E.Z פורסם נובמבר 15, 2010 דיווח פורסם נובמבר 15, 2010 שלום לכולם בתאריך ה 07.12.2010 אני מתכנן כמובטח לפתוח מחזור נוסף של הקורס במתקני אלעל, הקורס יתקיים כאמור במרכז ההדרכה של אלעל בשעות אחר הצהריים, מפגש אחד של 4 שעות בערך. רקע כללי - הקורס הזה נוסה בהצלחה בקיץ במסגרת זרימת טיסה 767 בגדול הרעיון לבנות לחניכים פרוצדורה נכונה לשלב שלפני ההגעה לקוקפיט ותחילת ההכנה שלו תוך הסבר על תהליכים שמתרחשים במציאות בטיסה מסחרית טיפוסית לפני שהמטוס עוזב את שער היציאה. דרישות הקורס: - חובה-6 חודשים וותק ב VATSIM עם מינימום 30 שעות טיסה או פיקוח - חובה-גיל 16 ומעלה ות.ז כתנאי כניסה למתקני אלעל - דרישה מומלצת- שליטה בטיסת מכשירים במובן הקלאסי. מטרת הקןרס ללמוד לתכנן טיסה במטוסי סילון בצורה נכונה ויעילה בעזרת כליי תכנון מתקדמים, הכלים בהם יעשה שימוש הם : FSBUILD, אקטיב סקיי, TOPCAT. סילבוס שיעור תכנון ושיגור טיסה: קורס תכנון ושיגור טיסה – VATIL FSBUILD 1. תכנון בסיסי של נתיב טיסה , הדגמת אופצייה ידנית, AUTOGEN, יבוא מאתרים 2. תכנון טיסה מתקדם במצב PM 3. הגדרות מטוס, משקל, ודלק , ביצוע הערכה מקדימה ותקונים. 4. עבודה עם NAVLOG 5. תכנון טיסה טראנס אלטנטית (NAT) , תכנון טיסת סבב (ב"ג-יעד-ב"ג) ללא תדלוק ביעד 6. Tweaks בקבצי ביצועי מטוס 7. הגדרות תוכנה נכונות. אקטיב סקיי 1. הגדרות בסיס נכונות לעבודה עם רשת VATSIM TOPCAT 1. מושגים בסיסיים במשקל ואיזון תרגול בזיהוי פקטור המגבלה בטיסה ספיציפית הדגמת תכנון טיסה קצרה, ארוכה, הסבר על LOAD SHEET. 2. סנכרון ותיקונים ל FSBUILD, ולמטוס. 3. ביצועי המראה, ביצוע הפחתת דחף בשיטת ASSUME TEMP, 4. סדר עבודה נכון בכיול הנתונים לפני הכנת הקוקפיט לטיסה. ***הבהרה חשובה אין קשר בין הקורס להשתתפות בשת"פ אלעל הקורס הוא בשבילכם ללימוד איך לעשות דברים נכון ולהעשיר את הידע שלכם*** למעוניינים להרשם נא לשלוח מייל עם הפרטים הבאים: - שם מלא - תאריך לידה - מספר VATSIM - ת.ז -טלפון סלולארי פתיחת הקורס מותנת במינימום 8 נרשמים כאשר המקסימום הוא 12 במידה ויהיה ביקוש גדול תבדק אופצייה לפתיחת מחזור נוסף ישר עם סיום מחזור הזה , מי ששמע את הקורס במחזורים הקודמים מוזמן להרשם רק להיות מודעים שהתעדוף הוא נמוך יותר מסיבות מובנות. כתובת המייל שלי לשליחת הפרטים: ezman1@gmail.com בהצלחה !
Noy Farhi פורסם נובמבר 15, 2010 דיווח פורסם נובמבר 15, 2010 בתור אחד שהשתתף במחזור 3 ממליץ בחום תודה רבה אלעד, יישר כוח.
Tal Peleg פורסם נובמבר 15, 2010 דיווח פורסם נובמבר 15, 2010 טוב כנרא שאצטרך לחכות שנתיים לגיל המותר[= בהצלחה לכולם ונשמע מאוד מענין!
Ido Wachtel פורסם נובמבר 15, 2010 דיווח פורסם נובמבר 15, 2010 לא לפספס חברים! קורס מעניין שאישית תרם לי רבות. אלעד יודע להעביר את החומר בצורה עיניינית וכיפית וחוץ מזה השהייה במתקני ההדרכה של אלעל גורמת לקורס עצמו להיות לחוויה בלתי רגילה
Tomer Oszlak פורסם נובמבר 15, 2010 דיווח פורסם נובמבר 15, 2010 חבל שאני לא 16 עדיין. דרך אגב הקורס הוא רק על 767?
Avichai Koor פורסם נובמבר 16, 2010 דיווח פורסם נובמבר 16, 2010 לא לפספס חברים!!!!! הקורס השני הכי מהנה שיש(מצטער אלעד,73 בא קודם :mrgreen: ) גם אם אין זמן חשוב לפנות,הזמנות מצוינת ללמוד ולפגוש חברי חטיבה.
Moshe Bensal פורסם נובמבר 16, 2010 דיווח פורסם נובמבר 16, 2010 אכן אכן, קורס מעניין מאד, כל מי שיכול להרשם מאד מומלץ לא לפספס. שיהיה בהצלחה לכולם. -
E.Z פורסם נובמבר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 21, 2010 אני אשחרר מיילים לזימון הקורס כשבוע לפני נכון לעכשיו פתיחת הקורס בספק בגלל שאין את מינימום המשתתפים.
mickey lip פורסם נובמבר 27, 2010 דיווח פורסם נובמבר 27, 2010 אני אשחרר מיילים לזימון הקורס כשבוע לפני נכון לעכשיו פתיחת הקורס בספק בגלל שאין את מינימום המשתתפים. ואני לא מצליח להבין את זה. :roll: מצד שני , לאור התנהלות החברים פה בזמן האחרון, אולי בכל זאת יש בזה משהו........ חבל, קורס מושקע, עם מדריך שמשקיע מזמנו הפרטי לטובת הכלל, עם ידע מקצועי נרחב שלא ניתן לרכוש בכל מקום, מיקום משגע עם נוף למטוסים, כל מה שרק צריך....... מה שנקרא "אוירה מחשמלת". כנראה שבכל זאת הפרה רוצה להניק יותר ממה שהעגל מסוגל........ חבל, פשוט חבל לי לראות את זה. הפסד של כולם.
E.Z פורסם נובמבר 29, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 עקב אי עמידה בסף שהצבתי במינימום משתתפים הקורס מבוטל למתעניינים הקורס הבא צפוי במסגרת זרימת טיסה 767 בקיץ עמכם הסליחה מנהלים אפשר להוריד מדביק- תודה
E.Z פורסם נובמבר 29, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 שביזות. צפה לבלאגן ברחבה עד שלא ראיתי :drinking: 73 עולה באש שום דבר לא ידהים אותו
Hananv פורסם נובמבר 29, 2010 דיווח פורסם נובמבר 29, 2010 חבל שזה בוטל. אני למשל מאוד רציתי להשתתף אבל אין לי את השעות (למרות שזו לא הבעיה) ואין לי את הוותק. אני לא יודע מה הסיבות לכך אבל אולי ה 6 חודשים וותק זה קצת יותר מידי ואפשר להוריד, ככה אולי היו קצת יותר משתתפים.
moshe elbaz פורסם נובמבר 30, 2010 דיווח פורסם נובמבר 30, 2010 אני מחכה למשמרת לילה שלך שניה לפני שאתה הולך הביתה נארגן איזה ערפל קרינה שישאיר אותך עד הצהריים :evilbat: