עבור לתוכן
Yarden Ben-Dor

היום ב20:00-21:00 מפגש בILS12, כל המעוניינים לבוא, מוזמנים!!

Recommended Posts

פורסם

כי ארז התקרב לשם עם מצלמה אני מניח....

בגלל זה "כמעט הכניסו אותו לניידת".

אם תבואו סתם ככה פשוט תתבקשו לעזוב.

פורסם

אתמול הייתי שם עם חברים, בא הביטחון הפנימי ושאל מה מעשינו במקום, אז אמרתי שבאנו לראות את המטוסים. קודם לכן הוא בדק את האוטו שלי אז הוא שאל אותי גם אם המכונית שלנו עניתי בחיוב והכל בסדר.

אמר סבבה, תהנו. לא משטרה ולא כלום.

במקום כבר היתה משפחה של דתית גדולה כזאת והוא שאל אותם איך הם הגיעו, אז הם אמרו ברגל. הם החנו את האוטו באור יהודה, מה שאני עושה בדר"כ, ובאו ברגל. לא עשיתי את זה הפעם כי היו שם אנשים מפוקפקים אז לא רציתי להסתכן במונית הביתה.

איך הם לא קראו למשטרה, אתם שואלים? לא יודע.... אולי כי אני נראה קטן ולא מזיק וגם לדבר בנימוס, אני בטוח שעזר...

בכל מקרה, תהנו, ואולי גם אני אגיע!

פורסם

בקשר למשטרה ולכל אלה שטוענים אין שלט אני לא זז...

זאת אחת הבעיות במדינה שמים סליחה על הביטוי ז** על שוטרים וכל מה שזז... כששוטר מגיע אליכם ואומר לכם לזוז.. קודם כל תזוזו אחר כך תתמרדו תלכו לבית משפט מה שאתם רוצים.. שוטר אומר משהו תבצעו (כמובן בגבול ההגיון.. הדוגמא עם הגג טובה ) אז עשו טובה אל תתחכמו שלא תצטרכו להיות דקה אחת בכלא.. זה לא בריא...

תלכו לILS חופשי.. מפנים אותם תתפנו בשקט...

(מפי שוטר) ואני גם בטוח שאילן יאשר את רוב דברים (או אפילו ישפץ)

יום טוב

פורסם

מסכים איתך אור ב-100 אחוז ורציתי רק להוסיף שבזמן האחרון השוטרים והביטחון של הנמל הרבה יותר עצבניים ועם קפיץ מאוד קצר...צריך לברר למה- אולי ההתרעות על פגיעה במטוסים או בנמל התגברו.

פורסם

היינו והיה חבל על הזמן!!!!

החננו את האוטו באור יהודה ונכנסנו ברגל....

הלכנו ברגל לגבעה והתיישבנו באמצע הגבעה מוקפים במיני גבעות קטנות כך שלא רואים אותנו....

היינו שם שלוש, ארבע שעות והיה מצויין

פורסם

עם מצלמה, בלי מצלמה, זה פלא שהמשטרה לא הגיעה אליכם.

לאחרונה הם באים בתדירות גבוהה.

ואולי לא הבנתי את אחת התגובות כאן למעלה, אבל אני האחרון ששם ז' על שוטר או "ביטחוניסט"...

במקרה שלי (יום שלישי לפני שבועיים) זה היה בשעת בוקר מוקדמת כשהגעתי לשם ומיד אחרי דקה שאל אותי ה"בטחוניסט" (שהיה אדיב ונחמד מאוד) ברכב שעושה סיור אם אני לבד וכשעניתי שכן אמר לי יום נעים והכל בסדר.

אחרי איזה רבע שעה הגיע רכב סיור "ביטחוניסטי" נוסף והפעם היה שם אחד בעל פתיל קצר שצעק עלי ברמקול להסתלק מיד וכשניגשתי אליו ואמרתי לו שהחבר שלו שעבר כאן רבע שעה קודם בדק אותי ואישר לי להישאר הוא אמר שאם ככה אז ההוא לא חבר שלו ושהוא ידאג שהוא לא יהיה יותר בעבודה הזאת !

אתם מבינים? פשוט חרא של בן אדם ! ומאחר ובכלל לא שמתי עליו ז' נסעתי משם והתמקמתי ליד הכביש של אור יהודה ואז אחרי דקה הגיעה הניידת ושוטר ושוטרת דרשו שאתן להם תעודת זהות ורשמו את הפרטים שלי, ודרשו שאסתלק כי השטח סטרילי !!!

איזה סטרילי ואיזה נעליים.

וברקע שמעתי שהשוטר אמר "תפסנו אותו" ומהצד השני בקשר ענה מישהו (שזה בטוח ה"ביטחוניסט" הרע מלפני דקה) "תודה לשוטר שהגדיל ראש" !

ואני פשוט נסעתי משם בלי להתווכח.

למה נסעתי ? סתם כי אני נגוע בחיידק ולא רציתי להדביק את האנשים שהיו בשטח הסטרילי :D

פורסם

אתה לא צריך להתייחס יותר מדי לבטחון של נתב"ג (קוראים להם יל"ה דרך אגב) אין להם שום סמכות

מחוץ לגדר, חבר שלי עבד שם שנה שעברה כנראה שסתם שיעמם לשומר ההוא אז הוא ניטפל אליך

תאמין לי שאם היה שם איזה זוג שבא לשם "לבלות" הוא לא היה אומר כלום, היה יושב במגנום שלו ומוציא משקפת

פורסם
אתה לא צריך להתייחס יותר מדי לבטחון של נתב"ג (קוראים להם יל"ה דרך אגב) אין להם שום סמכות

מחוץ לגדר, חבר שלי עבד שם שנה שעברה כנראה שסתם שיעמם לשומר ההוא אז הוא ניטפל אליך

תאמין לי שאם היה שם איזה זוג שבא לשם "לבלות" הוא לא היה אומר כלום, היה יושב במגנום שלו ומוציא משקפת

אתה צודק, אבל עובדה שהטמבל הזה קרא למשטרה. ולמשטרה יש סמכות. מה לעשות שבאתי לבילוי מסוג אחר ? :lol:

פורסם

שמע גם בקשר לזה אני לא כל כך בטוח, שוטר לא יכול לבוא ולהגיד לך איפה מותר ואסור לעמוד

(אלא אם כן זה באמת מקום שאסור להכנס אליו ויש גם שילוט שאומר זאת)

אולי שווה להתעמת עם המשטרה פעם אחת על זה ולא יציקו יותר, אני רואה את הכותרת למחרת בעיתון:

"עצרו אותי בגלל שאני אוהב מטוסים"

פורסם
שמע גם בקשר לזה אני לא כל כך בטוח, שוטר לא יכול לבוא ולהגיד לך איפה מותר ואסור לעמוד

(אלא אם כן זה באמת מקום שאסור להכנס אליו ויש גם שילוט שאומר זאת)

אולי שווה להתעמת עם המשטרה פעם אחת על זה ולא יציקו יותר, אני רואה את הכותרת למחרת בעיתון:

"עצרו אותי בגלל שאני אוהב מטוסים"

האמת היא שעלתה בראשי המחשבה שאולי כדאי להתעמת איתם פעם אחת ולתמיד, שהעניין הזה יתפוצץ ומישהו יצטרך להחליט בנושא...

אבל בכל אופן, יש לי אישה וילדים והם לא אשמים שיש לי "שריטה" שכזאת :wink:

אז ויתרתי.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...