבל כל החוף המזרחי של ים סוף מלבד החלק הירדני ועוד חלק של תימן שייך לסעודיה ושיוצאים מהשטח המצרי נכנסים לשטח הסודני שגם הם לא הכי אוהבים אותנו

בכל מקרה טיסה ישירה כולל מעבר מעל ירדן,סעודיה ועומן זה 15 שעות ו20 דקות לא כולל זמן נחיתה והמראה שלוקח גם זמן זה 16 שעות וקצת

פורסם

נראה לי שזה היה אפשרי אם ארה"ב הייתה נענת לבקשת אל על לטוס מעל ירדן, עיראק (שנמצאת תחת שליטה אמריקאית) ומשם מעל האוקיינוס ההודי לאוסטרליה.

כך זה גם היה מקצר את זמן הטיסה למזרח הרחוק במשהו כמו שעה וחצי-שעתיים נראה לי.

פורסם

אם אפשר לטוס לסידני אז לא טסים דרומה... טסים כמו שטסים למזרח.. מעל רוסיה כלומר טסים צפונה עד טורקיה ואז פונים לכיוון מזרח ואז פונים דרומה... אני לא בטוח אבל שאפשר ת"א-סידני.

פורסם

ממה שידוע לי יש 2 נתיבים אחד מצפון ואחד מדרום ..

חבר של אבא שלי טס לאוסטרליה דרך הצפון .. אבל הוא טס לבנקוק ומשם המשיך לאוסרטליה ..

כמו שאורן אמר גם אני חושב שהטיסות מתבצעות רק מהדרום זה יותר הגיוני ..

:roll:

פורסם

לא יעיל כלכלית ומעשית לטוס ת"א-הונג קונג-סידני כי זה עלייה צפונה להונג קונג...

אם כבר אז עצירה בסינגפור או בבומבי :wink:

פורסם

בסינגפור סאנשיין אלעל לא עוצרים :lol:

ובנתיב להונג קונג לא הכרחי לעלות רק מעל רוסיה אני יפרט בערך את הנתיב לפי ערים כדי שתוכלו להשוות באטלס: תל-אביב>ניקוסיה>אנקרה>נובורוסיק(רוסיה)>אטירו(קזחסטן)>אלמאטי(קזחסטן) ומפה עוברים את הגבול לסין והדרך להונג קונג לא בעיה ומשמה סידני

אבל עצירה בבומביי תהיה יותר נוחה משום שמהונג-קונג צריך לעבור מעל הפליפינים ואינדונזיה ומהודו פשוט עוברים מעל האוקיינוס ההודי

פורסם

בסינגפור סאנשיין אלעל לא עוצרים :lol:

לסידני סאנשיין אלעל לא מגיעים :wink: אז מניח שעצירה בסינגפור לא תשנה את התמונה...

אגב אם לאלעל היה A345 היינו מדברים.... :)

פורסם
אני יודע איפה עוצרים בדרך כלל הישראלים לשם.. וזה בתאילנד.. יותר משתלם

אני רוצה דוך בלי עצירה לטוס

כמה שאתה צודק! באמת אלעל תמיד עוצרים בבנקוק! וזה בעיקר בגלל הקוד שייר בן תאי לאלעל

לגבי דוך אין מצב שתעשה דוך בלי לעבור מעל 2 מדינות עויינות לפחות גם אני זוכר שפעם מישהו כתב שיש חוק שיש טווח מסויים שמטוס יכול לעבור ולכן אין טיסה ישירה ללוס אנג'לס וסידני יותר רחוקה ככה שעוצרים תמיד

פורסם

אם אתה מתכוון לעשות את הטיסה עם ה 747 דיפולט של הסימולטור הרי שתוכל לעשות את זה ישיר אם תמלא מיכלים 99% בלי נוסעים ומטען..שזה לא ריאליסטי..אם תנסה ללכת בצורה הגיונית (פחות או יותר) עם חישוב משקל נוסעים ומטען תהיה חייב למלא משהו כמו 70% במיכלים ולא נראה שתצליח.

חכה ל PMDG 747 אמור לצאת בסוף ספטמבר ואז תוכל לדייק ב100% עם מספר נוסעים, משקלם, משקל מטען נוסעים, משקל מטען בטן CARGO, וחישוב המרחק והדלק.

שווה לחכות :-)

פורסם

אני טייס מומחה.. אני יכול להרים את ה747 לא משנה לי איזה עם 100 אחוז דלק ונוסעים ומטען 8) להרים אותו גם מ30 אם אתה רוצה

ובלי לתקוע את התחת ברצפה

פורסם
אני טייס מומחה.. אני יכול להרים את ה747 לא משנה לי איזה עם 100 אחוז דלק ונוסעים ומטען 8) להרים אותו גם מ30 אם אתה רוצה

ובלי לתקוע את התחת ברצפה

זה בגלל שהיום הולדת שלך ה-16 בעוד 214 ימים או שזה בגלל המחשב? 8)8)

פורסם

שמע אתה חייב ללכת עם זה לגינס.

חשבתי שההוא שמאזן מכונית על הראש מטורף, אבל להרים 747 עמוס בנוסעים דלק ומטען זה כבר מעולם אחר. 8)

פורסם

בלי לרמות 8)

פשוט אני משתמש בכל מטר של מסלול :) ומבקש מהנוסעים להשתין לפני עליה למטוס בטרמינל.. ומבקש מהדיילות לא לבוא עם תכשיטים (ואם הם מסכימות בלי בגדים גם)

:lol:

פורסם
אהלן אור

אני שמח שאתה רוצה להתקרב לנתיב האמיתי, רק להזכירך ברשת אין מקומות עויינים.. 8)

כן אבל עדיין אני רוצה להתקרב למציאות יותר.. במציאות יש עויינות.. אגב בעצם באמת אפשר לקצר דרך ירדן ועיראק ואז לקחת דרך המפרץ הפרסי דרומה לסידני :wink: זה באמת לא עויין :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...