golan73 פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 מישהו תהה פעם לאן הולך כל ה.... בשרותים של המטוס, האם זה נופל לים או שמרוקנים את זה??? כי אני משום מה אף פעם לא שמעתי על הריקון מהמטוס, תשובה "אחראית" תתקבל בברכה
e_dor פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 אני חושב שהכל הולך למיכל במטוס ומרוקנים אותו על הקרקע. להעיף אותו לים זה טיפשי + :roll: אם מישהו יודע בוודאות אז שיאשר או יתקן. אני כמעט כמעט בטוח.
×�לעד פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 חחח אתם באמת חושבים שמשליחים את זה לים?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי חחחחחחחחחח הכל הולך לתוך מיכל במטוס ובנחיתה אחרי שהמטוס חונה ובאים אנשי הצוות של המזוודות והשאר בא גם רכב מיוחד שמרוקן את הכל..
109th.amit פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 הפסולת מועברת למיכל שנמצא במטוס... ומרוקנים אותו על הקרקע עם צינורות כאלו כמו שמנקים שירותים ציבוריים וביובים למינייהם... *עריכה: תחשבו גם על טיסות שלא עוברות מעל הים... :wink:
yuval_el פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 זה נכון שמרוקנים על הקרקע. אבל היו מקרים שמטוסים דווקא זרקו את זה בזמן טיסה וזה פגע באנשים. http://www.usatoday.com/travel/news/200 ... ue-ice.htm :shock:
yuval_el פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 תיקון: המקרה הנ"ל נגרם בגלל בעיה במערכת שירותים במטוס..
alon_a פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 כמו שכולם אמרו כאן כל הג'יפע באמת הולכת לבטן המטוס למיכל שאותו מרוקן צוות הקרקע בנמל הבית של המטוס לאחר שהוא חוזר מהיעד שלו לא פעם שאני טס יוצא לי לראות משאית כזאתי שכתוב עליה ביובית שלה מחוברים שני צינורות אחד שואב מהמטוס והשני מרוקן את השאיבה לביוב של השדה
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 לפעמים (תלוי בתפריט הארוחה שמגישים) משתמשים בזה כדלק למטוס במקרי חירום :roll: עכשיו תחשוב על עוד שימוש למסכות שיש לכל נוסע במטוס! ושתהיה לכם טיסה נעימה...
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 עכשיו תחשוב על עוד שימוש למסכות שיש לכל נוסע במטוס! לאלה שמתעצלים לקום לשירותים...
OmriSoudry פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 זה פועל כמו שירותים כימיים כמו אלה שמוצאים באמצע שומקום...
moti פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 אם כבר התעסקתם במערכות פנימיות של המטוס רציתי לדעת מאיפה החמצן שמגיע לנוסעים? איך הוא מגיע/נפלט מהמטוס?
רפאל פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 אם כבר התעסקתם במערכות פנימיות של המטוס רציתי לדעת מאיפה החמצן שמגיע לנוסעים?איך הוא מגיע/נפלט מהמטוס? באמת איך ??!
E.Z פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 פייכס אם היו מעיפים את זה החוצה ולא שומרים את במייכל אז מהזרימה החזקה של האוויר הכל היה נמרח על המטוס (גועל נפש)
golan73 פורסם אוגוסט 23, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 23, 2004 לפעמים (תלוי בתפריט הארוחה שמגישים) משתמשים בזה כדלק למטוס במקרי חירום :roll:עכשיו תחשוב על עוד שימוש למסכות שיש לכל נוסע במטוס! ושתהיה לכם טיסה נעימה...
OmriSoudry פורסם אוגוסט 23, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2004 האוויר שאתם נושמים רובו עובר סינון וחוזר חזרה. חלק קטן מהאוויר שאתם נושמים הוא באמת אוויר מבחוץ. אבל בגלל שהאוויר בחוץ דליל וקפוא, הוא עובר דחיסה וחימום לפני שהוא מועבר במערכות אוורור. מערכות האוורור גרמו כבר לאישה במחלקת עסקים לחטוף שחפת מאישה שישבה במחלקת תיירים...היה על זה אתמול בדיסקברי על המערכת אוורור...לא רק זה, אלא לפעמים אדים מהמערכת דלק נשאבים מבחוץ גם כן בטעות והרבה דיילים התלוננו על בחילות לפעמים בטיסות... בתכנית גם הראו שהקרינה שמקבלים הדיילים והנוסעים בכל טיסה באורך ניו יורק-לונדון שווה ל-2 צילומי רנטגן, ודיילים שדיילו הרבה עלה להם הסיכוי לילדים עם תסמונת דאון... תחפשו תכנית בשם "זהירות, טיסה!" על 10 תרחישים מהנדיר עד לשכיח ביותר שיכולים לקרות בזמן טיסה בערוץ דיסקברי.
talkaplan פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אני זוכר שפעם טסתי לתורקיה ושהיינו בתרמינל הסתכלתי מהחלונות לבן גוריון וראיתי מין משאית כזאת עם צינור ענק עמו של ביוב מתחברת לגוף המטוס ומרוקנת אותו מכל השפכים שעשו בטיסה......... :shock: