Opher Ben Peretz פורסם אפריל 28, 2011 דיווח פורסם אפריל 28, 2011 אל על טסה כעת במציאות על CI=10 בצי B737. מניע עיקרי הינו עלות הדלק. במשקלים ובגבהים המייצגים, מהירות השיוט סביב M=.72. תחום הבחירה הינו CI=0-500.
Ben Bezalel פורסם אפריל 28, 2011 דיווח פורסם אפריל 28, 2011 את יודע מה הולך בציים האחרים?אני יודע שב76 שמים 31..האם זה השתנה?
Opher Ben Peretz פורסם אפריל 28, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 28, 2011 לו ידעתי הייתי מצרף להודעתי. הבדל אחד בין מטוס ארוך טווח למטוס בעל טווח בינוני הוא כמות אנשי הצוות שטסים, בתא הטייס ובתא הנוסעים. זו תרומה אחת להעלאת CI. אגב, לי נראה שצריך להיות CI שונה בנתיב נתון לעומת הנתיב חזור עקב רוח, שהרי תמיד ברוח גב ככל שתאיט תחסוך בדלק לנתיב, וברוח אף צריך מהירות גבוהה מהחסכונית. במטוס שחוזר אחרי 40 דקות על הקרקע לא צריכה להשתנות הרוח באופן משמעותי לפחות בחצי הראשון של הנתיב חזור. צריך לזכור כי קיימים נתיבים בני כשעתיים ואחרים בני חמש שעות לכל כיוון ושם לא בטוח שהרוח לא השתנתה משמעותית יותר. גורם נוסף הוא השוני בעלות הדלק במדינות ושדות שונים.
Yarden Antebi פורסם אפריל 28, 2011 דיווח פורסם אפריל 28, 2011 אני רק חושב על הטיסה שלי לברלין עוד חודשיים שעכשיו תעבור כל כך, כל כך לאט...סיוט. (וכן, אני מודה, בתור חובב תעופה מושבע, השיוט זה החלק הכי משעמם שיש (בקוקפיט קצת פחות))
David Bendavid פורסם אפריל 29, 2011 דיווח פורסם אפריל 29, 2011 לפי מה שאני הבנתי (מטייס אל על), ה-CI הוא נתון שמשתנה אצלם מטיסה לטיסה, כתלות בצוות במטוס, מזג האוויר, זמן היציאה, מרחק הטיסה וכיו"ב.