×�פיק פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 ביום שישי, יום אחרי המפגש בנתב"ג עשיתי טיסה עם יוסי לוי. שילבתי בין שני הדברים לסוף שבוע מדהים! הגעתי בעשר לשדה, הקדמתי לאללה, רציתי להסתכל קצת על מטוסים שם, וגם נתתי זמן מיותר, למקרה שלא נמצא את הדרך, אני ואמא שלי, שהסיע אותי לשדה וגם טסה איתי וגם אחותי, שתיהן לספסלים המיותרים מאחורה. כרגיל אנחנו, הצפונים, לא מצאנו את השדה, נכנסו לכפר שמריהו, עברנו את פסי הרכבת, ואז פתאום נפל לי האסימון, אסור לעבור את פסי הרכבת בהקפה בהרצליה, פיספסנו את הכניסה! חזרנו על עקבותינו, ומצאנו את הכניסה. נכנסנו, התיישבנו ליד הבותקה של AIM וחיכינו וחיכינו. זה היה זמן טוב לי לצלם (בוידאו, רק וידאו היה לי, ומצלמת פילם רגילה) את המטוסים המתאמנים בהקפות בהרצליה. המטוס שלנו היה CHU החביב, CESSNA 172 RG. יוסי הגיע, הביא 4 אוזניות, מפות ודפיות, והתארגנו ליציאה. בקשת התנעה לחיפה, והתנעה. התחלנו להסיע לנקודת המתנה 29. התיישרות על 29 והמראה. אמא שלי נבהלה מהפניה הראשונית בדרך לבצרה, היא לא יודעת שככה זה אמור להתבצע. טיפסנו 1500 על הנתיב עד צומת השרון. שם כניסה לאיזור 12 לביצוע טיפוס לגובה 4. המשך עד עתלית, שם ביטלנו IFR והלמכנו ל1500 לבת גלים. המפרץ של חיפה נראה כמו חו"ל... כמה זה עשה לי חשק לים! כניסה ל"עם הרוח" 34 בחיפה, וTUCH AND GO והמשך לגלים 1000 וחזרה על הנתיב פחות או יותר כמו שהגענו. כמה הערות ששמתי לב. הדמיון בין הסימולטור למציאות מדהים! פרסומת סמויה, לכו טוסו עם יוסי! חוויה כזאתי לא אשכח בחיים! מומלץ ביותר! מצטער שאין תמונות, היה רק וידאו. אפיק.
×�פיק פורסם אוגוסט 7, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 בוא ניתן לעומרי הגאון שיערוך לי מה אתה אומר עומרי?
OmriSoudry פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 די, אפיק, אני מסמיק.. :oops: חח בכיף, אבל איך תשלח לי את זה? כלומר איך תעביר את זה למחשב ותשלח לי?
×�פיק פורסם אוגוסט 7, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 תשתמש במוח האשדודי המפותח שלך ותנסה למצוא פתרון יאללה אשדוד!
OmriSoudry פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 אפיק, שאני לא יביא עליך חמולה... תדגום את זה למחשב עם הכרטיס שיש לך ותשלח לי במסנג'ר (מקווה שיצא יותר קטן ממה שיצא הסיור באלעל )
Or Netzer פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 יוסי הבן אדם הכי גבר גבר בעולם.... חוויה איתו פשוט... :wink: יוסי אני חייב לך טיסה עם ידידות הא? :wink:
OmriSoudry פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 יוסי לוי בפורום הזה (ועכשיו שמתי לב שהוא הגיב מעל ההודעה הזאת..)
Or Netzer פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 yossilevy כתב: אני ממתין להן זאתי שרוצה לטוס בחו"ל כל השאר מעדיפות אותי על הקרקע אל תדאג יש את כל השנה עוד חחחח :wink:
Almog Atar פורסם אוגוסט 8, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2004 ביום רביעי אחר הצהריים לפני המפגש גם אני טסתי עם יוסי לוי בגבוה לחיפה . טסנו אני אילן כהן וצלם (אתם שואלים למה צלם אז בגלל הבר מצווה שלי עזבו) . אני לא צריך להסביר הרבה על הנתיב בצרה 800 צומת השרון 1500 אזור 13 טיפוס 4000 NAT VOR משם ATLIT ולבת גלים 1500 ונחיתה בחיפה. כעיקרון גם אותו נתיב חזרה. מה שהיה יפה בטיסה שהעננים היו בגובה 3700 4200 וזה היה פשוט מדהים !!! :shock: תודה ליוסי הגדול על טיסה נפלאה !!! אין כמוך
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 8, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2004 Atar Almog כתב: ביום רביעי אחר הצהריים לפני המפגש גם אני טסתי עם יוסי לוי בגבוה לחיפה .טסנו אני אילן כהן וצלם (אתם שואלים למה צלם אז בגלל הבר מצווה שלי עזבו) . אני לא צריך להסביר הרבה על הנתיב בצרה 800 צומת השרון 1500 אזור 13 טיפוס 4000 NAT VOR משם ATLIT ולבת גלים 1500 ונחיתה בחיפה. כעיקרון גם אותו נתיב חזרה. מה שהיה יפה בטיסה שהעננים היו בגובה 3700 4200 וזה היה פשוט מדהים !!! :shock: תודה ליוסי הגדול על טיסה נפלאה !!! אין כמוך תראה לנו את הקליפ שלך :wink:
yoni revivo פורסם אוגוסט 8, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2004 באמת הטיסות האלו ממש מומלצות.. אני, טל (BlackReven) וחנן (che) מהקהילה גם טסנו עם יוסי באותו מטוס (CHU - Gorgy) ולאותו יעד (רק שאז כל הטיסה היתה CVFR..). אחלה מטוס http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=49414 (למרות שעכשיו אם אני לא טועה הוא נצבע מחדש.. או שזה HU אחר, אין לי מושג).
×�פיק פורסם אוגוסט 8, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 8, 2004 מי צריך מזגן? היה שיא החום בחוץ. בפנים אפילו היה קריר. או שזה אולי הגובה (4-5 אלף) אבל לא. נעים שם, גם בגובה 800
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 8, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2004 מה לא צריך מזגן עשר דקות במטוס עד לגובה 2000רגל אתה הופך להיות חמין לשבת.
Itai Ganor פורסם אוגוסט 8, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2004 אילן כהן כתב: מה לא צריך מזגן עשר דקות במטוס עד לגובה 2000רגל אתה הופך להיות חמין לשבת. גדול! הרגת אותי מצחוק
Liav Nefesh פורסם אוגוסט 8, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2004 אני יום שלישי הזה בשעה 6 וחצי עושה עם יוסי טיסה גם הרצליה, נגיעה בחיפה וחזרה (: