עבור לתוכן
אורח

סיור החטיבה לאלעל - יום חמישי ה 19.8

Recommended Posts

פורסם

ערב טוב,

נתחיל בפרטים החשובים ולאחר מכן רשימת המשתתפים לסיור של ה 19.8.

אנחנו נפגש בשעה 08:30 בכניסה לתחנת רכבת מרכז (ארלוזורוב) - אם שינו לה את השם נא לעדכן אותי, הפעם האחרונה שנסעתי ברכבת היה איי שם בתחילת שנות ה 90 :roll: .

האוטובוס יעזור את התחנה בשעה 9:00 בדיוק ולא ממתינים לאף אחד.

מי שמגיע ישר לאלעל, להתמין לנו בכניסה לשער של אלעל (ליד החניה לתווח ארוך ןלשלוח לי בבקשה עד מחר בצהריים הודעה פרטית על כך.

עלות הסיור היא 15 ש"ח, נא להביא כסף מדוייק, לא בטוח שיהיה לי עודף להחזיר, אבל לקחת אני אקח.

אף אחד לא יעלה על האוטובוס ללא תשלום.

האנשים שמגיעים ישיר לבן גוריון ישלמו עם העליה לאוטובוס בשער של אלעל.

זכרו אנחנו מייצגים את החטיבה וחייבים להתנהג בהתאם וכמובן להשמע להוראות המדריכים שלנו במקום.

לשאלות מענות וכו' רק בפרטי, אני לא יענה במסנג'ר, כי אחרת לא יהיה סיכוי שאני יצליח לעבוד מחר :wink:

ועכשיו לרשימה ...

הרשימה הסופית של משתתפי הסיור היא :

משה שטרית

יונתן בן ישראל

אורי הראל

ארז סביר

אילן סביר

אמיר פז

אורן אלקובי

צבי רודס

שי רודס

חגי יהב

יוחאי מוסי

דודי מישה

רן פינקלס

רפאל מנצור

Eliran Cohen

Omer Kahani

גולן יצחק

זיו רוזבך

יורם בלומנטל

איתי פרייברגר

יובל אלבז

ליפ מיכאל

דורון ברזוביץ

אסף ברוטברט

אילן כהן

יואב פיגנבוים

אבירם רויטמן

דן ישראל דיאמנט

גל אוסלנדר

טל קפלן

ירון דרימר

Israel Roth

עידן לוי

נבו דר-פרל

יניב חיים לניס

יוסי ארנון

ניר פורטל

ליאב נפש

אבשלום סעדון

ציפי סעדון

אלון אחי

יוסי דלל

גל דדל

אוהד ריכברט

אביאל פוגל

איתי זכריה

נמרוד דדוש

אלון כהני

שלמה כהן

יוני לומר

יצחק שפילברג

להית' ברכבת מרכז וזכרו אנחנו לא ממתינים לאף אחד.

פורסם

שניה..

נפגשים בכניסה לתחנת רכבת ומשם הולכים כולם לאוטובוס? היתי שם לפני יומיים פשוט מקום מבולגן שלא תדעו. טיילתי שם 10 דקות עד שמצאתי תחנה לבאר שבע...

טוב בקיצור מישהו שמכיר טוב את האיזור יכול להביא לי את הפאלפון שלו?

פורסם

לא שינו את שם התחנה... ת"א מרכז יש שזה איפה אתם נפגשים(אתם נפגשים בת"א מרכז ) ת"א השלום (עזריאלי) אתם לא נפגשים שם ות"א מרכז הירידים (האוניברסיטה) אתם גם לא!! נפגשים שם .

תהנו בסיור :wink:

פורסם

על פי מיטב זיכרוני מהמפגש ב 5 ככה נקראת התחנה:

רכבת מרכז (ע"ש סבידור)

אבל אולי אני טועה....

אני הגעתי לתחנה על ידי השאלה: איפה זאת תחנת סבידור.

אז אנשים מכירים אותה בשם הזה.

פורסם

לכל מתקשי תחנות הרכבת,עזרה קטנה בתור אחד שגר בת"א:

לבאים מדרום-תחנה ראשונה בתוך ת"א היא ההגנה אם אני לא טועה (תחנה חדשה) אחר כך יבוא עזריאלי שזה לא ממש קשה לפספס ואחר כך רכבת מרכז!!!!(איפה שעושים תרום טיסה)

לבאים מצפון-תחנה ראשונה היא בהרצליה אחר כך תבוא תחנת מרכז הירידם-האוניברסטיה ואחר כך רכבת מרכז

מקווה שזה ברור יותר

פורסם

סבסידור זה ארלוזרוב היתי שם לפני יומיים. אתם בטוחים שארלוזרוב זה רכבת מרכז?

בררתי את התשובה...

http://www.ayalonhw.co.il/template/default.asp?maincat=3&pageID=17

לגבי הרכבת מרכז זה ארלוזרוב. 100 אחוז תבדקו תלחצו על ארלוזרוב לראות.

פורסם
רן אתמול הודעתי לאילן שאני לא אוכל להגיע לצערי (אור זה בגללך! :wink: ) ושישבץ מישהו אחר במקומי

תהנו בסיור :)

בגללי??? אני אשם שהתחייבת ל2 דברים? :lol:

פורסם

אני יודע שהתחנה הזאת וכל האזור מסובךקצת יש את התחנת רכבת שאיך שיוצאים ממנה יש הרבה מוניות ויש ליד גם תחנת אוטובוסים גדולה אז אולי פשוט במקום שכולנו נסתבך מישהו שהיה בסיור של ה5 יפרט לנו איפה בידיוק נפגשים

פורסם

מה הבעיה שלכם?

המקום שנפגשנו בו היא ביציאה מחוץ לתחנת רכבת ת"א מרכז (יש ת"א השלום ויש עוד אחת בתל אביב ששכחתי תשם שלה ויש ת"א מרכז). כשעולים במדרגות מהרציף, פשוט הולכים לכיוון הרחוק מהסיטי טאוור..יוצאים ומגיעים לרחבה ליד מישהו שצועק (בלי להפסיק) על איזה בייגלה שהוא מוכר...תעמדו שם!

פורסם

אחרי שתרדו מהרכבת ותעלו במדרגות אתם תראו שיש יציאות לשני כיוונים: אחד ימינה-מזרחה (הצד של סיטי טאוור) וצד שמאל, מערבה (לכיוון מסוף 2000 למי שמכיר...)תלכו שמאלה עד היציאה ותראו הרבה ילדים ומוכר בייגלה (כמו שעומרי אמר :wink: )- זהו -הגעתם לסיור של ואטיל! תהנו! :D

פורסם

הדבר הבא ילווה אתכם לכל החיים תאמינו לי:

רכבת מרכז= רכבת צפון= רכבת ארלוזרוב= רכבת סובידור

אל תשאלו למה הכינווים האלה ככה זה פשוט תקופתי פעם התחנה הייתה הכי צפונית היום היא מרכזית. בצבא קוראים לזה עד היום רכבת צפון הנהגי קטר קוראים לזה תל אביב- סובידור וכו'

בכל מקום משתמשים בכינוי אחר התחנה הצפונית לה- גני התערוכה-אוניברסיטה והדרומית- תחנת השלום- עזריאלי.

פורסם

תאמינו לי שאתם סתם מסבכים את עצמכם.

אבל אני מתאר לעצמי שזה בגלל שרוב החבר'ה כאן הם צעירים... :D

עד לפני שנים אחדות [ממש לא לפני הרבה זמן...] היתה בתל אביב תחנת רכבת אחת ויחידה:

תחנת תל אביב מרכז. זה שמה וזה תמיד היה שמה.

לפני הרבה שנים היתה גם תחנת ת''א דרום (שממנה נסעו לירושלים) אבל היא לא פעילה שנים רבות מאוד.

השם סבידור ולא סובידור או איך שכתבו כאן הוא שם שנוסף לזכרו של השר מנחם סבידור ז''ל.

זה שאנשים קראו לתחנה הזאת "רכבת צפון" זה בטעות. תחנת "צפון" היא למעשה תחנת בני ברק !

אז חברים : אל תסבכו את עצמכם.

תחנת רכבת תל אביב מרכז (ובסוגריים סבידור) יש רק אחת...

והיא נמצאת במקום שנקרא "על פרשת דרכים" - סמוך מאוד לצומת דרך נמיר (שבעבר נקראה דרך חיפה) ורחוב ארלוזורוב.

פורסם
תחנת "צפון" היא למעשה תחנת בני ברק !

ממש, אבל ממש לא, תחנת בני ברק נמצאת ליד קניון אילון (רח' מבצע קדש פינת הלח"י) מאז ומתמיד.

יאפ

בכל מקרה אם אתם נוסעים ברכבת... אומרים אנחנו מתקרבים לתחנה " ת"א מרכז " זה ולא אחר.. לא יגידו כלום אחר.. כל נהג יבין ת"א מרכז... ככ קוראים לה.. עזריאלי זה השלום ומרכז הירידים זה האוניברסיטה.. ותאמינו לי החופש הרכבת עשתה עלי קופה :roll:

פורסם
תחנת "צפון" היא למעשה תחנת בני ברק !

ממש, אבל ממש לא, תחנת בני ברק נמצאת ליד קניון אילון (רח' מבצע קדש פינת הלח"י) מאז ומתמיד.

תאמין לי שאני יודע על מה שאני מדבר.

לא כותב סתם דברים.

ואני יודע טוב מאוד איפה נמצאת תחנת בני ברק.

שנים רבות שמעתי את רכבות המשא שם באמצע הלילה [כשגרתי כמה פסיעות משם...].

ואם תברר במקורות הרכבת יגידו לך שאני צודק.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...