Itay Zecharia פורסם מאי 10, 2011 דיווח פורסם מאי 10, 2011 http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=800082 חשבתי שיש עוד 2 קברניטיות שקדמו לה, או שהיא הראשונה? מה שכן מעניין אותי, זו הדרך שלה אל הT7. לא ציינו בכתבה כלום. איך הופכים מפקיד/ת מבצעים לאיוש הכסא הימני על "שדרות"? מה הסוד?
Amir Paz פורסם מאי 11, 2011 דיווח פורסם מאי 11, 2011 זכריה כתבתי לך תגובה ארוכה שנמחקה בטעות כי העברתי את הנושא. לסיכום התגובה - שידוך כוח מלא
Itay Zecharia פורסם מאי 11, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 11, 2011 מר פז יש מצב לשחזור? ידוע שלנשים הדרך קצרה יותר. אבל איפה עושים קורס הסבה כזה מהיר?
Tal Peleg פורסם מאי 11, 2011 דיווח פורסם מאי 11, 2011 היא לא על 76 ? כן היא כן. ראיתי את זה ממש נחמד.
Or Netzer פורסם מאי 11, 2011 דיווח פורסם מאי 11, 2011 זכריה.. נשואה + 2. נגב את הריר תמצא איזה שיקסע שם תגייר אותה ותחזיר אותה למוטב :] בהצלחה גם לך ובהצלחה גם לקברניטה החדשה.
Itay Zecharia פורסם מאי 11, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 11, 2011 תודה אור, האמת, יש גם משלנו פה, אבל... רן, כמדומני שהכתב אמר שהיא הטיסה T7 במטס.
אורח פורסם מאי 11, 2011 דיווח פורסם מאי 11, 2011 שהכתב יגיד שהיא קברניטה על מעבורת החלל החדשה של NASA. קוקפיט של 76\75 אני אזהה גם אם היו מציגים בוידאו פיקסל של הפינה השמאלית
Itay Zecharia פורסם מאי 11, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 11, 2011 רן, אתה וה-76, זה כמו מיקי וה-73, ודודי וה-74. אין לי ספקות יותר שהיא מטיסה 76. אבל אף אחד לא ענה לי על השאלה... :roll:
אורח פורסם מאי 12, 2011 דיווח פורסם מאי 12, 2011 השאלה על קורס הסבה ??? תשאל את דנה אינטרקונטיננטל ...
Amir Paz פורסם מאי 12, 2011 דיווח פורסם מאי 12, 2011 .אבל איפה עושים קורס הסבה כזה מהיר? מה הסבה?? למדה לטוס... נכנסה לארקיע, טחנה J10, התקבלה לאלעל, ואחרי זמן מה גם הופכים להיות קברניט - אלא אם כן אתה ממש גרוע אז אם יש לך את הכסף שהיה לה לפני 20 שנה - תחזור לחולון. אם לא - תשאר בקנדה :wink:
Opher Ben Peretz פורסם מאי 12, 2011 דיווח פורסם מאי 12, 2011 באל על נקבע תור להכשרה לקברניטות לפי מועד הסמכה כקצין ראשון בחברה, ללא קשר להסמכות בחברות אחרות. הגברת הוסמכה בארקיע כקברניטת ATR לפני שעברה לאל על אך כאמור לכך אין השפעה על התור. קיים מצב חדש באל על לפחות עבורי, בו קצינים ראשונים ותיקים בהגיע תורם עוברים הכשרה והסמכה כקברניט אך ממשיכים לטוס בקצין ראשון , עקב מחסור בתקנים, עד שיתפנה מקום של קברניט. מכיר אנשים כאלה שהוסמכו כקצין ראשון בחברה 10 שנים לפניה, כך שטיסתה כקברניט לא ברורה לי.
Itay Zecharia פורסם מאי 12, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 12, 2011 עכשיו נזכרתי שהיו שניים (או יותר נכון שתיים, זכור לי טייסות) שהתקבלו לארקיע עם 600 שעות :-k אז איפה הסיכויים שלנו עומדים בארקיע / ישראייר?
אורח פורסם מאי 12, 2011 דיווח פורסם מאי 12, 2011 יש גם מצב, שק"ר לא רוצים לעבור לקברניטות כי זה מחזיר אותם לצי ממנו הם התחילו כקצינים ראשונים והיום הם נמצאים בצי שנח להם יותר מבחינת שעות עבודה.
moshe elbaz פורסם מאי 12, 2011 דיווח פורסם מאי 12, 2011 זה נכון בעיקר בצי של ה77 וה74 , סמדר היא לא הטייסת הראשונה באלעל כיום יש קצינה ראשונה ב74 ותיקה ממנה שלא עושה קברניטאות כי היא גרה בניו יורק , וקברניטאות עושים על 73 76. יש עוד כמה טיסיים עם אותה בעיה
Amir Paz פורסם מאי 12, 2011 דיווח פורסם מאי 12, 2011 עכשיו נזכרתי שהיו שניים (או יותר נכון שתיים, זכור לי טייסות) שהתקבלו לארקיע עם 600 שעות :-k אז איפה הסיכויים שלנו עומדים בארקיע / ישראייר? בינתיים ארקיע מוכרים מטוסים...
Itay Zecharia פורסם מאי 12, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 12, 2011 פשוט מדהים מה שהולך בסין, הודו, עומאן, בחרן. בחורים צעירים מוציאים את הרישיונות שלהם בשנה, בצפון אמריקה. וכשהם חוזרים לארצם, לאחר הסבת כל הרישיונות (גם במשך שנה), עם 250 שעות הם מתחילים TYPE RATING על טורבו פרופ מעל 8616kg. ובתוך שנה וחצי עד שנתיים הם בכסא ימין על ה-73. קשה לעכל... אבל זה מה שהולך שם. חלקם מגיעים ללמוד עם חוזה עם חברות תעופה מקומיות, שבעת חזרתם, הם ישר מתקבלים לחברה. לכן יש מספר ישראלים שהתחילו קודם כל עם קבלת אזרחות הודית.
Amir Paz פורסם מאי 12, 2011 דיווח פורסם מאי 12, 2011 פשוט מדהים מה שהולך בסין, הודו, עומאן, בחרן.בחורים צעירים מוציאים את הרישיונות שלהם בשנה, בצפון אמריקה. וכשהם חוזרים לארצם, לאחר הסבת כל הרישיונות (גם במשך שנה), עם 250 שעות הם מתחילים TYPE RATING על טורבו פרופ מעל 8616kg. ובתוך שנה וחצי עד שנתיים הם בכסא ימין על ה-73. קשה לעכל... אבל זה מה שהולך שם. חלקם מגיעים ללמוד עם חוזה עם חברות תעופה מקומיות, שבעת חזרתם, הם ישר מתקבלים לחברה. לכן יש מספר ישראלים שהתחילו קודם כל עם קבלת אזרחות הודית. TORONTO AIRWAYS קיבלה חניכים מסין כמה שבועות לפני שעזבתי. כולם מיועדים ל A320 ו 737. מאפס ידע עד הסמכה על 737 - שנתיים. קיימות אופציות. זו אחת הסיבות שאני עובד על דרכון קנדי. אותן חברות קנדיות שמפעילות חוזים עם חברות תעופה במזרח/בדרום אמריקה ובאפריקה מחפשות אזרחים מקנדה ומשלמות להם במטבע מקומי של אותה מדינה ללא הפרשת מס. הנה אחד מהם http://www.avcanada.ca/forums2/viewtopi ... =7&t=73726 עזוב אותך שטויות, CPAER שמיש ?
Itay Zecharia פורסם מאי 12, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 12, 2011 יהיה שמיש בעזרת השם! דיברתי עם אחד הבחורים שהיה בהקפה אמש, היה נשמע בחור חדש על הקשר. נדהמתי לגלות שהבחור קצין ראש על ATR ב-OMAN AIR, והוא פשוט בא לשמור על הכשירות שלו הנדרשת אחת לשנתיים. אותו אישית קיבלו עם 220 שעות, ישר לכסא ימין ב-ATR, ובעוד שבועיים הוא עובר הסבה ל-73. הוא אמר לי שאלו ממש לא חיים, להיות טייס על -STBY 3rd, שיש לך פחות מכמה שעות להתכונן לטיסה. ורוב הטיסות שלו הן בשתיים לפנות בוקר. הוא כבר חושב על חזרה ל-152 בתור מדריך.
Amir Paz פורסם מאי 12, 2011 דיווח פורסם מאי 12, 2011 יהיה שמיש בעזרת השם!דיברתי עם אחד הבחורים שהיה בהקפה אמש, היה נשמע בחור חדש על הקשר. נדהמתי לגלות שהבחור קצין ראש על ATR ב-OMAN AIR, והוא פשוט בא לשמור על הכשירות שלו הנדרשת אחת לשנתיים. אותו אישית קיבלו עם 220 שעות, ישר לכסא ימין ב-ATR, ובעוד שבועיים הוא עובר הסבה ל-73. הוא אמר לי שאלו ממש לא חיים, להיות טייס על -STBY 3rd, שיש לך פחות מכמה שעות להתכונן לטיסה. ורוב הטיסות שלו הן בשתיים לפנות בוקר. הוא כבר חושב על חזרה ל-152 בתור מדריך. כן יש לא מעט כאלו. אני דווקא חושב שבקנדה /מערב קנדה בפרט יש פוטנציאל עצום בתחום הטיסות הפרטיות פה ב CYBW יש המון פעילות של אנשי OIL צפונה לאתרי הקידוח ודרומה לשחק גולף בארצות הברית. בשונה מארצות הברית ואירופה, מבחינת חברות גדולות אין לך הרבה אופציות בקנדה, WESTJET AIRCANADA ועוד איזה 3-4 חברות שמנסות בכוח להפעיל צ'רטרים. זה החזון: http://sunwestaviation.ca/ :wink:
Opher Ben Peretz פורסם מאי 12, 2011 דיווח פורסם מאי 12, 2011 לענין הסמכה מהירה ובכלל- מדוע רצים למקצוע. טייס ירוט צפון אמריקאי אחד ישב מספר פעמים בשבוע עם ג'י סוט בכוננות על F-100. אחרי כמה שנים בלי אף גיחה מבצעית, רק פעם בחודש באמצע הלילה תרגיל הזנקה עד רשות המראה ובחזרה לעמדה, נשבר לו. לקח שימפנזה, לימד אותו להתניע, להסיע, ולומר בקשר- FOXTROT 34 READY FOR TAKEOFF , כך שבלילות יוכל לישון בשקט. היום הקוף כבר סגן אלוף, הטייס נשאר סרן. לכו ל-PPRUNE ותקראו כמה קפטיינים הודיים נכנסו לכלא השנה עקב טיסה שנים עם מסמכים מזויפים. בני בקורס קצינים ראשונים B737NG, נראה באיזה גיל יקבל קברניטות. :evilbat:
Amir Paz פורסם מאי 12, 2011 דיווח פורסם מאי 12, 2011 לענין הסמכה מהירה ובכלל- מדוע רצים למקצוע. טייס ירוט צפון אמריקאי אחד ישב מספר פעמים בשבוע עם ג'י סוט בכוננות על F-100. אחרי כמה שנים בלי אף גיחה מבצעית, רק פעם בחודש באמצע הלילה תרגיל הזנקה עד רשות המראה ובחזרה לעמדה, נשבר לו. לקח שימפנזה, לימד אותו להתניע, להסיע, ולומר בקשר- FOXTROT 34 READY FOR TAKEOFF , כך שבלילות יוכל לישון בשקט. היום הקוף כבר סגן אלוף, הטייס נשאר סרן. לכו ל-PPRUNE ותקראו כמה קפטיינים הודיים נכנסו לכלא השנה עקב טיסה שנים עם מסמכים מזויפים. בני בקורס קצינים ראשונים B737NG, נראה באיזה גיל יקבל קברניטות. :evilbat: עופר תשקול לפתוח בית ספר לטיסה בסלובקיה, ולעבוד עם IFC :wink: איך העלויות אצלכם לשעת טיסה?
Itay Zecharia פורסם מאי 12, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 12, 2011 יפה יפה, מסלול '5000 עם ILS ל-34... אתה עושה חיים אה פז? פה בקושי יש NDB גם אצלכם מתעוררים בחצות אחרי שהמגדל מסיים להקפות? מדהים לספור את ה-Becaonים לפניך בלילה, כולם בפיינל, ואתה מס' 5 למסלול. מרגיש ממש כמו פינל ל-27R ב-LHR.