Itai Ganor פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 שאלה שמעניינת אותי מאוד האם שטסים ברשת חייבים להשתמש בדפיות אפילו שאתה מכיר תשדה או תנתיב בעל פה? למשל כמו הנתיבים לאילת או את היציאות מבן גוריון אתם תמיד מבצעים אותם עם דפיות? או שאתם לומדים אותם פעם אחת וכבר זוכרים האם תמיד חייבים להיות עם הדפיות מול העינים למרות שאתם מכירים תנתיב?
Oren Geva פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 זה בכלל לא עניין לסקר - אין כאן שום נגיעה בדעה כזאת או אחרת. טוס עם דפיות וזהו.
Or Netzer פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 לא מעניין אותנו אפילו אם אתה גר בשדה... ומפקח שם.. דפיות = חובה!
DanPadnos פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 דפיות חובה... אם תקבל וקטורים שלא ציפית להם מה תעשה?
Almog Atar פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 איזה מן שאלה איתי :x ברור חייב לבוא עם דפיות אפילו אם נולדת בשדה תעופה !!!!
Liav Nefesh פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 זה בכלל לא נושא לדיון... דפיות תמיד חובה, ואני חושב שהתוצאות משקפות את זה
David Misha פורסם אוגוסט 3, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2004 לא מעניין אותנו אפילו אם אתה גר בשדה... ומפקח שם.. דפיות = חובה! אכן צריך לטוס עם דפיות..אבל..באחד הראיונות עם ג'ון טרבולרטה שהיה לפני מספר שבועות בערוץ נשיונל..הוא התוודה בבושת פנים, הרכין ראשו לקרקע ואמר.."במסלול שבאחוזה שלי אני סוגר עיניים והמטוס נוחת לבד ואני לא משתמש בשום דקומנטצייה לגישה לנחיתה"..(ציטוט מועורך מזיכרון של איש בן 43)
hagay פורסם אוגוסט 3, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2004 לא מעניין אותנו אפילו אם אתה גר בשדה... ומפקח שם.. דפיות = חובה! אכן צריך לטוס עם דפיות..אבל..באחד הראיונות עם ג'ון טרבולרטה שהיה לפני מספר שבועות בערוץ נשיונל..הוא התוודה בבושת פנים, הרכין ראשו לקרקע ואמר.."במסלול שבאחוזה שלי אני סוגר עיניים והמטוס נוחת לבד ואני לא משתמש בשום דקומנטצייה לגישה לנחיתה"..(ציטוט מועורך מזיכרון של איש בן 43) אתה אמרת "הוא התוודה בבושת פנים, הרכין ראשו לקרקע" אז למה ה"אבל".
David Misha פורסם אוגוסט 3, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2004 התשובה פשוטה וישירה חגי ידידי. אבל = עידון וריפוד לתגובות לאיתי.
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 3, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2004 לפי דעתי יש להוסיף עוד אופצייה, והיא "דפיות חלקיות" . יש אנשים שלא יבטלו טיסה שלהם בגלל שחסרות כמה דפיות שאין באינטרנט.
Almog Atar פורסם אוגוסט 3, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2004 לפי דעתי יש להוסיף עוד אופצייה, והיא "דפיות חלקיות" .יש אנשים שלא יבטלו טיסה שלהם בגלל שחסרות כמה דפיות שאין באינטרנט. נכון ... יש הרבה מקומות שאין אופציה להוריד את כל הדפיות
ramimz פורסם אוגוסט 4, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2004 אולי זה יענה על התשובה בצורה הטובה ביותר. http://www.airliners.net/open.file/632659/L/ ולא, זה לא חשבון הגז והטלפון שלו. :wink:
mic פורסם אוגוסט 4, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2004 תמונה מדהימה... חלום של כל אחד כאן להיות בקוקפיט ככה באווירה הזו... ממש פנטזיה התמונה הזו......