Joel Strikovsky פורסם אוגוסט 11, 2011 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 11, 2011 גם לי לא ניתקע אחרי. כנראה סידרו זאת.
redyoyo פורסם אוגוסט 12, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2011 קרה לי בכל שדה אפשרי... והמחשב יחסית חדש: i5 2.7 RAM 4 GB 5700 ATI לא זוכר כרגע את הדגם המדויק אם אני לא טועה 1GB win7 64 bit מאידך, זה כמובן קורה רק בטיסה עם ה737 השימוש בCPU מגיע כמעט ל100 נופל וחוזר חלילה J41 שלהם עובד מעולה. בשאר הדברים מיותר לציין שעובד מצוין. ניחא, נחזור ממילואים נראה מה עושים עופר לאחר עדכון HOtfix. טרם נצפו התרסקויות, בינתיים הכל עובד.
Or Montag פורסם אוגוסט 14, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2011 היום הפעלתי את המטוס בפעם הראשונה. הפעלתי אותו בבן גוריון בקוקפיט רגיל. אני מקבל בערך 21 פריימים ולפעמים זה עולה לאיזור ה25-27. כשאני מחוץ למטוס אני גם מקבל ככה בערך. זה המפרט שלי: מעבד- INTEL QX9770 זיכרון- 2GB RAM כרטיס מסך- NVIDIA GTX470 מערכת הפעלה- Windows 7 64 bit זה בסדר הפריימים שאני מקבל? יש איזה מדריך שמסביר איך להפעיל ואיך לטוס על המטוס?
אורח פורסם אוגוסט 14, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2011 קניתי גם את המטוס. בהתחלה קרס ונתן מסך כחול. נפתר אחרי התקנת Hot Fix. כרגע בטיסה. על הקרקע בבן גוריון דיפולטי בלילה אני מקבל כ15 פריימים בממוצע והתנועה בVC זורמת, אין תקיעות שלא מאפשרות טיסה נוחה. באוויר הפריימים עולים כמובן ואפשר לטוס בלי בעיה. המפרט: מעבד Intel E8400 כרטיס מסך GeForce 9600GT 512 4GB Ram.
Adam Waiser פורסם אוגוסט 14, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2011 היום הפעלתי את המטוס בפעם הראשונה.הפעלתי אותו בבן גוריון בקוקפיט רגיל. אני מקבל בערך 21 פריימים ולפעמים זה עולה לאיזור ה25-27. כשאני מחוץ למטוס אני גם מקבל ככה בערך. זה המפרט שלי: מעבד- INTEL QX9770 זיכרון- 2GB RAM כרטיס מסך- NVIDIA GTX470 מערכת הפעלה- Windows 7 64 bit זה בסדר הפריימים שאני מקבל? יש איזה מדריך שמסביר איך להפעיל ואיך לטוס על המטוס? ** ערכתי קצת ** מספר הפריימים הוא לא חזות הכל ואם כל הטיסה עוברת חלק בגרפיקה סבירה ואתה נהנה אז זה בסדר הפריימים שאתה מקבל. השאלה היא רק האם אתה חווה נפילות משמעותיות או קפיאות או קריסות של הסימ' שזו הבעיה האמיתית של מערכות מחשב מיושנות או לא מתאימות עם FSX ותוספים כבדים. על פניו נראה שהמפרט שלך (להוציא את עניין ה2GB RAM + ווינדוס בגרסת 64 שזה קצת "צוואר בקבוק" להבנתי) אמור לספק חוויה די טובה סך הכל וטיסה רציפה עם גרפיקה סבירה ואני מאמין שגם הרגשת בזה בטיסה. לגבי מדריך המדריך הכי טוב נמצא בתפריט התחלה - PMDG -> NGX או בתיקיית המטוס בספריית הסימולטור. יש לך שם גם את הFCTM גם את הQRH גם מדריך "מהיר" יחסית שנוגע גם להגדרות הסימולטור וקובץ CFG וגם להכרות ראשונית עם המטוס ותכונותיו ותפעולו כתוסף בסימולטור גם שני MANUALS (שעוד טרם הספיקותי לפתוח) וגם טוטוריאל נחמד. **עוד עריכה סתם כי יש לי זמן ואולי כי זה עלול גם להועיל למישהו** כולם מדברים על טוויקים בCFG או שדרוגי מחשב כדי להפעיל את FSX עם NGX או כל ווריאציה אחרת, אני רוצה להוסיף פטנט "משלי" שלא ממש מוזכר כאן תמיד בהמלצות. מצאתי שיש הרבה תוכנות שפועלות בו זמנית במחשב שכיבויי שלהן עושה אצלי הבדל של שמיים וארץ בין טיסה חלקה ורציפה לבין קפיאות קריסות וטיסה בלגים (בין פריים לפריים) לכן תרגישו חופשי לסגור תכניות שפועלות לכם בצד שמאל (או ימין) למטה כמו "הרמזור" המפורסם (אם מצפים לטוס ברשת מן הסתם זה לא רלוונטי אך בטיסות OFFLINE ממש אבל ממש מיותר), DAEMON, NERO אנטי ווירוס וכל מה שבמקרה מתחיל לפעול עם הפעלת המחשב ולא ממש דרוש כרגע. וודאו שאתם יודעים היטב מה אתם סוגרים ולמה. יש כמה תוכנות שטוב שיפעלו ברקע.... כנ"ל לגבי תהליכים במנהל המשימות (גם כן תוכנות אבל כאלו שלא תמיד מקבלות ביטוי כלשהו על המסך אבל פועלות ברקע ותופסות זיכרון שצריך ללכת לFSX): מיטיבי הלכת יכולים לסגור תהליכים כמו ULTIMATE TRAFFIC שמתחיל לעלות עם הפעלת הסימולטור ואתם לא רואים אותו אבל הוא שם SIMVAR (בהנחה שאתם לא הולכים לטוס באיזה משימה או חברה וירטואלית כלשהי). גם כאן - אל תעשו אם אתם לא יודעים אבל בהחלט מומלץ לחקור בגוגל, אני פשוט מעתיק את שם התהליך שאני רוצה להכיר 1 ל1 לשורת החיפוש בגוגל ובודק מה הוא עושה ואיך הוא משפיע. תופתעו לגלות שניתן לגלות ככה גם רוגלות ותולעים שלא ידעתם על קיומם כולל המלצות לדרכי הסרה וטיפול. ממש מומלץ לבדוק כל דבר ברשימת התהליכים, מה הוא עושה והאם זה חשוב לי לסימולטור או למחשב או לשניהם ביחד או לא, מה יקרה אם אסגור אותו והאם זה ישפר לי קצת את ביצועי ה737 החדש. ושוב - כאן ניסוי ותהייה לא ממש עובד - וודאו שאתם מבינים ויודעים מה אתם עושים ואיך עושים את זה נכון. אמנם זה קצת לקרוא וללמוד מעבר למה שרובנו אוהבים אבל זה בהחלט משתלם. תצליחו
Or Montag פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 תודה רבה אדם. יש לי קפיצות בפריימים לפעמים. האם זה בגלל שאני עם WINDOWS 7 64 BIT ו2GB RAM? אם אני אשדרג ל4GB RAM יהיה לי שיפור בביצועים? לגבי התוכנות שצריך לסגור אם אני אסגור את האנטי וירוס זה לא יגרום לבעיות במחשב? א
Adam Waiser פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 תודה רבה אדם.יש לי קפיצות בפריימים לפעמים. האם זה בגלל שאני עם WINDOWS 7 64 BIT ו2GB RAM? אם אני אשדרג ל4GB RAM יהיה לי שיפור בביצועים? לגבי התוכנות שצריך לסגור אם אני אסגור את האנטי וירוס זה לא יגרום לבעיות במחשב? א לגבי הקפיצות בפריימים האם מדובר בהפרש משמעותי והאם זה מתבטא בביצועים ומפריע לך בטיסה? לגבי השדרוג של הראם אני לא רוצה להטעות אותך סתם, אני לא מומחה גדול אבל כאשר חשבתי לשדרג לWIN 7 בגרסת 64 למדתי שדרוש בין השאר זיכרון של 4 ג'יגה לביצועים מיטביים. אני גם לא יודע אילו עוד רכיבים אתה צריך לשדרג יחד עם הזיכרון אם בכלל אז חכה לתשובות מאלו שמבינים. לגבי האנטיווירוס, סוד קטן אני משתמש רק בADAWARE בגירסתו החינמית ולפני הפעלת הסימולטור אני תמיד סוגר אותו ואין לי שום בעיות במחשב. העיקרון הוא מאד פשוט: תכניות שפועלות במקביל יחד עם הסימולטור, בעיקר שמדובר במחשב עם זיכרון "נמוך" יחסית גורמות לבסוף שתרגיש האטות בביצועים עד לקריסות של הסימ'. כל עוד אתה מצליח לטוס ללא בעיות והגרפיקה מספיקה לטעמך אין כל סיבה לשנות דבר. לא צריך לטוס עם העיניים על מד הפריימים ולקבוע רק לפי המספרים המתחלפים שאתה רואה אם המחשב שלך "בסדר או לא", גם ככה אתה צריך את העיניים שלך במכשירים או על האופק כשמדובר בטיסה סימולטור. במידה ואתה חווה בעיות שקשורות בביצועים במהלך הטיסה אז אתה יכול לבצע בדיקות בסיטואציות שונות ולראות באיזה סדר גודל הנפילות בפריימים לשם התייחסות וטיפול בבעיה אם צריך אבל לא להיות מרותק לדבר השולי הזה ולבצע סתם פעולות או להוציא כספים רק בגלל שלפעמים מתחלף לך מ40 ל 21 או להפך. תזכור תמיד שנקודת הייחוס בזמן טיסה בשום מצב לא צריכה להיות בפס האדום הזה שבצד שמאל למעלה.
Or Montag פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 בקפיצות בפריימים יש לפעמים הפרש משמעותי. למשל היום נכנסתי עם המטוס לנמל התעופה הית'רו בלונדון והסתכלתי על המטוס מבחוץ וסתם זזתי. בהתחלה היו 25-26 פריימים בערך ואז אחרי שזזתי מחוץ למטוס כמה דקות הפריימים ירדו ל17 בערך ולפעמים גם ל10. הייתי רק עם אנטי וירוס, והתוכנה של הכרטיס מסך והרמקולים פתוחים וכל השאר סגרתי. הייתי עם Active sky וFS REAL TIME.
Adam Waiser פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 בקפיצות בפריימים יש לפעמים הפרש משמעותי. למשל היום נכנסתי עם המטוס לנמל התעופה הית'רו בלונדון והסתכלתי על המטוס מבחוץ וסתם זזתי. בהתחלה היו 25-26 פריימים בערך ואז אחרי שזזתי מחוץ למטוס כמה דקות הפריימים ירדו ל17 בערך ולפעמים גם ל10. הייתי רק עם אנטי וירוס, והתוכנה של הכרטיס מסך והרמקולים פתוחים וכל השאר סגרתי. הייתי עם Active sky וFS REAL TIME. נו וחוץ מזה הרגשת משהו בביצועים? לא נראה לי... אל תדאיג את עצמך לשווא.
Or Montag פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 אוקיי אני חושב שאני פשוט לא אסתכל על הפריימים וזה יהיה הכי טוב. אגב, יש לי יוק ופדאלים של SAITEK ואני רוצה להגדיר את המקשים שלהם בסימולטור ככה שיהיה לי כפתור ביוק שירים את הגלגלים וכאשר אני אלחץ על הפדלים ילחץ לי BRAKES במטוס. הורדתי את התוכנה של סאיטק וטענתי בה את הפרופיל של FSX. האם זה בסדר?
Adam Waiser פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 אוקיי אני חושב שאני פשוט לא אסתכל על הפריימים וזה יהיה הכי טוב.אגב, יש לי יוק ופדאלים של SAITEK ואני רוצה להגדיר את המקשים שלהם בסימולטור ככה שיהיה לי כפתור ביוק שירים את הגלגלים וכאשר אני אלחץ על הפדלים ילחץ לי BRAKES במטוס. הורדתי את התוכנה של סאיטק וטענתי בה את הפרופיל של FSX. האם זה בסדר? וואי אחי נתפס לך הגז... מה נסגר עם השאלות האלה? נסה ותבדוק... אם זה עובד סימן שזה בסדר. ככה לימדו אותי לפחות. :mrgreen:
Or Montag פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 חחח מצטער על השאלות הרבות. יצאו כבר צביעות של אל על למטוס?
Etai Charit פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 חחח מצטער על השאלות הרבות.יצאו כבר צביעות של אל על למטוס? באתר של PMDG יש להורדה צביעה של אלעל ל-800WL. לא איכותית מידי אבל עובדת על הכיפאק, בינתיים לא יצאו צביעות נוספות.
אורח פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 יצא עדכון Hot Fix 2 היום: http://forum.avsim.net/topic/344645-lat ... ed-update/ שוב קיבלתי מסך כחול. אני אבדוק שוב אם אחרי העדכון השני אני מקבל אותו עדיין.
R0e1JaC פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 למישהו פה יש בעיה ביחד עם ה-FSINN וה-NGX? אחרי התקנת HOTFIX 1, אין לי אפשרות לרשום G בשום מקום ב-FSINN, זה פותח/מוריד גלגלים. אני כרגע מוריד את HOTFIX 2, לוקח לו קצת זמן.. הרבה מורידים עכשיו.
Adam Waiser פורסם אוגוסט 16, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2011 למישהו פה יש בעיה ביחד עם ה-FSINN וה-NGX?אחרי התקנת HOTFIX 1, אין לי אפשרות לרשום G בשום מקום ב-FSINN, זה פותח/מוריד גלגלים. אני כרגע מוריד את HOTFIX 2, לוקח לו קצת זמן.. הרבה מורידים עכשיו. אם יש לך את זה גם אחרי HOTFIX 2 אני מציע לך לפנות עם הבעיה הזו לצוות התמיכה של PMDG דרך הפורום נראה לי שזה מסוג הדברים שהם מחפשים לדעת כמה שיותר מהר. בתור פתרון זמני פשוט תמחק את ההגדרה הזו בסימולטור (DELETE KEY ASIGNMENT) ואם יש לך יוק או ג'ויסטיק תגדיר את אחד הכפתורים שם לגלגלים.
אורח פורסם אוגוסט 16, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2011 המחשב עדיין ממשיך לתת לי קריסות של הסימולטור ביחד עם מסך כחול. בפורום PMDG כתבו שאני כנראה דוחף את המחשב שלי לגבולות, אבל מחשבים חלשים יותר משלי מצליחים להריץ את המטוס יופי. וגם אני מריץ אותו יפה עד הקריסה. מה שמוזר שאחרי שהמחשב נדלק מחדש פעם אחת, המסך הופיע שוב. יכול להיות שזה חומרה שהתחממה?
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 16, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2011 המחשב עדיין ממשיך לתת לי קריסות של הסימולטור ביחד עם מסך כחול. בפורום PMDG כתבו שאני כנראה דוחף את המחשב שלי לגבולות, אבל מחשבים חלשים יותר משלי מצליחים להריץ את המטוס יופי. וגם אני מריץ אותו יפה עד הקריסה.מה שמוזר שאחרי שהמחשב נדלק מחדש פעם אחת, המסך הופיע שוב. יכול להיות שזה חומרה שהתחממה? יכול להיות, בתור התחלה הייתי מנסה לנתק את הזכרונות לנקות קצת אבק ולחבר מחדש
R0e1JaC פורסם אוגוסט 16, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2011 למישהו פה יש בעיה ביחד עם ה-FSINN וה-NGX?אחרי התקנת HOTFIX 1, אין לי אפשרות לרשום G בשום מקום ב-FSINN, זה פותח/מוריד גלגלים. אני כרגע מוריד את HOTFIX 2, לוקח לו קצת זמן.. הרבה מורידים עכשיו. אם יש לך את זה גם אחרי HOTFIX 2 אני מציע לך לפנות עם הבעיה הזו לצוות התמיכה של PMDG דרך הפורום נראה לי שזה מסוג הדברים שהם מחפשים לדעת כמה שיותר מהר. בתור פתרון זמני פשוט תמחק את ההגדרה הזו בסימולטור (DELETE KEY ASIGNMENT) ואם יש לך יוק או ג'ויסטיק תגדיר את אחד הכפתורים שם לגלגלים. אחרי התקנת HOTFIX2 זה עובד, מה שכן ה-DOME LIGHT לא עובד (ניתן להדליק מה-OVERHEAD העליון). כשאני טס בערב/לילה נוח לי להשתמש בו בהכנת המטוס. כרגע הוא מדליק את האף של המטוס..
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 16, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2011 למישהו פה יש בעיה ביחד עם ה-FSINN וה-NGX?אחרי התקנת HOTFIX 1, אין לי אפשרות לרשום G בשום מקום ב-FSINN, זה פותח/מוריד גלגלים. אני כרגע מוריד את HOTFIX 2, לוקח לו קצת זמן.. הרבה מורידים עכשיו. אם יש לך את זה גם אחרי HOTFIX 2 אני מציע לך לפנות עם הבעיה הזו לצוות התמיכה של PMDG דרך הפורום נראה לי שזה מסוג הדברים שהם מחפשים לדעת כמה שיותר מהר. בתור פתרון זמני פשוט תמחק את ההגדרה הזו בסימולטור (DELETE KEY ASIGNMENT) ואם יש לך יוק או ג'ויסטיק תגדיר את אחד הכפתורים שם לגלגלים. אחרי התקנת HOTFIX2 זה עובד, מה שכן ה-DOME LIGHT לא עובד (ניתן להדליק מה-OVERHEAD העליון). כשאני טס בערב/לילה נוח לי להשתמש בו בהכנת המטוס. כרגע הוא מדליק את האף של המטוס.. ה-Debugging שלהם מזכיר את ה-Debugging של עומר
Izhar Haviv פורסם אוגוסט 16, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2011 אחרי התקנת HOTFIX2 זה עובד, מה שכן ה-DOME LIGHT לא עובד (ניתן להדליק מה-OVERHEAD העליון). כשאני טס בערב/לילה נוח לי להשתמש בו בהכנת המטוס. כרגע הוא מדליק את האף של המטוס.. גם לזה כבר יש פתרון http://forum.avsim.net/topic/344835-dome-light-issues-how-to-fix/
אורח פורסם אוגוסט 16, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2011 מאז שהתקנתי את הNGX המחשב השתגע. אני מקבל כל הזמן מסכים כחולים, גם שאני לא מפעיל את הסימולטור. מוזר מאוד.
Gregory Verba פורסם אוגוסט 16, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2011 אצלי אין את הבעיה של קיפאון בבחירת PURLA 1FS SUVAS בכל הטיסות ניסוי עד עכשיו לא היו לי את בעיות של קיפאון וכו'. אמתין אם העדכון בכדי לא להכניס בעיות חדשות :roll: