עבור לתוכן
Opher Ben Peretz

סגירת 30-12

Recommended Posts

פורסם

תודה עופר, אנחנו עוקבים מקרוב כל הזמן.

בחודש האחרון יש המון שינויים של הרגע האחרון. יחד עם העובדה שהסינרי החדש עומד לצאת - אנחנו מכוונים לשחרר כמה שיותר שינויים ברצועה אחת לקראת שבת הבאה.

תמונה שלקחתי היום בבוקר מאתר FLIGHTRADAR24

57215710.jpg[/ur

פורסם

זה כל הזמן משתנה. לפני שבוע 12 היה צריך להיסגר וזה נדחה.

בלילה היו המראות על 12 ולקראת ארבע זה השתנה ל08 עכשיו נוחתים 30.

בכל מקרה אמיר, הרשות הוציאו נוטאמים חדשים עם עדכוני טקסי (אפילו הטייסים מתבלבלים מזה)

יש לי את המסמכים פיזית אבל אין לי אפשרות לסרוק את זה למחשב. אני אשמח להעביר לך אותם

פורסם
זה כל הזמן משתנה. לפני שבוע 12 היה צריך להיסגר וזה נדחה.

בלילה היו המראות על 12 ולקראת ארבע זה השתנה ל08 עכשיו נוחתים 30.

בכל מקרה אמיר, הרשות הוציאו נוטאמים חדשים עם עדכוני טקסי (אפילו הטייסים מתבלבלים מזה)

יש לי את המסמכים פיזית אבל אין לי אפשרות לסרוק את זה למחשב. אני אשמח להעביר לך אותם

תודה רבה

יש לי את הדפיות החדשות

זה יופיע באתר החטיבה לקראת שבת במידה ולא יהיו עוד שינויים של הרגע האחרון בעניין המסלול, ובעניינים אחרים כמו:

-מגבלות תפעול ILS 08 מבחינת זמנים

-שימוש בסיד MERVA

-הגבלות למצטרפים בראיה לשדה דב ממזרח.

אני מחכה לקצת הסברים מהמגדל במציאות ואז נצא לדרך.

פורסם

אגב, אני בטוח שכל הדברים האלו קורים בגלל שאיזה קבלן שלח מייל לאיזה פקידה שלא הייתה שם והסמנכ"ל חזר לא מזמן מחו"ל אז לא מוצאים את התיק, אבל בינתיים זה בסדר כי מנהל המגדל הוציא נוהל, רק שמבצעים לא מקרים והעוזר קבלן בדיוק שלח מייל הבוקר אבל בעצם זה כבר המייל השני, ולא בטוח אם המחסומים שם,בינתיים רח"ט תכנון מחכה לתשובה אם צריכים את 12 לקראת סוף החגים, ואיפה בכלל ה FOLLOW ME??

בכל מקרה, הטייסים זורמים :)

אהה... והדיון שוב נדחה ל 1 לחודש :drinking: .. שיט זה חג.. התכוונתי ל 21 לחודש. (מינימום שבועיים דחייה..מקדם ארץ ישראל)

טוב, עכשיו באמת שזזתי לישון :wink:

פורסם
אגב, אני בטוח שכל הדברים האלו קורים בגלל שאיזה קבלן שלח מייל לאיזה פקידה שלא הייתה שם והסמנכ"ל חזר לא מזמן מחו"ל אז לא מוצאים את התיק, אבל בינתיים זה בסדר כי מנהל המגדל הוציא נוהל, רק שמבצעים לא מקרים והעוזר קבלן בדיוק שלח מייל הבוקר אבל בעצם זה כבר המייל השני, ולא בטוח אם המחסומים שם,בינתיים רח"ט תכנון מחכה לתשובה אם צריכים את 12 לקראת סוף החגים, ואיפה בכלל ה FOLLOW ME??

בכל מקרה, הטייסים זורמים

אהה... והדיון שוב נדחה ל 1 לחודש .. שיט זה חג.. התכוונתי ל 21 לחודש. (מינימום שבועיים דחייה..מקדם ארץ ישראל)

טוב, עכשיו באמת שזזתי לישון

אז רגע מה לעשות עם הסינרי :drinking: סתאאםם

פורסם
תודה עופר, אנחנו עוקבים מקרוב כל הזמן.

בחודש האחרון יש המון שינויים של הרגע האחרון. יחד עם העובדה שהסינרי החדש עומד לצאת - אנחנו מכוונים לשחרר כמה שיותר שינויים ברצועה אחת לקראת שבת הבאה.

תמונה שלקחתי היום בבוקר מאתר FLIGHTRADAR24

57215710.jpg[/ur

איך הרדאר חזר לתפקד פתאום בשטח ישראל? :o

פורסם

לפעמיים זה פעיל לפעמיים לא.

עשיתי עם זיירמן ניסוי בזמן שהוא היה בעבודה אתמול :)

יש דיליי של 4וחצי-6 דקות בין המציאות לתמונה על המכ"מ.

אבל רמת הדוייק מצויינת, אני רואה את המטוס מרגע הניתוק (חליפה 300 רגל) או לחילופין עד רגע הנגיעה כמו בתמונה.

פורסם
לפעמיים זה פעיל לפעמיים לא.

עשיתי עם זיירמן ניסוי בזמן שהוא היה בעבודה אתמול :)

יש דיליי של 4וחצי-6 דקות בין המציאות לתמונה על המכ"מ.

אבל רמת הדוייק מצויינת, אני רואה את המטוס מרגע הניתוק (חליפה 300 רגל) או לחילופין עד רגע הנגיעה כמו בתמונה.

בגלל שזה לא מתעדכן כל הזמן.

אם תשים לב, המטוס לא זז חלק כמו במציאות, הוא זז כל דקה לערך על פי זמן עדכון המיקום.

אבל מה זה משנה, העיקר שיש משהו שעובד :D

פורסם

אמיר שחזרתי מגנבה בסוף אוגוסט לא הייתה סטייה בכלל, באתר ekd הופיע בפיינל בדיוק שהגעתי לגייט כמו שהוא היה בזמן אמת.. כנראה זה קשור למכם פה

פורסם

לפני כמה שבועות היה כיסוי לאזור שלנו מאנטנה בקפריסין. זה היה בזמן אמת.

עכשיו יש להם תחנה בשם LLBG1. לא יודע איפה היא ממוקמת פיזית, או אולי בכלל היא שואבת נתונים רק מרשת AIRNAV באיחור של 5 דקות בממצוע

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...