mickey lip פורסם יוני 30, 2011 דיווח פורסם יוני 30, 2011 ניר תודה רבה על השיתוף, כיך היה לראות אותך ולעקוב אחר כל השלבים שעברת בדרך מתחילתה ועד לישיבה על מושב ה 737. פינקלס, ניר הצית בי רצון עז לתרגל חירומים על ה737, דודי כבר שיגע אותי עם חירומים על ה747 אצלו, הגיע הזמן לחזור לשגרה, מתי את בא לסיבוב אצלי, נקרע לPMDG את הצורה קצת ? מזמן לא עפה לנו דלת מטען לאחר המראה.....( מודה שחזרתי לקרוע שוב את ה FCTM ושאר המפלצות עבות הכרס.....ניר בטוח יודע על מה אני מדבר, רק שאני לא לחוץ בזמנים...וזו לא פעם ראשונה אצלי....מזוכיסט. ). אני אכין תדריך לטיסה, קפה, עוגיות, מגבות לנגב את הזיעה.....חחחח
Or Netzer פורסם יולי 1, 2011 דיווח פורסם יולי 1, 2011 יאללה דייט אני בא לצלם את זה ולחלק כאפות :evilbat: :fist:
mickey lip פורסם יולי 2, 2011 דיווח פורסם יולי 2, 2011 יאללה דייט אני בא לצלם את זה ולחלק כאפות :evilbat: :fist: למישהו פה יש טראומה מקורס 737 שנערך אי שם בעשור הקודם במתקני אלעל ...... :evilbat:
Opher Ben Peretz פורסם יולי 2, 2011 דיווח פורסם יולי 2, 2011 דווקא היה נעים לפקח עליהם וגם ללמוד כמה דברים מהמדריכים הותיקים.
Or Netzer פורסם יולי 2, 2011 דיווח פורסם יולי 2, 2011 יאללה דייט אני בא לצלם את זה ולחלק כאפות :evilbat: :fist: למישהו פה יש טראומה מקורס 737 שנערך אי שם בעשור הקודם במתקני אלעל ...... :evilbat:[/quote 5 שנים לפחות עברו. ותזכור.. הכאב הוא זמני הגאווה היא נצחית. אני חוזר לעשות לכם אדום