OmRI פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 שלום לכולם למי שידוע יש אפאצ'י חדש בתשלום וכבר השגתי אותו ועשיתי ארבעה סקינים של חה"א הישראלי לאותו אפאצ'י הנה רק שלוש תמונות של שלושה סוגי סקינים מתוך החבילה כי בסקין הרביעי(של השרף) יש עוד מה לתקן אז הנה התמונות ואשמח לקבל את תגובתכם ודעתכם על הסקינים :wink:
Erez Savir פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 תמונות וצביעות יפות מאד! אני מחכה לזה מאד! רק אפשר לדעת את האתר של האפצ'י הזה או מאיפה אפשר לקנות אותו? ארז
OmRI פורסם אוגוסט 18, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 תמונות וצביעות יפות מאד!אני מחכה לזה מאד! רק אפשר לדעת את האתר של האפצ'י הזה או מאיפה אפשר לקנות אותו? ארז כן ניתן להשיגו מפה: http://www.abacuspub.com/fsd/catalog/s574.htm
Oren Geva פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 מה קורה לכם עם הסקינים האלה היום?! אנשים! מטוס ב-FS הוא לא ווינאמפ, לא מדיה פלייר, ולא דום! אתם מוזמנים לצבוע מטוסים כאוות נפשכם. לא לעשות להם סקינים!
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 מה קורה לכם עם הסקינים האלה היום?!אנשים! מטוס ב-FS הוא לא ווינאמפ, לא מדיה פלייר, ולא דום! אתם מוזמנים לצבוע מטוסים כאוות נפשכם. לא לעשות להם סקינים! באמת מדהים....סקין-צביעה הכול אותו דבר העיקר שזה יוצא יפה ואפשר להוריד.........
OmRI פורסם אוגוסט 18, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 מה קורה לכם עם הסקינים האלה היום?!אנשים! מטוס ב-FS הוא לא ווינאמפ, לא מדיה פלייר, ולא דום! אתם מוזמנים לצבוע מטוסים כאוות נפשכם. לא לעשות להם סקינים! אוקיי פעם הבאה אני יגיד את זה נכון ובוא תסביר יותר כי צביעה זה צביעה וברגע ששמים את הסמלים זה סקין לא?
moti פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 מה קורה לכם עם הסקינים האלה היום?!אנשים! מטוס ב-FS הוא לא ווינאמפ, לא מדיה פלייר, ולא דום! אתם מוזמנים לצבוע מטוסים כאוות נפשכם. לא לעשות להם סקינים! אוקיי פעם הבאה אני יגיד את זה נכון ובוא תסביר יותר כי צביעה זה צביעה וברגע ששמים את הסמלים זה סקין לא? אני לא חושב- לכל הצביעות יש סמלים, ואני חושב בדיוק כמו אלירן שלא ממש משנה איך קוראים לזה- העיקר שיש ממנו, והרבה! :wink: אחלה צביעה!
OmRI פורסם אוגוסט 18, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 מי שרוצה את הצביעה מוזמן לפנות למסנג'ר שלי שהוא: omri3563@walla.com ולקבל את הצביעה ובקרוב היא תפורסם בAVSIM וב Simviation ואולי בFlightSim.... אבל כרגע היא נתנת להשגה אך ורק אצלי וכמובן תצטרכו את האפאצ'י(איך לא )
Oren Geva פורסם אוגוסט 19, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2004 זה לא קשור לסמלים. סקין הוא מונח שמלבד היותו לא עברי, הוא לא בשימוש בקהילות הפלייטסים. גם בלעז - תבדוק בכל אתרי ההורדות - תמיד אומרים repaint. אגב, סקינר לדעתי הוא פושט עורות מחיות, ולא צובע מטוסים בפלייט... בכל אופן, הצביעות שלך נראות מצויין, המשך כך.
OmRI פורסם אוגוסט 19, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 19, 2004 אוקיי תודה על ההסבר הבנתי אבל כל אחד יכול לדבר כרצונו ואיך שנראה לו נכון וגם אין משהו שיאסור עליו :arrow:
Oren Geva פורסם אוגוסט 19, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2004 בוודאי שכל אחד יכול לדבר איך שהוא רוצה. אבל אם הוא רוצה שהצביעות שלו יראו לקהילה העולמית רציניות כדאי לו לקרוא להן צביעות ולא סקינים.