yuval_el פורסם אוגוסט 6, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2004 שלום חברים, מזה זמן רב אני עובד על אתר שירכז את כל החומר על מטוס ה737NG, בחופש הפרויקט תפס תאוצה אך עדיין לא הגעתי לכל המטרות שהצבתי לעצמי. החלטתי לפרסם את מה שכרגע קייים על מנת שאוכל לשמוע את דעתכם וגם כדי שתוכלו ללמוד ולהנות מהמידע הקיים באתר. האתר יכיל חומר על כל מערכת ומערכת על המטוס (הידראוליקה, דיחוס, דלק וכו'). כמו כן, יהיו גם מדריכי טיסה (tutorial) על מטוס ה737 של PMDG. בעתיד היותר רחוק אני מקווה שאוכל גם להגיע לרמה כזאת שיהיה מדריך FMC מקיף בעברית. מה שקיים עכשיו, הסברים על 7 מערכות שונות- דלק, מנועים, חשמל, APU, הגנת קרח\גשם, אורות וגלגלים בלמים. +המדריך FMC המצוין של יוסי דלל. הנה קישור: http://737ng.tripod.com/index.swf אם יש כאן אנשים רציניים עם ידע והבנה על המטוס שמעונינים לעזור בבנית האתר אני יותר מאשמח אם תיצרו איתי קשר בפרטי. בהזדמנות זו אני רוצה להגיד תודה ענקית ללבון מליק שעזר לי להבין את המערכות וענה על כל שאלה שרק הייתה לי, תודה לך גבר!. עוד תודה גדולה למייק רייכפלד, קברניט של 737 שעוזר לי מאוד ומשקיע מזמנו! ותודה אחרונה לכל החברים שהעירו לי על טעויות והציעו רעיונות לאורך כל הדרך. אשמח לשמוע תגובות,
Nimrod פורסם אוגוסט 6, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2004 כל הכבוד יובל!!!! האתר מעולה!! אני קראתי את הכל ואני ממש מחכה לשאר... יובל אתה המלך!!! נמרוד
hagay פורסם אוגוסט 6, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2004 חייבים להרשם שם כדי להכנס לאתר, כי אני לא מצליח.
yuval_el פורסם אוגוסט 6, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 6, 2004 מצטער על הבעיות עם הרשת, היה עומס. אני עובד על זה.
mickey lip פורסם אוגוסט 6, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2004 כל הכבוד יובל אני בטוח שהוא יהיה מאוד פופולרי מיקי
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 6, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2004 כול הכבוד יובל על העבודה המעולה. אני בטוח ישתמש בהם שיהיה לי מחשב שיחזיק את המטוס. בהצלחה בהמשך ושתעשה לנו גם מדריך על ה747 של הPMDG...
alon_a פורסם אוגוסט 6, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2004 אוף זה לא עובד לי :cry: יש לי ביצועים טובים במטוס הזה והמדריכים יכולים לעזור לי לשפר אותם ואת הרמה שלי חבל שזה לא עובד :cry:
OmriSoudry פורסם אוגוסט 6, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2004 זה עובד - רק תעתיקו את זה ותדביקו בשורת כתובת בדפדפן שלכם!
yuval_el פורסם אוגוסט 6, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 6, 2004 תודה על התגובות. האתר פעם עובד פעם לא... אני מנסה לארגן שרת אחר, מצטער על הבעיות.
alon_a פורסם אוגוסט 6, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2004 עכשיו זה עובד לי כמו שצריך עשית מה שעומרי אמר דרך אגב לגבי הקוקפיט של המטוס יש לי קוקפיט פשוט יותר שמתאים יותר למתחילים בחרתי בקוקפיט הזה דווקא בגלל הFMC שקצת מסובך לי להשתמש בו אפילו המדריך לא ממש עוזר לי :roll:
e_dor פורסם אוגוסט 6, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2004 כל הכבוד לך על הרעיון והביצוע ולכל מי שעזר לך !! ממש נחמד לראות כאלה דברים, עכשיו אלמד קצת להשתמש במטוס כמו שצריך. רק אל תעיפו את זה מהר מהשרת יישר כוח ובהצלחה בהמשך ! לצערי הרב איני מומחה ברמות כאלה אז לא אוכל לעזור, סליחה.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 כל הכבוד !!!!! אין מילים... גם העיצוב של האתר יפה מאוד!
jambo7 פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 אחרי כל התשבוחות לא נשארו מילים הייתי רוצה אתר כזה ל 747 ו a340 לחובבי המטוסים הכבדים בכל אופן מגיע לך ציון 10
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 כל הכבוד יובל! ממש יפה! היה כיף לקבל את כל המדריכים לפני כולם
Rubee פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 עכשיו זה עובד לי כמו שצריך עשית מה שעומרי אמר דרך אגב לגבי הקוקפיט של המטוס יש לי קוקפיט פשוט יותר שמתאים יותר למתחילים בחרתי בקוקפיט הזה דווקא בגלל הFMC שקצת מסובך לי להשתמש בו אפילו המדריך לא ממש עוזר לי :roll: וואלה.....אז למה אתה משתמש בPMDG? הקטע שלו הוא הפאנל.....(סתם בלי ויכוח) עדיף להתאמן על האפנל של PMDG מאשר להשתמש בדיפולט של 737 או משהו אחר זה שווה את המאמץ, גם אני עדיין לומד את הFMC הזה.....
hagay פורסם אוגוסט 8, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2004 ח ב ל " ז נהנתי מאוד לקרוא ולהוסיף ידע, ממש רואים את הנכונות לעזור, ישר כוח לך יובל ולכל העושים במלאכה, עוד מעט ואין תירוץ של לא יודע אנגלית. :oops: (מי מדבר :shock: )
alon_a פורסם אוגוסט 8, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2004 עכשיו זה עובד לי כמו שצריך עשית מה שעומרי אמר דרך אגב לגבי הקוקפיט של המטוס יש לי קוקפיט פשוט יותר שמתאים יותר למתחילים בחרתי בקוקפיט הזה דווקא בגלל הFMC שקצת מסובך לי להשתמש בו אפילו המדריך לא ממש עוזר לי :roll: וואלה.....אז למה אתה משתמש בPMDG? הקטע שלו הוא הפאנל.....(סתם בלי ויכוח) עדיף להתאמן על האפנל של PMDG מאשר להשתמש בדיפולט של 737 או משהו אחר זה שווה את המאמץ, גם אני עדיין לומד את הFMC הזה..... זה לא הדיפולט של 737 זה פאנל שמותאם לאהבלים כמוני שמשתמשים בPMDG בפאנל הרגיל הבעיה היחידה שלי היא להכניס תוכנית טיסה לFMC
yoni revivo פורסם אוגוסט 8, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2004 עכשיו זה עובד לי כמו שצריך עשית מה שעומרי אמר דרך אגב לגבי הקוקפיט של המטוס יש לי קוקפיט פשוט יותר שמתאים יותר למתחילים בחרתי בקוקפיט הזה דווקא בגלל הFMC שקצת מסובך לי להשתמש בו אפילו המדריך לא ממש עוזר לי :roll: וואלה.....אז למה אתה משתמש בPMDG? הקטע שלו הוא הפאנל.....(סתם בלי ויכוח) עדיף להתאמן על האפנל של PMDG מאשר להשתמש בדיפולט של 737 או משהו אחר זה שווה את המאמץ, גם אני עדיין לומד את הFMC הזה..... זה לא הדיפולט של 737 זה פאנל שמותאם לאהבלים כמוני שמשתמשים בPMDG בפאנל הרגיל הבעיה היחידה שלי היא להכניס תוכנית טיסה לFMC מה הבעיה? יש מדריכים מאוד מפורטים הבאים עם המטוס ואפילו באתר יש מדריך FMC לא רע בעיברית... :roll:
golan73 פורסם אוגוסט 8, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2004 עבודה מאוד מאוד מקצועית, יורדת לפרטים גם מעבר להפעלה הרגילה, כמו שנאמר, "לא מספיק להסתכל בקנקן אל גם מה שיש בתוכו", במלים אחרות, יפה מאוד שהתמקדת גם במה שמסתתר מעבר לכפתור. יפה מאוד
yuval_el פורסם אוגוסט 8, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 8, 2004 שוב תודה על התגובות. רק עושה חשק לכתוב עוד... :wink: