kfir פורסם אוגוסט 26, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 אני מחפש סקין חיל האויר של המסוק יסעור ומי שיכול להביא לי יכול ליצור איתי קשר באי סי קיו 273561247 או במסנג'ר zaguri3@walla.co.il
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 26, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 אולי דיי כבר עם ה"סקין" הזה!!! זו צביעה חד וחלק, אין מודים לפלייט סים וגם אין סקינים
רפאל פורסם אוגוסט 26, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 אולי דיי כבר עם ה"סקין" הזה!!!זו צביעה חד וחלק, אין מודים לפלייט סים וגם אין סקינים עזוב אותם עידו,אם הם לא רוצים לקרוא את זה כמו שזה צביעה! ולא סקין, שייקראו איך שבא להם,רק זה מתחיל להמאס על החטיבה.
kfir פורסם אוגוסט 26, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 אולי דיי כבר עם ה"סקין" הזה!!!זו צביעה חד וחלק, אין מודים לפלייט סים וגם אין סקינים סליחה אבל אני לא ידעתי שקוראים לזה "צביעה" ולא "סקין" ובגלל שעכשיו אני יודע אז אני אתחיל ליקרוא לזה "צביעה"
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 26, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 אולי דיי כבר עם ה"סקין" הזה!!!זו צביעה חד וחלק, אין מודים לפלייט סים וגם אין סקינים סליחה אבל אני לא ידעתי שקוראים לזה "צביעה" ולא "סקין" ובגלל שעכשיו אני יודע אז אני אתחיל ליקרוא לזה "צביעה" מצטער על התגובה הזועמת כפיר פשוט חני מקבל חררה כל פעם שאני רואה את ה"סקין" הזה בכל מקרה לגבי השאלה שלך ראיתי שאופק צבע יסעור תבקש ממנו
kfir פורסם אוגוסט 26, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 תגיד אתה יכול לקשר אותו אליי הפרטים שלי בהודעה הראשונה תודה רבה על עזרתך אידו
moti פורסם אוגוסט 26, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 חבר'ה, לפעמים באים חדשים שהמושגים שלנו לא אומרים להם הרבה ולכן הם משתמשים במושגי "דיפולט" שלא תואמים לשלנו- תגובות כמו שהיו פה ומופיעות לפעמים בנושאים אחרים רק מבריחות חבר'ה חדשים. אני לא בא לתקוף חס וחלילה אף אחד- אתם מדברים על להביא עוד חבר'ה חדשים אלינו וכשהם באים הם חוטפים בעיות על ההתחלה...חבל.
hagay פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 חבר'ה, לפעמים באים חדשים שהמושגים שלנו לא אומרים להם הרבה ולכן הם משתמשים במושגי "דיפולט" שלא תואמים לשלנו- תגובות כמו שהיו פה ומופיעות לפעמים בנושאים אחרים רק מבריחות חבר'ה חדשים.אני לא בא לתקוף חס וחלילה אף אחד- אתם מדברים על להביא עוד חבר'ה חדשים אלינו וכשהם באים הם חוטפים בעיות על ההתחלה...חבל. יפה דיברת.
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 אף אחד לא חטף ולא החטיף :!: חלק מהתגובות התייחסו למושג עצמו, וחלק לשאלה הראשונה. אני מאמין שהבחור קיבל את התשובה שרצה , וגם הבין שזה נקרא צביעה ולא סקין :roll:
moti פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 אף אחד לא חטף ולא החטיף :!:חלק מהתגובות התייחסו למושג עצמו, וחלק לשאלה הראשונה. אני מאמין שהבחור קיבל את התשובה שרצה , וגם הבין שזה נקרא צביעה ולא סקין :roll: שאדי ידידי, לא דיברתי על המקרה הספציפי הזה- לא היו חסרים מקרים בעבר שגם נעלו נושאים של אנשים חדשים בגלל דברים כאלה- לא באתי לפגוע אלא לנסות לנסות לגרום לחבר'ה פה קצת להבליג על דברים כ"כ שוליים שיכולים לגרום לאנשים להרגיש פה לא רצוים- שאלו דברים שאנחנו לא רוצים שיקרו פה :wink: