עבור לתוכן
Joel Strikovsky

PMDG737NGX עדכון 11.08.2011 - שוחרר עדכון ל NGX

Recommended Posts

פורסם

כולם יודעים ש-FSX מציע יותר

אבל יש כאלה שלא מוכנים "להיכנע" ולשלם 200ש בשביל מוצר כושל מבחינת משאבים, בדומה מאוד לויסטה בזמנו. לא בהיבט כלכלי אלא "מחאתי"

יכול להיות שה-PMDG ישנה את התמונה, עד אז אני חוסך ל-FSXI + מפלצת חומרה.

פורסם

בחיי, אפילו שאני לא אחד שטס על מטוסים כבדים אלא רק מידי פעם, התרשמתי בצורה שאין לתאר.

המטוס הזה פשוט מושלם וללא ספק ישמש חברות תעופה לאימוני סימולטור.

עבודה מדהימה הם עשו שם.

פורסם

לדעתי כל הקטע של לחכות ל- NGX דווקא של PMDG כבר נהיה סוג של התמכרות לפולחן ממתג של להראות "מקצוענים" בלהטיס 737. אני לא מחזיק מעצמי מישהו שמטיס 737 ברמה כזאת שאוכל להבחין אפילו ב-20% מההבדלים בין המערכות של זה ושל ה- iFly (אם יהיו וכמה שיהיו) ואני בטוח שעם כל אחד מהמודלים כל אחד מאתנו יכול לגעת באותה נקודה על מסלול הנחיתה, אז כל הפלצנות הזאת (שאף פעם לא ייצא לי כבר לבדוק אם היא 100 או 95 אחוז מציאותית) יכולה לקפוץ לי. מכיוון שהגרפיקה של הסינים מספיק טובה אפילו בשבילי, בתור עיקרון וכמחאה על הפולחן המוגזם הזה אני לא מוציא על המודל הזה של PMDG כסף ונשאר להטיס את ה- iFly עם העדכון האחרון SP1.02.

פורסם
לדעתי כל הקטע של לחכות ל- NGX דווקא של PMDG כבר נהיה סוג של התמכרות לפולחן ממתג של להראות "מקצוענים" בלהטיס 737. אני לא מחזיק מעצמי מישהו שמטיס 737 ברמה כזאת שאוכל להבחין אפילו ב-20% מההבדלים בין המערכות של זה ושל ה- iFly (אם יהיו וכמה שיהיו) ואני בטוח שעם כל אחד מהמודלים כל אחד מאתנו יכול לגעת באותה נקודה על מסלול הנחיתה, אז כל הפלצנות הזאת (שאף פעם לא ייצא לי כבר לבדוק אם היא 100 או 95 אחוז מציאותית) יכולה לקפוץ לי. מכיוון שהגרפיקה של הסינים מספיק טובה אפילו בשבילי, בתור עיקרון וכמחאה על הפולחן המוגזם הזה אני לא מוציא על המודל הזה של PMDG כסף ונשאר להטיס את ה- iFly עם העדכון האחרון SP1.02.

לדעתי לא מדובר בפולחן או בפלצנות. כל הבאז שיש סביב המטוס הזה הוא תעלול שיווקי מתוחכם מאד שPMDG פימפמו מהיום שהתחילו לעבוד על הפרוייקט.

כל הזמן העלו לרשת עוד ועוד תמונות הכרזות והודעות בסגנון "תרגיעו זה יצא כשזה יצא" ודאגו שזה יראה (בעזרתו האדיבה של הציבור חסר הסבלנות בפורום שלהם) כאילו כל עולם הסימולטורים יושב ומחכה לNGX. דווקא מגיע להם שאפו גדול לא רק על העבודה המצויינת במידול המטוס אלא גם על האווירה וההילה שהצליחו ליצור סביב המוצר הזה, ה"פולחן הממתג" כהגדרתך ייתכן מאד שהוא תוצאה של עבודה קשה מאד שלהם גם במישור השיווקי וזה בעיני לגיטימי לגמרי ואף ראוי גם כן לסוג של הערכה.

אני לא מתכוון להחרים אותו, מנסיון עם PMDG ההשקעה שלהם ראויה להערכה ובהחלט שווה את הכסף ולמרות כל מה שכתבתי למעלה גם אני כמו כולם כבר מחכה בקוצר רוח...

פורסם

למשתמש הממוצע ה IFLY יכול לתת מענה.

כמו שאני רואה PMDG נכנסו לקרביים של המערכות דקדקו בפרטים הקטנים ופונים

לפסיכים בסגנון מיקי.

כמו שזה ניראה המטוס בליגה אחרת מ IFLY ואפשר גם להבין, ניסיון של עשרות שנים

בתוספים לסימולטורים השונים.

דבר אחד משה, פלצני ???

פורסם

אחרי שבועיים בברזיל היתי מצפה ללפחות תמונה אחת של חוטיני ...;)

פורסם

א. רן צודק, למה אין תמונות של קוקפיט מברזיל.......

ב.רן שוב צודק, הIFLY מטוס נחמד למי שנהנה לטוס בלי להיכנס לדימוי של כל מערכת ומערכת, סתם להמריא ולנחות בשביל הכיף, לטעמי גם ה 737 הדיפולטי עונה על כך , ההבדל היחיד הוא שהגרפיקה של IFLY יפה יותר.

PMDG קנו על סמך מוצרי העבר את השם שלהם ויצרו את ה"הילה" סביבם בזכות, אולי הם יקרנים , אולי שחצנים, פלצנים, תקראו לזה איך שאתם רוצים, אבל יש להם קבלות ועובדות בשטח, גם היום ה737 הישן לא סופר את הIFLY מבחינת הדמיית מערכות, אחת העובדות היא שחברה כמו אלעל בחרה בדגם שלהם כדי לתת טעימה לטייסי החברה החדשים על המטוס.

מבחינתי הם לא שונים ממרצדס בנץ, יש גם מאזדה וסובארו ועדיין יש מרצדס........

ועדיין בסופו של יום, כל אחד יחליט מה טוב בשילו,ומה עושה לו את זה בסימולטור, לא מצויין באף מקום שחובה לקנות דגם זה או אחר מאף חברה.

ואם נחזור לנושא, ראיתי מה שהם עשו עם הNGX, מטורף, וכמו שאני מכיר אותם זה יותר אמיתי מאמיתי,נמתין שישוחרר והפעם...בקוצר רוח האמת.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...