עבור לתוכן
Joel Strikovsky

PMDG737NGX עדכון 11.08.2011 - שוחרר עדכון ל NGX

Recommended Posts

פורסם

האתר חזר לעבוד , קניתי !!!!!!

אגב קצב ההורדה סבבה בסביבות 300k וזה עם thread אחד.

בטח עם Download Accelerator אפשר להגיע למהיריות גבהות יותר.

לא נסיתי , המהירות הנוכחית מספקת.

פורסם
עכשיו סוף סוף הם יתחילו לעבוד על הדבר האמיתי........T7 :)

חכה עכשיו עוד עשור :drinking:

כמה שיקח אבל שיהיה מטוס איכותי הרי לזה כולם מחכים מה זה הNGX ליד הT7 זה צעצוע :D

פורסם

אם עד היום אמרתי שלא צריך 64 ביט, באו PMDG ועושים לי זובי בפרצוף.

LDS מגרד עם FSX והסנרי של דוד את ה 1.6G זכרון.

PMDG ו FSX קרסו פעמיים על חוסר בזכרון (שלא חסר אגב).

פורסם
אם עד היום אמרתי שלא צריך 64 ביט, באו PMDG ועושים לי זובי בפרצוף.

LDS מגרד עם FSX והסנרי של דוד את ה 1.6G זכרון.

PMDG ו FSX קרסו פעמיים על חוסר בזכרון (שלא חסר אגב).

אם כבר הנושא הוזכר כאן, אני אשמח לשמוע קצת כמה כבד על המחשב הוא (אני בטוח שאני לא היחיד) 8)

פורסם

בינתיים אכזבה.

אחרי שפתרתי חלקית את בעיות הזכרון.

עשיתי הקפות ברודוס בעיקר כי יש שם סינרי דיפולטי ולא עמוס במיוחד.

עליתי עם קוקפיט 2D (שונה וירטואלי) פריימים יושבים על 30, לא רע עד לפה.

התחלתי להכין את התא לסיבוב קצר באזור, מסיבה שעוד לא ברורה לי, YAD DUMPPERS

לא רוצה לעבוד. נניח לעת עתה שאני הבאג.

רוצה להניע מנועים, הפכתי את כל התא כל התפריטים , משום מה אין מצערות ב 2D.

עברתי לוירטואלי כדי להניע.

תוך כדי ריצת המראה, כל ה DUים בפריז. עברתי ל VC שם הם עוד עבדו, פריימים צנחו לאזור ה 20.

ואז גם ב VC ה DU קבלו פריז, תצוגות ה MCP גם.

אמרתי טוב נטוס כמו בימי האחים רייט, ראש בחוץ וננחש מהירות.

ואז התחילו תופעות מוזרות בגרפיקה החיצונית לא של המטוס עם כל מיני פסים כאילו יש בעיות בכרטיס מסך (שטס שעות עם ה LDS גם ב FSX בלי שום בעיה).

נקווה שאחרי שהם ירגעו מ DOS הם יעברו למצא מאיפה מגיעים הבאגים ההזויים האלה.

פורסם

Best Performance

Processor: Intel Core i5 or i7 (Sandy Bridge core) or better

RAM: 4GB+

Video Card: Nvidia GTX560 Ti, 570 or 580 with 1GB+ of video memory or better

Monitor: Widescreen 1920x1080+

העניין הוא שכל חברי הבטא של ה NGX בדקו את המטוס עם מחשבים ברמה גבוה מאוד וכמובן שגם עם OVERCLOCKING...אז הם לא כל כך מרגישים את זה...מי שבאמת רוצה להריץ אותו על ביצועים טובים יצטרך מפרט כזה...

פורסם

שבת שלום לכולם!

אני קצת מאוכזב, כנראה שאף פעם לא נתאזן בין חומרה במחיר סביר + , לבין התחביב האהוב עלינו, הסימולטור.

יש לי מחשב הכולל מעבד I7 K של גיימרים, זיכרון 8 ג'יגה, כרטיס מסך GTX 570, מסך סמסונג 3D שמשדר ב 120 הרץ, ספק כח 700 וט, לוח אם של ג'יגהבייט, כולל הטופ של הקירור, דיסק קשיח 1 טרה, על החומרה הנ"ל מנגנת מערכת הפעלה ווינדווס 7 64 ביט, ועוד דברים פחות רלוונטיים.

חשבתי שעם חומרה שכזאת אני אקבל פריימים ברמה סבירה בסימולטור על אולטרה גבוה,

ללא שימוש בתכנות עזר נוספות כגון אנאנסר וכדומה,

אז חשבתי.

בפועל אני מקבל עם מטוס דיפולטי בבן גוריון עם הסינרי של דוד בין 2 פריימים לשניה ל 6,

מסתבר שגם עם חומרה כזאת סבירה ++ צריך לעשות שמיניות בהגדרות בכדי להגיע לפריימים סבירים סביב ה 30 עם תוסף של סינרי ומטוס לא דיפולטי,

אז אם צריך יותר מחומרה שכזאת כדי שירוץ באופן סביר בלי אוברקלוקינג ובלי מנהלי מסך,

כנראה שיוצא זול יותר לקנות ססנה אמיתי כולל קורס טייס חחחחחח.

פורסם
שבת שלום לכולם!

אני קצת מאוכזב, כנראה שאף פעם לא נתאזן בין חומרה במחיר סביר + , לבין התחביב האהוב עלינו, הסימולטור.

יש לי מחשב הכולל מעבד I7 K של גיימרים, זיכרון 8 ג'יגה, כרטיס מסך GTX 570, מסך סמסונג 3D שמשדר ב 120 הרץ, ספק כח 700 וט, לוח אם של ג'יגהבייט, כולל הטופ של הקירור, דיסק קשיח 1 טרה, על החומרה הנ"ל מנגנת מערכת הפעלה ווינדווס 7 64 ביט, ועוד דברים פחות רלוונטיים.

אז חשבתי.

בפועל אני מקבל עם מטוס דיפולטי בבן גוריון עם הסינרי של דוד בין 2 פריימים לשניה ל 6,

מסתבר שגם עם חומרה כזאת סבירה ++ צריך לעשות שמיניות בהגדרות בכדי להגיע לפריימים סבירים סביב ה 30 עם תוסף של סינרי ומטוס לא דיפולטי,

אז אם צריך יותר מחומרה שכזאת כדי שירוץ באופן סביר בלי אוברקלוקינג ובלי מנהלי מסך,

שמע...אין לי מושג איך אתה מקבל כאלה פריימים...זה לא הגיוני אני אומנם עם oc אבל אם הסליידרים על מקס ורקס בבן גוריון x עם מטוס דיפולטי 45 פריימים ולפני שעשיתי 40...אתה יכול להנות בהרבה יותר אתה כנראה מגדיר משהו לא נכון...

פורסם

משהו ניסה לטוס עם המטוס הזה בב"ג X של דוד ?

אחרי משהו כמו 5 דקות, קורס לי הסימולטור על Out of memory :(

חרשתי את השדה הזה עם ה LDS בבדיקות בלי שום צפצוף.

פורסם
שבת שלום לכולם!

אז חשבתי.

מההההההההה

אין סיכוי!

ניסית להגדיר את הCFG?

תרשום לי בבקשה את המפרט המדוייק שלך...

מאוד מאוד מוזר

פורסם
משהו ניסה לטוס עם המטוס הזה בב"ג X של דוד ?

אחרי משהו כמו 5 דקות, קורס לי הסימולטור על Out of memory :(

חרשתי את השדה הזה עם ה LDS בבדיקות בלי שום צפצוף.

כמה ram יש לך ?

מעל 3 אין שום סיבה שזה יקרה...

הגדרת זיכרון וירטואלי

פורסם

זהו שעדיין לא הגדרתי כלום, שמתי כל הסליידים על גבוה , כולל אנטיאלייסינג, עם דיירקט או בלעדיו,

מיותר לציין שמותקן דרייבר אחרון לכרטיס מסך, SP 2', וכו'.

אמרתי שציפיתי עם חומרה כזאת לקבל פריימים סבירים בכל תצורה של הגדרה בפלייט עצמו ללא תוספות של מנהלים חיצוניים,

ולכן כן יש צורך במנהלים חיצוניים והגדרות מסובכות גם עם מפרט כזה.

אכן, אני יכול וצריך להנות ממנו יותר לשם כך שילמתי על מפרט כזה (שונא שמשהו לא עובד במהירות הטבעית שלו כדוגמת עובר קלוקינג) אחרת אוליי הייתי מסתפק במעבד I3 , לא חסכתי גם בזיכרון ולא בכרטיס מסך.

אז זהו צריך לעשות מה שצריך לעשות, (או להגדיר כדי להגיע לסביר, או לקנות ססנה ולקבל סביר + בהגדרות היצרן)

פורסם
זהו שעדיין לא הגדרתי כלום, שמתי כל הסליידים על גבוה

:roll:

זה בדיוק הבעיה.

צריך להגדיר את הCFG ולשנות הגדרות מתאימות... זה לא סתם להגדיר הגדרות.

פורסם
זהו שעדיין לא הגדרתי כלום, שמתי כל הסליידים על גבוה , כולל אנטיאלייסינג, עם דיירקט או בלעדיו,

מיותר לציין שמותקן דרייבר אחרון לכרטיס מסך, SP 2', וכו'.

אמרתי שציפיתי עם חומרה כזאת לקבל פריימים סבירים בכל תצורה של הגדרה בפלייט עצמו ללא תוספות של מנהלים חיצוניים,

ולכן כן יש צורך במנהלים חיצוניים והגדרות מסובכות גם עם מפרט כזה.

אכן, אני יכול וצריך להנות ממנו יותר לשם כך שילמתי על מפרט כזה (שונא שמשהו לא עובד במהירות הטבעית שלו כדוגמת עובר קלוקינג) אחרת אוליי הייתי מסתפק במעבד I3 , לא חסכתי גם בזיכרון ולא בכרטיס מסך.

אז זהו צריך לעשות מה שצריך לעשות, (או להגדיר כדי להגיע לסביר, או לקנות ססנה ולקבל סביר + בהגדרות היצרן)

למה אתה מתכוון "שונא משהו שלא עובד במהירות הטבעית שלו"

אפילו אינטל מעודדים OC כשהכניסו את המצב "טורבו מוד" למעבד.

מי שרוצה לקבל ביצועים בלי פשרות - חייב לעשות OC.

איזה קירור יש לך ואיזה מעבד בדיוק יש לך?

פורסם

הנה המפרט נוי

לוח אם GIGABYTE Z68A-D3-B3

מעבד ינטל I7 2600 K

זיכרון KINGSTON 4196MB DDR3 1600Mhz ביחידה אחת כפול 2

דיסק קשיח 1000GB SATA2 7200

צורב= לא רלוונטי

מארז= לא רלוונטי

כרטיס מסך GEFORCE 570GTX 1024MB

ספק כח מקצועי HUNTKEY 700W TRUEPOWER

מאורר למעבד ACTICOOLING FREEZER 7 PRO 2

מסך סמסונג 3D כמו שכבר ציינתי (קניתי אותו יחד עם ערכת 3D VISION של אנבידיה לחווית צפיה קצת אחרת) גם לא רלוונטי לצורך העניין.

מה ניתן לעשות נוי?

ותודה בכל אופן.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...