Ilan Jonas פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 שלום לכולם, זו קריאה אחרונה למי שרוצה לתפוס את המקומות האחרונים לכנס! בתכנית בין השאר פגישה עם קברניט 767 ו737 (להכין שאלות מי שרוצה ), ועודהרבה מטעמים!! בקשה חשובה: לסיור באלעל נרשמו רבים ובסוף רבע מהנרשמים לא הגיעו. לא רק שזה השאיר אנשים שרצו להגיע בחוץ, אלא שרן ואני נאלצנו לממן חלק נכבד מהעלויות מכיסנו. אם מישהו לא מתכוון להגיע לכנס, נא להודיע עכשיו! להתראות ביום חמישי, אילן נ.ב. - נא לשים לב מחר והערב לעדכונים אחרונים!
Or Netzer פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 איזה מטעמים יהיו? :popcorn: :drinking: :microwave: :onfire: ? תגלה קצת נו..
Oren Geva פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אילן, כמו שזה נראה כרגע אני לא אוכל להגיע - אז אתה יכול לפנות מקום אחד ברשימה...
BlackRaven פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 ועוד שאלה, עוד כמה מקומות פנויים נשארו ?
Or Netzer פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 כמעט שחכתי צריך להדפיס את המייל שקיבלתי לאישור ולהביא? או שאין צורך
Liav Nefesh פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 ד"א יש פה אנשים שאוספיף פאצ'ים של טייסות או שיש להם ורוצים לעשות החלפה? יש לי אוסף של למעלה מ60 פאצ'ים מרחבי העולם ויש לי כמה ספרים שאני מעונין להחליף... אז אם יש לכם ואתם באים לכנס צרו איתי קשר במסינג'ר ISR133@hotmail.co.il הפאצ'ים שיש לי להחלפה הם של טייסות: חוד החנית העקרבים הקרב הראשונה אבירי הזנב הכפול טייסת עוף החול ועוד כמה...
ארזS פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 לצערי לא יתאפשר לי להגיע לכנס ביום חמישי בהרצליה. אני מאחל לכולכם שתהנו שם.
Kobi David פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 שלום חברים, מחר הכנס! אני רוצה לספר לכם קצת על התוכן, ושאר עינייני מנהלה. מה צפוי לנו: בראש ובראשונה, מפגש חברי החטיבה, זאת המטרה העקרית לשמה אנחנו מתכנסים, זה התחיל עם הכנס במייקרוסופט שהתלבשנו עליו, וזאת תהיה מסורת, כנס חטיבה פעם בשנה! זאת ההזדמנות הטובה ביותר להכיר את האנשים שמאחורי המיקרופון. מעבר לכך, צפויה לנו מיני הרצאה של קברניט 737, שנוחת שעות ספורות לפני כן מוינה ובא היישר אלינו לכנס. אני מקווה שגם קברניט ה 767 יוכל להגיע... שמוליק לין ייתן הסבר על המקום בו נהיה, קצת היסטוריה, ולאחר מכן מכן ידבר על משמעת ב VATIL. אילן ידבר על עניינים שוטפים בחטיבה/אזור וכו'... ואם ישאר זמן, יעלו מספר חברים לדבר על נושאים מסויימים. הגעה - אני מצטט את שמוליק מכל הכיוונים: "צומת הסירה,מערבה בשדרות הגלים כמעט עד המרינה של הרצליה לפני המרינה פונים ימינה לרח' וינגייט כביש סלול חדש ומיד שמאלה לדרך עפר עד לש"ג ." מי שניתקל בבעיה שינסה להעזר בחברים או בטלפון שנעמיד לכנס. הכניסה לחניון היא בתשלום של 15 שקלים, אנו פטורים מתשלום זה, פשוט להגיע לשער עם ת.ז. או המייל שנשלח לכם, לציין שאתם לאירוע של שמוליק, ולא תצטרכו לשלם. כמובן שרשימה מסודרת תועבר לחניון ומי שלא רשום יאלץ לשלם. חונים ומגיעים למתחם מרחק 2 דקות הליכה. בכניסה תמתין לכם דיילת מחברת EVENTACT שתחלק לכם תג הנושא את שמכם. עוד כמה דברים... הקברניטים יישמחו לענות לכל שאלותיכם, אך הקפידו לשאול שאלות לעניין, שאף אחד לא יינסה לברר מה המשכורת החודשית של טייס.... מחיר השתתפות בכנס - 25 ש"ח לאדם כפי שאילן אמר, אנשים הוציאו כסף מיכיסם על מנת להשלים את הפער שנוצר בגלל אותם אנשים שנרשמו לכנס של אל על ולא הגיעו, לכן, אותם אנשים שנרשמו ולא הגיעו, והודיעו על כך מראש, יאלצו לשלם 35 ש"ח. הכנס יתחיל בשעה 17:30 - נא להגיע בזמן! במקום תוצב אבטחה, וכמו כן יוגש כיבוד קל. פאלפון שיהיה זמין עבורכם לכל דבר - 056782703 (החל ממחר ב 9 בבוקר) הולך להיות פיצוץ! נתראה בכנס,
Or Netzer פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 מה בקשר לטרמפים מהרכבת ולרכבת? (אני מגיע עם עוד מישהו ואני חושב שגם יניב גרוס מגיע ברכבת)
TDK פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 אילן שלום נרשמתי לאירוע ויש לי בעיה, המדפסת של לא עובד כך שאני לא יכול להביא את האישור מה לעשות?
Kobi David פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 תגיע עם ת.ז על מנת לא לשלם בכניסה לחניה.
Or Netzer פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 תגיע עם ת.ז על מנת לא לשלם בכניסה לחניה. אין לי עוד יספיק לי רק המספר לזכור ?
Kobi David פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 אז כנראה שאין לך גם רשיון, וגם לא אוטו, ולכן אתה לא צריך לשלם בחניון. די פשוט. אלא אם כן פתחו חניון להולכי רגל.
Omer k פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 קובי הרגת אותי מצחוק - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי יודע במדינה שלנו, זה עוד יכול להיות - חחח חניון הולכי רגל ושו אני שואל... עד מתי צריך להיות הכנס? שמונה וחצי כמו שפורסם בדיון הקודם?
eorubin פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 שמי אלדד ואני נרשמתי לכנס החטיבה,אך אני נאלץ לבטל את הגעתי מפני שהודיעו לי שמחר אשאר יותר מאוחר בעבודה. בבקשה אם תוכלו לאשר הודעה זו באימל -eorubin@bezeqint.net תודה אלדד רובין
Michael Glaun פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 Tomorrow I have a yom hofesh from work and will be traveling up north with the family. I don't think I will be able to make it back by 17:30 so regrettably I have to ask you to take me off the list. If I see during the day I might be able to make it, I will call the number you provided to see if it's possible to attend. Have fun. Michael Glaun
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 26, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 חברים יקרים קובי שואל אם יש מישהו שמגיע ויכול להביא מצלמת וידאו שיתקשר דחוף לקובי בפלאפון: 056782703 נשתמע
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 26, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 2 תמונות מהמפה של הרצליה תעזרו לי לוודא שהבנתי נכון. האם מחלף הסירה = לצומת הסירה על פי הציטוט שלמטה? כאן זאת תמונה של המרינה. מצאתי את וינגט ...איפה בדיוק זה המרינה ואיפה זה חוף הנכים? תודה הגעה - אני מצטט את שמוליק מכל הכיוונים: "צומת הסירה,מערבה בשדרות הגלים כמעט עד המרינה של הרצליה לפני המרינה פונים ימינה לרח' וינגייט כביש סלול חדש ומיד שמאלה לדרך עפר עד לש"ג ."
Or Netzer פורסם אוגוסט 26, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 מה הפלא שלו? אני יוכל היא לא עובדת טוב :/ היא מוציאה את הקלטת כשכל הסרט בחוץ... :? והופכת אותו לגמרי