Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 אני פותח שירשור חדש כי לא נראה לי שהרבה שמו לב להודעה של עומרי, לכבוד האירוע הוצאתי גרסת בטא של הסינרי החדש לראש פינה (ותודה לאילן על כך!). הסינרי ניתן להורדה מדף ההורדות של VATIL בקטגוריה SMALL AIRPORTS. רק בבקשה בגלל שזה לא גמור וייתכנו בעיות בסינרי (אצלי זה עובד מצויין) תבדקו את זה לפני האירוע מבחינת פריימים הסינרי דיי ידידותי וניתן בקלות להסיר חלקים מסויימים ממנו (העצים, המכוניות בחניון) וככה לשפר אותם אפילו יותר ENJOY!
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 תודה רבה עידו! לא נראה לי שיש בעייה מבחינת פריימים, והוא נראה מעולה! כל הכבוד
Or Netzer פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 עידו בדקתי אותו הוא עובד כמו גדול... יופי של סינרי
×�פיק פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 ואם כבר מדברים על האירוע, הזמדנות אחרונה להרשם לאירוע, בזמן הקרוב תסגר ההרשמה. http://i.1asphost.com/aitair/tempsignup.html זהו דף ההרשמה, השרת של האתר שלנו קרס, וזאת הדרך היחידה להרשם. תודה.
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 תודה רבה רבה לעידו על הסנרי היפה הזה! אני אספר עוד משהו מ"מאחורי הקלעים"- גלעד מראש פינה עוזר לעידו במידע על השדה ואם יהיה צורך בתיקונים לגרסה הסופית, הם יבוצעו. בכל מקרה זה יהיה סנרי ריאליסטי ומדויק! הערה קטנה: הסקטור של הASRC עדיין לא מעודכן בהתאם לסנרי הזה, ויש לסדר את הנושא.
hagay פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 הערה קטנה: הסקטור של הASRC עדיין לא מעודכן בהתאם לסנרי הזה, ויש לסדר את הנושא. זאת אומרת שעדיין אסור לטוס איתו ברשת?
Itai Ganor פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 *נערך* לא שמתי פשוט פשוט תקובץ של הafcad
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 14, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 יש 10 חניות בבראבו נכון לעכשיו בסינרי, הנה פירוט של החניות:
אורח פורסם אוגוסט 15, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2004 תודה רבה רבה לעידו על הסנרי היפה הזה!אני אספר עוד משהו מ"מאחורי הקלעים"- גלעד מראש פינה עוזר לעידו במידע על השדה ואם יהיה צורך בתיקונים לגרסה הסופית, הם יבוצעו. בכל מקרה זה יהיה סנרי ריאליסטי ומדויק! הערה קטנה: הסקטור של הASRC עדיין לא מעודכן בהתאם לסנרי הזה, ויש לסדר את הנושא. היי בוס :wink: , אם אתה זוכר ניסינו לסדר את זה, רק חסר לי המיידע איך לטפל בסקטור. אם תוכל להפנות אותי למיידע על איך לעדכן סקטור אשמח לעשות זאת וגם לסדר את אילת באותה ההזדמנות.
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 15, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2004 כל הכבוד על ההשקעה והיצירה. בהזדמנות הקרובה אני אתקין את זה