shimi kravcik פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3998955,00.html
zvi rodes פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 יפה מאד,תודה על השיתוף. אכן כתבה מעניינת מאוד,רק חבל שאת כל הקרדיט לוקחים VFS ולא משאירים איזה "פרור" ל VATIL כי "גנבו" לVATIL קצת בתחילת הסרטון,מוישה ידידי אתה עכשיו כוכב,נדמה לי שראיתי אותך שם בשטח.בגדול לי אין בעייה שמעלים את הטיסה הוירטואלית במודעות הציבורית אבל מפריע לי שלא הכל נעשה בתום לב,בטח יגידו לא ידענו,לא היה בשליטתנו,לא רצינו לפגוע וכו' וכו' ,בשורה התחתונה כתבה יפה.
matan99 פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 מילה במילה צבי , חבל שאנשים יתחילו להתעניין בזה ולא יכירו צד אחר ברשת . הכתבה מוצגת כאילו VFS הוא בית הספר הראשון והיחידי מסוגו בישראל , חבל .
Or Bahtari פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 אכן כתבה מעניינת אך אני מצטרף לדעותיו של צבי נראה מעט מוזר שהכתבה היא על VFS ומראים את חברי ואטיל מפקחים בכתבה בלי לציין כלום. כמובן שכמו שצבי אומר התגובות יהיו לא ידענו,לא ראינו ולא שמענו,חבל.
Moshe Bensal פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 רן, האמת שגם אני לא מופתע, רק לא מבין איך שצבי לא מבין, אני גם לא מבין, למה כשהיתה כתבה עם ואטיל על חד"ב, לא הזכירו את IVAO, ולא הזכירו את VFS, אז זה היה בסדר? חברים, כפי שידוע לכם אני ניאטרלי ולא משנה לי מי נגד מי, כשביקשו עזרה לחד"ב תרמתי מחשב וציוד, וכעת ביקשו ממני עזרה וגם נרתמתי לזה, ואם יבקשו ממני עזרה ב-IVAO גם אעזור. אני לא שומר טינה, ואני מכבד את כולם, ומאד מקווה שזה הדדי. חברים, תפסיקו לשחק כמו ילדים הוא עשה לי ככה אז אעשה לו ככה, אני מציע שתתרכזו במטרה שלשמה אנחנו כאן, לטוס בכיף איפה שבא לך.
E.Z פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 בדרך כלל אני לא יוצא בקלות להגנת VFS אבל לדעתי הפעם זה לא באשמתם הכתב שעשה את הכתבה זה מישל דור שעשה את הכתבה על ואטאיל והכניס חומר מהכתבה שלו כרקע , לא מאמין שהוא מבין עניין בפוליטיקה שיש בביצה שלנו וזה גם לא מעניין קורא ממוצע.
אורח פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 רן,האמת שגם אני לא מופתע, רק לא מבין איך שצבי לא מבין, אני גם לא מבין, למה כשהיתה כתבה עם ואטיל על חד"ב, לא הזכירו את IVAO, ולא הזכירו את VFS, אז זה היה בסדר? חברים, כפי שידוע לכם אני ניאטרלי ולא משנה לי מי נגד מי, כשביקשו עזרה לחד"ב תרמתי מחשב וציוד, וכעת ביקשו ממני עזרה וגם נרתמתי לזה, ואם יבקשו ממני עזרה ב-IVAO גם אעזור. אני לא שומר טינה, ואני מכבד את כולם, ומאד מקווה שזה הדדי. חברים, תפסיקו לשחק כמו ילדים הוא עשה לי ככה אז אעשה לו ככה, אני מציע שתתרכזו במטרה שלשמה אנחנו כאן, לטוס בכיף איפה שבא לך. משה אתה קורא מחשבות ? אתה יודע על מה אני לא מופתע ? אני לא מופתע שמישל דור עשה בלאגן מכמה כתבות. אני לא מופתע גם שהוא לא שם קרדיט מנימלי ל VATIL כי הפתיחה היא VATIL נטו. על זה אני לא מופתע. כל השאר שולי.
Adam Waiser פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 מסכים לגמרי עם אלעד. את הצופה או המאזין הממוצע בבית בחולון או בבאר שבע או בסביוני רמת כורזים ג' ואני מאמין שגם את מישל דור עצמו לא ממש מעניין כל השמות והראשי תיבות וממש לא מזיז לו או שיש מצב שהוא אפילו לא יודע שיש שני ארגונים שמתחרים על יוקרה וכבוד ועל לבם של "משוגעים" חדשים ופוטנציאלים ושביניהם ניטשים לפעמים קרבות טימספיק עקובים מדם. מה שבאמת מעניין זה שיש אנשים שזה התחביב שלהם ומה וכמה הם עושים למענו. הלוואי שדווקא יכלנו להראות ולהיראות אחרת כארגון או עיסוק אחד בישראל שאין בו תחרות ופוליטיקות מעפנות בין קבוצות שונות בעלות אותו עניין אבל כנראה שאם בעניינים וארגונים יותר משמעותיים וגדולים מאיתנו לא מצליחים להמנע מזה אז אין לצפות שאנו נהיה שונים. אז לכל המקטרים והמגלגלי עיניים: עזבו אותכם אם בכתבה על VFS כן הזכירו את ואטיל או לא, זה באמת סליחה על הביטוי מעניין את הסבתא.
Moshe Bensal פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 רן,האמת שגם אני לא מופתע, רק לא מבין איך שצבי לא מבין, אני גם לא מבין, למה כשהיתה כתבה עם ואטיל על חד"ב, לא הזכירו את IVAO, ולא הזכירו את VFS, אז זה היה בסדר? חברים, כפי שידוע לכם אני ניאטרלי ולא משנה לי מי נגד מי, כשביקשו עזרה לחד"ב תרמתי מחשב וציוד, וכעת ביקשו ממני עזרה וגם נרתמתי לזה, ואם יבקשו ממני עזרה ב-IVAO גם אעזור. אני לא שומר טינה, ואני מכבד את כולם, ומאד מקווה שזה הדדי. חברים, תפסיקו לשחק כמו ילדים הוא עשה לי ככה אז אעשה לו ככה, אני מציע שתתרכזו במטרה שלשמה אנחנו כאן, לטוס בכיף איפה שבא לך. משה אתה קורא מחשבות ? אתה יודע על מה אני לא מופתע ? אני לא מופתע שמישל דור עשה בלאגן מכמה כתבות. אני לא מופתע גם שהוא לא שם קרדיט מנימלי ל VATIL כי הפתיחה היא VATIL נטו. על זה אני לא מופתע. כל השאר שולי. טוב בקטע הזה גם אני הופתעתי, ובאמת כל השאר שולי, כשהתחלתי לראות את הסרטון הייתי בטוח שהוא התחיל עם ואטיל כדי להסביר איזה שייכות לואטיל, אבל, זו החלטה שלו, והוא כותב מה שנראה לו, ולא מה שאנחנו היינו רוצים לראות. אני מאד מקווה שבפעם הבאה יעשו כתבה עם כל המשוגעים לטיסה הוירטואלית, VATIL, IVAO, VFS, IFS, וכל מי שקשור לשיגעון הזה, בלי הבדלי דת ומין, חחחחחח ואז בטוח יספק את כולם ולא יהיה לאף אחד טענות. -
4X-GTE פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 אני חושב שלא צריך בכלל להתעסק בענייני פרסום כאלה. זאת אומרת, אז מה אם עשו עליהם כתבה? העובדה שיש וידאו של איציק ואמיר (תקנו אותי אם זה לא הם שם) מפקחים בחד"ב, וכביכול הפכו את זה לחלק מהפעילות של VFS באמת מעצבנת אותי קצת, אבל עזבו, סתם שטויות. גם על ואטיל עשו כתבות, ואני משוכנע שעוד יעשו, למרות שכמו שאלעד אמר, רוב האנשים שלא מודעים לתחום בכלל לא יכנסו לכתבה, שלא נדבר על לקרוא אותה, אפילו במידה והם יראו אותה בעמוד השער של YNET.
אורח פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 משה, עברתי מספיק ראיונות וכתבות כדי להבין שהכתבים והעורכים שלהם כותבים מה שבראש שלהם ללא כל קשר לנאמר ולסובב. מסכים העיקר פרסום לתחביב. השאר שולי.
Hananv פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 לי חבל ש IFS לא הוזכר. אני גם ניטרלי, אבל אסור להם להציג את עצמם כיחידים. אפילו בפרומות סופר, רושמים שהם זולים לעומת אחרים, כלומר- יש אחרים. לפחות שיציינו את זה. אבל בסדר... תודה על הפרסום
zvi rodes פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 רן,האמת שגם אני לא מופתע, רק לא מבין איך שצבי לא מבין, אני גם לא מבין, למה כשהיתה כתבה עם ואטיל על חד"ב, לא הזכירו את IVAO, ולא הזכירו את VFS, אז זה היה בסדר? חברים, כפי שידוע לכם אני ניאטרלי ולא משנה לי מי נגד מי, כשביקשו עזרה לחד"ב תרמתי מחשב וציוד, וכעת ביקשו ממני עזרה וגם נרתמתי לזה, ואם יבקשו ממני עזרה ב-IVAO גם אעזור. אני לא שומר טינה, ואני מכבד את כולם, ומאד מקווה שזה הדדי. חברים, תפסיקו לשחק כמו ילדים הוא עשה לי ככה אז אעשה לו ככה, אני מציע שתתרכזו במטרה שלשמה אנחנו כאן, לטוס בכיף איפה שבא לך. משה ידידי,אתה ואני כבר לא כאלה צעירים ,נסיון בחיים יש לך ולי ולא עשו אותנו באצבע,כתב שמגיע לצלם ועומד לכתוב לא יכול להיות שלא יבקש פרטים,VATIL, VFS ,IVAO ,הם לא שמות גנאי וכל גוף העוסק בתחום התעופה הוירטואלית ,מבורך.אני בטוח כי מנהל החטיבה היה מציין לטובה את VFS במידה והיה צורך לקחת קצת חומר מ VFS לטובת כתבה על ואטיל,לאומת זאת מר אלירן כהן לא מצא לנכון לציין כי בארץ פועלים 2 בתי ספר מעולים ,הרושם שנוצר לידיעת הציבור שרק VFS על המפה.כפי שציינת גם אני לא שומר טינה ואין לי כלום כנגד אלירן או VFS ,אבל כשאני מקבל במסעדה אוכל מעולה אך קצת יותר מידי מלוח אני מציין זאת למלצר כי קשה לי לבלוע.
Noy Farhi פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 אני חושב שלא צריך בכלל להתעסק בענייני פרסום כאלה.זאת אומרת, אז מה אם עשו עליהם כתבה? העובדה שיש וידאו של איציק ואמיר (תקנו אותי אם זה לא הם שם) מפקחים בחד"ב, וכביכול הפכו את זה לחלק מהפעילות של VFS באמת מעצבנת אותי קצת, אבל עזבו, סתם שטויות. גם על ואטיל עשו כתבות, ואני משוכנע שעוד יעשו, למרות שכמו שאלעד אמר, רוב האנשים שלא מודעים לתחום בכלל לא יכנסו לכתבה, שלא נדבר על לקרוא אותה, אפילו במידה והם יראו אותה בעמוד השער של YNET. כמה שאתה צודק. אני לא מבין את הקטע שרואים פקחים תותחים מVATIL בכתבה של VFS ולא נותנים אפילו מילה קטנה על VATIL,IFS. "אני גם לא מבין, למה כשהיתה כתבה עם ואטיל על חד"ב, לא הזכירו את IVAO, ולא הזכירו את VFS, אז זה היה בסדר?" כי זה כתבה של VATIL למה שידברו על IVAO או VFS? בכתבה של VFS רואים את אמיר ואיציק מפקחים אז לפחות שיתנו מילה על VATIL...
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 קרדיט אינו חשוב עבורי אלא הגינות. לא חשוב למה התכוון הכתב, אלא מה תוצאות מאמרו.
Moshe Bensal פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 אני חושב שלא צריך בכלל להתעסק בענייני פרסום כאלה.זאת אומרת, אז מה אם עשו עליהם כתבה? העובדה שיש וידאו של איציק ואמיר (תקנו אותי אם זה לא הם שם) מפקחים בחד"ב, וכביכול הפכו את זה לחלק מהפעילות של VFS באמת מעצבנת אותי קצת, אבל עזבו, סתם שטויות. גם על ואטיל עשו כתבות, ואני משוכנע שעוד יעשו, למרות שכמו שאלעד אמר, רוב האנשים שלא מודעים לתחום בכלל לא יכנסו לכתבה, שלא נדבר על לקרוא אותה, אפילו במידה והם יראו אותה בעמוד השער של YNET. כמה שאתה צודק. אני לא מבין את הקטע שרואים פקחים תותחים מVATIL בכתבה של VFS ולא נותנים אפילו מילה קטנה על VATIL,IFS. "אני גם לא מבין, למה כשהיתה כתבה עם ואטיל על חד"ב, לא הזכירו את IVAO, ולא הזכירו את VFS, אז זה היה בסדר?" כי זה כתבה של VATIL למה שידברו על IVAO או VFS? בכתבה של VFS רואים את אמיר ואיציק מפקחים אז לפחות שיתנו מילה על VATIL... נוי, יפה אמרת, זו כתבה של VATIL למה שידברו על VFS או IVAO, אותו דבר גם כאן, הכתבה היא על VFS, למה שידברו על VATIL? אבל בכל זאת הכניסו בהתחלה את VATIL, ואני שמחתי על כך. חברה, תהיו אוביקטבים.
orioh פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 אם בכתבה על ואטיל יקחו קטעי וידאו מהכתבה על VFS ראוי להכניס את השם שלהם. איפה בכתבה על ואטיל זה קרה?
Izik Bakshi פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 ערב טוב, לעניות דעתי ומהניסיון הקודם עם מישל דור, העריכה של הכתבה נעשית לפי ראות עיניו של הכתב ללא כל השפעה חיצונית, ואני מתאר לעצמי שהם קיבלו גם בהפתעה את אופי הפתיחה כמוני. יש לי מספר הערות לא מבוטלות על התוכן אבל אני שומר אותם לפורום אחר. לדעתי ראוי שנדע גם לפרגן לאחרים (VFS במקרה זה) על כתבה יפה שבסופו של יום תגרום להגדלה והרחבה של הקהילה בארץ. בשורה התחתונה יש פה פרסום יפה לקהילת הסימולטורים וכל הכבוד על כך. ולמי שדואג, לא חסרים חניכים ב-IFS אבל כן חסרים מדריכים טובים (ראו הודעת דרושים בפורום IFS) כדי ש-IFS ימשיך להיות הטוב ברשת!
Noy Farhi פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 אני חושב שלא צריך בכלל להתעסק בענייני פרסום כאלה.זאת אומרת, אז מה אם עשו עליהם כתבה? העובדה שיש וידאו של איציק ואמיר (תקנו אותי אם זה לא הם שם) מפקחים בחד"ב, וכביכול הפכו את זה לחלק מהפעילות של VFS באמת מעצבנת אותי קצת, אבל עזבו, סתם שטויות. גם על ואטיל עשו כתבות, ואני משוכנע שעוד יעשו, למרות שכמו שאלעד אמר, רוב האנשים שלא מודעים לתחום בכלל לא יכנסו לכתבה, שלא נדבר על לקרוא אותה, אפילו במידה והם יראו אותה בעמוד השער של YNET. כמה שאתה צודק. אני לא מבין את הקטע שרואים פקחים תותחים מVATIL בכתבה של VFS ולא נותנים אפילו מילה קטנה על VATIL,IFS. "אני גם לא מבין, למה כשהיתה כתבה עם ואטיל על חד"ב, לא הזכירו את IVAO, ולא הזכירו את VFS, אז זה היה בסדר?" כי זה כתבה של VATIL למה שידברו על IVAO או VFS? בכתבה של VFS רואים את אמיר ואיציק מפקחים אז לפחות שיתנו מילה על VATIL... נוי, יפה אמרת, זו כתבה של VATIL למה שידברו על VFS או IVAO, אותו דבר גם כאן, הכתבה היא על VFS, למה שידברו על VATIL? אבל בכל זאת הכניסו בהתחלה את VATIL, ואני שמחתי על כך. חברה, תהיו אוביקטבים. " בכתבה של VFS רואים את אמיר ואיציק מפקחים" רואים בכתבה של VFS בקטע הראשון חלק מהכתבה של VATIL +פקחים שלנו מפקחים בחד"ב אז לפחות שיתנו איזה מילה קטנה על VATIL,IFS.
E.Z פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 ערב טוב,לעניות דעתי ומהניסיון הקודם עם מישל דור, העריכה של הכתבה נעשית לפי ראות עיניו של הכתב ללא כל השפעה חיצונית, ואני מתאר לעצמי שהם קיבלו גם בהפתעה את אופי הפתיחה כמוני. יש לי מספר הערות לא מבוטלות על התוכן אבל אני שומר אותם לפורום אחר. לדעתי ראוי שנדע גם לפרגן לאחרים (VFS במקרה זה) על כתבה יפה שבסופו של יום תגרום להגדלה והרחבה של הקהילה בארץ. בשורה התחתונה יש פה פרסום יפה לקהילת הסימולטורים וכל הכבוד על כך. ולמי שדואג, לא חסרים חניכים ב-IFS אבל כן חסרים מדריכים טובים (ראו הודעת דרושים בפורום IFS) כדי ש-IFS ימשיך להיות הטוב ברשת! לייק עצבני ושוב לכל אותם חבר'ה שחושבים שיש כאן פגיעה בשם הארגון או יחס לא הוגן לא ככה הפעם VFS היא לא חלק מואטאיל אין לה שום אינטרסים לפרסם את הארגון שלנו מה גם שבכלל טיסייה מעדיפים בצורה תמוהה את רשת איבאו וזאת זכותם, יש כאן תחרות יחסית הוגנת בניגוד לעבר (ימי חטיבת איבאו ישראל ז"ל) שהתחרות הייתה על בסיס רפש על הצד השני ואת התוצאות גם ראינו. כמובן שחבל שאין איחוד והטייסים לא מעדיפים לטוס כאן אבל שכל אחד יעשה מה בא לו נוי - לא בטוח בכלל שVFS ידעה שזה יהיה חלק מהכתבה גם אצליינו לא ראו את הכתבה לפני ששוחררה אחרי החד"ב.
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 15, 2010 דיווח פורסם דצמבר 15, 2010 ערב טוב,לעניות דעתי ומהניסיון הקודם עם מישל דור, העריכה של הכתבה נעשית לפי ראות עיניו של הכתב ללא כל השפעה חיצונית, ואני מתאר לעצמי שהם קיבלו גם בהפתעה את אופי הפתיחה כמוני. יש לי מספר הערות לא מבוטלות על התוכן אבל אני שומר אותם לפורום אחר. לדעתי ראוי שנדע גם לפרגן לאחרים (VFS במקרה זה) על כתבה יפה שבסופו של יום תגרום להגדלה והרחבה של הקהילה בארץ. בשורה התחתונה יש פה פרסום יפה לקהילת הסימולטורים וכל הכבוד על כך. ולמי שדואג, לא חסרים חניכים ב-IFS אבל כן חסרים מדריכים טובים (ראו הודעת דרושים בפורום IFS) כדי ש-IFS ימשיך להיות הטוב ברשת! לייק עצבני ושוב לכל אותם חבר'ה שחושבים שיש כאן פגיעה בשם הארגון או יחס לא הוגן לא ככה הפעם VFS היא לא חלק מואטאיל אין לה שום אינטרסים לפרסם את הארגון שלנו מה גם שבכלל טיסייה מעדיפים בצורה תמוהה את רשת איבאו וזאת זכותם, יש כאן תחרות יחסית הוגנת בניגוד לעבר (ימי חטיבת איבאו ישראל ז"ל) שהתחרות הייתה על בסיס רפש על הצד השני ואת התוצאות גם ראינו. כמובן שחבל שאין איחוד והטייסים לא מעדיפים לטוס כאן אבל שכל אחד יעשה מה בא לו נוי - לא בטוח בכלל שVFS ידעה שזה יהיה חלק מהכתבה גם אצלנו לא ראו את הכתבה לפני ששוחררה אחרי החד"ב. לייק גם ממני
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 16, 2010 דיווח פורסם דצמבר 16, 2010 עוד פעם VFS דוחפים את עצמם בכח לקהילה שלנו? יאללה קיבלתם כתבה בעיתון, מברוק, רוצים בלון?