Meitar Lugasi פורסם אוגוסט 26, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 לצערי לא אוכל להגיע למפגש בהרצליה שיתקיים היום עקב אילוץ של הרגע האחרון. מיתר
doron פורסם אוגוסט 26, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 לכל מארגני הכנס, ישר כח! למרות שלא הגיעו כל אלה שציפיתם להם, היה כנס מוצלח ביותר. בפעם הבאה אשמח לעזור בארגון ארועים כאלה. דורון לוין 4x-dly
Arie Halperin פורסם אוגוסט 26, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 נהנתי מכל רגע (חוץ מהחום) שמחתי לפגוש את כולם - פנים חדשות -ומכרים ותיקים הלואי ויהיו עוד מפגשים כאלה חבל באמת שלא הגיעו כולם אריה
Avi Dudai פורסם אוגוסט 26, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 מאוד נהנתי ואפילו לא ממש סבלתי מהחום כמו אריה הלפרין. עד היום גם החברים היו בשבילי וירטואלים כמו הסימולטור. מעכשיו גם החברים אמיתיים וגם הסימולטור הפך לדבר יותר אמיתי מאמיתי. יישר כוח לכל המארגנים ולכל מי שלקח חלק בארוע, גם לחברים שפשוט באו ונהנו. תודה
golan73 פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 היה נהדר, :wink: ולא ציפיתי לקברניט באל-על שיהיה כ"כ פתוח ויענה על כל שאלה, שמוליק, כנראה באמת עשית לו משהו, ולכל מי שלא בא, ההפסד כוללללללו שלכם. כל הכבוד: שמוליק =D> קובי =D> רן56 , את הכסףףףףףף!!! =D> ואחרון חביב, VATAME, הלוא הוא אילן יונש( ובפעם הבאה תגיע מוכן :wink: ) =D> ולכל מי ששכחתי או שאני לא יודע עליהם, תודה =D>
moti פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 היה אחלה! באמת תודה לכל המארגנים על ההשקעה והרצינות...המפגש היה מעניין ומרענן מאוד! כל הכבוד!
Omer k פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 תודה רבה לכולם, היה מהנה מאוד ובתקווה גם בשנה הבא, ותודה לכל אלא שתורמים את הזמן והכסף בשביל החטיבה תודה רבה, על הארגון, הזמן, והכסף תודה
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 תודה לכל המארגנים, היה נחמד לפגוש פנים מול פנים את כל החניכים, המדריכים, הפקחים, וכמובן את טייס ה-737, אני באופן אישי מאד נהנתי, ומצפה למפגשים הבאים, ובמיוחד לסיור הבא בנתב"ג, שאת שני הראשונים פיספסתי כי לא היה מקום. ושוב תודה, ולהתראות במפגש הבא. משה 4X-BMA_VFS
the pilot פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 באמת היה מהנה מאוד, לראות את הפנים מאחורי המסנג'רים :wink: היה אחלה,תודה רבה לכל המארגנים
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 27, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 ודה רבה לכולם, ותודה מיוחדת למארגנים! נהניתי מאד לפגוש את כולם, ובפעם הבאה אני מקווה להגיע בלי אישתי בבית חולים ואז נוכל לדבר איתכם על הכל באופן קצת יותר מסודר נשתמע בקרוב מאד עם הפתעות נוספות! אילן
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 היה כנס מצויין תודה ענקית לקובי על העבודה הקשה ולשמוליק על המקום ותמיכה ולכל התורמים הקטנים מהצד..רן, נמרוד, שגיא ויניב....
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 היה כנס מאוד מוצלח ומהנה מאוד נהניתי מכל רגע ורגע, ואני בטוח שכך גם כולם ניפגש במפגשים הבאים
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 היה מאוד מעניין וכולנו יצאנו מהכנס חכמים יותר. שמחתי להכיר את האנשים מאחורי הכיוניים. תודה לכול המארגנים שעשו לנו כנס מעשיר ומהנה כולכך. =D> =D> נפגש בהפתעות הבאות שהם מארגנים לנו . :wink:
Liav Nefesh פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 ישר כוח! תודה רבה על הכנס המענין וכל הכבוד על האירגון והסדר! וחבל שלא כולם הגיעו (:
Gal פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 היה ממש כיף. וזאת בהחלט מתנה קטנה של החטיבה (לדעתי) לתלמידים שממש בסוף החופש יש איזה בונוס קטן פה לכל האנשים. חבל שלא כולם הגיעו. ישר כוח.!!!!!
zvi rodes פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 חברים יקרים,שוב הוכחנו שאנחנו חברי החטיבה הישראלית יודעים להרים מפגשים מרתקים,שמחתי להכיר צעירים ומבוגרים,אני בטוח כי עם הזמן יצטרפו אלינו חברים חדשים מכל קשת הגיליים,כל מפגש כזה לא נעשה מעצמו ,מבלי התנדבותם ומירצם של כל החברים שעמלו למען מטרה זו ועל כך תודה רבה לכולכם.תודה גדולה לשמוליק על המקום והארוח.
Shmulik Lin פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 תודה לכל החברים שהגיעו אלי למתחם לטעום קצת מהאמיתי וקצת קרואסונים ובורקסים תודה לקובי על הארגון והטיולים לחנויות מסוימות תודה ענקית לאילן מרגלית שכל מי שהיה בכנס , עכשיו יודע מי האיש הענק הזה ותודה מיוחדת לראש העיר שארגנה את הכנס בזה שהיא החליטה שאני אנהל לה את החופים תודו שזה מקום די פסטורלי לערוך בו כנסים מעין אלה תודה אחרונה לעובדים שלי תייסיר ונידאל שלולא הם לא היינו יושבים על שולחנות וכסאות אלא על הדשא הם אלה שהביאו את הכל בכנס הבא אצלי יהיה גם קברניט 767 זה נסגר היום איתו בים קוראים לו אודי בפוקס נפגשנו דיברנו והופ ...יש לי את הנייד שלו צפו לבאות!!! החיים בנויים גם על פוקסים-לעיתים טובים