golan73 פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 היי לכולם יש שאלה שמאוד מטרידה אותי לאחרונה (ולא יודע למה ) אנחנו משקיעים הרבה מאוד זמן בסימולטורים וכולנו נהנים מאוד, ידוע לי שמבחינת פיקוח הכל זהה למציאות ואפילו יותר טוב מהמציאות. השאלה שלי, עד כמה אתם חושבים (מקריאה, מנסיון וכו'), דומה הטיסה במטוסי הסימולטור למציאות.
×�פיק פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 הטיסה, לפחות בטיסות הראייה עם המטוסים הקלים, היא יותר קלה. ואת זה הבנתי לאחר הטיסה עם יוסי לוי, כמה קשה להתרכז בכל כך הרבה דברים וגם להנות מהנוף. ביי
OmriSoudry פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 זה תלוי, הטיסות מכשירים הרבה יותר מציאותיות כי CVFR בסימולטור יותר קשה בהרבה מבמציאות מבחינת זיהוי הנק'...אבל גם זה לאט לאט משתפר..
e_dor פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 ציטטתי אותו לא מעט פעמים אבל זמן ממש זמן מתאים ! אני ואבא שלי נכנסו לקוקפיט של AVU ( ) ואבא שלי שאל את הטייס משנה: "הבן שלי מטיס בסימולטור, מה יותר קל ?" הטייס הפתיע אותנו בתשובה הגיונית (זה ניגוד אבל זה באמת הפתיע, כשחושבים על זה זה ממש נכון !): "אין ספק שבמציאות זה הרבה יותר קל, מכל הבחינות". מקווה שזה ענה לך :wink: אגב, סמלון יפה
Leon פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 לדעתי זה זהה למציאת מבחינת מכשרים ותצוגות ו במציאת אין מקום לטעויות!
Nir Portal פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 טסתי בדאון לפני כמה זמן במגידו ואני חייב לומר לכם שזה היה ממ אבל ממש הרבה יותר קל מבסימולטור!! כל הקאע הזה שצריך ללחוץ על כפתור כדי להסתכל לצדדים זה מאוד מאוד מעצבן!! נגיד למשל אני בצלע בסיס לקראת נחיתה אני טס טס טס טס טס וכל שניה צריך לללחוץ על מקש 4 כדי להתכל שמאלה ולדעת מתי לפנות. לעומת זאת במציאות שהייתי בדאון בצלע בסיס לקראת נחיתה חזרה במגידו ידעתי בדיוק מתי צריך לפנות כדי להתיישר בול על המסלול!! לא צריך ללחוץ על כפתור אלה מספיק לסובב את הראש!! בקיצקץ אני חושב שמבחינת מטוסים קלים הרבה יותר קל במציאות!
Oren Geva פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 המציאות יותר מלחיצה :? תהיו בטוחים שכך במציאות אתה לא יכול לאבד ריכוז, ובמציאות אם אתה מגיע לנחיתה מהר מידי או קצת בזווית תלולה מידי את מת. או לחילופין אם אתה מושך בהמראה חזק מידי (כמו שראינו כבר בתמונות של חלק מהגרוייסע חועכמים פה עושים וטסים לניו יורק כשיוצאים גיצים מהחלק האחורי של המטוס) אתה הוריג 400 איש. אז בחיאאאאת. זה כמו שתגידו שיותר קל להיות גולנצי'ק מאשר לשחק UNREAL TOURNAMENT.
GILG פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 המציאות יותר מלחיצה :? תהיו בטוחים שכך במציאות אתה לא יכול לאבד ריכוז, ובמציאות אם אתה מגיע לנחיתה מהר מידי או קצת בזווית תלולה מידי את מת. או לחילופין אם אתה מושך בהמראה חזק מידי (כמו שראינו כבר בתמונות של חלק מהגרוייסע חועכמים פה עושים וטסים לניו יורק כשיוצאים גיצים מהחלק האחורי של המטוס) אתה הוריג 400 איש. אז בחיאאאאת. זה כמו שתגידו שיותר קל להיות גולנצי'ק מאשר לשחק UNREAL TOURNAMENT. http://www.airliners.net/open.file/632272/M אורן הטייס לשמחתנו לא הרג את כל נוסעיו בטיסה מציריך לקואלה לומפור :shock: :shock: חברים במציאות אין כפתור ריסטארט!! תזכרו תמיד שהכי נוח זה לשבת בבית מול המחשב אבל בשמיים זה אחרת! אל תדברו שטויות אורן צודק ב100 אחוז!
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 המציאות יותר מלחיצה :? תהיו בטוחים שכך במציאות אתה לא יכול לאבד ריכוז, ובמציאות אם אתה מגיע לנחיתה מהר מידי או קצת בזווית תלולה מידי את מת. או לחילופין אם אתה מושך בהמראה חזק מידי (כמו שראינו כבר בתמונות של חלק מהגרוייסע חועכמים פה עושים וטסים לניו יורק כשיוצאים גיצים מהחלק האחורי של המטוס) אתה הוריג 400 איש. אז בחיאאאאת. זה כמו שתגידו שיותר קל להיות גולנצי'ק מאשר לשחק UNREAL TOURNAMENT. אורן.. לומדים מטעויות-בשביל זה יש לנו סימולטור :idea:
Oren Geva פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 אורן.. לומדים מטעויות-בשביל זה יש לנו סימולטור :idea: נכון. בגלל שזה יותר קל ולא נמות כשנעשה טעות!
Itai Ganor פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 גיל הצגת תמונה אחת מתוך הבנוניות היו יותר גרועות מהטייל סטרייק הזה
OmriSoudry פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 אורן.. לומדים מטעויות-בשביל זה יש לנו סימולטור :idea: נכון. בגלל שזה יותר קל ולא נמות כשנעשה טעות! מצד שני, אנחנו לא לומדים כמו שהטייסים במציאות לומדים אלא לומדים עצמאית. וגם טייסים במציאות משתמשים בסימולטור בארה"ב בבואינג ופה בנתב"ג להתאמן על תקלות...
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 קל או קשה אצל כל אחד זה אחרת. אבל כשפעם ראשונה ביצעתי טיסה במציאות והטסתי מטוס באמת, הבנתי כמה הסימולטור עזר לי ויכולתי לבצע את הטיסה לפחות כמו אחד שעבר כבר כמה שיעורי טיסה טובים. תנסו בעצמכם. תודה