Tomer Haim פורסם אפריל 19, 2011 דיווח פורסם אפריל 19, 2011 היי, הכנתי פוטוריל של איזור הרצליה + איזור 8 (הרצליה - דרום נתניה ומהחוף עד מעבר לכביש 4) הפוטו כולל אוטוגן מלא וברזולוציה גבוהה ומתאימה ל FSX. החסרון היחיד הוא שהתמונה שהשגתי היא משנת 2004~ אז אולי יהיו חסרים כמה כבישים בדרום נתניה. צרפתי את הפוטו לחבילת הרצליה X של דוד רוזנפלד אצלי באתר ועל הדרך תיקנתי את גובה ומיקום הברושים לפי הרצליה דהיום... להורדה: http://www.virtual-flight.com/linksfsx.htm גללו למטה ותורידו את הסנרי של דוד. חג שמח!
David Rosenfeld פורסם אפריל 19, 2011 דיווח פורסם אפריל 19, 2011 טסתי עם יכולת טיסה הבינונית שלי מעל הפוטוריל נראה מעולה גם עם אוטוגן עד הסוף צפיפות מאד גדולה של מיבנים ועצים אין פגיעה בפריימים תורידו ותהנו
maor949 פורסם אפריל 19, 2011 דיווח פורסם אפריל 19, 2011 מדהיייייייייייייים אני חוסך לכרטיס מסך נורמלי ומשדרג לX
Maor Cohen פורסם אפריל 20, 2011 דיווח פורסם אפריל 20, 2011 יפה מאוד תומר ! אך כשאני מוריד , זה מוחק לי את החניות בהרצליה , הם כאילו נמחקו . צריך להוריד את הקובץ LLHZ נכון ?
Asaf Brietbard פורסם אפריל 21, 2011 דיווח פורסם אפריל 21, 2011 תומר - משובח! הקרקע נראית מצויין, התפרים עם האוטוגן הסטנדרטי שמחוץ לאיזור יצאו מעולה. המון תודה!