hagay פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 תחנת "צפון" היא למעשה תחנת בני ברק ! ממש, אבל ממש לא, תחנת בני ברק נמצאת ליד קניון אילון (רח' מבצע קדש פינת הלח"י) מאז ומתמיד. תאמין לי שאני יודע על מה שאני מדבר. לא כותב סתם דברים. ואני יודע טוב מאוד איפה נמצאת תחנת בני ברק. שנים רבות שמעתי את רכבות המשא שם באמצע הלילה [כשגרתי כמה פסיעות משם...]. ואם תברר במקורות הרכבת יגידו לך שאני צודק. מה לעשות ועדיין אני לא מסכים איתך. כנס לכאן http://www.e-map.co.il/scripts/esrimap. ... &cmd=first ותראה בעצמיך.
אורח פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 חבר'ה שלום,בשל "עז" (לא מתוכננת כמובן) בעבודה נמנע ממני העונג להצטרף לסיור של מחר. אז שיהיה לכם סיור מהנה. יוסי יוסי, גל מגיע ? תעדכן אותי בבקשה בפרטי, תודה.
Or Netzer פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 שלום ארז http://www.israrail.org.il/ כנס לפה תלחץ על רכבות נוסעים ועל המפה של זה... :wink: וזה יעזור לכולם לראות את המפה...
Meitar Lugasi פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 רציתי לדעת אם נשאר מקום לסיור מחר בנתב"ג.. תודה, מיתר
אורח פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 שלום מיתר, תודה שהעברת את ההודעה שלך למקום הנכון. לגבי שאלתך, לפי הרשימה שלי לא נותרו מקומות אך אני ממתין לאישור סופי של קובי או אילן לגבי זה.
Meitar Lugasi פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 הבנתי.. :cry: תודה רבה רן אשמח לקבל עדכון אם ישאר לבסוף מקום בסיור
Asaf Brietbard פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 רן/קובי/אילן! שמתי הרגע לב שאני רשום ברשימה לסיור, למרות שהייתי כבר ב-5. אם כך, יש עוד מקום פנוי. אסף.
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 זו לא סתם בעיה של מקום, אלא של אישורים. כבר מאוחר מדי בשביל לאשר ולכן הסיור סגור
alon_a פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 אמורים לקבל אימייל כאישור ? אני אסביר למה זה דחוף לי: מחר יש לי ב7 וחצי בבוקר רכבת מחיפה לתל אביב מרכז ואני צריך לקום ב6 בבוקר ואני יודע שצריך לקבל איזשהו אימייל שעדיין לא קיבלתי אותו כמו גם אחרים או שבאוטובוס פשוט אני אצטרך להגיד מי אני? סליחה שאני נודניק :oops:
Gal פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 ולמען שלום בית בבית כמו שלי (הורים שדואגים) מתי נגמר הסיור ואיפה מורידים אותנו???
moti פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 אתם אמורים לקבל- למרות שנראה לי שבסיור הראשון הם לא הספיקו לתת לכולם (לאלה שנכנסו ברגע האחרון) ולכן הם שלחו לחלק בפרטי או משהו בסגנון- אם לא קיבלת שלח לקובי בפרטי את הבעיה והוא יטפל ויבדוק את הבעיה. בסיור הראשון הוא סידר את העסק בצורה מעולה, אני בטוח שגם הפעם הכל יסתדר ויהיה לכם סיור אחלה! :wink:
alon_a פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 בדקתי באתר של נתב''ג צפויות לנו כ40 המראות ונחיתות בזמן הסיור
רפאל פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 חבר'ה אני לא אוכל לבוא סורי כי הייתי בטיול משפחתי וחזרתי מאוחר, מצטער שלא הודעתי מראש,רק היום חזרתי.
Leon פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 מאתי אתם מתחננים להגיעה לשטח אלעל? (באיזה שעה) תודה.
shlomyco פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 אני מגיע לשער של אל על באיזה שעה לדעתכם להגיע?
Avshalom פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 שלום לכולכם, נרשמתי לסיור ועדיין לא קיבלתי הודעת אישור :cry: זה קצת מדאיג שבשעה כזאת עדיין לא קיבלתי אישור, אני מעוניין לדעת אם מישהו קיבל בכלל בבקשה, ומתי אנחנו אמורים לקבל אישורים? תודה!
Omer k פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 גם אני עוד לא קיבלתי אישור אם אפשר לשלוח את האישור לאימיל: kahani@012.net.il גם את שלי - עומר כהני וגם את של אלון כהני במקום לאימיל שרשמתי בהרשמה ד"א אני עוד לא בטוח לאן בדיוק אני מגיע אם אני אגיע לאל על... לאן בדיוק מגיעים? ובאיזה שעה? והאם אפשר לקבל טלפון של מישהו אז אני אודיע בבוקר לאן אני מגיע
Itai Ganor פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 חברים מקסימום לא תקבלו אני בטוח שלרן(הגננת שלכם לסיור) יש לו את הרשימה של המשתתפים הוא פשוט יקרא תשמות כמו שאילן עשה לנו בסיור ב5 ואגב גם אני לא קיבלתי תאישור לסיור ב5 פשוט קראו תרשימה ואמרו שזה בסדר שבאתי בלי אישור יש להם אותכם רשומים שם.
Avshalom פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 כן.. כנראה שזאת האפשרות היותר סבירה.. אני מקווה שיקבלו אותי במידה ואני אבוא בלי אישור..(כמובן שאני עוקב אחר הפורום והדוא"ל שלי)
Kobi David פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 אישורים במייל לא יישלחו. לרן יש את הרשימה המדוייקת, והיא סופית.
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 רבותי האישור הוא לא בשביל הכניסה לאלעל אלא בשבילכם כדי שתדעו שנרשמתם. רן פרסם את הרשימה הסופית ומי שמופיע שם רשום ומאושר. מי שלא מופיע שם לעומת זאת - לא רשום! לא ישלחו אישורים חוץ מזה, אתם יכולים פשוט להגיע ולהנות! אני לא אספיק להגיע להגיד שלום בבוקר, אז נתראה בכנס שלנו בשבוע הבא. תבלו ותצלמו הרבה!
Omer k פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 אוקי, מה לגבי מה ששאלתי מקודם שעות? ולאם להגיע באל על? וטלפון של מישהו להודיע בבוקר לאן אני בא, כי אני עוד לא יודע? אם לאל על, אז איפה חונים? ובאיזה שעה להגיע?
Omer k פורסם אוגוסט 19, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2004 חזרתי מהסיור לפני חצי שעה, היה מדהים... 120+ התמונות בקרוב יעלו לרשת תודה רבה לכל המארגנים