Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 25, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2011 A1433/11 - RWY 12/30 CLSD.AVBL AS TWY BY ATC INSTRUCTIONS. 25 SEP 05:00 2011 UNTIL 03 MAR 22:00 2012 ESTIMATED. CREATED: 24 SEP 12:58 2011 לא ראיתי בחטיבה התייחסות, ההגבלה החלה הבוקר.
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 25, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2011 לא יודע לגבי התייחסות החטיבה רק שבפועל זה לא נכון, באור ראשון הנחיתות וההמראות בוצעו וגם בשעה זו מ 30
Amir Paz פורסם ספטמבר 25, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2011 תודה עופר, אנחנו עוקבים מקרוב כל הזמן. בחודש האחרון יש המון שינויים של הרגע האחרון. יחד עם העובדה שהסינרי החדש עומד לצאת - אנחנו מכוונים לשחרר כמה שיותר שינויים ברצועה אחת לקראת שבת הבאה. תמונה שלקחתי היום בבוקר מאתר FLIGHTRADAR24 [/ur
Ido Wachtel פורסם ספטמבר 25, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2011 זה כל הזמן משתנה. לפני שבוע 12 היה צריך להיסגר וזה נדחה. בלילה היו המראות על 12 ולקראת ארבע זה השתנה ל08 עכשיו נוחתים 30. בכל מקרה אמיר, הרשות הוציאו נוטאמים חדשים עם עדכוני טקסי (אפילו הטייסים מתבלבלים מזה) יש לי את המסמכים פיזית אבל אין לי אפשרות לסרוק את זה למחשב. אני אשמח להעביר לך אותם
Amir Paz פורסם ספטמבר 25, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2011 זה כל הזמן משתנה. לפני שבוע 12 היה צריך להיסגר וזה נדחה.בלילה היו המראות על 12 ולקראת ארבע זה השתנה ל08 עכשיו נוחתים 30. בכל מקרה אמיר, הרשות הוציאו נוטאמים חדשים עם עדכוני טקסי (אפילו הטייסים מתבלבלים מזה) יש לי את המסמכים פיזית אבל אין לי אפשרות לסרוק את זה למחשב. אני אשמח להעביר לך אותם תודה רבה יש לי את הדפיות החדשות זה יופיע באתר החטיבה לקראת שבת במידה ולא יהיו עוד שינויים של הרגע האחרון בעניין המסלול, ובעניינים אחרים כמו: -מגבלות תפעול ILS 08 מבחינת זמנים -שימוש בסיד MERVA -הגבלות למצטרפים בראיה לשדה דב ממזרח. אני מחכה לקצת הסברים מהמגדל במציאות ואז נצא לדרך.
Amir Paz פורסם ספטמבר 25, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2011 אגב, אני בטוח שכל הדברים האלו קורים בגלל שאיזה קבלן שלח מייל לאיזה פקידה שלא הייתה שם והסמנכ"ל חזר לא מזמן מחו"ל אז לא מוצאים את התיק, אבל בינתיים זה בסדר כי מנהל המגדל הוציא נוהל, רק שמבצעים לא מקרים והעוזר קבלן בדיוק שלח מייל הבוקר אבל בעצם זה כבר המייל השני, ולא בטוח אם המחסומים שם,בינתיים רח"ט תכנון מחכה לתשובה אם צריכים את 12 לקראת סוף החגים, ואיפה בכלל ה FOLLOW ME?? בכל מקרה, הטייסים זורמים אהה... והדיון שוב נדחה ל 1 לחודש :drinking: .. שיט זה חג.. התכוונתי ל 21 לחודש. (מינימום שבועיים דחייה..מקדם ארץ ישראל) טוב, עכשיו באמת שזזתי לישון :wink:
David Rosenfeld פורסם ספטמבר 25, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2011 אגב, אני בטוח שכל הדברים האלו קורים בגלל שאיזה קבלן שלח מייל לאיזה פקידה שלא הייתה שם והסמנכ"ל חזר לא מזמן מחו"ל אז לא מוצאים את התיק, אבל בינתיים זה בסדר כי מנהל המגדל הוציא נוהל, רק שמבצעים לא מקרים והעוזר קבלן בדיוק שלח מייל הבוקר אבל בעצם זה כבר המייל השני, ולא בטוח אם המחסומים שם,בינתיים רח"ט תכנון מחכה לתשובה אם צריכים את 12 לקראת סוף החגים, ואיפה בכלל ה FOLLOW ME?? בכל מקרה, הטייסים זורמים אהה... והדיון שוב נדחה ל 1 לחודש .. שיט זה חג.. התכוונתי ל 21 לחודש. (מינימום שבועיים דחייה..מקדם ארץ ישראל) טוב, עכשיו באמת שזזתי לישון אז רגע מה לעשות עם הסינרי :drinking: סתאאםם
Ido Rahav פורסם ספטמבר 25, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2011 תודה עופר, אנחנו עוקבים מקרוב כל הזמן.בחודש האחרון יש המון שינויים של הרגע האחרון. יחד עם העובדה שהסינרי החדש עומד לצאת - אנחנו מכוונים לשחרר כמה שיותר שינויים ברצועה אחת לקראת שבת הבאה. תמונה שלקחתי היום בבוקר מאתר FLIGHTRADAR24 [/ur איך הרדאר חזר לתפקד פתאום בשטח ישראל?
Amir Paz פורסם ספטמבר 25, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2011 לפעמיים זה פעיל לפעמיים לא. עשיתי עם זיירמן ניסוי בזמן שהוא היה בעבודה אתמול יש דיליי של 4וחצי-6 דקות בין המציאות לתמונה על המכ"מ. אבל רמת הדוייק מצויינת, אני רואה את המטוס מרגע הניתוק (חליפה 300 רגל) או לחילופין עד רגע הנגיעה כמו בתמונה.
Ido Rahav פורסם ספטמבר 25, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2011 לפעמיים זה פעיל לפעמיים לא.עשיתי עם זיירמן ניסוי בזמן שהוא היה בעבודה אתמול יש דיליי של 4וחצי-6 דקות בין המציאות לתמונה על המכ"מ. אבל רמת הדוייק מצויינת, אני רואה את המטוס מרגע הניתוק (חליפה 300 רגל) או לחילופין עד רגע הנגיעה כמו בתמונה. בגלל שזה לא מתעדכן כל הזמן. אם תשים לב, המטוס לא זז חלק כמו במציאות, הוא זז כל דקה לערך על פי זמן עדכון המיקום. אבל מה זה משנה, העיקר שיש משהו שעובד
Almog Atar פורסם ספטמבר 25, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2011 אמיר שחזרתי מגנבה בסוף אוגוסט לא הייתה סטייה בכלל, באתר ekd הופיע בפיינל בדיוק שהגעתי לגייט כמו שהוא היה בזמן אמת.. כנראה זה קשור למכם פה
4x-dor פורסם ספטמבר 25, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2011 לפני כמה שבועות היה כיסוי לאזור שלנו מאנטנה בקפריסין. זה היה בזמן אמת. עכשיו יש להם תחנה בשם LLBG1. לא יודע איפה היא ממוקמת פיזית, או אולי בכלל היא שואבת נתונים רק מרשת AIRNAV באיחור של 5 דקות בממצוע
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 27, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2011 הבקר ה 744 מנויורק שטסתי ביצע נחיתה על 26 , כמו כן כל שאר הנחיתות שראיתי היו על 26.