עבור לתוכן
golan73

דמיון או מציאות???

Recommended Posts

פורסם

היי לכולם

יש שאלה שמאוד מטרידה אותי לאחרונה (ולא יודע למה :) )

אנחנו משקיעים הרבה מאוד זמן בסימולטורים וכולנו נהנים מאוד, ידוע לי שמבחינת פיקוח הכל זהה למציאות ואפילו יותר טוב מהמציאות.

השאלה שלי, עד כמה אתם חושבים (מקריאה, מנסיון וכו'), דומה הטיסה במטוסי הסימולטור למציאות.

פורסם

ציטטתי אותו לא מעט פעמים אבל זמן ממש זמן מתאים !

אני ואבא שלי נכנסו לקוקפיט של AVU ( :lol: ) ואבא שלי שאל את הטייס משנה:

"הבן שלי מטיס בסימולטור, מה יותר קל ?"

הטייס הפתיע אותנו בתשובה הגיונית (זה ניגוד אבל זה באמת הפתיע, כשחושבים על זה זה ממש נכון !):

"אין ספק שבמציאות זה הרבה יותר קל, מכל הבחינות".

מקווה שזה ענה לך :wink:

אגב, סמלון יפה :)

פורסם

טסתי בדאון לפני כמה זמן במגידו ואני חייב לומר לכם שזה היה ממ אבל ממש הרבה יותר קל מבסימולטור!! כל הקאע הזה שצריך ללחוץ על כפתור כדי להסתכל לצדדים זה מאוד מאוד מעצבן!! נגיד למשל אני בצלע בסיס לקראת נחיתה אני טס טס טס טס טס וכל שניה צריך לללחוץ על מקש 4 כדי להתכל שמאלה ולדעת מתי לפנות. לעומת זאת במציאות שהייתי בדאון בצלע בסיס לקראת נחיתה חזרה במגידו ידעתי בדיוק מתי צריך לפנות כדי להתיישר בול על המסלול!! לא צריך ללחוץ על כפתור אלה מספיק לסובב את הראש!! בקיצקץ אני חושב שמבחינת מטוסים קלים הרבה יותר קל במציאות!

פורסם
המציאות יותר מלחיצה :? תהיו בטוחים שכך 8)

במציאות אתה לא יכול לאבד ריכוז, ובמציאות אם אתה מגיע לנחיתה מהר מידי או קצת בזווית תלולה מידי את מת.

או לחילופין אם אתה מושך בהמראה חזק מידי (כמו שראינו כבר בתמונות של חלק מהגרוייסע חועכמים פה עושים וטסים לניו יורק כשיוצאים גיצים מהחלק האחורי של המטוס) אתה הוריג 400 איש.

אז בחיאאאאת.

זה כמו שתגידו שיותר קל להיות גולנצי'ק מאשר לשחק UNREAL TOURNAMENT.

פורסם

במציאות אתה לא יכול לאבד ריכוז, ובמציאות אם אתה מגיע לנחיתה מהר מידי או קצת בזווית תלולה מידי את מת.

או לחילופין אם אתה מושך בהמראה חזק מידי (כמו שראינו כבר בתמונות של חלק מהגרוייסע חועכמים פה עושים וטסים לניו יורק כשיוצאים גיצים מהחלק האחורי של המטוס) אתה הוריג 400 איש.

אז בחיאאאאת.

http://www.airliners.net/open.file/632272/M

אורן הטייס לשמחתנו לא הרג את כל נוסעיו בטיסה מציריך לקואלה לומפור

:shock: :shock:

חברים במציאות אין כפתור ריסטארט!! תזכרו תמיד שהכי נוח זה לשבת בבית מול המחשב אבל בשמיים זה אחרת! אל תדברו שטויות אורן צודק ב100 אחוז!

פורסם

אז בחיאאאאת.

אורן.. לומדים מטעויות-בשביל זה יש לנו סימולטור :idea:

פורסם

אורן.. לומדים מטעויות-בשביל זה יש לנו סימולטור :idea:

נכון.

בגלל שזה יותר קל ולא נמות כשנעשה טעות!

מצד שני, אנחנו לא לומדים כמו שהטייסים במציאות לומדים אלא לומדים עצמאית. וגם טייסים במציאות משתמשים בסימולטור בארה"ב בבואינג ופה בנתב"ג להתאמן על תקלות...

פורסם

קל או קשה אצל כל אחד זה אחרת. אבל כשפעם ראשונה ביצעתי טיסה במציאות והטסתי מטוס באמת, הבנתי כמה הסימולטור עזר לי ויכולתי לבצע את הטיסה לפחות כמו אחד שעבר כבר כמה שיעורי טיסה טובים.

תנסו בעצמכם.

תודה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...