Maor Cohen פורסם ספטמבר 10, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2011 אהלן חברים , אני רוצה להתחיל לתרגל הקפות ונחיתות ידניות עם ה- NGX . יש איזה NORMAL PROCEDURES להקפות וצ'קליסטים ? ... למשל כמה מדפים ל- T&G , מקזז להמראה , מתי לסגור גלגלים , מתי להפעיל , איזה זווית הפניה וכו' . תודה רבה ושבת שלום , מאור =]
maor949 פורסם ספטמבר 10, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2011 בשביל זה יש סימולטור תעלה עם המטוס ספונטני אפילו בלי לחשב דלק 10% בכל מיכל ותעלה להקפות, תלמד את ההתנהגות של המטוס תנסה לשחק עם המקזז עד שתגיע לתוצאה האופטימלית זו בסופו של דבר המטרה של הסימולטור
Maor Cohen פורסם ספטמבר 10, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2011 אבל מה עם המדפים ? בטח יש איזה מצב של מדפים , למשל 5 - 2 כל ההקפה , או 1 . דברים כאלה ... דרך אגב , אתה גם צודק אך אני שאלתי למשהו יותר ספציפי , זאת אומרת נהלים מסויימים של הקפות עם כבדים , מתי מתחילים להנמיך , האם משתמשים בתדר של ה- G\S ולוקלייזר , האם יש נהלים מסויימים בספר שפספתי או משהו ? תודה לך על התגובה ומצפה לעוד כמה תשובות .
maor949 פורסם ספטמבר 10, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2011 הקפה היא 100% ידניות אולי פה ושם אתה יכול להשתמש בFIXים אבל זה ממש לא חוכמה מתי מתחילים להנמיך? זה בדיוק כמו לשאול איפה מתחילים להנמיך בהקפה עם ססנה מדפים (אצלי לפחות) הם על 10-15 כשאני עושה את ההקפה באילת זה תלוי בהרבה דברים
Etai Charit פורסם ספטמבר 10, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2011 בגדול: וודא שאתה לא ממריא מעל משקל הנחיתה המירבי המותר. ממליץ לרוקן נוסעים ולמלא דלק, כך שיש לך מספיק דלק בטוח. המראה - כרגיל כמו כל טיסה. שיעור טיפוס חיובי מקפלים גלגלים. עם הרוח - מדפים 15 גלגלים מטה, ספיד ברייקס ארם, אוטוברייקס כבוי (בהנחה שאתה הולך סביב). צלע בסיס - תצורת נחיתה. הליכה סביב - TOGA, מדפים 15, בטיפוס חיובי קיפול גלגלים, לקפל מדפים לפי המהירויות, אך לשים לב שבעם הרוח כבר שוב מדפים 15 - לא להאיץ מידי. זה ממש בגדול ובשלוף, זה לא סותר לחפש בכתובים ופשוט להצליב מידע בין פרוצדורת המראה לפרוצדורת נחיתה בהקפת ראיה.
Maor Cohen פורסם ספטמבר 10, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2011 תודה על התגובות . מהירות נחיתה לפי ה- FMC VREF + 5 ? וכמה מדפים נוחתים ב- T&G ? , לפי ההיגיון משהו אומר לי שלא יותר מ- 15-30 ... אך אני לא בטוח ..
Nir Gonen פורסם ספטמבר 10, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2011 כשביצענו הקפות עם המטוס היינו עם מדפים 5 בהקפה ונחיתה כרגיל ,חוץ מהספיד ברייקס שמשאירים לא מחומשים ואוטוברייקס על OFF כמובן בהצלחה
Etai Charit פורסם ספטמבר 10, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2011 נחיתה בד"כ AUTOBRAKES לפי צורך (בד"כ 2/3), SPEEDBRAKES ARM. הקפה כמו שתארתי, באמצע עם הרוח מדפים 15 גיר דאון, צלע בסיס תצורת נחיתה.
Maor Cohen פורסם ספטמבר 10, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2011 התכוונתי מדפים לטאץ' עם 73... נחיתה רגילה אני יודע , טעות שלי . דרך אגב , מהירות נחיתה אני לוקח מה- VREF שב- FMC ?
Etai Charit פורסם ספטמבר 11, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2011 אנשים ? =] חיובי, למרות שמספיק לקחת את המהירות הראשונה שמופיעה לך, ולפחות לשתיים-שלוש הקפות, המהירות תהיה דומה ותקטן במעט. אחרי שישרף קצת דלק, ואם אתה ממשיך לבצע הקפות, יש לבדוק מהירות חדשה.
Almog Atar פורסם ספטמבר 11, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2011 http://www.smartcockpit.com/plane/boeing/B737 תעיף פה מבט תחת FLIGHT PATTERNS, זה יכול לעזור לך אני מניח
Maor Cohen פורסם ספטמבר 12, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 תודה לך אלמוג , אני באמת יקרא שם לא מעט . חריט - מה זאת אומרת המהירות הראשונה ?? עריכה : וואו אלמוג , אתר מצוין - תודה רבה !
Etai Charit פורסם ספטמבר 12, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 תודה לך אלמוג , אני באמת יקרא שם לא מעט .חריט - מה זאת אומרת המהירות הראשונה ?? עריכה : וואו אלמוג , אתר מצוין - תודה רבה ! לפני ההקפה הראשונה, בדוק מה ה-VREF. זו "המהירות הראשונה". למשך כמה הקפות המהירות תשאר מאוד קרובה למהירות זו ולכן תוכל להשתמש בה, לאחר כמה הקפות רצוי לבדוק שוב, משום שעם שריפת הדלק המטוס נהיה קל יותר וגם המהירות קטנה.
Maor Cohen פורסם ספטמבר 12, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 אוקיי , בעיקרון קיבלתי את התשובות שלי אך בשביל לא לפתוח יותר מדי אשכולות אפשרי להשאיר את הנושא וכל פעם אני יחליף את השאלה בכותרת \ בגוף ההודעה ? פתחתי יותר מדי אשכולות לאחרונה , לא רוצה להציק יותר מדי .
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 12, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 תצורת נחיתה מבחינת מדפים בתרגול הקפות- 30.
Etai Charit פורסם ספטמבר 12, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 תצורת נחיתה מבחינת מדפים בתרגול הקפות- 30. כמו בכל נחיתה, אם באים כבד (למשל, בתחילת התרגול) אפשר לשקול מדפים 40. זה לא מה שישפיע על ההקפה כמכלול אלא על מהירות הנגיעה עצמה. רק חשוב לשמור על תבנית ניהול מצב מדפים+מהירות שתהיה מסודרת, ברורה ושבלחץ העבודה תישמר התבנית.