עבור לתוכן
ארזS

האם מישהו שמע משהו על מטוס אל על שהמריא מנתב''ג

Recommended Posts

פורסם
מתי?כאילו תאריך,שעה.

זהו...שלא שמעתי פרטים. אם הייתי שומע הייתי יודע...

וגם לא מצאתי כלום באף אתר ברשת.

אני שואל פה כי אני יודע שפה יש חבר'ה שיודעים הכל... :)

פורסם

עכשיו הודיעו בחדשות שזה היה מטוס אל על שהמריא הבוקר ללונדון והטייס חשד שיש תקלה ולכן חזר לנתב''ג.

הנוסעים (המסכנים) עדיין ממתינים בנתב''ג !

פורסם

פשוט בושה לא מספיק להם התרסקות ומלא תקלות בשנתיים האחרונות הם ממשיכים לזלזל בתחזוקה וחאלס אם ה742 כבר לא שורד אז שיזרקו אותם זה כבר ממש מפחיד לטוס בדבר הזה

פורסם

אחותי סיפרה לי שחברה שלה הייתה על המטוס והיא סיפרה לה שהמטוס התחיל לרוץ ונעצר ולפתע ביטל המראה והגיע לסוף המסלול ופינה בחזרה לחנייה.

פורסם
פשוט בושה לא מספיק להם התרסקות ומלא תקלות בשנתיים האחרונות הם ממשיכים לזלזל בתחזוקה וחאלס אם ה742 כבר לא שורד אז שיזרקו אותם זה כבר ממש מפחיד לטוס בדבר הזה

התרסקות בשנתיים האחרונות? או שאתה מדבר על 1992? ידוע לי על התקלות אבל לא אל אף התרסקות בשנתיים האלה (תרעננו את זכרוני אם צריך) בכל מקרה אני חושב שצריך לשלוח את כל ה742 לסיאטל לשיפצורים (שיפוץ+שיפור) אפילו שזה כסף וזה יקר עונת הקיץ והלחץ עומדת להיגמר ואני הייתי ממליץ להם באלעל לנצל את כל התקופה של החורף לתיקון להסבות ולכל דבר אפשרי כדי שה742 שיש להם לא ישלחו למוזיאון בעוד 5 שנים

פורסם

התרסקות בשנתיים האחרונות? או שאתה מדבר על 1992? ידוע לי על התקלות אבל לא אל אף התרסקות בשנתיים האלה (תרעננו את זכרוני אם צריך) בכל מקרה אני חושב שצריך לשלוח את כל ה742 לסיאטל לשיפצורים (שיפוץ+שיפור) אפילו שזה כסף וזה יקר עונת הקיץ והלחץ עומדת להיגמר ואני הייתי ממליץ להם באלעל לנצל את כל התקופה של החורף לתיקון להסבות ולכל דבר אפשרי כדי שה742 שיש להם לא ישלחו למוזיאון בעוד 5 שנים

כן דיברתי על 1992.

לא שווה להשקיע תכסף בתיקון המטוסים האלה הם כנראה יוצאו משימוש ב5 שנים הקרובות כך או כך, יש כאן אנשים בקיאים בנושא יותר שיודעים תתשובה המדוייקת כנראה אבל לא יוכלו לענות לך מטעמי פרטיות.

פורסם
אומנם ה742 מסוכן אבל חברה חברה לא יכול לזרוק סתם 5 מטוסים וזהו היא חייב להביא מחליפים וזה עולה יותר כסף תחשבו על זה

נו בטח עכשיו זה בסדר, זה מסביר ומרגיע אותי שיותר מ800 נוסעים בסכנה כל יום

פורסם
אומנם ה742 מסוכן אבל חברה חברה לא יכול לזרוק סתם 5 מטוסים וזהו היא חייב להביא מחליפים וזה עולה יותר כסף תחשבו על זה

נו בטח עכשיו זה בסדר, זה מסביר ומרגיע אותי שיותר מ800 נוסעים בסכנה כל יום

אני לא אמרתי שזה בסדר אבל אתה צריכים כנראה תזכורת באיזה עולם אנחנו חיים.

כסף=טוב תיקונים=חשוב כסף-תיקונים=פחות כסף=מנהלים לא מרוצים= מנהלים לא מרוצים=פחות תיקונים=יותר כסף ולצערי אלה הם השיקולים היום אבל זה מה שיש

היום מטוסי ה742 משרתים המון בעולם ורובם במצב מספיק טוב כדי לטוס. בארץ כנראה שלא כל כך. ושוב אם הם היו נגיד נותנים לבואינג את המטוסים ובואינב היו נותנים להם נגיד 744 ואלעל היו מוסיפים על כל מטוס סכום קטן יחסית אני בטוח שתוך שניה הם היו מחליפים אותם אבל זה לא ככה ומה לעשות זה קשה אבל זאת המציאות

פורסם

הייתי מעביר אותם לחברה אחרת ועם הכסף שעושים מזה קונה מטוסי מטען מסוג אחר כמו איירבאס A300 ועכשיו שאלעל עברה לבעלות עצמית היא כן יכולה להרשות לעצמה לקנות איירבאס כי את הבעלים של אלעל לא מקבלים כסף מאמריקה

פורסם

אלעל חייבת דחוף למצוא פתרון לבעיה הזאת- אני זוכר שבסיור באלעל אמרו לנו שה 742 חוזרים כל טיסה עם תקלות- להסב את המטוסים למטען לא אומר שעלויות הטיפול והאחזקה ירדו אלא שסיכון חיי האדם יירד

פורסם
אלעל חייבת דחוף למצוא פתרון לבעיה הזאת- אני זוכר שבסיור באלעל אמרו לנו שה 742 חוזרים כל טיסה עם תקלות- להסב את המטוסים למטען לא אומר שעלויות הטיפול והאחזקה ירדו אלא שסיכון חיי האדם יירד

ואולי להפך

תחשוב על זה שבגלל שהסבו את ה4X-AXG (ז"ל) ולא טיפלו נכון במנועים הם נפלו והרגו אומנם רק 77 איש (אם אני לא טועה) אבל עדין יש באיזור הרבה אנשים שסובלים ממחלות שבגלל מס' חומרים שהועברו על המטוס.

ואם אלעל תחליט לקנות איירבאס יהיה רע!!!

תאמין לי איירבאס לא כל כך טובים ואם כבר איירבאס אז למה A300? (אם כבר אז כבר = A330/340/310-300).

פורסם

I have not read so much nonsense in recent time.

People who do not undertsand do not help anyone by publishing their opinions.

Next time you visit El Al, take the time to ask these questions so you can begin to understand aircraft maintenance.

Generally there is no such thing as dangerous aircraft, but dangerous people who operate them.

There is no danger whatsoever in operating older aircraft as long as you follow maintenance instructions.

An aircraft can have as normal thing 20 technical gripes and fly safely, There are detailed procedures for handling such situations.

Aircraft have given and known reliability, which means that some technical gripes develop inflight, overome during flight and fixed later. This is normal. I have landed many times with more than 10 gripes, nothing unusual.

The crash in Amsterdam was Boeing's fault, not El Al.

Think before you write, and do not write about what you do not understand, ask instead!

פורסם
I have not read so much nonsense in recent time.

People who do not undertsand do not help anyone by publishing their opinions.

Next time you visit El Al, take the time to ask these questions so you can begin to understand aircraft maintenance.

Generally there is no such thing as dangerous aircraft, but dangerous people who operate them.

There is no danger whatsoever in operating older aircraft as long as you follow maintenance instructions.

An aircraft can have as normal thing 20 technical gripes and fly safely, There are detailed procedures for handling such situations.

Aircraft have given and known reliability, which means that some technical gripes develop inflight, overome during flight and fixed later. This is normal. I have landed many times with more than 10 gripes, nothing unusual.

The crash in Amsterdam was Boeing's fault, not El Al.

Think before you write, and do not write about what you do not understand, ask instead!

אוקי עופר הטעות שלי.

אבל זה מה שאמרתי שיש היום המון מטוסי 742 שטסים ומטופלים מספיק טוב כדי לשרת.

וגם היום עוד משרתים המטוסים הטובים ביותר הדקוטות.

פורסם

תודה עופר..

אגב תחשבו על הדקוטה.. מי יותר ישן? יפה... (הדקוטה)

ומי עדייןןןןןן טס? הדקוטה (טוב גם ה742)

הבעיה היום בעולם זה הכסף... כדי לחסוך כסף חוסכים בהחזקה .. וזה בדיוק האדם שאחראי להתרסקויות האלה...

קחו לדוגמא את הMD80 של אלסקה אייר שבגלל חלק קטן נמצא היום באיזה חור בים ... פשוט להחליף אותו.. זה הכל.. לאאאאאאאא זה עולה כסף.. עוד קצת אחר כך נחליף.. טיסה הבאה.. עוד טיסה.. ובום!

זה הכל

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...