tsh פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 כמובן על שם אילן רמון ז"ל, היה כתבה בעיתון בפורום תפוז שמעתי קצת התנגדויות, אבל היום בחדר כושר פגשתי את טומי בן ארי (איש תחזוקה, וגורר דאונים ומה לא בשדה תימן) (תהרגו אותי אין לי מושג מה הוא עשה שם) ודיברתי איתו , ובסוכות יערך טקס שינוי השם
רפאל פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 פשש, בטח יישקמו שם את השדה. אם הם יישקמו את השדה אז אולי נוציא לו סינרי ? :shock:
×�פיק פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 אני אף פעם לא מבין למה בפיק לא משקיעים. אם מישהו ממכם ביקר פעם בפיק, הייתם מבינים את הפוטנציאל של השדה. המסלול ברמה (1300 מטר אורך, ו30 מטר רוחב). מסלול יחסית חדש (4-5 שנים). טרמינל חדש. לא בראש פינה, לא בקרית שמונה אין בתי ספר לטיסה. אם אי פעם איזה מישהו היה תופס שכל ומבין את הפוטנציאל של פיק, זה היה יכול להיות רווחי מאוד. אנשים, לפיק יש שילוב של מסלול טוב, מקום נפלא, ובלעדיות באיזור(מבחינת בתי ספר לטיסה) אולי מישהו מכיר את הסוגיה יותר טוב ויכול להסביר לי למה 6 ימים בשבוע השדה עומד שומם (חוץ מפעילות קטנה שלא נראה לי נחמד להזכיר אותה בפורום.) תמונות להמחשה: אז למישהו יש להגיד משהו בנידון? למרות שזה לא ממש נושא השירשור. הייתי חייב להוציא את התיסכול על מישהו :oops:
Omer k פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 אולי כי פיק נמצא ברמת הגולן ואם יחזירו את האזור אז הוא של הסורים...
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 אולי כי פיק נמצא ברמת הגולןואם יחזירו את האזור אז הוא של הסורים... יש בזה משהו...
moti פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 באמת מוזר שמשפצים נמל והוא שומם- אולי יש תוכניות לעתיד למנחת הזה אם השקיעו בו כסף בשיפוצים- שווה בירור כל העניין הזה...
×�פיק פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 שמעו אני, בתור אחד שגר 2 דקות מהמנחת, עושה הכל כדי שמישהו יבין שיש כאן פוטנציאל. והתחלתי לנסות לראות למי אפשר לפנות לעורר קצת דעת בגולן עליו. אני מאמין שמתישהו מישהו יתעורר. אם יש כאן מישהו מהחטיבה שהוא בן של מנכ"ל אז שיציע לו לבוא להשקיע קצת בפיק
אורח פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 טרמינל ??? בפיק ??? המנחת הזה קיים בראש ובראשונה לחה"א.
×�פיק פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 טוב רן, אני מבין שיש סיבות שאני לא יודע\לא אמור לדעת. אולי באמת פיק לא נועד להיות "תימן". אם תשימו לב יש שם בתי ספר לטיס. השיפוצים שם פשוט לא נגמרים. :cry:
talkaplan פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 לדעתי זה מאוד מכובד עם ישנו לשדה תימן את השם לשדה אילן בטח בשינויים ישפרו אותו קצת עם פרחים וכל מיני כאלה.......... ועם יצא בית נאס"א בארץ זה יהיה מזה מגניב..........
Omer k פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 יש על זה וויכוח בפורום תעופה קלה תחפשו שם הבעיה היא למה באמת קוראים לו שדה תימן על שם טייס... שנהרג או בגלל ששם נחתו העולים מתימן
OmRI פורסם ספטמבר 1, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 באמת שמגיע לאילן רמון שיקראו לשדה על שמו כי הוא היה בן אדם למופת שנתן דוגמא וכל אחד צריך לקחת אותו כדוגמא אישית למי שרוצה להיות טייס בחה"א הוא פשוט בנאדם יוצא מהכלל :cry: וחבל שהוא נהרג אבל לפחות מגיע לו משהו שיקרא על שמו כמו השדה :roll:
Itai Ganor פורסם ספטמבר 1, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 להתחיל להתרגל : נו אתה בא טיסה לשדה התעופה רימון? זה שם מאוד תופס
רפאל פורסם ספטמבר 1, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 יש על זה וויכוח בפורום תעופה קלה תחפשו שםהבעיה היא למה באמת קוראים לו שדה תימן על שם טייס... שנהרג או בגלל ששם נחתו העולים מתימן שני הסבים והסבתות שלי לא נחתו בשדה תימן בבאר שבע,אלא בנמל התעופה לוד,אחר מכן הם טסו לעין-שומר.