עבור לתוכן
Yarden Ben-Dor

הלילה אני טס לקוס! להתראות (אולי בקוקפיט-אמממןןן!!)

Recommended Posts

פורסם

טוב אז הנה, מאתמול בערב בכנס נהייתי מזה אופטימי בנוגע לכניסה לקוקפיט.. הקפטן של אתמול אילן מרגלית דיברתי איתו בקשר לזה, והוא נראה לי בנאדם ממש תותח, נתן לי את מספר הפלאפון שלי ואמר לי להתקשר אליו בצהריים היום בשביל לסדר לי.. אני מקווה שלא רק בהבטחות הוא תותח גם במעשים, ואני מאמין בכל לבי! :D.. ואני מקווה שסוף סוף הוא יבוא אלינו לואטיל ויראה מזה העולם הוירטואלי שלנו מנקודת מבט אקטיבית (ניתן לו את PMDG חחח)..

אני מתחמש איתי במצלמה שלי (Nikon Coolpix 5700) למרות שהיא יותר מדי יקרה בשביל לבטח אותה לחו"ל ואני לוקח אותה במחשבות מעורבים..

כמו כן כתבתי 4 עותקים של מכתבים לטייסים גם כן כמוצא אחרון, שם שמתי להם תמונה של הEBO שלי ותמונה בלעדית של הEBY שלי שעוד לא שוחרר (יש עוד עבודה לזה חח)..

כמו כן אני הדפסתי דפיות JEPPESSEN מJEPPVIEW 15-04 של נתב"ג (מעודכנים ל30.4.04 שכוללים את הM ואת חניות טרמניל 3) + דפיות מעודכנות של קוס

גזרתי ושידכתי אותם והם יהיו איתי..

אז יאללה!

ל-ט-ו-ס

ל-ח-ג-ו-ג את ה1.9.. תאכלו ת'לב חחח סתם

ביי![/i]

פורסם

טיסה נעימה ירדן 8)

אני גם כן נוסע עכשיו לחופשה בירושלים עד ליום ראשון, אז למקרה שAVSIM יאשרו עד אז, מי שעוד רוצה את הסרט (המלא!) של הסיור באלעל, העלתי אותו (91 מגה) ל-AVSIM אז תיכנסו מדי פעם לקישור הזה ותבדקו אם קיים הקובץ כבר במערכת שלהם:

http://library.avsim.net/esearch.php?DL ... CatID=root

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...