עבור לתוכן
golan73

שרותים במטוס

Recommended Posts

פורסם

חחח אתם באמת חושבים שמשליחים את זה לים??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי חחחחחחחחחח

הכל הולך לתוך מיכל במטוס ובנחיתה אחרי שהמטוס חונה ובאים אנשי הצוות של המזוודות והשאר בא גם רכב מיוחד שמרוקן את הכל..

פורסם

כמו שכולם אמרו כאן כל הג'יפע באמת הולכת לבטן המטוס למיכל שאותו מרוקן צוות הקרקע בנמל הבית של המטוס לאחר שהוא חוזר מהיעד שלו לא פעם שאני טס יוצא לי לראות משאית כזאתי שכתוב עליה ביובית שלה מחוברים שני צינורות אחד שואב מהמטוס והשני מרוקן את השאיבה לביוב של השדה

פורסם

לפעמים (תלוי בתפריט הארוחה שמגישים) משתמשים בזה כדלק למטוס במקרי חירום :roll:

עכשיו תחשוב על עוד שימוש למסכות שיש לכל נוסע במטוס!

ושתהיה לכם טיסה נעימה...

פורסם

פייכס אם היו מעיפים את זה החוצה ולא שומרים את במייכל אז מהזרימה החזקה של האוויר הכל היה נמרח על המטוס (גועל נפש)

פורסם

האוויר שאתם נושמים רובו עובר סינון וחוזר חזרה. חלק קטן מהאוויר שאתם נושמים הוא באמת אוויר מבחוץ. אבל בגלל שהאוויר בחוץ דליל וקפוא, הוא עובר דחיסה וחימום לפני שהוא מועבר במערכות אוורור. מערכות האוורור גרמו כבר לאישה במחלקת עסקים לחטוף שחפת מאישה שישבה במחלקת תיירים...היה על זה אתמול בדיסקברי על המערכת אוורור...לא רק זה, אלא לפעמים אדים מהמערכת דלק נשאבים מבחוץ גם כן בטעות והרבה דיילים התלוננו על בחילות לפעמים בטיסות...

בתכנית גם הראו שהקרינה שמקבלים הדיילים והנוסעים בכל טיסה באורך ניו יורק-לונדון שווה ל-2 צילומי רנטגן, ודיילים שדיילו הרבה עלה להם הסיכוי לילדים עם תסמונת דאון...

תחפשו תכנית בשם "זהירות, טיסה!" על 10 תרחישים מהנדיר עד לשכיח ביותר שיכולים לקרות בזמן טיסה בערוץ דיסקברי.

פורסם

אני זוכר שפעם טסתי לתורקיה ושהיינו בתרמינל הסתכלתי מהחלונות לבן גוריון וראיתי מין משאית כזאת עם צינור ענק עמו של ביוב מתחברת לגוף המטוס ומרוקנת אותו מכל השפכים שעשו בטיסה......... :shock:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...